Cum să gătești în închisoare

Dacă sunteți în mod constant foame în închisoare, există mai multe modalități de a obține mai multe alimente sau pentru a vă face mâncarea mai gustoasă. Iată câteva sugestii de la un autor inițial care are "am fost acolo".

Pași

  1. Imagine intitulată Cook în Jail Pasul 1
1. Înțelegeți diferențele dintre a obține alimente în închisoare și alimente în închisoare. În închisoare, aveți mult mai puține lucruri de făcut în ceea ce privește alimentele și resursele. În închisoare, există două surse principale de alimente - prima este mesele dvs., de obicei o tavă de mic dejun, o tavă de prânz și o tavă de masă. O modalitate de a obține alimente suplimentare este de a depune o cerere medicală care susține că sunteți diabetic, fie subponderali. Uneori, în funcție de instalație, puteți obține o gustare suplimentară de seară, de obicei constând dintr-un sandwich de unt de arahide și poate o portocală sau ceva de-a lungul acestor linii. În multe cazuri, alimentele de închisoare sunt, prin natura, concepute pentru a fi cât mai nedisibile posibil.
  • Tava ta va consta, de obicei, dintr-o bucată de carne, o bucată sau două de pâine, o bucată de fructe și o legumă. Acum că știți cu ce lucrați, vedeți de ce este important să învățați să vă gătiți mâncarea proprie în închisoare.
  • Imagine intitulată Cook în Jail Pasul 2
    2. Folosiți cea mai importantă sursă de alimente comestibile, cantina. Acesta este locul în care deținuții cu bani în conturile lor au permisiunea de a comanda produse alimentare dintr-un meniu. Toate instituțiile au meniuri diferite și limite diferite despre cât puteți comanda. O capse principală disponibilă în fiecare instituție din țară este fidea ramen. Ramenul este o bază în penitenciare / mâncăruri de cultură de închisoare și baza pentru multe feluri de mâncare de închisoare. Cea mai populară este cunoscută de numeroase nume, gulaș, defalcare, orice - este același lucru, totuși. Începe cu o bază de supă de tăiță ramen, cu diverse alte ingrediente adăugate.
  • Faceți rameni de carne de vită picantă: faceți fidea, scurgeți apa, adăugați pachetul de condimente. Apoi tăiați un stick de carne de vită, un baston de brânză, se prăbușește o mână de chipsuri picante în ea și sezon cu sos fierbinte la gust. Este foarte bun.
  • De multe ori, câțiva deținuți vor aduce o supă ramen și un element suplimentar, le combină într-o gulaș mare și apoi împărțiți-o în mod egal. Este la fel de mult un eveniment social, deoarece este o modalitate de a mânca.
  • Imagine intitulată Cook în Jail Pasul 3
    3. Utilizați apă caldă pentru a găti. Deoarece cel mai adesea nu veți avea acces la microunde sau alte forme de gătit, apa caldă este cea mai bună opțiune pentru gătit închisorii sau închisoare. Dacă acest lucru nu este disponibil, atunci apa caldă este cel puțin disponibilă. De obicei, puteți achiziționa un castron de plastic cu un capac din cantină, de asemenea. Puneți fidea în acest lucru, adăugați apă caldă, puneți capacul pornit și apoi luați-l în pat și acoperiți-l cu așternuturi și o pernă pentru a ține în căldură. Această metodă este, de obicei, destul de eficientă, iar după 10 minute sau astfel aveți ramenul.
  • Imagine intitulată Cook în Jail Pasul 4
    4. Încercați alte lucruri. De exemplu, salvați oul fiert din tava de mic dejun, combinați pachetele de maioneze de la cantină și tăiați o murătură de la cantină și poate un pachet de muștar. Salvați pâinea de la prânz sau tăvi de cină, apoi aveți o salată de ouă. Puteți face același lucru cu pachetele de ton, care sunt uneori disponibile de la cantină.
  • Imagine intitulată Cook în Jail Pasul 5
    5. Comerț. Adesea, dacă nu aveți bani de cantină, puteți tranzacționa o tavă (mic dejun, prânz, cină) pentru unul sau, dacă este o tavă deosebit de populară în acea zi, pentru până la 3 elemente de cantină.
  • De exemplu, o persoană ar putea să vă dea tava de prânz pentru un pachet ramen de tăiței. Dar dacă este duminică, ziua în care ați putea obține, spuneți două bucăți de prăjituri de cafea și grize și ouă și prăjituri, biscuiți și zi de sos, ați putea fi capabili să obțineți o supă ramen și o pungă de jetoane.
  • Unele dintre cele mai populare articole de la cantină la comerț cu bomboane, chipsuri picante și regele tuturor articolelor de jailhouse, cafea instantanee. Un deținut inteligent ar putea ordona multe dintre aceste articole mai populare, apoi în jurul mijlocului săptămânii când alții se termină, fac împrumuturi, de exemplu, dă cuiva o ceașcă de cafea, în ziua cantină, persoana care vă datorează două cești.
  • Imagine intitulată Cook în închisoare Pasul 6
    6. Utilizați ambalaj. O altă modalitate de a găti gulașul este de a folosi o pungă de chip mare sau o pungă curată, plină de apă caldă sau dacă nu este disponibilă, puneți sacul sub apa caldă din chiuvetă și lăsați-o să ruleze peste pungă timp de zece minute sau așa. Dacă sunteți destul de norocoși pentru a obține porumb, puteți colecta bucăți de acest lucru, amestecați cu puțină apă și faceți o aluat în sus. Utilizați tot ceea ce puteți găsi, ca un tub de hârtie de toaletă umplute strâns cu hârtie igienică și înfășurată în folie Saran dintr-un alt element alimentar ca un pin de rulare pentru a scoate aluatul, apoi împachetați umplerea (de obicei o gulaș) și lăsați-vă să se usuce sau să se închidă În cel mai cald loc posibil, să-l uscați mai repede. Apoi aveți un mare "burrito".
  • Imagine intitulată Cook în Jail Pasul 7
    7. Fii inventiv. După cum puteți vedea, există numeroase moduri pe care le puteți găsi pentru a vă hrăni în închisoare, trebuie doar să fiți inventivi și să utilizați orice resurse pe care le aveți la îndemână. Câteva idei rapide includ:
  • Voluntar pentru a lucra în bucătărie, unde aveți ocazia de a obține alimente rămase.
  • Dacă nu aveți bani în cărțile dvs., puteți face servicii pentru alți deținuți, cum ar fi rufe, cărți de desen pentru ei pentru a le trimite la cei dragi, ajutând la cercetarea juridică pentru cazurile lor juridice, munca de tatuaj, tunsoare, curățarea altcuiva celulă și aproape orice altceva vă puteți imagina.
  • sfaturi

    Cheia este, mâncați tot ce puteți, lucrați cât de mult puteți, chiar dacă sunt doar exerciții corporale, păstrați-vă puterea fizică și mentală cât mai mare posibil, pentru a evita devenirea unei victime. Small și cei slabi se prăbușesc, marele și supraviețuirea puternică, uneori chiar înfloriți.

    Avertizări

    Mai presus de toate, fiți un tip de stand-up, nu împrumutați ceea ce nu puteți rambursa, nu împărtășiți mâncarea pentru a câștiga popularitate și întotdeauna vă urmăriți lucrurile. Locuiți cu o grămadă de hoți. Te vor fura orb într-o bătălie dacă le dai o jumătate de șansă.Și niciodată, niciodată punk. Chiar dacă cineva de două ori dimensiunea ta ia tava ta, faci ceea ce trebuie să faci. Chiar dacă vă bătut sau înjunghiat, sperăm că vor să-și dea seama că există o pradă mai ușoară acolo data viitoare și să încercați pe altcineva în loc de tine.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar