Cum să devii o majoretă în școala de mijloc

Dacă ați vrut vreodată să deveniți majorete din orice motiv, acum este momentul să începeți, cu cel puțin trei luni înainte de încercări. În școala de mijloc, devenind o majoretă este mult mai ușoară decât în ​​liceu. Dacă doriți să deveniți majorete, trebuie să cunoașteți mișcările, sărituri și să vă întoarceți, deci, dacă doriți să deveniți majorete, continuați să citiți.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni o majoretă în școala medie Pasul 1
1. Aflați când sunt încercări. Dacă nu știți data exactă, Începeți pregătirea cât mai repede posibil. În plus, formarea mai mult este mai bună. De asemenea, în timpul verii ar trebui să luați o clasă de tumbling. Cele mai multe majorete ale școlii medii sunt toate sau în cea mai mare parte.
  • Imaginea intitulată deveni o majoretă în școala de mijloc Pasul 2
    2. Începe să mănânce a Dieta mai sănătoasă. Ar trebui să aveți o mulțime de proteine, fructe, legume și carbohidrați în dieta dvs. Asigurați-vă că tot ceea ce mâncați este super sanatos. Mănâncă 3 mese pe zi și 3 gustări pe zi. Ar trebui să te antrenezi înainte și după școală. Un plan de masă sănătos de urmat este la micul dejun, mâncați un castron mic de ovăz, o banană, o mică felie de brânză, o lingură de unt de arahide și 3 pahare de apă. Drept înainte de practica de dimineață, mănâncă o bară de energie sau un bar de cereale. Aceasta este gustul dvs. de dimineață. Pentru prânz, mâncați un sandwich frumos care are 5 felii de carne, 1 felie de brânză, fără mayo și salată salată. De asemenea, mâncați 10 morcovi pentru copii și 5 struguri. Înainte de antrenamentul dvs. după-amiaza mănâncă un alt bar nutrițional. Mănâncă indiferent de părinții tăi pentru cină. Pentru desert, mănâncă iaurt de vanilie cu unt de arahide amestecat în.
  • Imaginea intitulată deveni o majoretă în școala medie Pasul 3
    3. Începeți o rutină de exerciții. Trebuie să vă antrenați pentru mișcări specifice salturi, mișcări și răsucire, și pentru rezistență generală, forță și flexibilitate. Pentru a instrui pentru salturi, trebuie să faceți cel puțin 30 de ascensoare de picior de la fiecare picior. O ridicare a picioarelor de straddle este atunci când stați într-o cravată și ridicați un picior la un moment dat fără a lăsa să atingă podeaua. De asemenea, trebuie să faceți 30 de salturi Squat, 15 hamei pe fiecare picior, 30 de ridicări de picior și 30 de squats. Nu uitați căștile majorete, care este locul în care vă aflați pe spate cu brațele de deasupra capului și răsuciți-vă într-o atingere toe pe podea, faceți 15 dintre acestea. De asemenea, a face 10 din fiecare salt necesar este grozav! Pentru mișcările tale, învățați cum să faceți arcul și săgețile, daggers, du-te sau pumn, mâini pe șolduri, stânga l, dreapta l, stânga k, dreapta k, diagonală stângă, diagonală dreaptă, t, rupt t, înaltă v, low v , touchdown și touchdown scăzut. Păstrați aceste mișcări rigide și strânse. Pentru tăierea, faceți 10 cartușe, 10 rotunde, și 10 de depozitare. Asigurați-vă că păstrați brațele și picioarele drepte și strânse și degetele de la picioare. Imaginați-vă că sunteți o bord. Pentru rezistență, efectuați cardio 4 zile pe săptămână. Faceți un videoclip de rutină de antrenament cardio. Pentru antrenamentul de forță, care ar trebui să fie făcut 3 zile pe săptămână, faceți un videoclip de antrenament care se concentrează pe întărirea brațelor într-o zi, picioarele într-o zi și Abs încă o zi. Pentru flexibilitate, se întinde de două ori pe zi. Trebuie să aveți o împărțire bună.
  • Imaginea intitulată deveni o majoretă în școala medie Pasul 4
    4
    Antrenează-ți vocea. Practicați vorbind cu voce tare și clar. Asigurați-vă că nu cântați cuvintele dvs. și sunt scăzute, cu voce tare și clar. Practicați o voce bună în fiecare zi făcând exerciții de respirație, vorbind cu voce tare și asigurându-vă că fiecare cuvânt pe care îl spui nu este prea rapid, lent sau mormăi.
  • Imaginea intitulată deveni o majoretă în școala medie Pasul 5
    5. Cunoașteți cerințele. Ar trebui să puteți face o atingere bună de la picioare, Herkie dreapta și la stânga Herkie. De asemenea, aveți nevoie de un cartuș solid și să vă opriți. Trebuie să ai mișcări bune, o împărțire și o voce puternică.
  • Imaginea intitulată deveni o majoretă în școala medie Pasul 6
    6. Strălucește la încercări. Trebuie să ieșiți la încercări. Dacă puteți face un herkie, toe atingeți, împărțiți, cartofi și rotunjiți, ar trebui să vă reușiți. În timpul încercărilor de majorete, îmbrăcați-vă într-o cămașă școlară, pantaloni scurți de dans, pantofi de dans sau major, părul într-o coadă mare, cu un arc, unghiile vopsite cu un polonez clar, curat machiaj și un tatuaj pe obraz sau mână.
  • Pentru cămăși școlare, asigurați-vă că sunt în culorile școlare și nu în o cămașă polo sau colatară. Legați spatele dacă este prea lung. Purtați pantaloni scurți de dans negru dacă nu sunteți super-dură și pantaloni scurți pastel, dacă sunteți super duper bronz. Pantofii dvs. de dans / cheresteri ar trebui să fie alb, fie negri cu șosete de gleznă albă. Dacă mergeți cu pantofi de dans, jazzul sunt cele mai bune.
  • Pentru părul tău, periați-l într-o coadă de soare care este în spatele părții și înalte. Purtați un arc în alb sau în culorile școlare. Asigurați-vă că părul dvs. este drept.
  • Pentru unghiile voastre, scoateți orice lac de unghii și tăiați-le, astfel încât acestea sunt un fel de scurte, dar nu prea scurte. Rotiți-le și vopsea cu limpede sau limpezi cu poloneză de unghii strălucitori. Puteți face unele artă de unghii strălucitoare la un cui dacă doriți.
  • Ar trebui să faceți machiajul pur și simplu și fără cusur. Aplicați un hidratant colorat, fard de ochi colorate, bronzul luminos și luciu de buze.
  • Pentru tatuajul dvs., faceți ca acesta să facă cu mascota dvs., de exemplu, o imprimare de labe, animală sau de școală.
  • 7. Faceți-vă bucuria cu gusto. Fă-o tare, snappy și ascuțită. În prima zi de încercări, ei vă vor face o înveseli, o atingere toe și o lovitură opțională. Asigurați-vă că vă aduceți picioarele în sus în toe atingerea și spatele drept drept. Pentru tăierea, faceți carcasa, rotunjite și a conduce.
  • În sesiunile de breakout și de căldură, arătați-vă divizarea, straddle și pod. Oferiți sfaturi pentru fete dacă întreabă despre mișcările voastre. În a doua zi, adăugați niște sclipici la buze și ochi, dar nu prea mult. Veți efectua o atingere de la picioare, Herkie, Split, Cartwheel, rotunjită, pe ședere și să înveselească. Veți face lucruri similare de ieri, dar trebuie să fiți chiar mai buni decât înainte. Arătați-vă OverSplit dacă sunteți acolo.
  • 8. Sărbători când tu face echipa. Nu vă slăbiți dieta, rezistența, rezistența și rutinele de întindere. Nu trebuie să faceți celelalte lucruri pentru că o veți face în practică. Nu-ți face capul cu idei despre majorete și cred că ești mai bun decât ceilalți. Asigurați-vă că sunteți o majoritate minunată și o aduceți! Puteți purta topuri de rezervă pentru a practica dacă doriți.
  • Imaginea intitulată deveni o majoretă în școala medie Pasul 8
    9. Nu renunta daca nu faci echipa. Puteți încerca o echipă de stele, dacă doriți sau puteți continua pregătirea pe cont propriu pentru anul următor. Încercați să potriviți stereotipul majoretelor dacă credeți că ați fost destul de bun, dar nu arătați ca o majoretă sau nu ieșiți în evidență. Dacă vă potriviți stereotipului majoretă, dar nu ați fost suficient de buni, antrenează și mai mult și pentru sesiuni mai lungi până când aveți cele mai bune salturi în oraș!
  • sfaturi

    A se distra!
  • Acționează ca o majoretă. Fi peppy, bubble, ieșire și atletic.
  • Nu puneți prea multă presiune asupra ta.
  • Au o viață în afara majoretelor.
  • Nu vă depășiți.
  • Rochie ca o majoretă. Purtați blugi slabi, pantaloni scurți, cămăși strânse, culori strălucitoare și pastelate, topsider, pantofi de tenis și pantofi de panza. Încercați să nu purtați fuste sau rochii tot timpul, cu excepția uniformei dvs.
  • Veți deveni popular, deci începeți să purtați mărci populare sau să setați tendințele. Brandurile populare sunt Aeropostale, Abercrombie, Hollister, American Eagle și secretul lui Victoria. Brands pentru popularul Queen Bee, care vor stabili tendințe pentru școală sunt decalaje, Ralph Lauren, USPA, Beverley Hills Polo Club și orice marcă pe care o doriți atâta timp cât este la modă și preplic sau girly!
  • Nu Școala de eșec!
  • Doar fii tu insuti.
  • Este ok dacă nu o faceți, nu renunțați și continuați să încercați să vă îmbunătățiți.
  • Dacă nu faceți echipa, puteți încerca întotdeauna anul viitor dacă doriți.
  • Știți că este o majoretă, va trebui să rămâneți sănătoși, să obțineți grade bune și să fiți dedicați echipei. Cheer este înfricoșător uneori, de exemplu, atunci când faci o cascadorie, ai putea fi persoana din partea de sus (flyerul) sau unul dintre oamenii care dețin flyerul în sus (una dintre baze, backstop sau frontspot). Cheer este greu și ia de lucru, dar va fi întotdeauna distractiv!
  • Asigurați-vă că ați blocat brațele în salturi și brandurile nu contează la fel de mult ca preplicația dvs.
  • Avertizări

    Overtrainingul poate duce la probleme serioase în sănătatea dumneavoastră fizică și psihică.
  • Majorează este un sport periculos. Aveți grijă să nu vă răniți.
  • Dacă nu ați fost anterior popular, oamenii nu vă vor vorbi la început, dar în cele din urmă, alți membri ai echipei populare vă vor trata ca familia.
  • Puteți obține un sentiment de superioritate.
  • S-ar putea să vă prindeți atât de popularitate, veți uita că sunteți majorete.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar