Cum să faci o flip înapoi în apă

A face înapoi în (sau în) apa este distractiv mare și un truc simplu de a ridica. Odată ce ați stăpânit abilitatea în apă, trecerea la placa de scufundări este o provocare interesantă și accesibilă. Din fericire, pentru oricare dintre tehnici este doar o chestiune de postură și poziție.

Pași

Metoda 1 din 2:
Flipping sub apă
  1. Imaginea intitulată Faceți un flip înapoi în etapa 1
1. Obțineți sub apă. Asigurați-vă că sunteți suficient de departe din partea de sus a apei pe care le puteți roti tot drumul fără ca picioarele sau brațele care ies din apă. Acest lucru nu este necesar pentru flip, dar efectul este oarecum diminuat dacă întregul flip nu este finalizat sub apă.
  • Imaginea intitulată Faceți un flip înapoi în etapa de apă 2
    2. Plutește cu spatele drept, cu picioarele curbate. Spatele dvs. ar trebui să fie perpendicular pe fundul bazinului. Din moment ce forța care va genera flip-ul va veni totul din brațele voastre, vă curățați picioarele pentru a le împiedica să ofere rezistență sau să iasă din apă.
  • Imaginea intitulată Faceți un flip înapoi în etapa 3 a apei 3
    3. Țineți brațele de partea voastră, într-un unghi drept. Țineți palmele în jos. Veți folosi brațele într-un fel de câine de câine pentru a vă propulsa într-o flip. Pe măsură ce vă mutați în flip, încercați să vă păstrați brațele de partea dvs. și paralel cu corpul vostru, mutați-le împreună.
  • Imaginea intitulată Faceți un flip din spate în etapa de apă 4
    4. Îndoiți-vă capul și spatele înapoi și începeți să începeți. Pentru a iniția flipul, înclinați-vă capul înapoi și începeți să vă aruncați spatele. Palete ca și cum încearcă să stai plat, paralel cu suprafața. Păstrați picioarele curle în timp ce vă mutați și asigurați-vă că urmați spatele / capul cu brațele superioare.
  • Imaginea intitulată Faceți o flip din spate în etapa de apă 5
    5. Continuați să vă bateți și împingându-vă capul înapoi. Odată ce spatele este paralel cu suprafața, cu brațele și arcul capul și înapoi pentru a păstra răsturnarea. În continuare urmează să fie perpendicular pe suprafața apei, capul orientat spre partea inferioară a bazinului.
  • Imaginea intitulată Faceți o flip din spate în etapa de apă 6
    6. Extindeți brațele și continuați cu spatele. Odată cu susul în apă, vă puteți extinde brațele spre partea de jos a piscinei pentru mai multă rezistență și pârghie. Faceți palmele înainte și împingeți-vă cu brațele până când formează un unghi drept cu corpul. Încă o dată trebuie să aveți spatele în paralel cu partea de jos a bazinului, dar cu capul îndreptat spre suprafața apei.
  • Imaginea intitulată Faceți un flip înapoi în etapa de apă 7
    7. Împingeți brațele pe laturi și completați flip-ul. Pentru a le evita ieșirea din apă, mișcați-vă brațele în lateral (ca o lovitură de sân) și împingeți în jos spre partea de jos a piscinei spre dreapta. Ar trebui să terminați în aceeași poziție în care ați început, înapoi drept și perpendicular pe suprafața apei.
  • Metoda 2 din 2:
    Flipping de la o placă de scufundări
    1. Imaginea intitulată Faceți o flip din spate în etapa de apă 8
    1. Stați cu fața departe de apă, la jumătatea jumătății pe placa de scufundări. La marginea plăcii de scufundări, vă înșelați călcâiele, dar păstrați o poziție fermă pe tablă. Împingeți-vă în sus și în jos cu picioarele pentru a vă simți pentru primăvara plăcii.
  • Imaginea intitulată Faceți un flip înapoi în etapa de apă 9
    2. Păstrați-vă brațele la părțile laterale și spatele drept. Acesta este modul în care vă veți pregăti flipul. Odată ce ați avut o senzație de primăvară a plăcii de scufundări, ridicați-vă brațele deasupra capului. Mișcarea flip-ului dvs. va fi începută prin rotirea brațelor înapoi, începând din poziția lor de deasupra capului.
  • Imaginea intitulată Faceți un flip înapoi în etapa de apă 10
    3. Rotiți brațele un cerc complet. Cu neutru drept drept și capul, începeți cu brațele deasupra capului și rotiți-le forțat înapoi într-un cerc complet. Armele tale ar trebui să-și termine rotirea în cazul în care au început, deasupra capului tău. Continuați să rotiți placa cu picioarele la jumătatea drumului.
  • Imaginea intitulată Faceți un flip din spate în etapa de apă 11
    4. Chiar înainte ca rotația să se termine, îndoiți scăzută și pregătiți-vă să sari. Așa cum brațele dvs. sunt pe cale să ajungă la poziția lor deasupra capului, îndoiți scăzută (păstrați-vă spatele drept) pentru a vă pregăti saltul. Asigurați-vă că ați venit să veniți să veniți cu izvorul plăcii de scufundări.
  • Imaginea intitulată Faceți un flip din spate în etapa de apă 12
    5. Săriți și ușor afară de la placa de scufundări. Odată în aer, începeți să aruncați capul și înapoi înapoi (departe de placa de scufundări). Păstrați picioarele extinse și la un unghi, îndreptându-se spre placa de scufundări. Gândiți-vă să fiți aerodinamici în aceste primii momente, pe măsură ce încercați să câștigați înălțimea de la bord.
  • Una dintre cele mai frecvente greșeli din salt este un instinct de a arunca capul înapoi și de a muta șoldurile înainte pentru a imita flipul veni. Evitați acest lucru: vă poate determina să pierdeți distanța dintre dvs. și bord, riscând coliziunea.
  • Imaginea intitulată Faceți un flip înapoi în etapa de apă 13
    6. Împingeți genunchii să înceapă să se rotească. Armele dvs. ar trebui să fie deasupra capului - împingeți-le înapoi într-un semicerc forțat, astfel încât să se apropie de perpendicular pe trunchiul tău. Odată ce ați terminat semi-cercul, îndoiți-vă picioarele repede și aduceți-vă brațele până la picioare, apucându-vă șuierul.
  • Odată încastrat, spatele ar trebui să fie paralel cu piscina și capul dvs. ar trebui să se confrunte cu partea laterală a piscinei de la placa de scufundări. Continuați să vă aruncați greutatea înapoi în timp ce rotiți.
  • Imaginea intitulată Faceți un flip din spate în etapa de apă 14
    7. Completați flip-ul dvs. Odată într-o minge, puteți termina flip-ul dvs. continuând în apă. Odată confortabil cu flipul și simțiți că aveți înălțimea potrivită, puteți termina prin ieșirea din minge. În acest moment, ar trebui să vedeți piscina ca fiind continuarea flipului, următorul lucru pe care îl vedeți să fiți placa de scufundări.
  • Pentru a termina extins, ieșiți din poziția TUCK Odată ce ați văzut bordul după formarea într-o minge. Încercați să vă aterizați picioarele într-un unghi în apă pentru a finaliza mișcarea de rotație. Aveți brațele de partea dvs. atunci când intrați în apă.
  • sfaturi

    Avertizări

    Asigurați-vă că piscina este destul de adâncă dacă scufundarea. 7-8 picioare este cel mai ideal pentru toate înălțimile. În funcție de modul în care alegeți să vă terminați flip-ul din spate (brațele extinse sau într-o minge), poate doriți mai multă adâncime.
  • Dacă încercați un flip înapoi într-o piscină cu un salvamar de salvare, luați în considerare abordarea lor pentru sfaturi la profunzime, luând în considerare înălțimea proprie.
  • Au cineva în apropiere dacă scufundați. Mai ales pentru prima încercare, vrei să vrei ca cineva să stea în caz de rănire.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar