Cum să facem față cu o pasiune asupra profesorului tău

Zdrobirea sunt complet naturale, nu prea ușor de manevrat și - de cele mai multe ori - complet inofensiv. Poate fi distractiv să-l poftezi după o persoană, chiar dacă știți că urmăriți o relație cu ei este inutilă. Uneori, totuși, acele sentimente de poftă devin obsesive și pot duce la probleme pe drum. Învățarea de a face față unei pasiuni pe profesorul dvs. este o parte din greu, dar necesară, a crescut. De asemenea, trebuie să vă uitați din afara situației și să vă gândiți ca și cum nu vă aflați în situație. Acest lucru vă poate ajuta să vă depășiți sentimentele față de un membru al autorității.

Pași

Partea 1 din 4:
Acceptarea sentimentelor tale
  1. Imagine intitulată face ca o pasiune asupra profesorului dvs. Pasul 1
1. Recunoașteți că aveți o pasiune pe cineva. Înțelegerea problemei este primul pas în avansarea înainte. Nu vă simțiți rău că aveți o zdrobire este ceva ce toată lumea se confruntă cu un anumit punct și creierul uman este de fapt programat biologic să se îndrăgostească.
  • Imaginea intitulată face ca o pasiune asupra profesorului dvs. Pasul 2
    2. Permiteți-vă să vă simțiți trist. Obținerea unei relații este greu, chiar dacă această relație nu se materializează niciodată pe deplin. Dă-ți puțin timp să te enervezi și să te simți rău, apoi să te ridici și să avansezi. Asigurați-vă că nu sunteți supărat prea mult timp.
  • În timp ce simțiți trist, luați și pași pentru a vă mângâia. Încercați să luați un duș fierbinte, ascultând unul dintre playlisturile dvs. preferate și vorbind frumos pentru tine.
  • Imaginea intitulată face ca o pasiune asupra profesorului dvs. Pasul 3
    3. Să se angajeze să se deplaseze. Știind că această relație nu va progresa niciodată este un pas important în a trece peste el. Amintiți-vă din nou și din nou că ceea ce faceți este necesar pentru propria fericire și creștere personală.
  • Amintiți-vă că veți avea alte zdrobiri. În mintea mai multor oameni, având o pasiune asupra învățătorilor voștri față de sectorul necorespunzător, indiferent de modul în care vă simțiți. Este împotriva legii să fie cu cineva de peste 18 ani dacă sunteți sub 18 ani. Vor fi altele pe care le veți prefera în viitor și alții cu care aveți o șansă reală. Focalizați-vă înainte, fără a locui prea mult pe această dinamică cu profesorul dvs.
  • Partea 2 din 4:
    Se comportă în mod corespunzător în clasă
    1. Imagine intitulată face față unei pasiuni pe profesorul dvs. Pasul 4
    1. Concentrați-vă pe studiile dvs. Motivul pentru care vă aflați în școală este să învățați și să obțineți o educație adecvată, deci luați energia pe care o veți petrece în mod normal să vă gândiți la profesorul dvs. și să vă concentrați asupra acestuia și asupra muncii dvs. Veți vedea îmbunătățiri ale performanței dvs. academice și vă va lua mintea de pe profesorul dvs.
  • Imaginea intitulată face față unei pasiune asupra profesorului dvs. Pasul 5
    2. Nu te mai gândi la profesorul tău romantic. Gândurile duc frecvent la acțiune și vizualizarea ceva face mai probabil să apară și oamenii vă vor vedea. Gândindu-te la profesorul tău mărește șansele de a face ceva pe care l-ai putea regreta mai târziu.
  • Încercați să vă concentrați asupra lucrurilor despre profesorul dvs. pe care nu vă place. Ideea de aici nu trebuie să se ocupe de negative, ci să vă reamintesc că relația nu era la fel de perfectă cum vă amintiți că este, E.G. Diferența de vârstă, apariții.
  • Imaginea intitulată face față unei zdrobiți pe profesorul dvs. Pasul 6
    3. Limitați-vă interacțiunile cu profesorul dvs. Interacționați cu profesorul dvs. în clasă, dar nu le căutați sau încercați să vă petreceți timp cu ei în afara timpului dvs. desemnat de clasă. Doar nu este corect pentru tine, mai ales că sunt probabil destul de vechi decât tine. În general, este bine să vă întâlniți o persoană mai în vârstă decât dvs. în viața ulterioară, dar o persoană tânără datând un profesor mai în vârstă este adesea considerată inadecvată.
  • Nu le contactați pe social media sau încercați să vă întâlniți cu ei în afara școlii. Respectați poziția lor ca profesor și le dați spațiului pe care trebuie să-l facă bine acest loc de muncă.
  • Imaginea intitulată face față unei zdrobiți pe profesorul dvs. Pasul 7
    4. Utilizați dacă și planificarea. Luarea deciziilor în avans cu privire la modul în care vă veți ocupa impulsurile vă poate ajuta să aveți mai mult succes în cucerirea acestora.
  • Gândiți-vă la modul în care doriți să acționați atunci când vorbiți cu profesorul dvs. și apoi urmați-vă pe planul dvs.
  • Partea 3 din 4:
    Obtinerea ajutorului in afara
    1. Imagine intitulată face ca o pasiune pe profesorul tău Pasul 8
    1. Vorbiți cu un profesionist licențiat. Dacă sunteți preocupat de faptul că zdrobirea dvs. asupra profesorului dvs. este afectată de viața de zi cu zi și, de asemenea, vă împiedică să vă concentrați asupra studiilor, discutați cu un consilier de terapeut sau de orientare școlară.
    • Dacă sunteți preocupat de intimitate, discutați cu un terapeut mai degrabă decât un consilier de îndrumare. Terapistul dvs. este cerut de un cod de etică pentru a păstra ceea ce spui confidențial. Consilierii de orientare nu sunt legați de același cod și pot raporta cu ușurință informații care le-au fost dezvăluite.
  • Imagine intitulată face ca o pasiune pe profesorul dvs. Pasul 9
    2. Discutați cu prietenii dvs. Prietenii dvs. pot avea experiențe similare care se confruntă cu zdrobirea și ar putea să ofere consultanță sau perspectivă interesantă. Dacă nimic altceva, vorbind despre sentimentele tale să te facă să te simți mai puțin singur.
  • Imagine intitulată face față unei pasiuni pe profesorul dvs. Pasul 10
    3. Transferați din clasă. Dacă vă aflați în imposibilitatea de a vă opri să vă gândiți sau să interacționați necorespunzător cu profesorul dvs., ar putea fi timpul să faceți o schimbare mai drastică. Discutați cu consilierul dvs. de îndrumare sau cu consilierul academic despre transferarea din clasă.
  • Fii sincer cu consilierul tău despre sentimentele pe care le ai pentru profesorul tău. Dacă nu înțeleg pe deplin cât de mult vă distrag aceste sentimente de la școală, s-ar putea să nu fie dispuși să vă lase să schimbați cursurile. Încredere că sunt profesioniști care sunt instruiți să se ocupe de situații de genul asta.
  • Partea 4 din 4:
    Mutarea de la pasiunea ta
    1. Imagine intitulată face față unei pasiuni pe profesorul dvs. Pasul 11
    1. Distrage atenția cu activități extra-curriculare. Urmăriți noi hobby-uri și reînnoiți pasiunile vechi. Alăturați-vă la noi cluburi și sporturi sau recommântați cele vechi. Luați timpul și energia pe care ați petrecut-o înainte de profesor și ați pus-o spre ceva productiv. De asemenea, încercați să ieșiți și să găsiți oameni noi pentru a petrece timp pentru a vă face mintea de pe ele.
  • Imaginea intitulată face ca o pasiune pe profesorul dvs. Pasul 12
    2. Petreceți timp cu prietenii. Dezvoltați relații cu alte persoane, în special cu oamenii de vârsta voastră. Lucrați la consolidarea prieteniilor curente și cultivarea celor noi. Deschideți-vă mintea pentru a vă întâlni și petreceți timp cu oameni noi și vă puteți găsi căderea în afara dragostei mai repede decât credeți!
  • Imaginea intitulată face ca o pasiune pe profesorul dvs. Pasul 13
    3. Du-te undeva noi. Luând o călătorie sau schimbarea împrejurimilor dvs. este incredibil de sănătoasă. Călătoria vă poate ajuta să vă extindeți mintea și să vedeți lumea într-o lumină complet nouă. Călătoria învață, de asemenea, răbdarea, flexibilitatea și perspectiva - care sunt calități importante care vă vor ajuta să vă depășiți profesorul.
  • Imagine intitulată face ca o pasiune asupra profesorului dvs. Pasul 14
    4. Data cuiva nou. Cea mai bună modalitate de a trece peste o relație veche este să vă implicați într-unul nou. Nu vă grăbiți să nu vă simțiți confortabil, dar să vă permiteți să vă deschideți ideea de a întâlni și urmărirea relațiilor cu oameni noi, pentru că trebuie să mergeți mai departe.
  • Nu există niciun convenit în timpul timpului de a aștepta după ce suferă o inimă zdrobită. Dar este important să vă luați ceva timp după o despărțire pentru a redescoperi cine sunteți, ceea ce vă place și ce prețuiți în voi înșivă și într-un viitor partener.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu lăsați sentimentele voastre să interfereze cu studiile dvs. Să fie clar și fără distragere a atenției.
  • Acceptați că zdrobirea reprezintă o parte normală a vieții de zi cu zi și se confruntă cu faptul că unii psihologi cred că au trecut doar aproximativ patru luni.
  • Avertizări

    Dacă veți vorbi despre sentimentele dvs. cu alți oameni, asigurați-vă că vă confruntați în oamenii în care aveți încredere. Aceste informații în mâinile greșite ar putea fi în cele din urmă foarte jenante pentru dvs.
  • În funcție de vârsta dvs., urmărind o relație cu un profesor ar putea fi ilegală, cu consecințe ca fiind timp de închisoare ca profesorul dvs. care trebuie să se înregistreze ca un infractor sexual. Profesorul tău ar putea să-și piardă locul de muncă dacă se angajează într-o relație ilicită cu un student.
  • Amintiți-vă că un profesor având relații intime cu un student, de obicei, nu se termină fără nici un rezultat bun - amândoi ați putea obține probleme serioase dacă vă urmăriți mai mult, și în funcție de situația exactă, profesorul dvs. ar putea merge la închisoare. Este foarte probabil ca ei să nu fie interesați de o relație cu dvs. sau să o evite din cauza implicațiilor și complicațiilor, astfel încât cel mai bun pariu să se deplaseze.
  • Dacă o cifră de profesor și / sau autoritate te-a atacat, contactați 911 pentru a raporta asaltul și contactați imediat (1-800-656-4673) Rapatul și linia telefonică de asalt sexual pentru suport și ajutați-vă cu situația dvs.
  • Dacă urmăriți orice tip de relație cu un adult în timp ce sub vârsta de optsprezece ani ar putea să facă obiectul unor probleme pe drumul în viață.
  • Dacă sunteți îngrijorat de faptul că un profesor se comportă în mod necorespunzător față de dvs., consultați imediat un consilier de îndrumare, terapeut sau părinte.
  • Nu întrebați niciodată, lăsați-vă sau permiteți-vă profesorului să încerce să facă sex cu dvs., deoarece aceasta poate fi o situație foarte periculoasă pentru amândoi. Chiar dacă aveți o pasiune asupra lor, realizați că aceste acțiuni ar trebui raportate, așa că nu mergeți împreună cu ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar