Cum să convertiți un creștin la islam

Islamul ne învață să răspândim în mod pașnic religia, ghidând pe alții față de adevărata religie cu afecțiune și înțelegere. Nu ne învață să forțăm pe alții să converseze și să ne forțeze învățăturile pe ele. Dacă doriți să învățați cum să convertiți un creștin la islam, citiți mai departe pentru a afla.

Pași

  1. Imagine intitulată ascunse un creștin la un pas musulman 1
1. Au un motiv clar cu privire la motivul pentru care doriți să convertiți această persoană. Vrei să dovedești altora ceva? Te simți obligat să o faci? A făcut Allah această dorință în inima ta? Sau chiar iubiți această persoană și îngrijirea acestei persoane și doriți să meargă cu voi în ceruri?
  • Imaginea intitulată ascunse un creștin la un pas musulman 2
    2. Au o înțelegere clară a islamului. Ești un musulman devotat? Puneți mai întâi pe Allah în viața voastră? Esti un bun exemplu despre cum ar trebui sa fie un musulman? Asigurați-vă că aveți o relație strânsă cu Allah. Participați la o moschee în fiecare vineri, citiți-vă Coranul, nu păcătuiți, etc. Ajutați-vă înainte de a ajuta pe alții.
  • Imagine intitulată ascunsă un creștin la un pas musulman 3
    3. Rugați-vă. Rugăciunea este factorul numărul unu aici. Dacă doriți să vă convertiți prietenul creștin la Islam, trebuie să-i spuneți mai întâi lui Allah! Spuneți-i cum vă simțiți, deschideți-vă cu adevărat inima pentru ca el să poată vedea cât de devotați sunteți și astfel încât să vă poată ajuta să depășiți această victorie. Amintiți-vă să vă rugați zilnic.
  • Imaginea intitulată ascunse un creștin la un pas musulman 4
    4. Să înțeleagă și religia lor. Această cunoaștere poate veni la îndemână mai ales atunci când vine vorba de discuții. Uită-te la asemănările și diferențele dintre ambele religii. Explicați modul în care musulmanii respectă Profetul Isus (`ISA).
  • Imagine intitulată ascunsă un creștin la un pas musulman 5
    5. Invitați-i să participe la o moschee! Introduceți-le la unii dintre prietenii dvs. musulmani, astfel încât ei să poată simți căldura și iubirea pe care o împărtășim unul spre celălalt. Mosques au de obicei sesiuni pentru convertite sau cei care doresc să se convertească pentru a oferi sprijin și ajută la orice interogări pot exista. Doar amintiți-vă că nu sunt obligați să meargă dacă nu doresc. Nu le presezi.
  • Imagine intitulată ascunse un creștin la un pas musulman 6
    6. Fii bun cu alții. Afișarea unui exemplu bun este, de asemenea, o cheie mare. Fii bun, nu numai pentru ei, ci pentru toată lumea! Întotdeauna aveți un zâmbet pe fața voastră și întotdeauna să fiți fericiți, căci Allah vrea întotdeauna lumina noastră să strălucească. Acțiunile noastre pot crea un mare impact asupra celorlalți. Amintiți-vă că discuțiile sunt acțiunile ieftine merită mult mai mult.
  • Imagine intitulată ascunse un creștin la un pas musulman 7
    7. Fi cel mai bun prieten. Fii acolo ori de câte ori poți. Dacă prietenul dvs. este într-o situație proastă, nu stați acolo și spuneți că vă pare rău - faceți ceva pentru ei! În felul acesta pot vedea cât de extraordinar sunteți.
  • Imagine intitulată ascunse un creștin la un pas musulman 8
    8. Respectă decizia lor. Prietenul tău nu vrea vreodată să devină musulman, și asta este perfect în regulă. Ei au dreptul la propriile lor credințe. Dacă Allah vrea să-i convertească, el se va face prezent în viața lor. Cel mai bine este să le lăsați să fie și să renunțe la subiect.
  • Imagine intitulată ascunse un creștin la un pas musulman 9
    9. Faceți contacte cu alți convertiți creștini la Islam. Să-i alăturați în convingerea unui individ în acceptarea islamului. Având ei să vadă și să discute cu oamenii care au fost odată că creștinul vă va ajuta să vă gândiți.
  • Imaginea intitulată ascunse un creștin la un pas musulman 10
    10. Nu-l forțați. Trebuie să fii cu adevărat inteligent și delicat cu modul în care prezentați subiectul. Dacă aruncați informații în fața lor și înecați-le, îi va descuraja doar. Dacă declin, respectați decizia lor - amintiți-vă, nu există nici o constrângere în religie în Islam.
  • sfaturi

    Comanda este de a iubi fratele tău când te iubești. Musulmanii și creștinii sunt copii ai lui Avraam. Ismael și Isaac două mari națiuni promise de Dumnezeu.
  • Dacă întrebați: "De ce doriți să convertiți credința pentru credință, dragostea este acceptarea și iubirea este cel mai mare dar din Univers"? Dacă un musulman are o dorință de a le converti, nu le-a influențat desigur. A fost Dumnezeul lui Avraam Isaac și Iacov. Abraham a învățat Ismael despre linia Atotputernic, toată sursa milostivă a iubirii și pacea, lumina care este toată viața. Nu vrei să vii pe calea chemării zeilor.
  • Avertizări

    Deși chiar ca frații, musulmanii și creștinii au o diferență fundamentală în credințele lui Isus.
  • Musulmanii cred că ei se roagă, dar ei se roagă pentru care sa rugat și că Isus nu sa chemat niciodată Fiul lui Dumnezeu, El a fost Fiul oamenilor pe care toți ceilalți îl cheamă pe Fiul lui Dumnezeu. Isus a făcut o plimbare perfectă în ceruri. El este Arhanghel Michael, dar a devenit om pentru a bate blestemul păcatului și a morții pentru a face o cale pentru muritorii murdari înapoi la Allah. Musulmanii și creștinii uniți ar putea obține măreție.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar