Cum să fii mai atractiv din punct de vedere fizic (bărbați)

Fiind atractiv fizic este un scop pentru mulți oameni acolo. A fi încrezător în privința dvs. poate contribui la o bună sănătate fizică și psihică și vă poate face mai fericiți pe parcursul zilei. Deși opiniile variază și frumusețea sunt în cele din urmă în ochii privitorului, există pași pe care îi puteți lua zi de zi care vă vor face mai atractivă pentru publicul larg. Fiind conștient de modul în care alții vă percep și lucrați pentru a vă îmbunătăți aspectul fizic, fiind atractiv fizic este un scop realizabil pentru oricine acolo.

Pași

Metoda 1 din 3:
Creșterea atractivității feței
  1. Imaginea intitulată Fii mai atractivă din punct de vedere fizic (bărbați) Pasul 01
1. Dormi mai mult. Dacă nu dormi suficient, sau somnul dvs. este întrerupt prin noapte, veți ajunge să aveți mai multe riduri pe frunte, și ochii și obrajii vor fi roșii dacă sunteți corect. Încercați să mergeți la culcare mai devreme dacă nu obțineți suficient somn noaptea. Dacă somnul dvs. este întrerupt de o afecțiune medicală cum ar fi apneea de somn sau aveți insomnie, discutați cu medicul dumneavoastră despre tratamente care vă pot ajuta să obțineți o odihnă bună a nopții.
  • Adulții între vârstele de 18-64 au nevoie de șapte până la nouă ore de somn pe noapte, în timp ce adolescenții necesită opt până la zece ore de somn.
  • Imaginea numită Fii mai atractivă din punct de vedere fizic (bărbați) Pasul 02
    2. Ia o tunsoare. Dacă vă simțiți că sunteți blocați și nu vă puteți schimba aspectul, luați în considerare obținerea unei noi tunsori. Dacă ați avut același stil pentru totdeauna, puteți fi surprins de cât de mult vă poate schimba aspectul. Părul dvs. vă ajută să vă încadrați fața, deci gândiți-vă la caracteristicile faciale și cum să le complimentați cel mai bine.
  • De exemplu, dacă aveți o maxilară groasă, poate fi o idee bună să vă dezvoltați părul pe lateral pentru a vă echilibra fața.
  • Experimentați cu diferite tunsori și întrebați-vă prietenilor ce pare mai bun.
  • Întrebați un stilist pentru sugestii. Poti spune, "Mă duc la un aspect suav și sofisticat. Ai vreo idee?"
  • Dacă vă place o tunsoare a unui actor sau a unui muzician, aduceți o imagine a lui și vedeți dacă stilistul se poate replica.
  • Imaginea intitulată Fii mai atractivă din punct de vedere fizic (bărbați) Pasul 03
    3. Luați în considerare creșterea unei barbe. Creșterea unei barbe vă poate face mai atractivă. Totul depinde de simetria și construcția feței existente și de capacitatea dvs. de a crește părul facial. Cel mai atractiv păr facial este "Steacul greu" sau o barbă care nu a fost rasă în aproximativ zece zile.
  • Dacă barba dvs. crește în patch-uri, ia în considerare să rămână curat ras sau să încercați să crească o goamee.
  • Creșterea unei barbe poate face ca bărbia să pară mai largă.
  • Imaginea intitulată Fii mai atractivă din punct de vedere fizic (bărbați) Pasul 04
    4. Păstrați-vă pielea clară. Pielea clară indică faptul că cineva este sănătos și fericit, în timp ce pielea predispusă la acnee poate fi o epuizare pentru unii oameni. Spălați-vă fața zilnic și încercați să găsiți hidratanți și să faceți scrubs de față care lucrează cu pielea. Dacă aveți probleme cu păstrarea clară a pielii, luați în considerare schimbarea dietei dvs., astfel încât să includă mai multe fructe și legume și să facă o programare pentru a vedea un dermatolog care poate diagnostica și trata acneea sau orice erupție cutanată.
  • Uleiul de măsline, roșiile și ciocolata neagră s-au dovedit a promova pielea limpede.
  • Consumarea unui exces de alimente nesănătoase și zaharoase poate duce la o piele proastă.
  • Metoda 2 din 3:
    Dressing atractiv
    1. Imaginea intitulată Fii mai atractivă din punct de vedere fizic (bărbați) Pasul 05
    1. Rochie pentru a vă simți încrezător. Când purtați haine frumoase, vă simțiți bine. Sentimentul de încredere și confortabil vă va face să apară mai atractiv fizic pentru alte persoane. Încearcă să te îmbraci mai bine decât cei din jurul tău. Asigurați-vă că hainele dvs. sunt bine montate și nu prea sacgy sau strâns. Dacă nu aveți niciun sens de modă, sau nu sunteți sigur ce să purtați, întrebați un prieten sau un asociat de vânzări pentru sfaturi.
    • Păstrați hainele curate, presate și îngrijite. În cea mai mare parte, acest lucru vă va face să apară mai atractiv.
    • Este mai important să purtați haine bine potrivite decât să purtați haine scumpe. Asigurați-vă întotdeauna că hainele tale se potrivesc bine. Dacă nu, luați în considerare găsirea unui croitor.
  • Imaginea intitulată Fii mai atractivă din punct de vedere fizic (bărbați) Pasul 06
    2. Purtați haine roșii și negre. Roșu și negru sunt culorile cele mai atractive pe care oamenii le pot purta. Purtarea acestor culori are o semnificație biologică care vă face subconștient mai atractivă pentru alți oameni. Negru și roșu demonstrează dominanța, atractivitatea și agresivitatea la bărbați și ar putea spori aspectul tău.
  • Stilul tău de rochie încă contează indiferent de culoare. Dacă arătați dezghețare sau antisocială, publicul larg probabil că nu vă va găsi atractiv.
  • Imaginea intitulată Fii mai atractivă din punct de vedere fizic (bărbați) Pasul 07
    3. Fii tu însuți. În timp ce urmăriți acești pași vă va ajuta să apariți mai atractiv pentru publicul larg, fiind, de asemenea, un rol cheie în modul în care alții vă percep. Îmbrăcăminte într-un costum care simte forțat sau nefiresc vă va răni încrederea exterioară. Fiind singur vă va îmbunătăți atractivitatea față de ceilalți.
  • Doar pentru că alți oameni nu-i plac un anumit stil de rochie nu înseamnă că nu ar trebui să nu.
  • Încercați să vă injectați stilul personal în îmbrăcămintea dvs. De exemplu, dacă știți că sunteți mai energic, încercați să purtați culori strălucitoare pentru a vă reprezenta personalitatea luminoasă.
  • Metoda 3 din 3:
    Lucrul la fizicul tău
    1. Imaginea intitulată Fii mai atractivă din punct de vedere fizic (bărbați) Pasul 08
    1. Mențineți o poziție bună. Păstrați postura bună prin punerea umerii înapoi și ținându-vă capul ridicat. Sleouching sau a avea o postură proastă prezintă o lipsă de încredere și vă va face să apară mai puțin atractivă pentru alții. Practicați menținerea unei posturi bune în timpul zilei, fiind conștienți de modul în care spatele dvs. este curbat în timp ce stați sau stați. Când observați că vă strângeți, corectați poziția.
    • Dacă sunteți predispus la slăbirea, poate dura ceva timp pentru a schimba comportamentul.
  • Imaginea intitulată Fii mai atractivă din punct de vedere fizic (bărbați) Pasul 09
    2. Lucrați în mod regulat. Musculatura slabă este percepută a fi cele mai atractive tipuri de corp pentru bărbați. Încercați să mențineți un raport de grăsime până la mușchi de 16% grăsimi și 80% mușchi pentru a fi mai atractive. Un antrenor personal al medicului va putea calcula raportul dvs. de grăsime la mușchi.. Rămâneți în intervalul moderat de repaus sau 10-12 repetări, cu o greutate care rămâne provocatoare. A lovit sala de gimnastică sau fac exerciții la domiciliu pentru a obține un corp mai slab, mai mic muscular.
  • Exercițiile cardio, cum ar fi alergarea, împreună cu exerciții de haltere precum presa de bancă, presa piciorului, squats și buclele.
  • De asemenea, puteți să vă alăturați unei echipe sportive sau să luați un hobby activ pentru a vă ajuta să lucrați corpul.
  • Exerciții care vor ajuta la construirea musculară slabă includ alpinismul și înotul.
  • Gusturile oamenilor sunt diferite, iar unele nu vor ca mușchiul slab.
  • Să se simtă mai încrezător în pielea ta și să ca scop să fii o persoană mai sănătoasă.
  • Unii tipi nu vor putea atinge un corp slab sau muscular, dar este în regulă. Atâta timp cât lucrați spre obiectivul dvs., șansele dvs. de a fi percepute ca fiind mai atractive.
  • Imaginea intitulată Fii mai atractivă din punct de vedere fizic (bărbați) Pasul 10
    3. Obțineți un bronz dacă aveți piele naturală palidă. Fiind Tan este considerat a fi atractiv de către cel mai mult standard al frumuseții contemporane ale majorității oamenilor. Pentru a obține un bronz, puteți să vă așezați sub soare, să mergeți la un salon de bronzare sau să obțineți un bronz topic. Soarele nu este singura cale spre bronzare. Mâncarea anumitor legume vă va oferi ceea ce este cunoscut ca un bronz carotenoid, care, atunci când este asociat cu un bronz melanin, sau bronz natural, vă va face să apară mai atractivă. Pentru a obține un bronz carotenoid, asigurați-vă că mâncați în mod regulat fructe și legume ca cartofi dulci, suc de roșii, morcovi, ardei roșii, cantaloupe și pepene galben.
  • Bronzarea sub lumina UV a fost legată de cancer.
  • Tanul pe care îl obțineți de la carotenoizi este uneori numit ca a "strălucire."
  • În afară de a vă face mai atractive, majoritatea carotenoidelor sunt, de asemenea, sănătoase pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii mai atractivă din punct de vedere fizic (bărbați) Pasul 11
    4. Mențineți o bună igienă. Menținerea igienei dvs. personale este un factor important atunci când vorbiți despre atractivitatea fizică. Dacă miroși rău sau arătați murdar, alții îl vor percepe ca fiind negativi. Lucrurile ca un miros rău sau îmbrăcăminte neclară vor deveni adesea oamenii. Amintiți-vă să utilizați deodorant submarin și duș sau baie în fiecare zi. Periați dinții, astfel încât respirația dvs. miroase bine.
  • Având o bună igienă personală poate împiedica, de asemenea, condiții de sănătate dăunătoare, cum ar fi păduchii de cap, piciorul atletului și infecțiile.
  • Avertizări

    Nu mergeți peste bord pe produsele din Köln și de păr. Pentru acestea, mai puțin este întotdeauna mai mult.
  • Tulburarea dismorfică a corpului este o tulburare mentală în care persoana obsedă asupra gândurilor despre aspectul lor fizic. Dacă vă gândiți constant la aspectul dvs. și interferează cu lucruri importante din viață, cum ar fi munca, familia sau școala, solicitați ajutor de la un profesionist de sănătate mintală.
  • Nu permiteți altora să vă definească. Frumusețea vine în multe forme și forme, și doar pentru că cineva nu te găsește atractiv, nu înseamnă că alții nu vor.
  • Fiind sănătoasă, fericită și încrezătoare sunt cele mai importante instrumente care vă ajută să vă îmbunătățiți atractivitatea fizică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar