Cum să faci o flip înainte în apă

O flip înainte în apă nu este tot ceea ce este provocator atunci când știi cum să o faci. Este un pic mai dificil decât backflipul, dar rulouul înainte vă poate ajuta dacă intenționați să îl utilizați pentru a executa un flip-turn adecvat în timpul turelor de înot.

Pași

  1. Imaginea intitulată Faceți o flip înainte în etapa de apă 1
1. Stai. Începeți prin așezarea pe stomac în apă. Păstrați picioarele drepte și cât mai departe ca apa posibil (dacă doriți să arătați frumos în timp ce faceți acest lucru).
  • Imaginea intitulată Faceți o flip înainte în etapa de apă 2
    2. Ia o pauza. Întoarceți-vă capul în lateral și faceți o respirație profundă, înainte de a începe rola înainte.
  • Imaginea intitulată Faceți o flip înainte în etapa de apă 3
    3. Împingeți genunchii în. Trageți genunchii spre piept și vă puneți capul. Cel mai de dorit roll ar include nasul tău atingând genunchii. Dacă doriți să arătați frumos, îndreptați degetele de la picioare. Amintiți-vă să țineți această poziție pentru restul rolei dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți o flip înainte în etapa de apă 4
    4. Începeți să vă mutați brațele. Mișcați brațele într-o mișcare circulară înainte. Trageți apa prin și în spatele vostru pentru a vă propulsa cu susul în jos, păstrându-vă totodată corpul în genunchi în nas.
  • Imaginea intitulată Faceți o flip înainte în etapa de apă 5
    5. Adu-te în sus. Odată ce ești cu capul în jos, împingeți restul apei în jurul tău să te întorci înapoi drept. Continuați tot drumul până când sunteți vertical încă o dată, dar încă într-o minge.
  • Imaginea intitulată Faceți o flip înainte în apa Pasul 6
    6. Lăsați poziția ascunsă. Nemulțumiți corpul, îndreptându-vă picioarele și mișcați-vă capul, astfel încât să căutați direct în fața dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți o flip înainte în etapa de apă 7
    7. Puneți-vă la suprafață. Folosind lovitura flutterului, vă propulsați înapoi la suprafața apei. Cel mai bine este să rămâneți cât mai aproape de suprafața apei cum puteți. Va arăta mai frumos și va părea mai impresionant. Dacă doriți să faceți totuși, acest lucru va funcționa în continuare.
  • Imaginea intitulată Faceți o flip înainte în etapa de apă 8
    8. Ieși din apă. Veniți și bucurați-vă de o respirație plăcută de aer ca să fi fost dorința de-a lungul rolei. Aveți grijă să nu respirați mai devreme, sau puteți inhala o mare gulp de apă.
  • Imaginea intitulată Faceți o flip înainte în stațiunea de apă 9
    9. Pentru o întoarcere de tambur, utilizați aceeași metodă pentru această rolă înainte, dar, odată ce ați terminat rola, rămâneți sub apă, mergeți pe spate, împingeți peretele cu picioarele și întoarceți-vă înapoi pe stomac.
  • sfaturi

    S-ar putea să fie mai ușor dacă împingeți peretele piscinei pentru a vă spori înainte, dar asigurați-vă că împingeți din greu, deoarece corpul dvs. ar putea să-i rătăcească pe perete.
  • Asigurați-vă că apa nu intră în nas - poate că trebuie să respirați prin el. Vei merge destul de forțat sub apă și nu vrei să-ți faci apă în nas pentru că doare.
  • Înainte de a face Flip Focus pe ceva direct în fața dvs. - când vă întoarceți, ar trebui să fiți direct în fața aceluiași lucru.
  • Dacă lucrați încă la a face rola, luați un obiect floyant (o minge funcționează cel mai bine), puneți-o între stomac și picioare și îndoiți înainte în apă. Mingea ar trebui să faciliteze să se rostogolească.
  • Suflați adânc în întreaga rolă, mai ales când sunteți cu susul în jos. Acest lucru va împiedica apa să se grăbească nasul. În curând va fi obișnuit și veți face acest lucru de fiecare dată când vă rotiți.
  • Avertizări

    Apa trebuie să fie înălțimea gâtului sau mai mare sau veți fi răniți. De asemenea, fiți departe de ceilalți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar