Cum să fii încrezător în jurul pasiunii tale

Încrederea este minunată, dar nu așteptați să vă simțiți încrezători să vă arătați că sunteți interesat. Abordându-se pe cineva atractiv este nervul pentru majoritatea oamenilor, deci șansele sunt că nu veți avea niciodată un risc dacă așteptați să vă simțiți complet calmă. Comunicând direct, "Îmi placi," Chiar dacă o faci în mod ciudat, este una dintre cele mai bune modalități de a construi atragerea.

Pași

Metoda 1 din 2:
Păstrați-vă rece
  1. Imaginea intitulată Fiți încrezător în jurul pasului dvs. Pasul 1
1. Fii tu însuți. Dacă există un singur lucru pe care îl faceți pentru a vă stimula încrederea, faceți acest lucru. Încercați să nu cădeți pentru capcana de a vă schimba comportamentul normal pentru a vă impresiona zdrobirea. Aceasta este o idee proastă în câteva motive. În primul rând, pune presiune asupra ta pentru a fi cineva pe care nu-l faci, care poate adăuga la stresul dvs. pentru că nu este ceva ce ai obișnuit. În al doilea rând, vă dăruiește o idee falsă despre cine sunteți. Acest lucru poate duce la confuzie și la sentimente rănite când renunți la act. Pe de altă parte, dacă sunteți adevărat pentru tine, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la păstrarea oricăror minciuni drepte.
  • Această idee de bază se poate extinde la lucruri la fel de simple ca și conversațiile ocazionale. De exemplu, dacă zdrobirea ta spune că iubesc filmul Club de lupte Și nu l-ați văzut, nu spuneți "Și eu!" Pentru a încerca să impresioneze. Acest lucru vă se stabilește pentru jenă dacă, de exemplu, zdrobirea dvs. vă întreabă ce este partea dvs. preferată.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în jurul pasului dvs. Pasul 2
    2. Uită-te la cea mai bună, dar nu obseda peste aspectul tău. În schema mare a lucrurilor, arată doar o singură parte, destul de superficială a ceea ce face pe cineva atras de altcineva. Cu toate acestea, punerea unui efort suplimentar suplimentar în aspectul dvs. poate fi foarte util dacă vă ajută să vă păstrați încrederea ridicată. Luați în considerare petrecerea unui timp suplimentar în fiecare dimineață, punându-vă împreună dacă știți că zdrobirea voastră va fi în jur. Iubind modul în care arăți în oglindă vă va ajuta să vă simțiți pozitivi despre dvs. mai târziu în această zi.
  • Cu toate acestea, nu veți dori niciodată să petreceți prea mult timp îngrijorător de modul în care arăți. Amintiți-vă că pasiunea dvs. este cel mai probabil să vă placă pentru personalitatea dvs., nu modul în care arătați. Subliniind dacă arătați perfect vă va reduce încrederea și vă va face mai greu să acționați natural când sunteți în jurul zdrobirii voastre.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în jurul pasului dvs. Pasul 3
    3. Utilizați limba corpului încrezător. Modul în care vă purtați puteți avea un efect mare asupra modului în care vă arătați - și simțiți-vă. În timp ce ședința sau mersul pe jos, țineți-vă umerii înapoi, capul ușor ridicat și pieptul dvs. ușor blocat. Mai presus de toate, purtați un zâmbet clasic. Oamenii sunt, în general, mult mai probabil să înceapă conversația cu persoanele care par prietenoase și deschise.
  • Pe de altă parte, "agitat" Comportamentele vă pot face să vă arătați și să vă simțiți mai puțin încrezători. Încercați să evitați să vă bucurați cu părul, mușcându-vă unghiile și gesturile similare.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în jurul pasului dvs. Pasul 4
    4. Gândiți-vă la el ca o persoană obișnuită (nu un idol). Când ești absolut infatuat cu cineva, este ușor să uiți că sunt o persoană obișnuită. În plus față de lucrurile care le fac uimitoare, zdrobite au defecte, temeri și nesiguranță la fel ca tine. Ele sunt oameni complexi, imperfecți, așa că nu vă gândiți la ei ca niște vedete de film sau redevențe. În schimb, încercați să vă gândiți la aceiași modalități de a vă gândi la orice cunoștință ocazională.
  • Acest lucru este deosebit de important dacă începeți în cele din urmă o relație cu această persoană. Mai devreme sau mai târziu, dacă petreceți suficient timp împreună, veți găsi lucruri despre ceilalți că nu vă place. Aceasta poate fi o realizare foarte neplăcută dacă aveți ideea că altele semnificative sunt perfecte.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în jurul pasului dvs. Pasul 5
    5. Nu gândiți peste lucruri. Scrutinizarea fiecărei acțiuni pe care le faceți în jurul zdrobirii (sau că zdrobirea dvs. vă face în jurul dvs.) este o modalitate de foc sigură de a vă întoarce într-o epavă nervoasă. Cotele sunt că nu alegeți întotdeauna chestia perfectă de spus sau faceți atunci când sunteți în jurul prietenilor și familiei dvs., deci nu există niciun motiv să vă faceți griji despre acest lucru când sunteți cu pasiunea voastră. În mod ironic, subliniind despre fiecare lucru care se întâmplă doar o face Mai mult probabil că veți face o greșeală, așa că rămâneți rece!
  • Dacă, în timpul unei conversații, vă gândiți, "Oh Doamne, De ce Am spus asta?", Relaxați-vă. Cele mai multe greșeli minore vor merge complet neobservate. Dacă nu, pasiunea ta poate chiar să le găsească amuzant. Majoritatea oamenilor nu se vor jigni sau nu se vor supăra pe o alunecare minoră. În plus, dacă o fac, ele nu sunt materiale de strivire bune.
  • Metoda 2 din 2:
    Făcându-ți mișcarea cu încredere
    1. Imaginea intitulată Fiți încrezător în jurul pasului dvs. Pasul 6
    1. Flirtează puțin pentru a testa apele. Flirtul este o modalitate excelentă de a judeca dacă pasiunea dvs. vă este reciprocă sentimentele. Există multe modalități diferite de a flirta. De exemplu, puteți încerca ușor taierea pasiunii dvs. despre o greșeală, atâta timp cât păstrați lucrurile bune. S-ar putea să încercați, de asemenea, să furnizați un compliment suav sau să faceți un innuendo subtil în timp ce vorbiți unul cu celălalt. Atingerea este, de asemenea, o idee bună - încercați să ajungeți și să atingeți umărul de crush atunci când este / spune ceva care te face să râzi, de exemplu. Dacă zdrobirea dvs. merge împreună cu flirtul sau întoarce-o, acesta este un semn bun.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în jurul pasului dvs. Pasul 7
    2. Petreceți puțin timp între ei înainte de a lua decizii. Zdrobirea nu sunt întotdeauna logice. Dacă sunteți captivat de aspectul și încrederea cuiva, puteți obține o pasiune pentru această persoană înainte de a avea o idee bună despre cine este această persoană. Nu vrei să faci o mișcare pe cineva doar pentru a afla mai târziu că ești nu de fapt atras de această persoană, așa că încercați să petreceți cel puțin puțin timp împreună (singur sau în grupuri) înainte de a lua plonjarea.
  • Dacă sunteți nervos despre petrecerea timpului casual cu pasiunea dvs., alegeți activități pe care le cunoașteți că sunteți bine. Încrederea dvs. naturală va face mai ușor să vă păstrați răcoarea în timp ce interacționați. De exemplu, dacă sunteți buni la tenis, ați putea provoca zdrobirea dvs. la câteva volale prietenoase.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în jurul pasului dvs. Pasul 8
    3. Să fie direct cu intențiile dvs., dar păstrați lucrurile casual. Indiferent cât de încrezător sunteți, solicitați o zdrobire poate provoca niște fluturi majore. O modalitate bună de a "Defuzați" Situația este de a vă face cererea unui casual. Acest lucru ia o parte din presiunea oprită - zdrobirea dvs. nu decideți dacă să-și exprime dragostea necredincioasă pentru dvs., hotărând dacă să-și petreacă puțin timp împreună.
  • Nici măcar nu trebuie să aduci în continuare ideea de romantism. De exemplu, s-ar putea să întrebați pur și simplu zdrobirea, "Hei, vrei să mergi să faci niște mâncare mexicană după școală?" Dacă ați lovit lucrurile pe prima sesiune de închidere, atunci puteți începe să vă suferiți că doriți să fiți mai mult decât prietenii.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în jurul pasului dvs. Pasul 9
    4. Nu puneți prea multă greutate în răspunsul lui Crush. Zdrobirea nu sunt sfârșitul lumii. Încercați să nu vă lăsați să fiți prea investiți în rezultatul cererii dvs. de a vă zdrobi. Pentru unul, a "Nu" poate să nu aibă nimic de-a face cu dvs. - pot fi pur și simplu alte angajamente care fac imposibilă romantismul. Mai important, totuși, este faptul că opinia unei persoane despre tine nu contează. Zdrobește și pleacă, așa că nu lăsați unul să determine cum vă simțiți despre dvs.
  • sfaturi

    Dacă vă simțiți nervos, respirați. S-ar putea să sune simplu, dar luând câteva respirații adânci, lente vă poate liniști ritmul cardiac și să ofere oxigen suplimentar la sângele dvs. După câteva secunde, vă veți simți mai puțin panicoși.
  • Sa nu uiti asta tu sunt mai importante pentru tine decât pasiunea ta. În timp ce este bine să mergeți puțin la ultima dragoste, să vă amintiți că aveți multe de oferit și că persoana pe care o încheie va fi norocoasă să vă aibă.
  • Dacă ideea de a avea o conversație cu pasiunea ta vă face să vă agitați în cizme, luând puțin timp să vă pregătiți poate fi o idee bună. Au câteva subiecte de conversație pe care le puteți scoate din buzunar. Încercați să nu le faceți prea generic, cum ar fi "Ce zici de vreme?" YoCan chiar adresați-vă prietenilor să facă un pic de reconceput și să afle despre unele dintre interesele lor. Sportul, muzica și cultura pop este de obicei destul de comun.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar