Cum se îmbracă pentru a impresiona pe o primă dată

O primă dată înseamnă că vrei să faci o impresie fantastică. Decizia ce trebuie să poarte poate fi dificil, deoarece nu ești sigur ce îți va arăta cel mai bun avantaj și dacă va fi, de asemenea, confortabil, cald sau destul de rece și ceva care pur și simplu funcționează pentru tine.

Alegerea hainelor care vă fac să vă simțiți la cel mai bun, încrezător, fericit și confortabil este primul lucru care trebuie păstrat în minte. Dacă vă simțiți încrezători că veți radia încrederea și un dublu plus dacă sunteți și confortabil!

Pași

  1. Imagine intitulată rochie pentru a impresiona la o primă dată Pasul 1
1. Evitați supra-dressing sau sub îmbrăcăminte pentru ocazie. Aflați înainte de a participa la data dvs. unde va fi, astfel încât să știți ce fel de haine vor fi potrivite. De exemplu, dacă mergeți la partea laterală locală și luați plimbări, blugi și un pulover colorat sau tricou ar funcționa bine, în timp ce mergeți la un restaurant POSH ar necesita un costum elegant de seară.
  • Acceptați că hainele trimit semnale. Care sunt semnalele dvs. Prezentarea dvs. va fi trimisă în cazul în care întrebarea în cea mai mare parte a minții dvs. atunci când selectați hainele.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona la o primă dată Pasul 2
    2. Purtați o culoare care se potrivește mai degrabă decât culoarea preferată. Poate că ambele sunt una și aceeași, dar dacă nu, preferă o culoare pe care o cunoașteți aduce cele mai bune în tine.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona la o primă dată Pasul 3
    3. Aveți grijă să luați sfat numai dacă funcționează pentru dvs. Poate fi distractiv să inviți o prietena să vină pentru a vă ajuta să selectați ce haine să purtați, dar poate fi confuz dacă ea nu are același stil de îmbrăcăminte ca tine. Ați putea ajunge îmbrăcați într-un mod care nu reflectă propriul stil sau care este o imagine a ceea ce crede că ar trebui să arăți.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona la o primă dată Pasul 4
    4. Evitați să căutați prea mult sau flirtatious la o primă dată. Nu vă cunoașteți cu adevărat unul pe celălalt din punct de vedere romantic încă și sugestiv sau provocator pe o primă întâlnire este un nu-nr. Cel mai rău, arătând prea mult poate provoca data dvs. pentru a vă elimina la data de o noapte, în loc să vă trateze ca o perspectivă gravă pe termen lung. Va fi mult mai mult timp pentru a vedea mai mulți dintre dvs. ca progresul datelor și dacă data nu funcționează, atunci, el nu merita să vadă ceva mai mult! Îmbrăcămintea pentru a evita la prima dată include:
  • Ceva prea tăiat scăzut, scăzut. Dacă purtați un vârf de tăiat scăzut, nu îl asociați cu o fustă scurtă sau viceversa. Un element ușor sugestiv de îmbrăcăminte este mai mult decât suficient - nu-l distruge prin efectuarea unei declarații generale.
  • Fundul tău scot din blugi. El nu are nevoie să vadă încă lenjeria dvs., în orice formă sau formă.
  • O rolă de burtă peste blugi. Neplăcut și puțin probabil să iasă mai departe de interesul, indiferent cât de mult credeți că este dreptul dvs. să vă îmbrăcați în acest fel. Salvați-l pentru ocazii non-data.
  • Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte scurtă,. Cu cât este mai scurt, cu atât este mai puțin adecvată pentru prima dată.
  • Lace-up Topuri, Bodici care vă evacuează bustul, orice văd.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pe o primă dată Pasul 5
    5. Știți ce arată bine pe tine. Dacă nu, atunci adresați-vă mama sau un frate pentru a fi sincer despre hainele pe care le vă plac. Sunteți responsabil de destinul dvs. în care se intră în ea prezentarea de sine, iar o parte din acest lucru este știind ce vă stabilește propriile active la cel mai mare avantaj.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona la o primă dată Pasul 6
    6. Utilizați o cantitate modestă de parfum. Nu vrei să-ți asfixiți data cu parfumul tău, omul săracul ar putea să leșine. În schimb, utilizați doar un parfum suficient pentru a mângâia și seduce simțurile într-un mod subtil
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona la o primă dată Pasul 7
    7. Purtați ce funcționează, nu ceea ce cel mai recent model de podium este dansând în jurul lui. Puteți purta acele pantofi sexy înalte, atâta timp cât puteți merge în ele. Pantofii cu tocuri înalte vă vor face să arătați mai înalt, vă dau o poziție frumoasă și faceți-vă picioarele să arate mai mult. Dar dacă nu sunteți obișnuiți să purtați tocuri înalte, nu le puneți la prima întâlnire. Te-ar putea face să te uiți nesigur, să meargă stângace și chiar ai putea să-ți rănești glezna - nu este cea mai bună scenă pentru o dată de succes. Fa alegerea corecta.
  • Există, de asemenea, pantofi cu tocuri mici (tocuri de pisoi) care vă pot oferi aspectul sexy.
  • Nu poate găsi un pantof care se potrivește cu ocazia și sunteți scăzut la buget? Pentru ce sunt prietenii? Aruncați o privire la colecția lor de pantofi. Ei pot avea exact ceea ce aveți nevoie.
  • Asigurați-vă că pantofii se potrivesc bine și vă simțiți confortabil. S-ar fi putut lucra pentru Cinderella să-și piardă un pantof, dar ar putea să-ți strică data și să te facă să te simți jenat.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona la o primă dată Pasul 8
    8. Purtați-vă părul cât mai mult posibil în modul în care faceți de obicei. Este bine să încerci să-l faci să pară mai frumos atâta timp cât nu dă dată o impresie greșită despre cine ești sau miroase ca un foc de fire de păr. Pentru prima dată, păstrați-o simplă și reală, același lucru merge pentru machiajul dvs.
  • Elaborarea coafurilor care vă provoacă durerea în timpul datei vă va concentra asupra depășirii durerii, mai degrabă decât pe data dvs. Uitați tot ce vă răsucește și vă trage părul în moduri noi și purtați-vă părul într-un mod pe care îl știi că se simte bine.
  • sfaturi

    Dacă într-adevăr, trebuie să purtați o bluză transparentă, puneți un camisol dedesubt. Privind la sutienul dvs. pentru întreaga dată este deranjantă și, cu siguranță, trimite semnale inițiale greșite.
  • Îmbrăcăminte din piele este o sabie cu două tăișuri. O jachetă de piele curată ar putea fi potrivită, așa cum ar putea fi o fustă de genunchi. Dar o fustă de piele neagră, cu o fustă din piele neagră, cu un top de la Dacy devine destul de racy pentru o primă dată!
  • Dacă alegerea dvs. de a purta ciorapi cu costumul tău, atunci du-te pentru o pereche de culoare mai frumoasă sau o pereche de culori (asigurați-vă că se potrivesc cât mai mult posibil) pentru a evita orice perechi care au o cusătură racy / în spatele picioarelor, așa cum poate apărea prea înainte / dezvăluirea.
  • Avertizări

    Nu îmbrăcați să impresionați. Rochie pentru a arăta data dvs. real dvs., să vă simțiți bine despre tine și să vă bucurați de moment. Fii adevărat pentru tine, să te distrezi, să-ți cunoști data și să-i lași să te cunoască. Și dacă data dvs. nu apreciază cine sunteți, nu vă faceți griji pe altcineva.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar