Cum să dansezi la muzica spaniolă

Salsa, tangoul și merengue sunt 3 dintre cele mai frecvente stiluri de dans pe care oamenii le folosesc pentru a dansa la muzica spaniolă. Salsa este cea mai complicată dintre toate stilurile, cu merengue fiind cea mai ușoară. Practica face perfect, mai ales dacă nu ați efectuat niciunul dintre aceste stiluri înainte. Puteți practica merengue și tango de unul singur. Practicați salsa cu un partener pentru a îmbunătăți rapid.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea merenguei
  1. Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 1
1. Practicați mișcarea prin efectuarea unor pași mici de marș pe fiecare număr. Concentrați-vă pe munca dvs. când învățați cum să efectuați această mișcare. Conta la 8 și 1 martie pas pe fiecare număr. Nu ridicați-vă picioarele înalte și le ștampilează.
  • Faceți pași simpli, mici pe fiecare număr pentru a obține dreptul de muncă drept.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 2
    2. Îndoiți un genunchi pe fiecare al doilea număr. Odată ce ați perfecționat piciorul, este timpul să vă deplasați în genunchi. Pentru fiecare număr, 1 din genunchi ar trebui să meargă mai departe cu celălalt în mișcare.
  • De exemplu, pe numărul 1, aduceți genunchiul drept înainte. Pentru numărătoarea 2, aduceți genunchiul stâng înainte și în timp ce faceți asta, mutați genunchiul drept înapoi.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 3
    3. Efectuați pasul și mișcările genunchiului în același timp. Acum că ați perfecționat mișcările de bază și la genunchi, puteți practica să le efectuați împreună. Pasul pe fiecare număr și alternativ care genunchi vă deplasați înainte.
  • S-ar putea simți puțin ciudat la început, dar continuați să o practicați. Amintiți-vă că pașii mici sunt cheia.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 4
    4. Ridicați un braț pe fiecare număr secundar. În timp ce dansați cu picioarele și genunchii, este important să adăugați o mișcare superioară a corpului în amestec. Pe numărul de 1, îndoiți cotul drept pentru a vă aduce mâna spre centrul pieptului. Pe numărul de 2, aduceți brațul drept în jos și mutați brațul stâng în centrul pieptului.
  • De asemenea, puteți ridica brațele deasupra capului pentru a adăuga un pic de stil în mișcare.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 5
    5. Stați alături de partenerul dvs. Odată ce ați perfecționat mișcările de bază, adăugați un partener în. Stați alături de partenerul dvs. la începutul dansului. Pentru practicarea, puteți sta față în față cu partenerul dvs., astfel încât amândoi vă puteți ajuta reciproc să perfecționeze mișcarea.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 6
    6. Dans în jurul partenerului tău în sincronizare unul cu celălalt. În timp ce începeți alături de partenerul dvs., asigurați-vă că utilizați întregul ring de dans în timp ce dansați merengue. Puteți să vă întoarceți încet când vă mișcați sau îndoiți la șolduri. Puteți dansa în același loc în timp ce partenerul dvs. dansează și se mișcă în jurul vostru.
  • Nu vă fie frică să o amestecați și să încercați câteva mișcări noi.
  • Metoda 2 din 3:
    Dansând tangoul
    1. Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 7
    1. Practicați pasarea la numărul de bază și la tempo pentru tango. Tangoul implică 5 pași peste 8 număr. Acești pași sunt lentă, lentă, rapidă, rapidă, lentă. Puteți conta la tempo spunând scrisorile "T, A, N, G, O" În capul tău în timp ce te miști. De asemenea, puteți să vă gândiți "plimbare, plimbare, tan, du-te, aproape" pentru a păstra ritmul.
    • Practica se deplasează la tempo prin trecerea în funcție de contează în ritmul lent, lent, rapid, rapid, lent.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 8
    2. Executați 5 pași ai dansatorului de plumb dacă conduceți. În primul rând, pas înainte încet cu piciorul stâng. Apoi, aduceți piciorul drept înaintea piciorului stâng într-o mișcare lentă. Mutați piciorul stâng în față din nou într-o mișcare rapidă înainte de a ieși la lățime cu piciorul drept într-o altă mișcare rapidă.
  • Vă aduceți încet piciorul stâng spre dreapta dvs. pentru a termina mișcarea.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 9
    3. Efectuați următorii 5 pași ai dansatorului dacă urmați. Urmașul ar trebui să înceapă mișcarea opusă liderului. Pentru primul pas, aduceți piciorul drept înapoi încet. Apoi aduceți piciorul stâng înapoi în spatele piciorului drept în următoarea mișcare lentă. Mutați-vă dreapta înapoi în spatele piciorului stâng într-o mișcare rapidă și treceți cu piciorul stâng.
  • Aduceți piciorul drept în piciorul stâng pentru a finaliza mișcarea.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 10
    4. Utilizați o acțiune staccotatoare pe măsură ce vă mutați picioarele. Acest tip de mișcare este una dintre caracteristicile primare ale tangoului. Ridicați-vă picioarele și puneți-le înapoi pe podea într-o mișcare rapidă, rapidă, staccato.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 11
    5. Flexați genunchii la începutul și sfârșitul fiecărei mișcări. Genunchii flexibili sunt o altă componentă principală a tangoului. Tangoul este menit să se uite graţios și elegant. Nu vă ridicați prin îndreptarea genunchilor sau a influenței când vă mișcați.
  • Începeți într-o poziție îndoită și terminați cu genunchii îndoiți.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând salsa
    1. Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 12
    1. Practicați numărarea și tempo-ul pentru Dansul Salsa. Dansul depinde de tempo și salsa nu este diferit. În cea mai mare parte a dansului de salsa veți face, va trebui să urmați numărul 1, 2, 3, 5, 6 și 7. Dansați într-un ritm în care vă mutați rapid, rapid, lent, rapid, rapid, lent pentru fiecare dintre aceste numărare. Practicați să obțineți tempo-ul imediat prin atingerea picioarelor sau trecerea înainte pe număr.
    • Motivul pentru care nu dansați pe numărul 4 și 8 este pentru că trebuie să scoateți pașii lenți. Lăsarea numărului de 4 și 8 vă oferă mai mult timp pentru a scoate pasul lent.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 13
    2. Schimbați direcția pe numărul 1 sau pe numărul 2. Schimbarea direcției în salsa este numită și pasul de rupere. Puteți efectua fie pasul de rupere pe numărul de 1 sau pe numărul de 2.
  • Dacă vă decideți să faceți pasul de rupere pe 1, faceți-o la 5. Dacă alegeți să faceți pasul de rupere pe 2, veți face acest lucru pe 6.
  • Utilizați pasul de rupere pentru a vă asigura că sunteți la timp. Dacă faci pasul de rupere pe numărul greșit, nu ești în afara ritmului.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 14
    3. Practicați-vă partenerul în corpul vostru. Acest lucru este, de asemenea, cunoscut ca "Cross Corp de conducere." La numărul de 3, ar trebui să începeți să efectuați conducerea corpului încrucișat. Dansatorul de plumb trebuie să-și miște piciorul înainte 1, cu dansatorul de urmărire care își mișcă piciorul înapoi. Pe 2, dansatorul de plumb trebuie să treacă la lateral cu celălalt picior. Pe 3, conducerea trebuie să-și miște pe celălalt picior pentru a-și deschide corpul. Acest lucru permite urmașului să se deplaseze peste corpul dansatorului de plumb.
  • Pauză pe 4. Pasați piciorul dvs. pe 5 pentru a vă menține dreptul de sincronizare. Pe 5, dansatorul de urmărire se deplasează în timp ce plumbul le ghidează.
  • Pe 6, dansatoarele de plumb pașii cu piciorul stâng pentru a se deplasa înapoi în fața următoarei urmăriri. La 7 ani, conducerea își aduce corpul înapoi, așa că sunt față în față cu urmează.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 15
    4. Efectuați schimbarea locului de mișcare pe numărul 4, 5 și 6. Schimbarea locului este o mișcare utilă, deoarece permite atât dansatorilor să intre în poziție. Liderul ar trebui să-și deschidă corpul pe 1 și să-l tragă pe urmaș în interior rândul său. Liderul și urmarea ar trebui să țină mâinile opuse. Când urmașul se mișcă, cei doi dansatori ar trebui să execute schimbarea rândului prin ridicarea mâinilor și întoarcerea.
  • Pe numărătoarea 4, 5 și 6, liderul ar trebui să schimbe locurile cu urmașul pe măsură ce urmașul se întoarce.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 16
    5. Executați mișcarea capului de umăr după schimbarea locului de mișcare. Urmașul și liderul trebuie să țină mâinile opuse pentru această mișcare. Urmașul trebuie să urmărească de la lider, cu liderul și urmașul care dețin degetele celuilalt. Urmașul ar trebui să iasă într-o poziție perpendiculară la lider.
  • Pe măsură ce urmăritorul se răsucește, liderul trec în spate și în partea laterală a urmașului, plasând o mână pe spate pentru a oferi sprijin atunci când termină rândul său.
  • Imagine intitulată Dansul la muzica spaniolă Pasul 17
    6. Efectuați mișcarea de dans Ocho începând cu numărul 1 sau 5. Ocho-ul este o mișcare foarte populară și mai freestyle în Dansul Salsa. Pentru a efectua OCHO, faceți un pas înapoi pe numărul 1 sau 5 și luați 2 pași înainte la numărul 2, 3, 6 și 7.
  • Nu există nici o limită a numărului de ochii pe care o puteți face într-un rând.
  • sfaturi

    Alăturați-vă unui club de dans în zona dvs. locală. Puteți învăța foarte mult la un club de dans și puteți face noi prieteni care se bucură de dans.
  • Obțineți o pereche de pantofi de dans. Acest lucru va face mai ușor să dansezi și să se miște pe ringul de dans.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar