Cum să afli dacă cineva este în închisoare

Aflind dacă un prieten sau o rudă este în închisoare sau dacă cineva care a fost arestat recent este încă în închisoare poate părea descurajantă, dar se poate face de obicei cu un pic de timp și răbdare. Pentru a afla dacă cineva este în închisoare, există o serie de resurse pe care le puteți utiliza. Va trebui să adunați câteva informații despre persoana și să faceți o căutare, fie online, fie prin telefon, dar probabil că veți găsi persoana pe care o căutați în cele din urmă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îngustarea căutării
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în închisoare Pasul 1
1. Adunați informații despre persoana pe care o căutați. Cu cât aveți mai multe informații, cu atât va fi mai ușor să aflați dacă persoana respectivă este în închisoare. La minim, ar trebui să încercați să aveți numele complet al individului la îndemână. Alte caracteristici de identificare, cum ar fi data nașterii, vârsta, sexul, rasa și culoarea părului, pot fi de asemenea utile în efectuarea unei căutări, mai ales dacă persoana respectivă are un nume comun.
  • Dacă nu aveți numele complet al unui individ, ați putea să urmăriți acea persoană în jos dacă aveți cel puțin o poreclă și data de arestare. Nu veți putea utiliza nici o resursă online cu această informație și probabil că va avea un timp mai greu de a afla informațiile de care aveți nevoie.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în închisoare Pasul 2
    2. Aflați dacă persoana este probabil într-o închisoare sau o închisoare. Persoanele care sunt în mod normal găzduite în închisoare au fost arestați, dar nu au fost încă aranjate, așteaptă procesul, dar nu au fost eliberate pe cauțiune sau care servesc sentințe care sunt mai puțin de un an în lungime.
  • Dacă cineva servește o propoziție mai lungă de un an, ei sunt de obicei găzduiți în închisoare.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în închisoare Pasul 3
    3. Aflați ce închisoare pe care persoana o va avea cel mai probabil. Dacă știți starea persoanei pe care credeți că le poate fi în închisoare, poate fi mai ușor să vă dați seama ce închisoare el sau ea. Dacă individul tocmai a fost arestat, este probabil că el sau ea va fi în închisoarea județului unde a fost arestat.
  • În plus, dacă cineva așteaptă procesul sau arerarea, acestea vor fi cel mai probabil ținute în închisoare în județul său de origine sau oricare dintre județul care a fost arestat.
  • Cu toate acestea, uneori, dacă un deținut își servește sentința, închisoarea va transfera deținutul din motive spațiale.
  • Metoda 2 din 3:
    Căutarea online
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în închisoare Pasul 4
    1. Utilizați un motor de căutare online pentru a găsi site-ul unui județ.Dacă știți unde a fost arestat persoana în cauză, începeți să căutați site-ul acestuia. Dacă nu știți unde a fost arestat persoana în cauză, dar știți unde este casa individului, căutați site-ul respectiv al județului.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în închisoare Pasul 5
    2. Verificați site-urile web pentru șeriful județean, Departamentul de Poliție sau Curtea Municipală a Județului. Unele site-uri de închisoare județene au bazele de date de căutare ale oamenilor care au avut loc acolo. De multe ori, nu aveți nevoie de nimic mai mult decât numele unei persoane pentru a căuta baza de date.
  • Nu fiecare județ are o resursă online care poate fi folosită pentru a localiza deținuții, dar astăzi, mulți, și puteți găsi legătura cu acea resursă pe o pagină județeană de aplicare a legii.
  • Nu toate bazele de date online sunt actualizate adesea, iar informațiile ar putea fi ușor depășite.
  • Dacă găsiți persoana pe care o căutați online, veți dori să confirmați că individul este încă acolo, sunând la închisoare direct.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în închisoare Pasul 6
    3. Verificați site-urile web ale județelor vecine. Dacă există vreo șansă să aveți greșit județul și că individul ar putea fi ținut în altă parte, ar fi probabil într-un județ învecinat. Încercați să utilizați o resursă online care afișează toți localizați deținuți pentru starea dvs.
  • Notă, cu toate acestea, că aceste resurse pot lista numai județele care au un locator de deținut online și nu pot lista județele vecine care pot fi contactate numai prin telefon.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în închisoare Pasul 7
    4. Utilizați programul "Informații despre victimă și notificare" (VIE). VIE este un serviciu care permite victimelor infracțiunilor să obțină informații despre statutul de custodie al infractorilor. Cele mai multe state contract cu viță de vie pentru a furniza serviciul, totuși, în unele state, vița este disponibilă numai în anumite județe sau deloc.
  • Pentru a utiliza vița, vizitați site-ul aici și faceți clic pe starea în care este localizat infractorul pe care îl căutați. Puteți căuta infractorul după nume sau prin utilizarea unui număr de identificare.
  • În plus, vă puteți înregistra pentru a fi contactat de viță de vie (fie prin e-mail, mesaj text sau un apel telefonic) atunci când starea de custodie a infractorului se modifică.
  • De asemenea, puteți descărca aplicația de viță de vie pentru a fi informată.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în închisoare Pasul 8
    5. Utilizați Biroul Federal de închisori Website. Dacă încercați să localizați pe cineva care credeți că ar putea fi în închisoarea federală în loc de o închisoare județ, atunci site-ul Biroului Federal al Prisons "va fi un loc bun pentru a arăta. Acesta este un site guvernamental care are un motor de căutare care să vă ajute să găsiți persoana pe care o căutați.
  • Pentru a utiliza acest site, la minimul trebuie să cunoașteți numele și prenumele persoanei. Ambele nume trebuie să fie corectate corect.
  • Rețineți că site-ul Biroului Federal al Prisons "se aplică numai persoanelor care sunt ținute în custodia federală, spre deosebire de crimele de stat. În cele mai multe situații, infracțiunile de soiuri de grădină se pedepsesc sub legea statului, în timp ce crimele care au loc în mai multe state sau încalcă un statut federal vor fi pedepsiți în conformitate cu legea federală. De exemplu, un DUI ar fi probabil pedepsit în temeiul legislației statului, în timp ce încălcările normelor Comisiei de valori mobiliare și de schimb ar fi pedepsite în temeiul legii federale.
  • De asemenea, rețineți că acest site guvernamental are doar înregistrări pentru deținuții care au fost încarcerați din 1982 la prezent.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în închisoare Pasul 9
    6. Utilizați un site Locator de la. Dacă nu ați avut noroc găsind persoana pe care ați căutat-o ​​prin intermediul site-ului web al județului sau site-ul Biroului Federal, ați putea încerca să utilizați un site Locator de la Nationwide Locator. În motorul dvs. de căutare online, utilizați bara de căutare și introduceți "Găsiți un deținut" sau o anumită variație a acestei fraze.
  • Destul de câteva site-uri web vor apărea. Evitați cele care arată ca ele sunt o înșelătorie. De exemplu, dacă sunt pline de anunțuri sau vă vor cere să vă înscrieți pentru ceva, nu utilizați acel locator deținuți.
  • Odată ce ați găsit un site web, puteți alege starea care vă interesează și puteți fi direcționată către site-ul respectiv sau al sistemului de locator de la.
  • Metoda 3 din 3:
    Căutând offline
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în închisoare Pasul 10
    1. Sunați la închisoarea județului sau a grefierului biroului instanțelor. Dacă nu aveți acces la internet, nu puteți găsi un locator de deținuți online pentru suspiciunea de arestare suspectată sau dacă nu aveți informațiile necesare pentru a utiliza locatorul de deținut online, apelați la un departament de aplicare a legii județene de urgență și să vorbiți direct cu cineva acolo.Aceste numere vor fi pe site-ul Jail Jail sau în agenda telefonică locală.
    • Dacă nu sunteți sigur de ce județ Persoana pe care o căutați a fost arestată, este posibil să fie nevoie să apelați mai multe birouri diferite.
    • S-ar putea să existe un număr de telefon special sau o extensie de utilizare pentru anchete deținute, dar chiar dacă nu știți acest număr și nu îl puteți urmări, pur și simplu apelarea de drepturi de drept de urgență poate fi de ajutor.
    • Recepționerul sau operatorul ar trebui să vă poată pune în contact cu oricine cu care trebuie să vorbiți. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că oricine vorbiți poate să nu vă puteți da numele oamenilor deținute în acea închisoare dacă nu aveți suficiente informații. În plus, înțelegeți că poate dura câteva zile pentru persoanele care tocmai au fost arestați să fie adăugate la sistem.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în închisoare Pasul 11
    2. Cere să vorbească cu ofițerul de arestator. Dacă încă nu puteți localiza persoana pe care o căutați, dar sunteți sigur că persoana în cauză a fost arestată de un ofițer al acelui județ, cere politicos să vorbească cu ofițerul care a făcut arestarea. El sau ea ar putea să vă poată spune unde a fost transportat persoana în cauză.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă cineva este în închisoare Pasul 12
    3. Apăsați înainte până când treceți prin toate posibilitățile. După ce ați contactat oricare dintre județele în care persoana în cauză ar putea fi ținută și după ce ați vorbit cu oricine ar putea să vă îndrepte în altă parte, este posibil să trebuiască să așteptați câteva zile și apoi să încercați din nou din nou. S-ar putea ca informațiile persoanei să fie dezbătute sau nu au intrat încă în sistem.
  • Știți că dacă persoana pe care o căutați nu este ținută în închisoare în oricare dintre județele pe care le-ați aștepta la el, există o posibilitate decentă pe care individul nu este de fapt în închisoare.
  • De asemenea, este posibil ca oricine să căutați a dat un nume fals oficialilor de aplicare a legii. Acest lucru ar putea duce la un proces de căutare foarte dificil.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă căutați un membru al familiei, este posibil să doriți să menționați că atunci când sunați la Oficiul Județean. Grefii sunt mai predispuși să dea informații membrilor familiei în cauză.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar