Cum să faci o singură lovitură de picior

Scoaterea unică a piciorului sunt tehnici pe care le puteți utiliza în timp ce vă luptați pentru a vă aduce adversarul la sol. Efectuarea unei unități ridicate pentru un singur picior este cea mai ușoară pentru a învăța pentru începători și implică apucarea adversarului în jurul genunchiului lor. Nivelurile medii și scăzute sunt o altă variantă Puteți încerca să obțineți o precizie mai bună și să aveți mai multe opțiuni de finisare, dar ele pot fi mai greu de efectuat. Prin stăpânirea ambelor tipuri de scaune cu un singur picior, veți putea aduce adversarul la sol rapid și eficient!

Pași

Metoda 1 din 2:
Finalizarea unei scări ridicate
  1. Imaginea intitulată face un singur pasaj de trecere a picioarelor 1.Jpeg
1. Du-te pentru un jab la fața adversarului tău să-i distragă atenția. Stați în lungimea brațului adversarului și cu picioarele apropiate de lățimea umărului. Ajungeți la brațul dvs. nondominant pentru a vă ataca adversarul în fața sau capul. Puteți lăsa pe JAB să se conecteze, fie puteți falsifica să le aruncați mai mult. Oricum, adversarul tău va reacționa pentru a bloca lovitura, care îi va distrage atenția de la preluarea pe care urmează să o faci.
  • De asemenea, puteți merge pentru picioarele adversarului dacă încearcă să vă joace. Rață din cale dacă încearcă să arunce un jab înainte de a putea.
  • Doar practicați renunțarea la adversarii care au un nivel similar de experiență pe măsură ce nu vă răniți pe voi înșivă sau pe oricine altcineva.
  • Imaginea intitulată face un singur pasaj de preluare a picioarelor 2.Jpeg
    2. Înfășurați-vă brațele în jurul genunchiului piciorului adversarului dvs., care este cel mai apropiat de dvs. Pe măsură ce adversarul dvs. vă blochează jabul, îndoiți-vă rapid genunchii pentru a merge spre ei și conduceți fruntea în piept. Păstrați-vă spatele și capul direct în timp ce mergeți pentru piciorul lor cel mai apropiat de dvs. Țineți coatele cât mai aproape de partea dvs., astfel încât să aveți cea mai mare putere și stabilitate. Împingeți-vă brațele în jurul piciorului, așa că țineți genunchiul sau coapsa strâns împotriva pieptului. Țineți capul în fața pieptului, mai degrabă decât privirea în jos, deoarece te-ar putea face vulnerabili la alte lovituri.
  • Vă puteți bloca brațele dacă doriți, dar nu aveți nevoie de faptul că aveți deja o aderență strânsă.
  • Scopul acestei Hold este de a face dificil ca adversarul tău să misteze piciorul pe care îl țineți.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas unic de trecere a picioarelor 3.JPEG
    3. Ridicați piciorul adversarului și strângeți-l între coapse. Odată ce aveți o strângere fermă a piciorului adversarului, trageți genunchiul în sus, astfel încât piciorul lor să fie ridicat de la pământ. Stoarceți coapsele împreună, astfel încât să-i țineți vițelul strâns între ele. În această poziție, va fi dificil pentru adversarul tău să izbucnească din Hold, deoarece nu vor putea să folosească piciorul pe care îl țineți.
  • Efectuați toate acțiunile pentru scoaterea rapidă după celuilalt, astfel încât să puteți obține adversarul la sol cât de repede posibil.
  • Imaginea intitulată Faceți un singur pasare a piciorului Pasul 4.Jpeg
    4. Împingeți corpul în jos pentru a forța adversarul să-și îndoi genunchiul. În timp ce aveți o prindere fermă pe piciorul adversarului, îndoiți-vă genunchii repede și trageți piciorul în jos cu dvs. Utilizați cât mai multă putere când puteți atunci când vă distrugeți astfel încât adversarul dvs. să fie șocat și nu va putea să se lupte și înapoi. Oponentul tău va fi forțat să-și îndoaie celălalt picior, astfel încât acestea sunt în afara echilibrului.
  • Adversarul dvs. va încerca să lupte împotriva dvs. în timp ce vă țineți. Faceți tot posibilul să vă concentrați și să vă mențineți aderența, astfel încât să puteți termina decolarea.
  • Imaginea intitulată Faceți un singur pas de trecere a picioarelor 5.JPEG
    5. Transformați corpul cu 90 de grade pentru a forța adversarul în jos. Sidestep către piciorul liber al adversarului pentru a le face să-și schimbe centrul de greutate. Pe măsură ce adversarul tău își pierde echilibrul, vor cădea pe spate sau pe partea lor. Mențineți-vă prinderea pe ei pe tot parcursul sculei, astfel încât acestea să nu fie capabili să scape sau să se ridice imediat după ce le aduceți jos.
  • De asemenea, puteți încerca să vă puneți piciorul în spatele piciorului adversarului și să le împingeți astfel încât să călătorească și să cadă în jos.
  • Asigurați-vă că aveți o podea căptușită în zona în care vă practicați, astfel încât să nu răniți pe nimeni când efectuați o încercare.
  • Bacsis: Întreabă pe cineva de un nivel de calificare similar pentru a practica încet cu dvs., astfel încât să vă puteți îmbunătăți tehnica pas cu pas.

    Metoda 2 din 2:
    Efectuarea unui nivel mediu sau scăzut
    1. Imaginea intitulată face un pas un singur pas de trecere 6.Jpeg
    1. Pasul spre dreapta, astfel încât adversarul dvs. pași spre stânga. Stați cu picioarele ușor mai largi decât lățimea umărului și genunchii ușor îndoiți. Faceți un pas mic spre dreapta cu dreptul dvs. pentru a vă schimba greutatea. Adversarul dvs. va încerca să vă cedeze în jurul vostru și să facă un pas spre partea stângă și să-și aplice greutatea corporală pe piciorul drept.
    • De asemenea, puteți efectua o scădere scăzută, luând un pas spre stânga dacă doriți. Alegeți oricare dintre direcțiile pe care vă simțiți mai confortabile sau puteți face.
  • Imaginea intitulată face un singur pasaj de preluare a picioarelor 7.jpeg
    2. Mătură brațul stâng în spatele călcâiului drept al adversarului. Îndoiți-vă genunchiul drept, astfel încât este aproape de pământ și călăuziți înainte cu mâna stângă pentru a ajunge în jurul piciorului adversarului. Aruncați mâna pe podea 2-3 inci (5.1-7.6 cm) în spatele călcâiului adversarului dvs., deoarece se vor întoarce odată ce vă faceți mișcarea. Odată ce tocul lor vă lovește mâna, luați-o cu mâna folosind o aderență strânsă.
  • Lunge înainte este cunoscut sub numele de "Pasul de penetrare" și vă aducă imediat adversarul dvs.
  • Când vă lăsați pentru piciorul adversarului, mișcați-vă corpul la stânga pentru a evita loviturile adversarului dvs. poate încerca să aterizeze în timp ce le apucați.
  • Imaginea intitulată Faceți un singur pas de trecere a piciorului 8.JPEG
    3. Trageți piciorul adversarului, așa că este paralel cu solul. Odată ce aveți o prindere fermă pe călcâiul adversarului, îndreptați genunchii până când nu se îndoaie ușor și trageți piciorul spre piept. Pe măsură ce vă luați piciorul, împachetați-vă brațul drept în jurul gleznei, astfel încât să puteți obține o aderență mai bună. Adversarul dvs. va fi în afara echilibrului și nu va putea să-și folosească piciorul ridicat pentru a se apăra.
  • Stați repede după ce vă mișcați călcâiul adversarului sau altfel posibil ca ei să poată sparge gratuit.
  • Bacsis: De asemenea, puteți încerca să-și ridice călcâiul spre umăr pentru a le face mai mult în afara echilibrului și pentru a-și limita mobilitatea. Dacă faceți acest lucru, mențineți aderența pe gleznă, astfel încât acestea să nu se poată rupe liber.

  • Imagine intitulată Faceți un singur pasaj de preluare a picioarelor 9.JPEG
    4. Apuca interiorul coapsei adversarului cu mâna stângă. Pe măsură ce brațul dvs. drept este înfășurat în jurul piciorului adversarului, puneți mâna stângă pe coapsa superioară pentru a vă lega aderența. Adversarul dvs. poate încerca să se lupte înapoi în timp ce le apucați, dar veți putea să le luați în jos atâta timp cât vă mișcați repede.
  • Imaginea intitulată Faceți un singur pasaj de preluare a picioarelor 10.Jpeg
    5. Împingeți coapsa adversarului pentru a termina decolarea. Întoarceți-vă corpul spre partea dreaptă a adversarului și împingeți coapsa pentru a le face să-și piardă echilibrul. Forța dvs. de întoarcere și împingându-și piciorul va forța spatele la pământ, astfel încât să vă puteți termina. Să vă mențineți aderența în timp ce au lovit podeaua, astfel încât să nu se poată ridica imediat.
  • Dacă v-ați adus piciorul adversarului spre umăr, utilizați unul dintre picioarele voastre pentru a le împiedica pentru a le forța.
  • sfaturi

    Practicați tehnicile de recuperare la diferite viteze, astfel încât să vă perfecționați formularul și tehnica.

    Avertizări

    Numai practica de a face drumuri cu un alt grappler experimentat, deoarece ați putea răni serios pe cineva altfel.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar