Cum de a atrage o fată creștină

Pe măsură ce credința voastră creștină este o parte importantă a vieții voastre, este vorba doar de natural pe care doriți să-l întâlniți cu o fată care are aceleași valori pe care le aveți. Chiar dacă nu sunteți creștin, ați putea fi atras de moralul evocat de o fată creștină. În timp ce nu puteți controla dacă altcineva este atras de dvs., există lucruri pe care le puteți face, care ar putea face o fată creștină ca tine, ca să trăiască o viață curată și o curtește cu respect.

Pași

Metoda 1 din 2:
Fiind un meci bun pentru ea
  1. Imaginea intitulată atrage o fată creștină Pasul 1
1. Puneți-o pe Dumnezeu în primul rând în viața voastră. Dacă doriți să aveți o relație sănătoasă, de lungă durată cu o fată care este creștină, ajută la dispoziția unor priorități similare. Petreceți ceva timp reflectând rolul lui Dumnezeu în viața voastră și încercați să găsiți modalități de a vă întări relația cu el. De exemplu, ați putea începe în fiecare zi cu o minciună devotament unde citești Biblia ta și te rogi.
  • Fiind activ în biserica voastră vă poate ajuta să vă apropiați de Dumnezeu și vă oferă, de asemenea, ocazia de a fi îndrumați de creștinii mai în vârstă care au fost în pantofii voștri înainte.
  • Deoarece relația dvs. cu Dumnezeu se dezvoltă, s-ar putea să vă simțiți că simțiți că a dus să evite situațiile în care ați putea fi tentați să păcătuiți, ca o petrecere în care știți că va fi băut, sau să faceți ceva ce va trebui să vă minți părinților.
  • Imaginea intitulată atrage o fată creștină Pasul 2
    2. Lucrați din greu pentru a fi responsabili și stabili. Fie că sunteți încă în școală sau sunteți un adult cu o carieră stabilită, este important să fiți de încredere dacă doriți să atrageți o fată creștină. Cele mai multe fete creștine nu vor să întâlnească frivol - adesea doresc să știe că partenerul lor este cineva pe care îl pot căsători în cele din urmă. Du-te la locul de muncă sau la școală în fiecare zi și încercați din greu să faceți tot ce este mai bun.
  • Dacă faceți acest lucru, în timp, veți construi o reputație bine respectată, care va arăta o fată că ea poate avea încredere în tine pentru a vă face partea în furnizarea unei gospodării.
  • Bacsis: Nu trebuie să vă faceți griji că ați făcut toți banii din lume. Este mai important ca ea să știe că poate conta pe tine să nu renunți la slujba ta pe un capriciu sau să fii iresponsabil cu banii pe care îi ai.

  • Imaginea intitulată atrage o fată creștină Pasul 3
    3. Încercați să trăiți într-un mod virtuos. Având valori puternice este o parte importantă a creștinismului, deci dacă doriți ca o fată creștină să vă placă, faceți tot posibilul pentru a încorpora virtuțile descrise în Biblie. Dacă observați că există o zonă a vieții voastre în care vă luptați, așa cum vă simțiți adesea simțiți nerăbdători sau suspectați, rugați-vă ca Dumnezeu să vă ajute să depășiți asta. Ori de câte ori vă aflați că vă ocupați de aceste sentimente, spuneți o rugăciune și amintiți-vă că este mai important să fii virtuos decât să renunți la emoțiile temporare.
  • De exemplu, ați putea citi și să reflectați pe 1 Corinteni 13: 4-7, care spune: "Dragostea este răbdătoare, dragostea este blândă. Nu invidiază, nu se laudă, nu este mândră. Nu dezonorează pe alții, nu este de auto-căutare, nu este ușor de înfuriat, nu păstrează nici o înregistrare a greșelilor. Dragostea nu se bucură de rău, ci se bucură de adevăr. Întotdeauna protejează, întotdeauna au încredere, speră întotdeauna, întotdeauna perseverează."
  • Imaginea intitulată atrage o fată creștină Pasul 4
    4. Transmiteți încrederea cu limbajul corpului. Dacă doriți ca o fată să vă placă, încercați să proiectați un aer de încredere prin a vă ridica drept, făcând contact vizual atunci când vorbiți cu alții și sunteți prietenos și deschis cu alții. Acest lucru vă va face automat să parcă mai mult auto-asigurați, chiar dacă nu vă simțiți neapărat așa.
  • Amintiți-vă, încrederea este un lucru bun, dar aroganța nu este. Când sunteți în jurul unei fete care vă place, încercați să o ascultați mai mult decât vorbiți despre dvs., astfel încât să nu vă simțiți auto-absorbiți.
  • Imaginea intitulată atrage o fată creștină Pasul 5
    5. Decideți dacă sunteți gata de angajament înainte de ao continua. Ca creștin, este important să fii intenționat cu privire la întâlniri - ideea este de a găsi persoana pe care Dumnezeu a ales-o ca viitorul tău soț. Nu trebuie neapărat să se căsătorească cu cineva doar pentru că voi doi, dar ar trebui să întâlniți cu ideea că ați putea să vă căsătoriți în cele din urmă cu acea persoană dacă sunteți compatibil.
  • Dacă nu sunteți sigur că sunteți gata pentru acel nivel de angajament, fiți foarte clar despre acest lucru de la început, dar nu fiți surprinși dacă nu este interesată să se întâlnească ocazional.
  • Imaginea intitulată atrage o fată creștină Pasul 6
    6. Urmați chemarea lui Dumnezeu pentru viața voastră. Pentru a fi un partener cu adevărat bun pentru altcineva, trebuie să fii profund mulțumit de propria viață. Pentru a face acest lucru, trebuie să ascultați direcțiile lui Dumnezeu despre calea Lui pentru viața voastră. El vă poate da această direcție, oferindu-vă o pasiune pentru o anumită profesie sau vă puteți simți chemată să-l slujiți ca membru al clerului, de exemplu.
  • Modul în care vorbește Dumnezeu este unic pentru fiecare persoană, dar ascultă inima voastră, rugați-vă și citiți-vă Biblia pentru a vă învăța în învățarea direcției lui Dumnezeu pentru voi.
  • Metoda 2 din 2:
    Curbându-i cu respect
    1. Imaginea intitulată atrage o fată creștină Pasul 7
    1. Faceți discuții mici când vedeți fata care vă place. Chiar dacă sunteți timid, încercați să obțineți o conversație când vedeți fata pe care doriți să o atrageți. Sunt șanse, ea va fi mai atrasă de tine odată ce te cunoaște și ea nu va avea șansa de a face asta dacă nu vorbești niciodată.
    • Dacă o vezi doar la biserică în zilele de duminică, de exemplu, ai putea spune ceva, "Hei Hannah, cum a fost săptămâna ta?"
    • Încercați să stați sau să stați lângă ea când obțineți șansa, astfel încât veți avea mai multe oportunități de a vorbi.
    • De-a lungul timpului, construiți până la conversații mai lungi, întrebându-i despre interesele, hobby-urile și prietenii.

    Bacsis: Nu numai că este o șansă ca ea să vă observe, dar este, de asemenea, o bună ocazie de ao cunoaște mai bine. Acordați atenție modului în care vorbește și acționează pentru a afla mai multe despre caracterul ei, cum ar fi dacă este un bun ascultător sau o persoană bună.

  • Imaginea intitulată atrage o fată creștină Pasul 8
    2. Acordați atenție indiciilor nonverbale pentru a spune dacă ea este interesată de tine interesată de tine. Chiar dacă aveți conversații regulate cu fata care vă place, nu vă asumați doar pentru că vă vorbește că este interesată să te întâlnească. Cu toate acestea, puteți acorda atenție modului în care se comportă în jurul dvs. pentru a obține o idee despre modul în care se simte.
  • De exemplu, dacă face contact vizual cu tine când vorbești sau dacă ea mereu zâmbește sau se aprinde când te vede, ar putea fi interesată.
  • S-ar putea să se joace și cu părul, să se sprijine spre tine când vorbești sau să-și înmoaie expresia în jurul tău dacă te place.
  • Dacă ea nu pare interesată, ea nu poate fi fata pe care Dumnezeu a ales-o pentru tine. Cu toate acestea, ea nu te poate cunoaște destul de bine. Continuă să depună eforturi pentru a discuta cu ea când traversați căile până când aveți o idee mai bună despre cum simte despre tine.
  • Imaginea intitulată atrage o fată creștină Pasul 9
    3. Cereți-i să-și petreacă timpul cu dvs. ca parte a unui grup la început. Dacă credeți că fată vă place ar putea fi interesată și de tine, invitați-o să stea împreună cu dvs. și câțiva alți prieteni. Asta îi va arăta că aveți un interes real pentru ao cunoaște, și este bine dacă începeți ca prieteni.
  • De exemplu, ați putea spune ceva, "Hei Kyla, am auzit că unii dintre copiii din grupul de tineret merg la un concert de laudă următorul weekend și m-am gândit să merg. Vrei sa vii cu mine?"
  • Depinde de dvs. dacă doriți să numiți această dată. Dacă doriți să luați puțin timp pentru a vă cunoaște reciproc, este bine să mergeți la fel de prieten. Cu toate acestea, dacă vă place foarte mult și vrei ca ea să o cunoască, o poți spune și asta.
  • Dacă sunteți gata să o lăsați să știe cum vă simțiți despre ea, ați putea spune, "Unii dintre prietenii mei se întâlnesc pentru pizza mâine seara. Vrei să mergi ca dată?"
  • Imaginea intitulată atrage o fată creștină Pasul 10
    4. Nu vă fie frică să-i arătați sinele dvs. autentic. Pe măsură ce doi dintre voi vă cunoașteți mai bine, fiți dispuși să vă deschideți. Nu trebuie să-i spui totul despre tine însuți, dar când te simți mai confortabil, împărtășiți emoțiile și unele dintre lucrurile semnificative care s-au întâmplat în viața ta. Care o va ajuta să se simtă mai conectată la dvs. și va fi capabilă să ia o decizie onestă dacă sunteți un meci bun pentru ea.
  • Când vă cunoașteți mai întâi o fată, de exemplu, ați putea spune că vă place să pescuiți. Pe măsură ce vă apropiați, totuși, ați putea dezvălui că bunicul tău ți-a luat pescuitul când erai tânăr și acum este o modalitate de a vă aminti.
  • Imaginea intitulată atrage o fată creștină Pasul 11
    5
    Întreabă-o afară cand esti gata. În timp ce nu ar trebui să vă grăbiți să întrebați prima fată frumoasă pe care o vedeți, nu ar trebui să așteptați prea mult să îi spuneți cum vă simțiți. Odată ce vă simțiți confortabil știind că vă place foarte mult această fată, lăsați-o să știe. Modul în care faci asta depinde de tine, dar este mai bine să găsești un moment liniștit când cei doi sunteți singuri. Fi simplu, și nu vă fie frică să o lași să știe ce credeți că o face specială.
  • De exemplu, ați putea spune, "Rebecca, îmi place cât de adevărat sunteți la credința voastră și modul în care vă pasă cu adevărat de toată lumea. Mi-ar plăcea cu adevărat să vă întâlnesc. Vei fi prietena mea?"
  • Dacă sunteți timid, încercați să o întrebați printr-un mesaj text sau într-o notă.
  • Imaginea intitulată atrage o fată creștină Pasul 12
    6. Respectați-i răspunsul dacă spune că nu. Poate fi greu de a acționa într-un mod evlavios atunci când vă simțiți dezamăgiți, dar dacă întrebați o fată afară și ea spune că nu vă reamintesc că nu trebuie să facă parte din planul lui Dumnezeu chiar acum. Încercați să puneți un zâmbet, spune-i că este în regulă și ia ceva spațiu dacă aveți nevoie de ea în timp ce procesați emoțiile.
  • S-ar putea să spui ceva, "Bine am înțeles. Sper că nu te-am făcut să te simți inconfortabil. Cred că ești cu adevărat special, și sper că putem fi în continuare prieteni." Apoi, scuze politicos.
  • Indiferent de ce, fiți mândri de tine însuți! Întrebându-i pe cineva este foarte greu și ar trebui să vă simțiți bine că ați fost suficient de curajoși pentru a face acest lucru.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar