Cum să aplicați un triunghi de la gardă deschisă în arte marțiale mixte

Puiul triunghiului este unul dintre cele mai frecvente și mai eficiente sufocuri deținute astăzi în sportul artelor marțiale mixte. Este o mișcare făcută adesea în sportul lui Jiu Jitsu pentru a câștiga puncte sau pentru a câștiga meciuri. Această demonstrație instrucțională va explica cum să efectueze șuierul triunghi de la Garda Deschisă.

Pași

  1. Imaginea intitulată Aplicați un șuierat triunghi de la gardă deschisă în artele marțiale mixte Pasul 1
1. Începeți prin așezarea pe spate cu picioarele în afară. Torsul adversarului tău este între picioarele tale. Acest lucru se numește gardă deschisă, deoarece mișcarea sa este limitată ușor de picioare, dar nu la fel de mult cum ar fi dacă picioarele voastre erau înfășurate în jurul trunchiului său sau în gardă "închisă".
  • Acum, în timp ce adversarul tău este prins în gardă, el va încerca de obicei să arunce lovituri sau coate în față pentru a face daune în timp ce caută o modalitate de a scăpa. Cheia pentru a începe configurarea triunghiului tău este să-ți apuci unul din brațele lui în timp ce încearcă să te pună și să-l deflectezi, așa că se mișcă lângă capul tău în loc să-l lovească. De asemenea, doriți să încercați să vă păstrați brațul în acest proces.Imagine intitulată Aplicați un triunghi de la Garda Deschis în artele martiale mixte 1Bullet1
  • Imaginea intitulată Aplicați un triunghi de la Garda Deschis în artele marțiale mixte Pasul 2
    2. Începeți să vă poziționați. Odată ce atacul adversarului dvs. a fost deviat și celălalt braț împins din modul în care începeți să poziționați propriul corp. Faceți acest lucru folosind picioarele pentru a împinge corpul înainte pe pământ, astfel încât adversarii dvs. să fie mai departe de cap. Cu o anumită practică ar trebui să vă puteți poziționa în același timp propriul corp în același timp, vă protejați de atac și de manevrabilitate.
  • Imaginea intitulată Aplicați un triunghi de la Garda Deschis în artele marțiale mixte Pasul 3
    3. Pivotați șoldurile înainte. După ce pașii anteriori au fost finalizați adversarul dvs. ar trebui să fie în afara echilibrului. Atunci doriți să vă pivotați șoldurile înainte pentru a trimite corpul adversarilor în continuare.
  • Imaginea intitulată Aplicați un șuierat triunghi de la gardă deschisă în artele marțiale mixte Pasul 4
    4. Acum vrei Găsiți o modalitate de a manevra un picior peste brațul adversarului tău care a fost împins în jos și departe de tine făcând astfel mai ușor când vine timpul să se scufunde în suflare.
  • Până acum ar trebui să fii într-o poziție în care capul adversarului tău este în jos de șoldurile tale. De asemenea, ar trebui să aveți încă o fermă de un braț drept lângă umăr. În acest stadiu începeți să vă ridicați picioarele în sus și peste capul adversarilor.Imagine intitulată Aplicați un triunghi de la Garda Deschis în artele marțiale mixte Pasul 4Bullet1
  • Imaginea intitulată Aplicați un triunghi de la Garda Deschis în artele marțiale mixte Pasul 5
    5. Doriți să Începeți să vă împachetați un picior în jurul capului adversarului și umerii se asigură întotdeauna că brațul său este prins în fața gâtului și capului său în timp ce vă aduceți piciorul spre celălalt picior.
  • Imaginea intitulată Aplicați un șoc de triunghi de la gardă deschisă în artele marțiale mixte Pasul 6
    6. Acum doriți să vă înfășurați genunchiul în jurul gleznei celuilalt picior care vă asigură adversarul în poziție.Puteți să vă luați shinul pentru a trage piciorul peste spatele adversarului dvs. pentru a ușura acest pas, dar nu trageți pe picior, deoarece acest lucru vă poate rupe glezna.
  • Imaginea intitulată Aplicați un șurub de triunghi de la gardă deschisă în artele martiale mixte Pasul 7
    7. Folosind picioarele pe care vrei Aplicați cât mai multă presiune posibil la capul și gâtul adversarului. Veți observa că brațul său fiind forțat împotriva gâtului restricționează fluxul de aer al adversarului tău. Puteți folosi una din mâinile dvs. pentru a trage în jos pe piciorul dvs. pentru a aplica și mai multă presiune care strânge sufletul.
  • Imaginea intitulată Aplicați un șurub de triunghi de la gardă deschisă în artele marțiale mixte Pasul 8
    8. Țineți sufletul până când adversarul dvs. fie scoateți, fie arbitrul sare pentru a opri lupta.
  • sfaturi

    Puteți trage în jos pe capul adversarului pentru a crește eficacitatea sufletului.
  • Asigurați-vă că umărul adversarului dvs. este în afara triunghiului, nu în.
  • Dacă totul sa făcut în mod corespunzător, șocul triunghi poate fi realizat într-o chestiune de secunde.
  • Izolarea capului și umărului și cu piciorul deasupra și peste gâtul adversarului, atunci dacă vă schimbați corpul în aceeași direcție cu piciorul deasupra adversarului, va fi mai ușor să vă conectați piciorul sub genunchiul piciorului dvs. opus.În imaginile de deasupra persoanei din partea de jos ar schimba corpul superior spre dreapta, permițându-i piciorului să se conecteze mai ușor sub genunchi.Acest lucru este deosebit de util dacă nu sunteți flexibil.
  • Avertizări

    Această demonstrație a fost făcută de un profesionist instruit într-un mediu controlat. Acest lucru este destinat exclusiv scopurilor instructive și ar trebui încercat numai sau sub supravegherea profesioniștilor sau instructorilor calificați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar