Cum să intrați într-o poziție de luptă

Știi până acum cât de importantă este o poziție bună de luptă, dar exact ce trebuie să faci pentru a avea unul? Nu vă faceți griji la o poziție bună de luptă nu este greu. Vom merge prin tot ce trebuie să știți, cum ar fi cum să vă poziționați picioarele, brațele, trunchiul și capul, așa că sunteți mai bine să vă loviți și să vă apărați. Veți observa beneficiile unei poziții mai bune de luptă aproape imediat!

Pași

Metoda 1 din 3:
Poziționarea corpului
  1. Image denumită intra într-o poziție de luptă Pasul 1
1. Poziționați-vă picioarele în mod corespunzător. Gândiți-vă la picioarele voastre ca rădăcinile care vă păstrează corpul în poziție. Dacă aveți o poziție solidă, bine echilibrată, veți fi mult mai greu să bateți. În primul rând, extindeți piciorul dvs. non-dominant spre adversarul dvs. Rotiți ușor piciorul spre corpul dvs., astfel încât degetele de la picioare și genunchiul exact în partea adversarului tău. Extindeți piciorul dvs. dominant în spatele dvs., despre o lățime de umeri, în afară de piciorul dvs. dominant. Rotiți piciorul dominant, astfel încât degetele de la picioare și genunchiul să se îndrepte de adversarul tău.
  • Piciorul tău dominant nu ar trebui să fie la un unghi drept la piciorul tău dominant. Întoarceți piciorul spre corpul dvs. ușor dacă vă aflați că faceți acest lucru.
  • Rămâi pe bilele picioarelor tale. Dacă stați în picioare, s-ar putea să fiți mai lentă decât adversarul tău.
  • Imaginea intitulată intra într-o poziție de luptă Pasul 2
    2. Poziționați corect torsul. Picioarele tale arată spre partea adversarului - prin urmare, va trebui să vă răsuciți ușor umerii să se confrunte cu ei. Păstrarea corpului poziționat la acest unghi dă adversarilor dvs. o țintă mult mai mică pentru a lovi. Asigurați-vă că ați păstrat puternic mușchii stomacului și spatele drept. În caz contrar, este posibil să fiți suprasolicitați cu ușurință. Odată ce sunteți în poziție, îndoiți genunchii ușor și rotiți greutatea înainte și înapoi pentru a vă testa echilibrul.
  • Menținerea mușchilor stomacului vă îmbunătățește echilibrul, dar vă protejează și stomacul dacă vă loviți. A fi lovit într-un stomac relaxat este dureros!
  • Imaginea intitulată intra într-o poziție de luptă Pasul 3
    3. Poziționați brațele pentru apărare. Plasarea brațelor dvs. este extrem de importantă. Acestea sunt prima dvs. linie de apărare și vă protejează fața și corpul de atacuri. Îndepărtați-vă mâinile în pumnii liberi și ridicați-i în fața feței. Brațul tău dominant ar trebui să fie aproape de corpul tău, în timp ce brațul tău non-dominant ar trebui să fie ușor în fața corpului tău. Extindeți-vă brațul non-dominant înainte, dar nu atât de departe încât să vă epuizați umărul.
  • Păstrați coatele aproape de corpul dvs., dar nu atât de aproape încât acestea ating părțile laterale. De fapt, dacă vă aprindeți coatele, doar un centimetru sau două acest lucru va descuraja adversarul dvs. de la lovire.
  • Imaginea intitulată intra într-o poziție de luptă Pasul 4
    4. Poziționați-vă capul defensiv. Țineți-vă bărbia în jos și gura închisă. Ținându-vă bărbia în jos, faceți oasele delicate în jurul ochilor și nasului o țintă mai dificilă pentru a lovi. În mod similar, o lovitură tare la o gură deschisă poate duce la leziuni severe ale maxilarului și dinților. Prin urmare, păstrați-vă gura închisă, chiar dacă adversarul tău strigă insulte la tine. Asigurați-vă că pumnii se află în apropierea feței dvs. pentru a vă proteja de atacuri.
  • Starea liniștită în fața insultelor are un beneficiu suplimentar. Oamenii de încredere nu simt nevoia de a jege la adversarii lor, astfel încât să rămână liniștit vă va face să apară mai încrezător. Acest lucru poate să-ți spună adversarul și să pună capăt luptei.
  • Metoda 2 din 3:
    Apărarea dvs
    1. Imaginea intitulată intra într-o poziție de luptă Pasul 5
    1. Identificați un atacator potențial. O persoană care ia în considerare violența va fi, de obicei, să-și piardă dinții și își va încleia pumnii. Dacă au vreo formare, ei se pot mișca un picior înainte sau își transformă corpul în lateral. Ei pot, de asemenea, să-și piardă bărbia, deoarece aceasta este o reacție naturală pentru a-și proteja gâtul. Păstrați-vă garda și fiți atenți la semnele de avertizare. Dacă observați oricare dintre aceste semne, fiți gata să vă poziționați într-o poziție de luptă.
    • Încercați întotdeauna să difuzați o situație proastă cu cuvinte înainte de a recurge la violență. În mod similar, nu inițiați niciodată lupta - trebuie să vă angajați numai în violență atunci când vă apărați pe dvs. sau pe altcineva.
    • Dacă ați practicat intrarea într-o poziție de luptă, veți găsi ușor să faceți atunci când sunteți într-o situație stresantă. Practică cât de des puteți!
  • Imaginea intitulată intra într-o poziție de luptă Pasul 6
    2. Continua sa te misti. Rămâneți-vă pe bilele picioarelor și mutați-vă înapoi și pe partea laterală. Mergând în jur, veți putea să rămâneți alertă și gata să luptați. Păstrați-vă brațele rigide și genunchii îndoiți ușor pe măsură ce vă deplasați în jur.
  • Mutați aleatoriu. Dacă vă mișcați cu ritm, adversarul dvs. se poate transforma atacurile lor în mișcările dvs.
  • Asigurați-vă că nu vă mișcați prea mult, așa cum vă poate plictisi. Mișcările dvs. ar trebui să fie doar câteva centimetri la un moment dat.
  • Imaginea intitulată intra într-o poziție de luptă Pasul 7
    3. Mențineți-vă încrederea. Rămâneți echilibrat, păstrați-vă stomacul strâns și uitați-vă adversarul în ochi. Asigurați-vă că spatele este drept și umerii dvs. sunt înapoi. Această posesă sugerează conștiința de sine și încrederea. Dacă adversarul tău crede că ești teamă, s-ar putea să se întoarcă. Chiar dacă nu, atitudinea ta va scutura propria lor încredere și le va face să facă greșeli atunci când lupte.
  • Dacă cineva încearcă să lase o luptă, lăsați-i. Cu toate acestea, nu vă întoarceți înapoi pe un adversar învins, deoarece acestea pot alege să atace când nu căutați.
  • 4. Apărați-vă de atacuri. Blochează loviturile adversarului folosind mâinile. Păstrați-vă brațele în poziția de luptă și înșurubați-vă mâinile la nivel de ochi. Când adversarul tău lovește, a lovit repede brațul cu una din mâinile tale strânse. Această acțiune va dezechilibra adversarul tău și va folosi propria lor putere împotriva lor. Dacă sunteți poziționați este bine echilibrată, nu veți avea nevoie de o cantitate mare de putere pentru a face acest lucru.
  • Dacă cineva aterizează o lovitură pe cap, încercați să vă deplasați spre pumn și să vă strângeți maxilarul. Faceți fruntea cea mai mare țintă. Fruntea dvs. este o suprafață foarte tare, iar atacatorul dvs. vă poate răni mâna.
  • Dacă cineva aterizează un pumn pe corpul tău, asigurați-vă că vă strângeți mușchii stomacului. Mișcați-vă corpul astfel încât pumnul să țintească pe laturile dvs. în loc de stomac.
  • 5. Aruncați loviturile în mod corespunzător. Extindeți-vă brațul în fața corpului. Asigurați-vă că încheietura mâinii este dreaptă și degetul mare este în afara pumnului tău. Dacă nu, vă puteți răni încheietura mâinii sau vă puteți rupe degetul mare. În timp ce vă extindeți brațul, răsuciți corpul în pumn. Când vă puneți cu brațul dvs. non-dominant, veți fi pivotați cu piciorul dvs. non-dominant și viceversa. Scopul pentru un loc doar dincolo de locul pe care încercați să îl loviți pentru a vă asigura că dați lovitura maximă.
  • Dacă nu folosiți întregul corp să pumn, lovitura dvs. nu va avea prea multă forță. Asigurați-vă că umerii se mișcă în pumnul cu restul corpului.
  • Metoda 3 din 3:
    Perfecționarea formularului
    1. Imaginea intitulată Fii un boxer bun Pasul 15
    1. Practicați umbra de umbră. Shadowboxing este un termen pentru practicarea fără adversar. Acest exercițiu vă poate mări viteza și vă poate îmbunătăți formatul. Pentru a umbla în mod corespunzător, imaginați-vă adversarul în picioare în fața dvs. Apoi, imaginați diferitele tipuri de atacuri pe care le pot folosi asupra dvs. Reacționează la aceste atacuri cu aceeași viteză și forță pe care o veți folosi pe un adevărat adversar.
    • Începeți antrenamentul de la o poziție de luptă. Tot ceea ce faceți trebuie să începeți din această poziție.
    • Odată ce obțineți bine la Shadowboxing, măriți antrenamentul prin umbra cutiei în timp ce țineți greutăți. Acest lucru vă va îmbunătăți forța și viteza brațului.
  • Imaginea intitulată Fii un boxer bun pas 13
    2. Urmăriți lupta împotriva luptătorilor. Dacă aveți un luptător favorit, urmăriți mișcările lor în timpul luptelor lor. Luați note despre ceea ce fac și încercați să oglindiți acțiunile către a lor. Înregistrați luptele, astfel încât să le puteți urmări peste și peste. După câteva vizionări, ridicați-vă în timp ce urmăriți și încercați să imitați mișcările lor în timp ce se mișcă.
  • Asigurați-vă că vă uitați la turneul corect de arte marțiale pentru obiectivele dvs. De exemplu, luptele este o mare formă de luptă, dar nu este neapărat utilă pentru începători care încearcă să învețe autoapărarea.
  • Fiți atenți la diferitele poziții de luptă pe care le folosesc luptătorii profesioniști. Dacă observați ceva util, încorporați-l în propria poziție de luptă.
  • Imagine intitulată Alegeți o etapă de artă marțială 11
    3. Alăturați-vă o sală de autoapărare. Există multe tipuri de clase de autoapărare pe care le puteți lua. De exemplu, ați putea lua o clasă de arte marțiale, cum ar fi karate sau taekwondo. Toate formele de artă marțiale au diferite poziții de luptă. De exemplu, cea mai populară poziție de luptă Taekwondo implică ținându-ți mâinile deschise în fața feței tale pentru a-ți proteja capul. Cu toate acestea, toate aceste situații de luptă au ceva în comun: poziționarea picioarelor ușor de separat și centrarea corpului pentru putere și echilibru.
  • Dacă nu sunteți interesat de chiriașii stricți ai unei clase de arte marțiale, luați în considerare luarea unui curs mai puțin structurat, cum ar fi Kickboxing sau Boxing. Aceste cursuri sunt modalități excelente de a învăța rapid tehnici puternice de autoapărare.
  • sfaturi

    Fiți conștienți de împrejurimile dvs. Nu este niciodată bun să fii luat prin surprindere!
  • Practicați-vă adesea poziția. Dacă nu practici, nu va fi a doua natură pentru tine când aveți nevoie de ea.
  • Nu există nici un fel de tactici murdare atunci când sunteți victimă a unui atac. A lovit atacatorul tău greu, rapid și non-stop în zone care dau atacatorului tău durere maximă: ochii, gâtul, înghinia și genunchii.
  • Avertizări

    Lupta este o afacere serioasă. Ar trebui să fie întotdeauna o ultimă soluție.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar