Cum sa faci un pompier de pompieri in lupte

Transportul pompierului este o luare de lupte care folosește impulsul adversarului împotriva lor. Cu această mișcare, veți pune un adversar peste spate și trimiteți-i să zboare prin aer înainte de a se prăbuși la covor. Veți avea nevoie mai întâi să configurați această ieșire înainte de a putea efectua mișcarea în sine.

Pași

Partea 1 din 2:
Configurarea decolării
  1. Imaginea intitulată face un pompier
1. Să presupunem o poziție de lupte eșalonate. Picioarele dvs. trebuie să fie ușor mai largi decât lățimea umărului, cu un picior plasat înainte. Când vă pregătiți pentru o mișcare, cum ar fi transportul unui pompier, ar trebui să vă păstrați piciorul penetrator înainte. Dacă aveți dreptate, acesta va fi piciorul dvs. drept. Cea mai mare parte a greutății dvs. ar trebui să fie pe piciorul frontal.
  • Imaginea intitulată face un pompier
    2. Clinch cu adversarul și controlul poziției interioare. Pentru a obține acest control, mâinile ar trebui să fie plasate pe bicepsul adversarului, o mână pe bicep. Ar trebui să fiți suficient de departe de adversarul dvs. pentru a vă menține coate ușor îndoite.
  • Asigurați-vă că degetul mare este în afara bicepului adversarului. Acest lucru vă va oferi mai mult control atunci când efectuați decolorarea.
  • Imaginea intitulată face un pompier
    3. Utilizați controlul pentru a schimba greutatea adversarului. Precursorul oricărui lucru bun este forțând adversarul dvs. să-și schimbe greutatea în avantajul dvs. Pentru transportarea pompierului, doriți să vă îndreptăți spre tine sau îndreptați-vă. Iată câteva modalități de a face acest lucru:
  • Plasați-vă mâna în spatele capului adversarului și trageți în jos spre covor. Primul lor reflex va fi să-și jerk capul, oferindu-ți o oportunitate de a trage.
  • Păstrați-vă mâinile pe bicepsul adversarului, împingeți înainte. Reacția implicită a adversarului dvs. va fi să vă împingeți înapoi pentru a vă împiedica să obțineți avantajul. De îndată ce simțiți acest pushback, opriți împingerea. Adversarul tău va începe să vină spre tine, oferindu-ți ocazia perfectă de a trage.
  • Partea 2 din 2:
    Luând adversarul în jos
    1. Imaginea intitulată face un pompier
    1. Trage piciorul frontal cât de departe înainte poți. Genunchiul ar trebui să atingă terenul între picioarele adversarului, ușor peste tocuri. Este important să trageți cât de dinamic posibil, punându-vă toată forța și energia în această mișcare înainte. Piciorul stâng ar trebui să rămână întins în spatele tău.
  • Imaginea intitulată face un pompier
    2. Trageți pe tricepsul adversarului în timp ce plasați genunchiul la pământ. Acesta este un mod alternativ de a trage în poziția de mai sus, în special util dacă aveți deja o aderență puternică pe adversarul dvs. Pe măsură ce vin spre tine, mișcați piciorul din spate într-o mișcare circulară, întorcându-vă corpul la 90 de grade. Oponentul tău va lovi umărul și va fi gata pentru următorul pas.
  • Imaginea intitulată face un pompier
    3. Utilizați impulsul adversarului împotriva lor. Dacă se împing spre dvs., scăpați la ambele genunchi, punându-vă umărul drept înainte ca vă prindeți adversarul. Acest lucru vă va menține umerii perpendiculară pe a lor, făcând ca prelevarea mai eficientă.
  • Alternativ, puteți cădea la cap pentru a obține această poziție. Pur și simplu faceți un pas mare înainte cu piciorul din spate și lăsați impulsul adversarului să vă scadă într-o poziție așezată. Ei vor cădea peste spate, pregătindu-i pentru scoatere.
  • Imaginea intitulată face un pompier
    4. Asigurați-vă prinderea pe brațul și piciorul adversarului. Pe măsură ce genunchiul tău drept atinge pământul, mâna dreaptă ar trebui să tragă între picioarele adversarului și prin prinderea piciorului opus. Brațul tău ar trebui să fie înfășurat în jurul piciorului adversarului, cu mâna în fața genunchiului lor. Păstrați controlul asupra brațului adversarului cu mâna stângă, în jurul tricepului.
  • Pe măsură ce vă asigurați prinderea, asigurați-vă că ați pivotat pe genunchi - linia umerii dvs. ar trebui să fie perpendiculară față de cea a adversarului dvs. și ar trebui să fiți pe ambele genunchi.
  • Imaginea intitulată face un pompier
    5. Trageți brațul adversarului strâns și trimiteți-le peste partea stângă. Pe măsură ce trageți cu mâna stângă, umărul tău drept ar trebui să vină, trimițându-ți adversarul. Contract-vă partea, aducându-vă cot stânga spre șoldul stâng. Gândiți-vă la punerea umărului stâng pe mat. Acest impuls va trimite adversarul tău prin aer, peste umeri și spre covor.
  • Acest pas este specific pentru a efectua un pompier de pompieri în lupte amator. În lupte profesionale, adversarul tău vă va ajuta să-l trimiteți peste partea dvs. și "Bump" (absorbi impactul căderii). Luptătorii profesioniști, de asemenea, efectuează această mișcare dintr-o poziție în picioare, dar nu încercați acest lucru fără pregătirea corectă.
  • Imaginea intitulată face un pompier
    6. Mențineți o poziție dominantă. Pe măsură ce adversarul tău se află pe covor, ține-ți umărul apăsat în corpul lor, urmându-le la covor. Țineți greutatea presată pe partea de sus a acestora pentru a preveni o posibilă scădere. Țineți-vă prinderea strânsă pe braț în timp ce rotiți-vă, aducându-vă umărul stâng în sus și în jurul valorii de pini de umăr drept adversarul. Acest lucru vă va oferi un control mai bun, precum și vă permite să vă deplasați în alte tehnici, cum ar fi un cod PIN.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Reacția naturală a adversarului va fi să se extindă pe măsură ce trageți. Atâta timp cât țineți șoldurile sub umeri și nu vă întindeți, puteți să-l trageți în jos pe braț și să vă plantați umărul pe covor. Va trebui să cerc într-o mișcare în sens invers acelor de ceasornic pentru a obține controlul în acest scenariu.
  • Acești pași presupun că sunteți un luptător cu mâna dreaptă. Un luptător stângaci ar trebui să schimbe unele dintre acești pași spre partea opusă.
  • Este esențial să păstrați controlul asupra brațului adversarului pentru această mișcare. Dacă pierzi brațul, pierzi portarul pompierului.
  • Dacă sunteți preocupat de urechea de conopidă, asigurați-vă că purtați capacul.
  • Avertizări

    Lupta este un sport extrem de fizic și poate fi grav periculos. Asigurați-vă că ați practicat aceste mișcări cu echipament adecvat sub supraveghere calificată.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar