Cum să sărbătorim ziua maicii fără o mamă

Ziua Mamei poate fi o vacanță dificilă pentru oricine are o relație complicată cu mama lor sau a cărei mama a trecut. Dacă ziua mamei se simte dureroasă sau declanșează amintiri dificile, este important să vă amintiți că este bine să vă simțiți așa. Prin acordarea atenției la nevoile dvs., indiferent dacă vă sărbătorește mama sau vă distrage atenția de la zi, puteți să o faceți prin Ziua Mamei Senzând puternic.

Pași

Metoda 1 din 3:
Acceptarea sentimentelor tale
  1. Imaginea intitulată sărbătoresc mama
1. Permiteți-vă să vă simțiți fără judecată. Indiferent de emoții complicate, s-ar putea să vă simțiți-tristețe, furie, singurătate - faceți tot ce este mai bun pentru a vă deschide, chiar și atunci când se simte greu. Observați fiecare emoție așa cum vine, simțindu-vă fizic în corpul vostru și oferindu-vă timp și permisiunea de ao experimenta.
  • Aceasta este în primul rând o formă de bunătate de sine. Sentimentele tale sunt valabile și merită să fie ascultate ... Este bine să experimentați tot ce treceți astăzi.
  • Amorți-vă la emoțiile dvs. ar putea să vă simțiți ca o modalitate de a vă proteja, dar adesea duce la mai multă rănire, frustrare și tristețe pe termen lung.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc mama
    2. Veniți sentimentele într-un mod sănătos. Nu vă fie frică să vă lăsați să plângi dacă aveți nevoie. Împărtășiți-vă sentimentele cu prietenii sau familia dacă vă simțiți confortabil să faceți acest lucru sau încercați să vă exprimați sentimentele prin scriere sau desen.
  • Lăsați-vă sentimentele în orice fel, simte că trebuie să fie adesea mai sănătoși decât să vă prefaceți că sunteți bine. Este bine să simțiți modul în care vă simțiți și este bine să vă exprimați emoțiile complicate.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc mama
    3. Discutați cu alți oameni care nu pot sau nu sărbători cu mamele lor. S-ar putea să găsiți Solac pentru a vorbi despre sentimentele dvs. cu ceilalți care înțeleg ce trec. Căutați un prieten sau un membru al familiei care trece prin această zi fără mama lor și întreabă dacă vă puteți sprijini pentru sprijin. Puteți chiar să oferiți același lucru pentru ei, dacă vă simțiți confortabil.
  • De asemenea, puteți merge online pentru o comunitate de susținere. Căutați grupuri de Facebook, forumuri și site-uri web făcute pentru persoanele care nu au mamele lor în jur și să vadă ce sfaturi și confort pe care le puteți găsi.
  • Este bine dacă nu vă simțiți confortabil vorbind cu un prieten despre această situație dificilă sau dacă nu sunt gata să vorbească cu tine despre asta. Căutați confort de la o altă sursă și reamintiți-le că veți fi acolo pentru ei când sunt gata.
  • Metoda 2 din 3:
    Simt apropiat de mama ta
    1. Imaginea intitulată sărbătoresc mama
    1. Înconjurați-vă cu oamenii pe care îi iubești, dacă se simte bine. Dacă preferați să nu treceți numai ziua, petreceți timp cu prietenii apropiați sau membrii familiei. Distribuiți amintirile preferate ale mamei dvs. sau uitați-vă printr-un album foto și spuneți poveștile din spatele fiecărei imagini.
    • Umplerea camerei cu amintiri ale mamei tale vă poate ajuta să simțiți dragostea și spiritul ei, chiar și atunci când nu este acolo.
    • Dacă nu sau nu ai avut o relație bună cu mama ta, petreceți timp cu oamenii care te-au cultivat, indiferent dacă este un alt membru al familiei, fie un bun prieten.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc mama
    2. Coaceți una dintre rețetele ei preferate. Dacă mama ta a plăcut să gătească, scoateți una dintre retetele ei vechi și gătiți un tratament dulce sau o entremă veche preferată. Gusturile familiare vor aduce înapoi amintiri minunate și vă vor aminti de multe ori împărțite în jurul mesei.
  • Împărtășirea vasului cu prietenii și familia vă poate aminti, de asemenea, că există multe amintiri mai mari care încă mai sunt făcute în jurul unei retete pe care mama ta le-a transmis către dvs.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc mama
    3. Petreceți timp într-unul din locurile ei preferate. Dacă mama ta a iubit un anumit oraș, o clădire veche sau chiar un parc sau traseu drumeții, face o călătorie acolo. Să ia timp pentru a admira o vedere pe care o iubea sau să stea pe banca ei preferată.
  • Dacă mama ta a făcut fotografii acolo, încercați să le recreați pentru a vă ajuta să vă conectați cu ea.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc mama
    4. Scrieți-i cuvintele sale unice sau amintirile preferate ale ei. Gândiți-vă la expresiile preferate, de la perlele înțelepciunii la exclamațiile amuzante și le jot într-un jurnal. Amintiți-vă și citirea peste cuvintele ei vă poate ajuta să vă mângâie, să vă amintiți de vocea ei și să vă oferiți sfaturi atunci când aveți nevoie de ea.
  • De asemenea, puteți să vă admirați amintirile preferate cu ea pentru a vă reaminti de vremurile de mare.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc mama
    5. Priviți înapoi prin imagini pe care le aveți prin ea. Du-te prin vechile albume foto și flag fotografiile tale preferate ale mamei tale. Trageți câteva pentru a face copii sau cadru pe un loc deschis pe perete pentru a vă asigura că mama dvs. are întotdeauna o prezență în casa dvs.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc mama
    6. Vizitați site-ul grave sau mausoleul, dacă are una. Dacă se simte bine, ați putea aduce flori sau o coroană la locul ei sau la mausoleul. Poate doriți, de asemenea, să discutați cu ea în timpul vizitei dvs. Fă ce simte potrivit pentru tine.
  • Nu vă simțiți ca și cum trebuie să mergeți la cimitir, mai ales dacă vă simțiți prea trist despre asta.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând ziua ta
    1. Imaginea intitulată sărbătoresc mama
    1. Stați și relaxați-vă. Dacă nu vă gândiți la ziua mama sau a mamei dvs., faceți-o într-o zi pentru dvs. Stați acasă și faceți tot ce vă face să vă simțiți relaxați și liniștiți, indiferent dacă acesta urmărește filme, citirea sau răsfățați-vă cu un AT-HOME SPA Ziua.
    • Dacă aceasta este o zi grea pentru dvs., asigurați-vă că vă arătați o mulțime de dragoste și îngrijire.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc mama
    2. Exercițiu pentru a vă distrage atenția și pentru a ieși din casă. Încercați să mergeți pentru a plimbare lungă, o drumetie, sau o alergare pentru a vă lua mintea în afara zilei. Ieșirea în afara vă poate reîmprospăta, iar endorfinele vă pot ușura durerea și stresul.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc mama
    3. Scăpați pentru weekend dacă aveți timp să planificați. Dacă aveți fondurile pentru a călători, rezervați un zbor sau faceți o excursie din oraș. Explorarea unei noi zone, chiar dacă nu este prea departe de orașul dvs., este o modalitate de a vă face mintea de pe vacanță și să petreceți timpul să faceți ceva ce vă place
  • Ziua Mamei este sărbătorită în zile diferite în alte țări, deci dacă vă puteți permite, petrecerea weekend-ului în străinătate vă va asigura că nu vedeți anunțurile sau evenimentele zilei mamei.
  • Imaginea intitulată sărbătoresc mama
    4. Evitați lucrurile care vă pot aminti de mama dvs. sau de sărbătoarea dvs. Unii oameni care trec prin Ziua Mamei fără o mamă consideră cel mai bine să evite activitățile tipice de zi a mamei, cum ar fi brunch sau anumite locații sau activități care ar putea declanșa amintiri dureroase. S-ar putea să vă confruntați cu aceste lucruri în timp, dar dacă se simte prea mult pentru astăzi, este bine să lucrați în jurul lor.
  • Încercați să evitați social media pentru zi și pentru câteva zile după aceea, dacă nu doriți să vedeți posturile de Ziua Mamei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fii bun și plin de compasiune pentru tine, indiferent de ce treci. Fiți răbdători cu dvs. și amintiți-vă că este nevoie de timp pentru a se vindeca de durere și tristețe.
  • Nu există nici o modalitate greșită sau corectă de a vă simți despre Ziua Mamei, indiferent cât de multă presiune ați putea simți că ați pus o față fericită și zâmbitoare. Faceți tot ce trebuie să faceți pentru a trece prin această zi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar