Cum să faci merengue

Merengue este un dans dominican rapid pe care îl puteți face cu un partener sau pe cont propriu. Orice dans nou ia practica de a învăța, dar merengue are câțiva pași de bază care nu sunt greu de memorat. Odată ce ați luat elementele esențiale, puteți să vă distrați adăugarea de întoarcere și răsuciți la dansul dvs. cu un partener.

Pași

Metoda 1 din 3:
Încercarea de bază
  1. Imaginea intitulată face merengue pasul 1
1. Martie în loc în fiecare bătaie. Dacă urmați, începeți să mergeți cu piciorul drept. Dacă conduceți, începeți să mergeți cu stânga. Pentru fiecare număr al bătăilor, 1 martie pas.
  • Nu aveți nevoie să vă alegeți picioarele foarte mari de aproximativ 2 până la 3 inci (5.1 la 7.6 cm) este tot ce aveți nevoie pentru a merge în loc.
  • Imaginea intitulată face merengue pasul 2
    2. Îndoiți atât genunchii cât vă ridicați picioarele în sus. Pentru a vă oferi o mică săriți, păstrați genunchii îndoiți când faceți fiecare mișcare. Încercați să nu vă blocați genunchii sau ați putea arăta rigid. Mengue este totul despre fluid, chiar și mișcare.
  • Menținerea genunchiului vă va ajuta, de asemenea, să vă păstrați pașii care merg într-o singură mișcare de fluid.
  • Imaginea intitulată face merengue pasul 3
    3. Schimbați greutatea la picior pe care îl pierdeți. Pentru fiecare pas pe care îl luați, lăsați-vă în mod firesc ca șoldul să cadă în timp cu picioarele pe măsură ce vă schimbați greutatea. Nu aveți nevoie de o ședere excesivă de ședere sau giratură - doar că mișcarea naturală de șold care are loc când schimbați greutatea.
  • Șoldurile dvs. se pot mișca ușor în sus și în jos pe măsură ce vă influențați înainte și înapoi.
  • Această mișcare va veni în mod natural pentru dvs. în timp ce practicați mișcările mai mult.
  • Bacsis: Încercați să nu forțați șoldurile să vă influențeze, deoarece acestea pot face ca mișcările să pară nefiresc.

  • Imaginea intitulată face merengue pasul 4
    4. Ascultați muzica de merengue pentru a simți ritmul. Muzica de melngue este totul în 4/4 timp, deci este ușor să aplicați la aproape orice melodie. Fernando Villlona, ​​Juan Luis Guerra, Eddy Herrera și Toño Rosario sunt toți artiștii cu muzică excelentă de merengue pe care o puteți asculta și o practică.
  • De asemenea, puteți găsi amestecuri de merengue pe YouTube cu ore și ore de cântece care se joacă continuu.
  • Metoda 2 din 3:
    Dansând cu un partener
    1. Imaginea intitulată face merengue pasul 5
    1. Faceți partenerul dvs. și stați aproximativ 3 inci (7.6 cm) în afară. Merengue este un dans destul de intim, așa că veți dori să începeți cu cineva pe care îl cunoașteți destul de bine. Începeți prin îndreptarea reciprocă și apoi treceți mai aproape, astfel încât nu există prea multă distanță între voi doi.

    Bacsis: Dacă doriți să practici cu un partener, dar nu cunoașteți pe nimeni dispus să danseze cu dvs., încercați să găsiți o clasă de merengue în zona dvs.

  • Imaginea intitulată face merengue pasul 6
    2. Puneți-vă mâna pe lama umărului partenerului dvs. Ridicați ambele brațe până la înălțimea umărului. Dacă sunteți lider, puneți mâna dreaptă pe lama umărului stâng al partenerului dvs. și dacă sunteți următorul, puneți mâna stângă pe lama dreaptă a partenerului dvs.
  • Acest lucru se numește și poziția de dans închis.
  • Imaginea intitulată face merengue pasul 7
    3. Luați mâna liberă a partenerului dvs. cu cealaltă mână. Acum, puneți-vă brațul liber într-o formă L la aproximativ înălțimea umărului. Strângeți mâna liberă a partenerului dvs. în a ta pentru o așteptare securizată.
  • Dacă sunteți partenerul principal, veți ridica mâna stângă. Dacă sunteți următorul, veți ridica mâna dreaptă.
  • Imaginea intitulată face pasul de merengue 8
    4. Călătoriți pe podea într-un cerc. Cu acest pas de marș de bază, începeți să vă deplasați înainte și înapoi, la stânga și la dreapta. Dacă sunteți partenerul principal, rotiți încet într-o întoarcere de 360 ​​de grade. Luați un 8 bătăi complete pentru a face rândul și încercați să nu vă grăbiți mișcările.
  • Dacă vă simțiți groovy, luați 16 conturi pentru a face rândul în loc de 8.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de mișcări avansate
    1. Imaginea intitulată face merengue pasul 9
    1. Încercați o întoarcere cu o singură mână. În timp ce faceți pașii de bază, apucați ambele mâini ale partenerului dvs. în propria dvs. Dacă sunteți partenerul principal, păstrați o mână strânsă și ridicați cealaltă în aer, lăsându-vă partenerul să transforme nici în interiorul sau în afara brațului lor. Dacă sunteți urmașul, păstrați o mână pe partenerul dvs. și rotiți-vă sub propriul braț într-o singură direcție.
    • Păstrați pasul de bază în întregime! Întoarceți-vă în același ritm: un casual 1, 2, 3, 4.
  • Imaginea intitulată face merengue pasul 10
    2. Adăugați în viraje cu două mâini. Glisați în aceeași poziție deschisă pe care o veți transforma cu o singură mână și, de data aceasta, ridicați ambele mâini în aer. Dacă sunteți următorul partener, mergeți sub ambele brațe într-o întoarcere de 360 ​​de grade, terminând cu brațele încrucișate. Pentru a vă dezvălui brațele, întoarceți-vă în direcția opusă.

    Alternativă: Sau, partenerul principal se poate transforma, de asemenea, pentru a descoperi următorii arme ale partenerilor. Acest lucru vă va face atât înapoi la o poziție normală, deschisă.

  • Imaginea intitulată face merengue pasul 11
    3. Faceți lovitura de ciocan. Dacă sunteți partenerul principal, ridicați o mână în aer și transformați-vă partenerul în exterior. Dacă sunteți următorul partener, împachetați unul din brațele din spatele spatelui și păstrați un braț. Acest lucru vă va pune direct lângă partenerul dvs., astfel încât sunteți alături. Dacă sunteți partenerul principal, puneți mâna liberă pe șoldul partenerului dvs.
  • Dacă doriți, păstrați acest impuls și întoarceți-vă într-un cerc lent, 360 de grade. Apoi, relaxați următorul partener prin luarea mâinii libere și prin rotirea înapoi în cealaltă direcție, reluând o poziție normală.
  • Imaginea intitulată face merengue pasul 12
    4. Adăugați într-o întoarcere. Dacă sunteți lider, ridicați o mână în aer și transformați-vă partenerul în interior. Dacă sunteți urmașul, împachetați ambele brațe în jurul dvs. și stați direct în fața partenerului dvs. Apoi, dacă sunteți partenerul principal, mutați partenerul în lateral și stați la șold la șold cu ei.
  • Puteți să vă luați impulsul pentru a vă deplasa într-un cerc, cu următorul partener care merge înapoi înapoi.
  • sfaturi

    Încercați să vă alăturați unei clase de merengue pentru a obține practică în fiecare săptămână.
  • Învățarea unui dans nou poate fi greu, deci nu renunțați!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar