Cum să-ți întrebi prietenul dacă te iubește

Vorbind cu prietenul tău despre sentimentele sale poate fi foarte ciudat. Dar, dacă nu sunteți sigur cum se simte despre tine, având o discuție inimii la inimă, poate ajuta la clar lucrurile. Cea mai bună modalitate de a afla este să-l întrebați direct, dar puteți învăța multe prin acordarea atenției acțiunilor sale! Unii tipi au un timp greu de deschidere, așa că ar putea ajuta la ruperea gheții, spunându-i cum vă simțiți, în primul rând.

Pași

Metoda 1 din 13:
Dați relația ceva timp înainte de a cere.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietenului dacă vă place Pasul 1
1. Construirea acelui nivel de încredere și apropiere poate dura ceva timp. O nouă relație este o plimbare cu roller-coaster de emoții interesante, dar poate dura ceva timp să-ți dea sentimentele. Nu vă grăbiți să vă întrebați prietenul cu privire la marele l. Toată lumea figurează lucrurile în propriul lor ritm, și l-au pus la fața locului prea curând, ar putea să-l facă inconfortabil.
  • Nu există nici un moment potrivit sau greșit într-o relație pentru cineva să spună "Te iubesc."Faceți niște căutări de suflet pentru a încerca să decideți când timpul este corect. De exemplu, ați putea aștepta până când sunteți sigur că îl iubești Înainte de a începe să întrebați cum el simte despre tine.
  • Nu vă faceți griji cu privire la "regulile" cum ar fi așteptarea unui anumit număr de luni sau având un anumit număr de date înainte de a aduce subiectul. Fiecare cuplu este diferit!
Metoda 2 din 13:
Alegeți un moment în care sunteți amândoi relaxați și nu veți fi întrerupt.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietenului dacă vă place Pasul 2
1. Este mai ușor să vă deschideți când nu sunteți sub presiune. Dacă tu și prietenul tău sunt stresate sau ocupate, va fi greu să ai o conversație bună despre sentimentele tale. Așteptați până când cei doi pot fi singuri și aveți destul timp să discutați. De exemplu, nu-l întrebi când se îngrijorează de un test mare sau de a încerca să termine o grămadă de teme.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Hei, este ceva important pe care l-am dorit să vă întreb. Este un moment bun?"
  • De asemenea, este bine să fii puțin spontan, dacă momentul se simte bine! De exemplu, dacă tocmai ați avut o dată uimitoare și vă relaxați în brațele celuilalt, ar putea fi un moment bun pentru a vorbi despre sentimentele voastre.
Metoda 3 din 13:
Conduce, lăsându-i să știe cum vă simțiți mai întâi.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietenului dacă vă place Pasul 3
1. Dacă tipul tău nu este sigur cum simți, el ar putea fi speriat să se deschidă. Încercați să-l puneți în largul său prin vărsarea fasolei, dacă vă simțiți gata. Fii sincer și spune-i exact ce-i în mintea ta (și inima).
  • Dacă spui mai întâi, ar putea să vă informeze cum se simte fără a aștepta să fie întrebat!
  • În plus față de a-i spune că îl iubești, spune-i de ce e atât de special pentru tine. De exemplu, ați putea spune lucruri cum ar fi: "Sunteți întotdeauna acolo pentru mine și sunt atât de recunoscător pentru asta. Îmi place modul în care ne putem face un zâmbet și râde - și te iubesc."
  • Nu trebuie să utilizați cuvintele "Te iubesc" dacă nu te simți confortabil să spui așa. De exemplu, încercați ceva de genul "Vrei să spui atât de mult pentru mine", "Îmi pasă de tine foarte mult" sau "Sunt total nebun de tine."
Metoda 4 din 13:
Întrebați direct dacă vă simțiți confortabil cu asta.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietenului dacă vă place Pasul 4
1. Uneori, cea mai bună modalitate de a obține răspunsuri este să întrebați întrebări directe. Tu și prietenul tău se pot cunoaște reciproc destul de bine, dar nu-ți poți citi mintea! Dacă nu sunteți sigur cum se simte, cereți doar. Odată ce ați mâncat cum vă simțiți, spuneți ceva de genul: "Știu că poate fi greu să se deschidă despre ceva de genul asta, dar ar însemna foarte mult pentru mine să știu cum vă simțiți. Mă iubești?"
  • Dacă nu doriți să puneți prea multă presiune asupra lui, spuneți ceva de genul: "Știu că este o întrebare mare. Nu trebuie să răspundeți imediat dacă nu sunteți gata."
Metoda 5 din 13:
Scrieți-l în jos dacă aveți probleme cu întrebarea tare.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietenului dacă vă place Pasul 5
1. Uneori este mai ușor să întrebați o întrebare dificilă dacă o puneți pe hârtie. Dacă nu puteți obține cuvintele din gură, încercați să scrieți prietenul dvs. o notă întrebând cum se simte în schimb. Puteți să o scrieți într-o carte de felicitare sau pe o notă lipicioasă, trimiteți-i un text sau chiar țineți semne!
  • De exemplu, ați putea scrie o notă drăguță spunând: "Mă iubești? Verificați da sau nu."
  • Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună de a oferi prietenului dvs. timp să vă gândiți la răspunsul său. De exemplu, dă-i o carte cu o notă de dragoste înăuntru și spune-i că poate să o citească (și să răspundă) ori de câte ori este gata.
Metoda 6 din 13:
Încercați alte întrebări dacă sunteți nervos despre întrebarea directă.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietenului dacă vă place Pasul 6
1. Există mai multe moduri de a vorbi despre dragoste. Poate că întrebați direct "mă iubești" vă dă picioare reci. Vestea bună este că există multe alte întrebări pe care le puteți cere să obțineți o idee despre locul în care lucrurile stau în relația dvs. De exemplu, ați putea întreba lucruri cum ar fi:
  • "Cum vă simțiți despre noi chiar acum?"
  • "Ne vedeți că rămânem împreună pe termen lung?"
  • "Ce vă place despre relația noastră?"
  • "Ce pot face pentru a vă ajuta să vă simțiți mai iubiți?"
Metoda 7 din 13:
Acceptați că nu vă poate da răspunsul pe care îl doriți.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă prietenului dacă vă place Pasul 7
1. El nu poate simți același lucru pe care îl faci și asta e în regulă. Întrebându-se pe cineva cum se simt despre tine este înfricoșător. Există întotdeauna o șansă că tipul dvs. special nu vă va întoarce sentimentele. Dar, la fel de greu ca și cum poate fi, este important să ștergeți aerul și să obțineți o idee despre locul în care lucrurile stau. Puteți să sperați întotdeauna pentru un "da", ci să fiți pregătiți pentru un "nu" sau chiar pentru "Nu sunt sigur încă."
  • Orice spune el, respectă răspunsul său. Numai el poate decide cum simte despre tine!
  • Chiar dacă nu este gata să spună "Te iubesc", nu înseamnă neapărat că nu va ajunge acolo. Poate că va avea nevoie de mai mult timp să-și dea seama cum simte el.
Metoda 8 din 13:
Ascultați pentru alte lucruri pe care le spune să-și exprime dragostea.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă prietenului dacă vă place Pasul 8
1. "Te iubesc" nu este singura modalitate de a spune "Te iubesc."Acordați atenție altor lucruri pe care iubitul tău le spune. Folosește limba, respectuoasă și iubitoare? Folosește alte cuvinte pentru a vă spune cum simte despre tine și relația? De exemplu, el poate spune lucruri cum ar fi:
  • "Îmi pasă atât de mult despre tine."
  • "Esti minunat!"
  • "Sunt atât de fericit când suntem împreună."
  • "Sunt aici pentru tine."
  • "Mulțumesc pentru tot ce faci."
Metoda 9 din 13:
A se vedea dacă arată un interes real în tine.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietenului dacă vă place Pasul 9
1. Dacă se comportă ca și cum ai fi în tine, probabil că este. Prietenul tău te întreabă despre ziua ta? Are atenție la temerile, speranțele și visele voastre? Ați observat că își amintește lucrurile pe care le-ai spus despre tine însuți? Dacă el face un punct de a avea un interes și de a acorda atenție, acesta este un semn bun - înseamnă că îi pasă de tine ca pe o persoană.
  • Pe de altă parte, dacă BAE dvs. vorbește în mod constant despre el însuși și despre propriile sale interese și nu pare că în ceea ce trebuie să spui, asta ar putea însemna că mintea și inima lui sunt în altă parte.
Metoda 10 din 13:
Întrebați-vă dacă este de ajutor, considerat și amabil.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietenului dacă vă place Pasul 10
1. Când vine vorba de dragoste, acțiunile vorbesc cu siguranță mai tare decât cuvintele. Urmăriți lucrurile pe care le face tipul dvs. pentru a vă arăta cât de mult îi pasă, fie că oferă să gătească o masă pentru dvs., aducându-vă mici cadouri sau vă aplaudă înainte de un mare test.
  • Fiți atenți la modul în care acționează cu dvs. în vremuri bune și rele. De exemplu, este acolo să vă mângâie când vă simțiți jos? Are celebre cu tine când lucrurile merg bine?
Metoda 11 din 13:
Fiți atenți la modul în care vă atinge.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietenului dacă vă place Pasul 11
1. O atingere, un sărut sau o îmbrățișare poate spune foarte mult. Gândiți-vă la ceea ce este atunci când iubitul tău devine fizic cu tine. Vă oferă o mulțime de atingeri afectuoase? Atingerile sale simt iubitoare și respectuoase?
  • Atingerile iubitoare pot include lucruri cum ar fi îmbrățișările, ținând mâinile, backusele sau chiar doar un pat blând pe umăr din când în când. S-ar putea să observați că îi place să se blocheze aproape sau să vă sprijine când stați împreună.
  • Atingerea sexuală poate fi cu siguranță un semn al iubirii și afecțiunii, dar este important ca aceste tipuri de atingeri să fie respectuoase și că este ceva pe care îl doriți amândoi. Au o conversație onestă cu prietenul tău despre ce înseamnă sex pentru amândoi.
Metoda 12 din 13:
Urmăriți semnele pe care le respectă limitele.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietenului dacă vă place Pasul 12
1. Limitele sunt super importante într-o relație sănătoasă. Un iubit iubitor ar trebui să fie acolo pentru tine. Dar, de asemenea, acordă atenție dacă este dispus să renunțe și să vă dea spațiu când îl cereți. Dacă vă respectă limitele, acesta este un semn bun pe care îl iubește și îi pasă de tine.
  • De exemplu, dacă cereți-vă prietenului să nu mai facă comentarii sau glume care vă deranjează, el ar trebui să-și ceară scuze și să se oprească.
  • Este total normal ca oamenii să-și traverseze uneori granițele celorlalți, chiar și într-o relație iubitoare. Urmăriți cum reacționează când îl lași să știe că a trecut linia, totuși. Ar trebui să facă un efort sincer să nu o facă din nou.
Metoda 13 din 13:
Rețineți dacă el vă include în deciziile sale.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă prietenului dacă vă place Pasul 13
1. Dacă te implică în alegerile sale de viață, probabil că e drăguț în tine. Prietenul tău nu trebuie să-ți aducă contribuția pe fiecare lucru mic pe care îl face. Și este, de asemenea, în totalitate bine dacă face lucruri fără tine din când în când. Dar dacă el iese din calea lui să te implice, probabil că îi pasă de opiniile tale și simte că este important să faci lucruri cu tine. De exemplu:
  • Îți cere contribuția despre ceea ce faceți doi împreună?
  • Are sfatul dvs. atunci când face decizii majore care ar putea afecta amândoi? De exemplu, dacă se gândește la locul în care vrea să meargă la facultate, ar putea să vorbească cu tine despre asta.

sfaturi

Dacă este important să-ți auzi prietenul, spuneți "Te iubesc", spune-l. Relația dvs. va fi mult mai puternică dacă puteți fi clar despre nevoile dvs., dorințele și așteptările dvs!
  • Unii oameni au un timp greu spunând: "Te iubesc."Dacă prietenul tău se luptă să spună cele 3 cuvinte nu atât de mici, să vorbești cu el despre căi pe care el este confortabil exprimându-și sentimentele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar