Cum să completați un formular de vizitare a închisorii: întrebările dvs. De top au răspuns

Când cineva pe care-l iubești este încarcerat, vizitele reprezintă o modalitate importantă de a păstra în contact cu ei și de a vă menține relația. În același timp, vizitarea închisorii poate fi confuză și înfricoșătoare, iar forma de vizitare poate părea descurajantă. Din fericire, trebuie doar să completați formularul de vizitare o dată. Am compilat răspunsurile la toate întrebările cele mai frecvente despre completarea unui formular de vizitare, astfel încât să vă puteți asigura că ați terminat și îl trimiteți corect.

Pași

Întrebarea 1 din 12:
Pot să apară doar să vizitez pe cineva din închisoare?
  1. Imaginea intitulată Completați un formular de vizitare a închisorii Pasul 1
1. Nu, vizita dvs. trebuie să fie aprobată de Departamentul de Corecții. În timp ce vizitele de închisoare sunt importante, sunt, de asemenea, foarte restricționate. Chiar dacă sunteți părintele sau soțul deținuților, închisoarea trebuie încă să vă aprobe înainte de a vă putea vizita.
  • Unele sisteme de închisoare permit vizite de urgență sau greutăți, de obicei pentru a găzdui un vizitator care a călătorit mai mult de 250 de mile pentru a ajunge la închisoare. Cu toate acestea, nu vă bazați pe această locuință. Faceți tot ce puteți pentru a avea vizita aprobată înainte de a face planuri de călătorie.
Întrebarea 2 din 12:
Cine este eligibil să viziteze pe cineva din închisoare?
  1. Imaginea intitulată Completați un formular de vizitare a închisorii Pasul 2
1. În general, membrii imediați de familie și prietenii pot vizita deținuții deținuți. Cerințele specifice de eligibilitate variază între sistemele de închisoare și închisorile au o largă discreție în admiterea vizitatorilor. Chiar dacă sunteți un membru de familie imediat, ceva din trecutul dvs. ar putea conduce directorul să creadă că sunteți un risc de securitate.
  • Vizitatorii sub 18 ani trebuie să fie însoțiți de părintele sau tutorele lor legal, care trebuie aprobați ca vizitator.
  • Cele mai multe sisteme de închisoare necesită deținutului să vă aprobe vizita înainte de a vă putea aplica. Dacă deținutul nu vrea să te vadă, nu există nici o modalitate de a forța o vizită.
Întrebarea 3 din 12:
Cum obțin un formular de vizitare?
  1. Imaginea intitulată Completați un formular de vizitare a închisorii Pasul 3
1. Cereți deținutului să vă trimită un formular de vizitare. În majoritatea sistemelor de închisoare, deținutul provine cererea de vizitare. Deținutul poate obține un formular de vizitare din închisoare, completați o parte a formei și trimiteți-vă formularul.
  • În unele sisteme de închisoare, puteți descărca un formular online și îl puteți completa pe cont propriu. Verificați site-ul web al sistemului închisorii în care este adăpostit deținutul pentru a vedea dacă aceasta este o opțiune.
Întrebarea 4 din 12:
Ce informații solicită formularul?
  1. Imaginea intitulată Completați un formular de vizitare a închisorii Pasul 4
1. Formularul necesită informații despre dvs. și relația dvs. cu deținutul. În general, vă veți oferi numele și informațiile de contact împreună cu o descriere fizică a dvs. Veți primi, de asemenea, întrebări specifice despre fundalul dvs., care ar putea afecta aprobarea dvs., cum ar fi dacă ați fost vreodată suspendat de vizitarea închisorii și dacă ați fost condamnat pentru o infracțiune.
  • Majoritatea formularelor necesită, de asemenea, să atașați o fotografie de dimensiuni de pașapoarte. Puteți obține o fotografie adecvată făcută la cele mai multe chioșcuri foto din magazine cu discount sau farmacii pentru câțiva dolari.
  • Dacă există mai mulți membri ai familiei dvs. care doresc să viziteze deținutul, fiecare dintre voi trebuie să completeze o aplicație separată.
Întrebarea 5 din 12:
Ce se întâmplă dacă există întrebări, nu vreau să răspund?
  1. Imaginea intitulată Completați un formular de vizitare a închisorii Pasul 5
1. Dacă lăsați orice întrebări, cererea dvs. va fi respinsă. Sunteți obligat din punct de vedere legal să răspundeți la toate întrebările din formularul de vizitare, chiar dacă credeți că răspunsul dvs. poate duce la aprobarea vizitei dvs. Dacă există ceva ce credeți că ar putea duce la respingerea cererii dvs., ați putea adăuga o explicație.
  • De exemplu, dacă ați fost condamnat pentru o crimă cu mulți ani în urmă, dar sunt acum reabilitate, ați putea menționa lucrarea pe care o faceți în comunitatea dvs. pentru a sublinia că v-ați schimbat viața.
  • Închisoarea va verifica informațiile pe care le furnizați pe formular. Asigurați-vă că toate răspunsurile dvs. sunt complete și corecte în cele mai bune cunoștințe.
  • Dacă există întrebări pe care nu le înțelegeți sau nu știți cum să răspundeți, contactați închisoarea pentru îndrumare. Nu lăsați pur și simplu întrebarea.
Întrebarea 6 din 12:
Unde îmi trimit formularul finalizat?
  1. Imaginea intitulată Completați un formular de vizitare a închisorii Pasul 6
1. De obicei trimiteți formularul instituției în care este adăpostit deținutul. Adresa instituției este de obicei enumerată pe formularul de vizitare. Dacă nu o puteți găsi, verificați site-ul sistemului de închisoare pentru adresa corespunzătoare sau cereți deținutului unde trebuie să-l trimiteți prin e-mail.
  • Nu trimiteți filtrul înapoi la deținut, cu excepția cazului în care formularul vă spune să faceți acest lucru. Cele mai multe închisori nu vor procesa formularele de vizitare care sunt trimise la deținut.
  • Nu trimiteți nicio corespondență destinată deținutului împreună cu formularul dvs. de vizitare. Nu va fi transmis deținutului.
Întrebarea 7 din 12:
Costă orice pentru a aplica vizitarea închisorii?
  1. Imaginea intitulată Completați un formular de vizitare a închisorii Pasul 7
1. Unele state percep o taxă pentru a acoperi controlul de fond. Dacă există o taxă asociată cu cererea dvs., suma și metodele de plată acceptate vor fi listate pe formular. Această plată acoperă un control de fond penal și este de obicei în jur de 25 USD.
  • Dacă este necesară o taxă și nu este inclusă împreună cu aplicația dvs., închisoarea va refuza pur și simplu aplicația dvs. și va trebui să începeți procesul din nou.
Întrebarea 8 din 12:
Cât timp va dura pentru a obține aprobarea?
  1. Imaginea intitulată Completați un formular de vizitare a închisorii Pasul 8
1. Aplicațiile sunt de obicei procesate în termen de 60 de zile. Decizia privind cererea dvs. este de obicei comunicată deținutului, care apoi are responsabilitatea de a vă spune. Deci, chiar dacă închisoarea a luat o decizie cu privire la cererea dvs., ar putea fi ceva timp înainte de a afla rezultatul, în funcție de cât de des vorbești cu deținutul.
  • Dacă a trecut mai mult de 2 luni și nu ați auzit nimic despre starea cererii dvs., contactați deținutul cât mai curând posibil și întrebați-le dacă au auzit ceva despre asta.
Întrebarea 9 din 12:
Cum voi afla dacă am fost aprobat pentru vizită?
  1. Imaginea intitulată Completați un formular de vizitare a închisorii Pasul 9
1. Cele mai multe sisteme de închisoare îi spun deținutului când a fost luată o decizie. Când directorul face o decizie, ei vor lăsa deținutul să știe. Apoi, deținutul este responsabil pentru a vă spune. Dacă cererea dvs. a fost respinsă, probabil că veți primi o scrisoare în e-mail care evidențiază motivul refuzului.
  • Dacă închisoarea vă va anunța direct, așteptați o scrisoare prin poștă în termen de 30-60 de zile de la data primirii cererii. Nu puteți configura o vizitare până când nu veți obține această aprobare.
Întrebarea 10 din 12:
Care are ultimul cuvânt cu privire la cererea mea de vizitare?
  1. Imaginea intitulată Completați un formular de vizitare a închisorii Pasul 10
1. În majoritatea sistemelor de închisoare, directorul are ultimul cuvânt în ceea ce privește aplicațiile de vizitare. Wardenul analizează aplicația dvs. și o verificare a fundalului (dacă este finalizată) pentru a determina dacă vi se permite să vizitați deținutul. Warden va lua în considerare relația dvs. cu deținutul, precum și nevoile specifice ale închisorii.
Întrebarea 11 din 12:
Dacă nu sunt aprobat pentru vizita?
  1. Imaginea intitulată Completați un formular de vizitare a închisorii Pasul 11
1. Unele sisteme de închisoare au un proces de apel dacă nu sunteți aprobat. Dacă există o modalitate de a vă atrage negarea, veți găsi, de obicei, instrucțiuni despre scrisoarea de negare pe care ați primit-o prin poștă. De asemenea, puteți verifica site-ul web al sistemului închisorii.
  • Uita-te la motivele date pentru negare și arată în apelul dvs. cum acele motive sunt greșite. De exemplu, dacă ați fost refuzați vizita pentru că ați fost condamnat pentru o infracțiune, ați putea prezenta dovezi că ați fost reabilitate, nu v-ați ofensat de la această convingere și să faceți o muncă bună în comunitatea dvs.
Întrebarea 12 din 12:
Cum stabilesc o vizitare după aprobare?
  1. Imaginea intitulată Completați un formular de vizitare a închisorii Pasul 12
1. Contactați închisoarea pentru a programa o întâlnire pentru a vizita. Închisorile sunt de obicei deschise pentru vizita la sfârșit de săptămână și unele sărbători. Cu toate acestea, deoarece poate dura câteva ore pentru a trece prin securitate, vizitele sunt de obicei eșalonate astfel încât să nu fie o copie de rezervă. Cele mai multe închisori au un număr specific de vizitare pe care îl puteți apela pentru a afla orele de vizitare și pentru a programa o întâlnire.
  • Dacă vizitați un deținut care este limitat la vizitarea non-contact, este de obicei necesară o întâlnire. Pentru alți deținuți, este posibil să nu aveți nevoie de o întâlnire - depinde de regulile instituției specifice.

sfaturi

Dacă aveți un cont JPay pentru a trimite bani sau mass-media la prizonier, este posibil să puteți trimite o aplicație de vizită online prin acest sistem. Mergi la https: // JPAY.com / ponsitevisit.ASPX pentru a incepe.

Avertizări

Acest articol discută vizitarea închisorii în Statele Unite. Dacă locuiți într-o altă țară, regulile ar putea fi diferite. Discutați cu prizonierul despre el - pot afla mai multe informații pentru a vă transmite.
  • Deși acest articol acoperă scenarii probabile pentru vizitarea închisorii, normele specifice variază de la stat la stat. Discutați cu prizonierul pe care doriți să îl vizitați și întotdeauna să vă bazați pe informațiile pe care le primiți direct din închisoare unde sunt adăpostite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar