Cum să acționați rece în fața fetelor

Ca majoritatea tipilor, probabil că sunteți nervoși când fetele sunt în jur și se pot întreba ce ar lua pentru a-și atrage atenția. Că scânteia inițială a atracției are loc cu mult înainte ca prima introducere să fie făcută și are totul de-a face cu felul în care vă purtați. Fetele impresionante sunt despre mai mult decât purtând haine fanteziste sau având mișcările potrivite, este vorba despre a da vibească că sunteți un fel de persoană pe care alți oameni doresc să o fi în jur.

Pași

Partea 1 din 3:
Folosind limba corpului drept
  1. Imagine intitulată act rece în fața fetelor Pasul 1
1. Practicați o bună poziție. Se ridică direct dacă mergi, în picioare sau stai. Trageți ușor umerii înapoi pentru a vă extinde pieptul și țineți-vă bărbia în sus. Numai postura bună poate vorbi volume pentru încredere și veți renunța la apariția răcorței, indiferent dacă oamenii sunt conștient sau nu.
  • Postura este unul dintre elementele de bază ale limbajului corpului și este una care evidențiază cel mai mult. Poziția dvs. este o reflectare a modului în care vă simțiți despre voi înșivă și puteți trăda o lipsă de încredere, chiar dacă sunteți bine îmbrăcați și zâmbiți.
  • Imagine intitulată act rece în fața fetelor Pasul 2
    2. Zâmbet. Indiferent ce faci, zâmbește. Zâmbind nu numai arată că vă simțiți confortabil să faceți ceea ce faceți, trimite mesajul altora că sunteți confortabil în jurul lor și că ar trebui să vă simțiți confortabil cu dvs. la rândul lor. Nu-l ham. O mulțime mică, plăcută a gurii și o strălucire a ochilor este tot ce este nevoie pentru a anunța oamenilor că sunteți un tip drăguț care știe cum să se simtă bine ... și poate chiar are un mic mister despre el.
  • Zâmbind a fost, de asemenea, legat de nivelurile sporite de atracție fizică, astfel încât să vă faceți o favoare adăugată prin afișarea unui exterior prietenos.
  • Imagine intitulată act rece în fața fetelor Pasul 3
    3. Mișcați cu scopul. Aceasta este o extensie fizică de a fi confortabil cu tine și are de-a face cu modul în care vă deplasați și de a vă ocupa de mediul dvs. Păstrați mișcările dvs. netedă și deliberați și evitați orice mișcare pierdută. Ar trebui să vă deplasați să fiți compuși întotdeauna și să vă purtați cu ușurință. Acest lucru îi spune oamenilor că sunteți în control complet asupra dvs. și împrejurimile voastre.
  • Dacă nu învățați să vă mișcați din punct de vedere economic, mișcările dvs. vor arăta neclintite și necoordonate, care pot acționa ca un semn de incompetență.
  • Nu gestiați sălbatic atunci când vorbiți cu oamenii, deoarece acest lucru poate fi off-pus în timpul conversației. În același timp, nu stați acolo neînsuflețiți ca și cum sunteți prea timid pentru a vă deplasa. Încercați să loviți echilibrul potrivit.
  • Imagine intitulată act rece în fața fetelor Pasul 4
    4. Deschide-te la oameni. Când stați sau vorbiți cu cineva, "deschideți" pentru ei fizic, păstrându-vă corpul îndreptat direct. Uită-te la cine vorbești și întreține contactul cu ochii. Vei fi mult mai apropiat și va fi mai important decât ați apărea dacă ați terminat fără îndoială oamenii din jurul vostru, având ca corpul să se întoarcă de la ei, divertisându-vă eyelina când vorbesc etc.
  • Încercați să nu vă traversați brațele, să fițiți sau să vă trageți la îmbrăcămintea dvs. absentă. În plus față de a fi exemple de limbaj de corp "închis", arată că nu știți ce să faceți cu ei.
  • Partea 2 din 3:
    Comandând interacțiuni sociale
    1. Imagine intitulată act rece în fața fetelor Pasul 5
    1. Fă-ți cea mai importantă persoană din cameră. Fără a se lăuda sau a acționa ca un jerk egoist, ia în posesia camerei și a tuturor în el. Indiferent dacă vorbiți sau ascultați, doriți să oferiți impresia că sunteți o persoană de importanță. Faceți acest lucru prin utilizarea limbajului corpului asertiv (în picioare înalt, rămas deschis, mișcându-se cu ușurință), care încurajează pe cei din jurul vostru să vă acordați atenție și să vă angajați angajați, dar atenți. Să se comporte ca și cum tot ce spui și de a face are ca greutate care influențează pe alții.
    • Dați "falsului ei" până când îl faceți "abordați o fotografie - presupuneți că toți ochii sunt pe tine și că oamenii vă privesc pentru a servi ca un exemplu de" cool "este.
    • Luați un moment să vă gândiți la ceea ce veți spune înainte de a spune asta. Veți întâlni cât de grijuliu și veți fi, de asemenea, mai puțin probabil să faceți stutter sau să faceți greșeli în timp ce vorbiți.
  • Imagine intitulată act rece în fața fetelor Pasul 6
    2. Afișați entuziasmul în jurul oamenilor. Afișați interesul când vorbiți cu oamenii și fiți entuziasmați despre ceea ce faceți. Ar trebui să faceți un scop de a deveni genul de persoană care poate vorbi cu oricine. Acest tip de magnetism va plăti odată ce este timpul să începem să atrageți atenția - în cazul în care fata pe care încercați să o impresionați se întâmplă să se uite, acest lucru va transmite ei că sunteți prietenos și arătați un interes real față de ceilalți.
  • Fi un ascultător activ. Utilizați indicii verbale precum "Da", "MHMM" și "Sunt de acord" atunci când vorbești să demonstreze că plătiți atenția.
  • Încurajați o contribuție egală în discuție cu persoana cu care vorbiți și astfel să stabilească raportul. După ce spun ceva despre ei înșiși, sunt de acord sau să menționeze ceva despre dvs. pe care îl puteți folosi pentru a le referi la ei, apoi dați-le din nou podeaua.
  • Imagine intitulată act rece în fața fetelor Pasul 7
    3. Rămâne umil. Nu va avea importanță cât de răcoroase arătați dacă îl puneți în mod constant pe alții în jos sau să vă atrageți atenția pentru dvs. Mai degrabă decât să vă folosiți timpul să vă arătați sau să vă legați de realizările dvs., mențineți o atitudine modestă față de dvs. Acceptați complimentele grațios și vă rupeți nevoia de a vorbi despre dvs. tot timpul. Faptul este că nu vrea să fie în jurul unei persoane care crede că sunt mai buni decât oricine altcineva, așa că asigurați-vă că da o laudă și atenție în care se datorează, nu doar luați-o.
  • Cei care sunt cu adevărat răi nu simt nevoia de ao dovedi altora pentru că sunt siguri de ei înșiși.
  • Fiind capabil să recunoască calitățile altora este un semn de încredere în sine, la fel de încrezător că oamenii știu și nu au nevoie întotdeauna de lumina reflectoarelor.
  • Imagine intitulată act rece în fața fetelor Pasul 8
    4. Acționează auto-asigurat. Mai presus de toate, ar trebui să vă respectați și să lăsați oamenii să vadă cine sunteți fără teama de judecată sau de ridicol. Conștiința de sine este aproape imposibil de ascuns, iar realitatea este că este nejustificată în majoritatea situațiilor. Dacă nu sunteți îngrijorat de ce vor gândi frumoși fete sau oricine altcineva, nu veți avea nimic de a vă ține înapoi. Veți avea un timp mai bun, iar personalitatea dvs. va străluci.
  • Concentrați-vă pe bucurați-vă de dvs. Nu lăsați să se uite bine în fața fetelor transformate într-o misiune fără bucurie. Oamenii răi reușesc întotdeauna să aibă un moment bun indiferent de mediul în care se află.
  • Imagine intitulată act rece în fața fetelor Pasul 9
    5. Pastreaza-ti calmul. Nu vă lăsați să vă înfloriți dacă lucrurile nu vă vor merge în interacțiunile sociale. Dacă doriți să arătați oamenilor că sunteți cool, este important să fiți în controlul emoțiilor dvs. Păstrați un cap de nivel și încercați să nu vă arătați indignat atunci când vă simțiți incomod. Când vă aflați agitat, luați câteva respirații adânci până când sentimentul se stinge și nu vă amintiți să rămâneți zâmbind. Oricare ar fi situația, rămâneți relaxați și asigurați-vă că comportamentul dvs. personalizat nu pierde o bătaie.
  • Nu luați comentariile offhand personal. Când cineva vă critică sau spune ceva cu care nu sunteți de acord, amintiți-vă că doar exprimă o singură părere. Pacea ta de spirit ar trebui să rămână nemulțumită.
  • Dacă pur și simplu nu vă puteți ajuta, dar deveniți anxioși sau supărați, puneți pe o față de poker. Chiar dacă nu reușiți să o scuturați, puteți să vă mențineți cel puțin o persoană răcoroasă prin păstrarea altor oameni să vă vadă asupra dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Prezentând un aspect încrezător
    1. Imagine intitulată act rece în fața fetelor Pasul 10
    1. Imbraca-te bine. Când luați un costum pentru a ieși, alegeți bucăți care se potrivesc confortabil, accentuează fizicul tău și te fac să arăți bine. Știți cum să potriviți hainele și cum să îmbrăcați pentru sezonul potrivit. O persoană care este bine îmbrăcată este întotdeauna atrăgătoare, indiferent unde apar în sus - dacă vrei să ieși la fel de cool, trebuie să vezi partea întâi.
    • Purtați haine care sunt în stil pentru a arăta că sunteți șold la moda modernă - potrivirea culorilor sezoniere, țesăturile și modelele populare și articolele de îmbrăcăminte subțire vor difuza că sunteți un om al vremii.
  • Imagine intitulată act rece în fața fetelor Pasul 11
    2. Aveți grijă de corpul vostru. Mănâncă bine, obțineți exerciții regulate și mergeți ușor pe indulgențe nesănătoase, cum ar fi hrana junk și alcoolul. Fă-ți arăți ca cineva care știe cum să aibă grijă de ei înșiși. Dacă aveți tendința de a fi leneși sau acționați ca un slob, acest lucru va veni probabil în aspectul dvs. Elaborarea și practicarea obiceiurilor dietetice solide vă vor face să arătați mai bine, ceea ce vă va face să vă simțiți mai bine și care vă va ajuta să vă proiectați încrederea atunci când sunteți în jurul fetelor.
  • Mănâncă o dietă care este bogată în proteine, cu o cantitate moderată de carbohidrați rafinați (pâine, paste, etc.) și un minim de grăsime. Ar trebui să consumați cel puțin o masă în fiecare zi care conține fructe proaspete și legume verzi.
  • Nu trebuie să deveniți un șobolan pentru a arăta și să vă simțiți cel mai bine, să petreceți câteva ore pe săptămână, obținându-vă corpul în sus și în mișcare. Păstrați distracția exercițiului prin efectuarea activităților pe care le bucurați, cum ar fi înotul, drumeții sau ciclism.
  • Imagine intitulată act rece în fața fetelor Pasul 12
    3. Practicați igiena solidă. În plus față de cunoașterea modului de a se îmbraci bine, aveți grijă deosebită să vă asigurați că sunteți curat, părul dvs. este pieptănat și ați pus deodorant. Veți simți proaspătă și reinvigorată și sunteți sigur că ați întors capetele. Hainele sunt doar o singură componentă de a se uita bine în partea de sus a practicilor bune de igienă și veți arăta ca cineva care este într-adevăr împreună.
  • Obțineți obiceiul de a trece printr-o rutină de igienă personală zilnic. Duș, clipați unghiile, periați dinții și asigurați-vă că sunteți curat și prezentabil înainte de a ieși.
  • Imagine intitulată actul rece în fața fetelor Pasul 13
    4. Fii confortabil cu tine însuți. Relaxa! Acesta este unul dintre cei mai importanți pași pentru a acționa rece. Indiferent ce faceți, încercați să fiți încrezători și la ușurință. Tratați fiecare acțiune sau conversație, cum ar fi ceva ce ați făcut de o mie de ori. Acest lucru este deosebit de critic atunci când interacționează cu sau în jurul fetelor pe care încercați să le impresionați. Dacă ați luat toți pașii necesari pentru a arăta bine, dar apar inconfortabil în pielea voastră, veți ajunge doar la semnalizarea că încercați prea mult.
  • Dacă aveți tendința de a fi tensionați în locurile publice sau când întâlniți oameni noi, luați câteva momente pentru a vă pregăti mental înainte de a ieși. Planificați-vă activitățile în prealabil, astfel încât să nu existe surprize. Practicați lucrurile pe care le puteți spune când faceți o introducere.
  • Fii capabil să râdă de tine când te duci în sus. Aceasta indică o atitudine pozitivă și un simț al umorului, ambele trăsături pe care oamenii sunt atrase.
  • sfaturi

    Mențineți întotdeauna contactul cu ochii. Este un obicei de încredere în oameni și poate contribui, de asemenea, la stabilirea unei conexiuni mai intime.
  • Învățați să luați "Nu" pentru un răspuns. Poate să vină ca o lovitură la mândria voastră, dar dacă o fată nu este interesată de atenția voastră, lăsați-o singură.
  • Dacă aveți o primă întâlnire, luați-o într-un loc unde o mulțime de oameni vă cunosc. Aceasta va arăta că sunteți popular și veți avea alții în jurul valorii de care vă pot vorbi.
  • Avertizări

    Dacă vrei o fată care să fie impresionată de tine, nu poți părea prea impresionată de tine. Încrederea, confortul și asertivitatea sunt key-aroganță vă va duce nicăieri.
  • Știu unde linia scade între flirturi și acționând necorespunzător.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar