Cum să dansezi cu un partener

Dansul cu un partener poate fi o activitate minunată de distractivă și romantică. Dansul lent este foarte simplu, și comun la dansurile școlare și bal. Cutia pasului Waltz este puțin mai complicată, dar bine să știți pentru nunți. Odată ce ați primit pașii de bază, puteți explora alte forme de dans și puteți condimenta totul cu rotiri și dips.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dansul lent
  1. Imagine intitulată dans cu un pas de partener 1.Jpeg
1. Mergeți la cineva și spuneți: "Vrei să dansezi cu mine?"Poți să-ți întrebi zdrobirea sau doar un prieten. Dacă sunteți la un dans școlar cu o dată, adresați-vă data. Dacă nu, întrebați pe nimeni! Este normal să fii nervos, dar gândiți-vă: nu veți dansa niciodată cu ei dacă nu vă întrebați!
  • Dacă spun că nu, respectați-o. Încercați să vă înveselească prin dansând cu prietenii dvs. sau să întrebați o altă persoană să danseze. Amintiți-vă, o respingere nu spune nimic rău despre tine. Înseamnă doar că cealaltă persoană nu se simțea în starea de spirit.
  • Imagine intitulată dans cu un pas cu pas 2.Jpeg
    2. Luați mâna partenerului dvs. de dans și duceți-i la etajul de dans. Dacă persoana pe care o întrebi spune da, așteptați ca următoarea melodie să înceapă și să-și ia mâna. Conduceți-le pe ringul de dans, de preferință la un loc neîncărcat unde veți avea loc să vă influențați.
  • Imagine intitulată dans cu un pas cu pas 3.Jpeg
    3. Stați în fața partenerului dvs. despre un picior (30 cm). Puteți sta mai aproape dacă vă întâlniți deja partenerului dvs. de dans. Dar aceasta este o distanță bună pentru a începe cu Dacă tocmai ați întrebat pe cineva să danseze cine nu știți cu adevărat. Atunci ei nu se vor simți incomod..
  • Imagine intitulată dans cu un pas cu pasul 4.Jpeg
    4. Plasați-vă mâinile pe talia partenerului sau pe umeri. În mod tradițional, un tip va sta cu mâinile ușor pe talia fetei. O fată îi va pune mâinile pe umerii tipului. Dar nu trebuie să urmați această tradiție! O fată poate dansa cu o fată sau un tip poate dansa cu un tip.
  • Dacă sunteți mult mai scurt decât partenerul dvs. și nu puteți ajunge la umeri, tocmai ați pus brațele pe brațele superioare. Sau, stai pe vârfurile tale.
  • Imagine intitulată dans cu un pas de partener 5.Jpeg
    5. Interlați degetele, dacă sunteți atât confortabil. Dacă vă întâlniți cu partenerul dvs. de dans, vă puteți intercona degetele în spatele gâtului sau în spatele lor pentru a le ține mai aproape. Îți poți înăbuși capul pe umăr, dacă sunt mai înalți decât tine.
  • Dacă nu știți partenerul dvs. de dans, este respectuos să păstrați puțin mai multă distanță între voi doi.
  • Imagine intitulată dans cu un pas partener 6.Jpeg
    6. Sway o parte la alta la ritmul muzicii. Nici măcar nu trebuie să-ți muți picioarele. Doar influențând ușor de la o parte la alta, în același timp cu partenerul dvs. Dacă muzica este destul de liniștită încât să vă puteți auzi reciproc, să vă simțiți liber să discutați.
  • Cântecele lente adesea nu au un tambur tare, lovind un tambur, dar ei încă mai au un ritm. Dacă v-ați aprins de-a lungul cântecului, fiecare lovitură ar fi o bătaie.
  • Nu vă faceți griji dacă nu vă mișcați perfect la ritm, totuși. Partenerul dvs. poate fi capabil să vă ajusteze legătura și oricum, punctul este să vă bucurați de compania celuilalt.
  • Imagine intitulată dans cu un pas de partener 7.Jpeg
    7. Relaxați-vă și bucurați-vă de muzică. Este normal să vă simțiți nervos dacă dansați cu zdrobirea voastră, deci vă gândiți când discutați ușor. Puteți să vă complimentați cu echipamentul partenerului dvs. sau să întrebați ce gândesc la cântecul care se joacă. Dar nu există nici o presiune de a vorbi dacă nu vă puteți gândi la nimic de spus. Doar influențați și zâmbiți.
  • Este probabil prea intens să vă priviți în ochii partenerului dvs. de dans pentru întreaga melodie. Simțiți-vă liber să vă uitați peste umăr și în jurul camerei pentru o vreme, atâta timp cât vă întoarceți să vă uitați destul de des.
  • Imagine intitulată Dansul cu un pas partener 8.Jpeg
    8. Mulțumesc partenerului dvs. pentru dans. Odată ce cântecul se termină, zâmbește și vă mulțumesc partenerului dvs. pentru dans. Ai făcut-o - tocmai ai dansat!
  • Dacă doriți să petreceți mai mult timp cu partenerul dvs. de dans, puteți întreba dacă ei dacă vor să danseze din nou, sau dacă vor să vă alăture să faceți o băutură sau o gustare.
  • Metoda 2 din 3:
    Învățarea casetei Step Waltz
    1. Imagine intitulată Dansul cu un partener pas 9.Jpeg
    1. Cereți partenerului dvs. care rolul îi place să danseze. În mod tradițional, un om este un "plumb", iar femeia este o "urmată."Dar puteți dansa rolul inversat sau doi bărbați sau două femei pot dansa împreună. Adresați-vă partenerului dvs. de dans care rolul pe care l-ar prefera.
    • Dacă partenerul tău nu știe despre ce vorbești, pentru că nu au vizitat niciodată, este probabil cel mai bine dacă conduci și ei urmează de-a lungul.
    • Aflați pasul casetei de bază și apoi porniți pasul casetei pe un picior diferit pentru o plumb sau urmați.
    • Odată ce ați învățat pasul cutiei, îl puteți pune împreună prin dansând cu partenerul dvs.
  • Imagine intitulată dans cu un pas cu pas 10.Jpeg
    2. Pas cu pas înainte cu piciorul stâng pentru a porni pasul casetei. Cutie Step Waltz este cea mai simplă formă de valtz, în care urmăriți o cutie pe pământ cu picioarele. Începeți prin picioare cu picioarele în jurul lățimii șoldului. Pas cu pas înainte cu piciorul stâng, dacă conduceți.
  • Acesta este piciorul pentru a începe cu dacă conduceți. Dar, chiar dacă urmăriți, puteți învăța întreaga pas cutia și apoi alegeți mai târziu să începeți pe un picior diferit.
  • Imagine intitulată dans cu un pas cu pas 11.jpeg
    3. Pasul spre partea laterală cu piciorul drept, până când este paralelă cu piciorul stâng. Picioarele tale ar trebui să fie alături de latimea șoldului. Vei fi în picioare un pic în fața locului în care ai început pentru prima dată.
  • Imagine intitulată dans cu un pas cu pas 12.jpeg
    4. Aduceți piciorul stâng pentru a vă atinge piciorul drept. Glisați ușor piciorul stâng peste podea pentru a face acest lucru grațios. Dacă podeaua este într-adevăr lipicioasă sau scârțâitoare, nu trebuie să glisați piciorul.
  • Waltz este un dans foarte grațios, așa că nu pas cu pas atunci când vă mișcați picioarele. Păstrați-le jos la sol și veți arăta ca un pro.
  • Imaginea intitulată dans cu un pas cu pas 13.jpeg
    5. Pasați înapoi cu piciorul drept, apoi stânga voastră. Pasați înapoi cu piciorul drept. Pasiți înapoi cu piciorul stâng, astfel încât cele două picioare să fie paralele. Aceasta este oglindirea a ceea ce ați făcut pentru prima jumătate a casetei.
  • Nu vă faceți griji dacă nu o primiți la început. Continuați să practici și va fi mai ușoară!
  • Imagine intitulată dans cu un pas cu pas 14.jpeg
    6. Glisați piciorul drept pentru a atinge stânga. Ați terminat acum o "cutie". Continuați să practicați această casetă până când vă puteți face cu ușurință pe ritmul de 3 note al unui cântec Waltz.
  • Practicați începând din partea casetei în care vă întoarceți cu piciorul drept. Aici începe următorii.
  • Imagine intitulată dans cu un pas cu pas 15.jpeg
    7. Dansați cutia începând cu trecerea înapoi pe piciorul drept, urmați. Continuați toți aceiași pași. Dacă conduceți, porniți caseta prin ieșirea înainte cu piciorul stâng. Practicați până când vă simțiți confortabil să faceți pasul cutiei. Acum este timpul să intrați în brațele partenerului dvs. de dans!
  • Imagine intitulată dans cu un pas cu pas 16.jpeg
    8. Plasați mâna dreaptă pe lama umărului stâng de la stânga pentru a conduce. Țineți-vă cotul drept, astfel încât brațul dvs. să fie destul de rigid. Luați mâna dreaptă a celor din stânga. Țineți-vă brațele ferm, nu limpede. Acest lucru va menține un cadru puternic, astfel încât să puteți duce clar.
  • Plasați mâna stângă pe umărul drept al plumbului dacă sunteți urmați. Brațul stâng ar trebui să se odihnească pe brațul plumbului. Plumbul ar trebui să vă țineți mâna dreaptă.
  • Urmarele ar trebui să fie ușor compensate, puțin în partea stângă a plumbului, astfel încât atunci când pașii urmați înaintează piciorul drept intră între cele două picioare ale plumbului.
  • Imagine intitulată dans cu un pas cu pas 17.jpeg
    9. Waltz împreună într-un tempo de 1-2-3. Numărul 1 este atunci când conducătorul de plumb înainte cu piciorul stâng și urmați pașii înapoi cu partea dreaptă. 2 este atunci când plumb pașii înainte cu piciorul drept și urmați pașii înapoi cu stânga. 3 este atunci când piciorul stâng al plumbului vine să atingă dreptul, iar piciorul drept al urmăririi vine să atingă stânga. felicitări! Ești walzzând.
  • Nu vă fie frică să mergeți direct în spațiul în care partenerul dvs. este în picioare. Ei vor ieși din cale când ai pasi acolo!
  • Timpul dvs. 1-2-3, cu o mișcare în sus în sus. Îndoiți genunchii pentru a scăpa ușor în jos pe prima coborâre, apoi stați mai înalt pe cel de-al doilea număr de două. Acest lucru va da Waltz o creștere grațioasă și căderea.
  • Metoda 3 din 3:
    Explorarea altor forme de dans
    1. Imagine intitulată dans cu un pas cu pas 18.jpeg
    1. Aflați cum să smulgeți dans pentru o bandă mare și muzică rock și roll. În timp ce Waltzing este grozav pentru muzica lentă, romantică, dansul swing este perfect pentru o bandă mare, jazz și rock și roll. Leagăn este un dans energetic și plin de bucurie. Este imposibil să nu zâmbiți în timp ce leagă dansul!
    • Pasul de bază este foarte simplu: pas spre dreapta cu piciorul drept, apoi aduceți piciorul stâng pentru ao atinge.
    • Pasul lăsat cu piciorul stâng și aduceți piciorul drept pentru ao atinge.
    • Rock Înapoi cu piciorul drept, schimbați greutatea la piciorul stâng și vă îndreptați spre dreapta.
    • Acolo ai! Continuați să mergeți "partea laterală și laterală și rock-pas".
  • Imagine intitulată dans cu un pas cu pas 19.jpeg
    2. Practicați Salsa pentru un dans plin de viață, senzual. Salsa dansând este de obicei făcut muzicii cubaneze și Puerto Rican și implică un pas simplu de bază, cu o mulțime de twirls și dips fantezist. Odată ce învățați cum să salva, puteți dansa în tone de cluburi de noapte Salsa din întreaga lume!
  • Pentru pasul de bază: Pas înainte cu piciorul stâng.
  • Schimbați greutatea pe piciorul drept.
  • Aduceți-vă piciorul stâng înapoi pentru a fi paralel cu piciorul drept.
  • Pas înapoi cu piciorul drept, transferați greutatea și aduceți-o înapoi la centru.
  • Imagine intitulată dans cu un pas cu pas 20.jpeg
    3. Variază dansul cu rotiri și dips. Odată ce știți pașii de bază ai Waltz, leagăn, salsa sau orice alt dans partener, puteți să vă amestecați dansul cu câteva rotiri simple și scufundări. Diferitele stiluri de dans vor avea mișcări preferate diferite, dar ele sunt adesea interschimbabile între stilurile de dans.
  • Pentru a conduce o întoarcere exterioară, ridicați mâna stângă înaltă și trimiteți-vă partenerul dedesubt.
  • Pentru a conduce o întoarcere interioară, aduceți mâna stângă pe corpul dvs. și rotiți-o ca un halo peste capul partenerului dvs.
  • sfaturi

    Dacă vă pregătiți să dansați la o nuntă, începeți să practicați câteva săptămâni în avans, deci se va simți ușor și confortabil în ziua mare. Puteți încerca Waltz,Foxtrot sau orice alt tip de dans de bal.
  • Dacă vă încurcați, râdeți-l! Dansul este totul despre distracție, așa că nu vă faceți griji dacă vă gândiți. Doar zâmbiți și aveți un moment bun.
  • Dacă este prea complicat pentru Waltz, puteți întotdeauna să vă întoarceți la dansuri lentă! Nu există nici o rușine în dansul lent simplu. Dacă este destul de bun pentru bal, este destul de bun pentru tine!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar