Cum să contactați pe dumnezeu

Construirea unei relații personale cu Dumnezeu poate părea imposibilă, mai ales în primele zile ca urmaș. La urma urmei, dacă nu îl puteți vedea sau la auzi, de unde știți dacă vă poate auzi? Din fericire, Dumnezeu a stabilit rugăciunea ca o modalitate de a vorbi cu el - dar vă puteți exprima la Dumnezeu în alte moduri, de asemenea. Și în timp ce s-ar putea să nu fiți capabili să auziți fizic vocea lui Dumnezeu, există modalități prin care puteți asculta îndrumarea în viața voastră.

Pași

Metoda 1 din 2:
Rugându-se lui Dumnezeu
  1. Imagine intitulată Contactați-l pe Dumnezeu Pasul 1
1. Rugați-vă oriunde vă aflați, în orice moment al zilei sau al nopții. În timp ce ați putea imagina să vă rugați ca îngenunchearea cu mâinile îndoite, nu există o anumită poziție pe care trebuie să o rugați. Te poți ruga în timp ce conduci, mergi, gătești, sau orice altceva faci. Amintiți-vă că Dumnezeu este peste tot și el vă cunoaște gândurile, așa că va auzi rugăciunea dvs. indiferent de ce.
  • Poate fi util să renunțați la o anumită perioadă de zi pentru rugăciune, dar puteți - și ar trebui să vă rugați spontan în toată ziua.
  • Să vă simțiți mai aproape de Dumnezeu, încercați să vă deschideți rugăciunea adresându-i direct. Utilizați un nume care vă simte personal în timp ce sunteți adevărat față de credința voastră, cum ar fi "Tată," "Lord," "Iehova," sau "Allah."
  • Imagine intitulată Contactați-l pe Dumnezeu Pasul 2
    2. Utilizați rugăciunea pentru a vă exprima oricare dintre gândurile și emoțiile dvs. Gândiți-vă la Dumnezeu ca un părinte iubitor și infinit înțelept. Poți să vorbești cu el despre orice, fie că este ceva ce faci la locul de muncă sau la școală, o problemă medicală cu care te îngrijorezi sau chiar doar o rugăciune rapidă de spus "Mulțumesc" Când se întâmplă ceva bun.
  • Rugăciunile dvs. nu trebuie neapărat să fie elaborate. Doar spuneți lui Dumnezeu ce vă gândiți. De exemplu, dacă sunteți pe cale să vă îndreptați într-o călătorie, vă puteți ruga pur și simplu, "Dumnezeu, vă rugăm să ne păstrați în siguranță."
  • S-ar putea, de asemenea, să vă rugați pentru lucruri precum forța, înțelepciunea, pacea sau iertarea.
  • Imagine intitulată Contactați-l pe Dumnezeu Pasul 3
    3. Anulați câteva minute în fiecare zi pentru a dedica rugăciunii. Din moment ce rugăciunea vă aduce mai aproape de Dumnezeu, puteți contribui la construirea unei relații mai profunde cu el, sculptând un timp stabilit în fiecare zi pentru a vorbi cu el. Acest lucru poate fi oricând care funcționează pentru dvs., indiferent dacă este dimineața, pe naveta zilnică, sau pe timp de noapte înainte de culcare. Nu trebuie să fie singura zi a zilei pe care o rugați, dar puteți constata că sunteți în stare să vă rugați mai consistent și mai mult concentrați în acest timp.
  • Vă poate ajuta să intrați în mentalitatea corectă dacă creați un fel de rutină în timpul rugăciunii dvs., cum ar fi aprinderea unei lumânări, ascultând imnuri sau muzică înălțătoare sau urmând un rozariu.
  • Dacă aveți ceva greu în inima voastră, ați putea întări rugăciunile Postul, Ceea ce înseamnă să evitați orice alte alimente sau băuturi decât apa. Cu toate acestea, deoarece poate fi periculos să săriți o masă, este mai bine să discutați cu un consilier spiritual de încredere despre cum să faceți rapid într-un mod sigur, sănătos și spiritual.
  • Imagine intitulată Contactați-l pe Dumnezeu Pasul 4
    4. Păstrați un jurnal de rugăciune dacă vă place să scrieți. Uneori poate fi greu să urmăriți cererile de rugăciune din cap. Pentru a ajuta la combaterea asta, încercați să scrieți rugăciunile în fiecare zi în timpul dvs. normal de rugăciune. De-a lungul timpului, veți putea să citiți înapoi prin jurnalul de rugăciune și veți vedea cum sa mutat Dumnezeu în viața voastră.
  • Le puteți scrie într-o listă simplă, dacă doriți, sau puteți scrie rugăciuni mai lungi la Dumnezeu în formă de scrisoare.
  • Dacă simțiți că vă exprimați mai bine prin scriere decât cuvintele, puteți găsi că păstrarea unui jurnal de rugăciune vă va ajuta să vă simțiți mai aproape de Dumnezeu.
  • Imagine intitulată Contactați-l pe Dumnezeu Pasul 5
    5. Oferă o rugăciune fără cuvinte prin acțiunile dvs. Nu toate rugăciunile trebuie să fie vorbit sau chiar scrise. Uneori, veți găsi că vă simțiți cel mai aproape de Dumnezeu când corpul vostru este angajat în mod activ în ceva ce vă bucurați. De exemplu, dacă vă place să faceți mobilier, ați putea găsi că Dumnezeu vorbește cu inima dvs. în timp ce vă șlefuiți lemn sau creați sculpturi detaliate. S-ar putea, de asemenea, să vă simțiți aproape de Dumnezeu când sunteți în natură, pictați o imagine, ascultați muzică sau efectuați un act de serviciu pentru altcineva.
  • Uneori, munca grea poate avea același efect. De exemplu, ați putea găsi că sunteți în stare să simțiți prezența și îndrumarea lui Dumnezeu atunci când spălați podelele sau faceți o alergare.
  • Metoda 2 din 2:
    Auzind vocea lui Dumnezeu
    1. Imagine intitulată Contactați-l pe Dumnezeu Pasul 6
    1. Acordați atenție unui sentiment de pace și confort după rugăciune. S-ar putea să nu fiți capabili să auziți vocea lui Dumnezeu, dar puteți simți adesea prezența Lui în viața voastră. Dacă vă simțiți supărați sau stresați, încercați să vă rugați problema. Adesea, întoarcerea la Dumnezeu vă va ajuta să vă simțiți liniștiți.
    • În Biblie, acest lucru este descris în Filipeni 4: 7 ca "Pacea lui Dumnezeu, care depășește toată înțelegerea."
  • Imagine intitulată Contactați-l pe Dumnezeu Pasul 7
    2. Participați la servicii pentru credința voastră pentru a auzi mesajul lui Dumnezeu. În aproape fiecare religie, Dumnezeu desemnează anumiți oameni credincioși să vorbească în numele Lui. Încercați să găsiți o biserică, un templu sau un grup de întâlniri în apropierea dvs. că vă simțiți o aliniere cu credințele voastre. În plus față de a fi un loc minunat pentru a auzi mai multe despre Cuvântul lui Dumnezeu, puteți găsi, de asemenea, că părtășia cu ceilalți credincioși vă ajută să vă întăriți credința și relația voastră cu Dumnezeu și mai mult.
  • Chiar dacă nu vă simțiți ca un anumit subiect, are o mare măsură în viața voastră, încercați să păstrați o minte deschisă. S-ar putea să aflați că are un mesaj pentru tine ascunsă în lecție, oricum.
  • Imagine intitulată Contactați-l pe Dumnezeu Pasul 8
    3. Citiți textele sfinte pentru credința voastră pentru a vă inspira. Majoritatea religiilor au un fel de carte sfântă care descrie-o pe Dumnezeu. Când citiți textul sfânt al religiei, puteți constata că cuvintele vă ajută să găsiți o perspectivă și îndrumare în propria voastră viață, ceea ce vă poate ajuta să vă simțiți mai aproape de Dumnezeu.
  • De exemplu, dacă urmați creștinismul, ați citi Biblia. Dacă sunteți evreiesc, ați studia Toachh. Dacă urmați islamul, dedicați-vă să studiați Qur`an.
  • Pe măsură ce citiți, ascultați un apel pentru a acorda atenție unui anumit pasaj sau verset. Lăsați-o să vorbească cu inima voastră - acest lucru poate fi Dumnezeu să vă trimită instrucțiuni personalizate sau confort.
  • Imagine intitulată Contactați-l pe Dumnezeu Pasul 9
    4. Meditează să se simtă mai aproape de Dumnezeu. În timp ce meditația tradițională se concentrează în principal pe curățarea minții voastre, meditația spirituală implică umplerea minții cu contemplarea lui Dumnezeu. O modalitate de a face acest lucru este să vă concentrați asupra unui pasaj din Cuvântul lui Dumnezeu, citit-o peste și peste în timp ce încercați să aplicați semnificația propriei vii.
  • În fiecare zi, petreceți aproximativ 5-10 minute în care stați liniștit și reflectați asupra iubirii lui Dumnezeu, a binecuvântărilor din viața voastră sau chiar felul în care frumusețea Lui este reflectată în natură.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar