Cum să fii mai încrezător la școală

Școala provoacă oamenii în moduri diferite. Dacă vă este greu să vorbiți sau vă este frică să încercați lucruri noi, să lucrați la construirea încrederii dvs. S-ar putea să găsiți că dezvoltarea unei mentalități pozitive, făcând lucruri pe care le bucurați și în jurul valorii de prieteni face ca școala să fie puțin mai ușoară. Pentru a ajuta, am adunat câteva sugestii minunate despre cum să devenim mai auto-asigurați la școală.

Pași

Metoda 1 din 10:
Purtați haine care vă fac să vă simțiți împuterniciți.
  1. Imaginea intitulată Fii mai încrezător la școala Pasul 1
1. Indiferent ce alegeți, purtați ceva care vă face să vă simțiți bine despre voi înșivă. S-ar putea să vă puneți costumul preferat pe care l-ați avut pentru totdeauna sau să vă tratați la haine noi. Dacă ești conștient de hainele tale, probabil că nu vei fi la fel de ieșire și îndrăzneț cum ai putea fi.
  • De exemplu, dacă vă place modul în care puloverul dvs. preferat vă face să vă simțiți, purtați-o cu o pereche de blugi. Dacă ați salvat pentru a cumpăra un nou top, obțineți-l și purtați-l la școală!
  • Joacă-te la ceea ce îți place despre aspectul tău. De exemplu, dacă vă iubești ochii verzi, purtați haine violet sau verde care vă fac cu adevărat ochii.
  • Nu uitați că ar trebui să vă simțiți confortabil în costumul dvs., mai ales că trebuie să o faceți prin toată ziua școlii. Sări peste pantofi sau haine incomod, care nu se potrivesc destul de bine.
Metoda 2 din 10:
Puneți întrebări pentru a face parte din conversație.
  1. Imaginea intitulată Fii mai încrezător la școala Pasul 2
1. Obțineți răspunsurile de care aveți nevoie în timp ce căutați încrezător. În loc să rămână tăcut și sperând că cineva îl va întreba pe profesor ce vrei să afli, să-ți ții mâna și să-ți întrebi! Profesorul va crede că sunteți interesat de clasă și veți afla ce aveți nevoie pentru a ști.
  • Dacă vă place greu să puneți întrebări, puneți-vă un scop de a cere o întrebare în clasă în fiecare zi. Este posibil să găsiți că cu cât faceți mai des acest lucru, cu atât este mai ușor.
  • Încă frică de a pune întrebări în fața clasei? Stați după clasă sau ajungeți mai devreme pentru a cere profesorului dvs. întrebarea dvs.
Metoda 3 din 10:
Practicați-vă acolo.
  1. Imaginea intitulată Fii mai încrezător la școala Pasul 3
1. Să vă depășească tendințele timide prin socializarea sau vorbind în clasă. Dacă sunteți obișnuiți să vă puneți capul în jos sau să așteptați ca alții să vorbească, împingeți-vă pentru a vă ridica mâna. Încercați să faceți mici pași în fiecare zi, astfel încât să construiți treptat încredere.
  • Încercând să socializeze mai mult? Spuneți-i pe cineva nou sau întrebați pe cineva cum fac. Lucrați până la conversații mai lungi după ce vă cunoașteți persoana și vă simțiți mai confortabil.
Metoda 4 din 10:
Lucrați pe a fi un student bun.
  1. Imaginea intitulată Fii mai încrezător la școala Pasul 4
1. Participați la cursurile dvs., luați note și faceți temele. Dacă faceți efortul de a învăța, veți simți mai încrezător că știți materialul. Acest lucru poate facilita participarea la discuții de clasă, răspundeți la întrebări sau luați teste fără anxietate.
  • Dacă știți că veți lipsi de clasă, cereți unui coleg de clasă să ia note pentru dvs. sau să vă adresați misiunilor.
Metoda 5 din 10:
Încercați o nouă abilitate, clasă sau club.
  1. Imaginea intitulată Fii mai încrezător la școala Pasul 5
1. Dezvoltați-vă interesele sau faceți noi prieteni. Gândiți-vă la subiectele și activitățile pe care le bucurați. Apoi, găsiți modalități de a lua cursuri sau de a vă alătura cluburilor pe care sunteți pasionat. Sunt șanse, veți întâlni oameni care împărtășesc aceleași interese și pot fi mai ușor să vorbești.
  • De exemplu, dacă vă place clasa de limbă germană, vă alăturați clubului german al școlii. Acest lucru vă oferă oportunități sociale de a interacționa cu colegii de școală într-un cadru mai casual.
  • S-ar putea să fiți speriat să încercați pentru o echipă pe care doriți să o alăturați cu adevărat. Du-te la încercări senzație de încredere în abilitățile tale de a juca și de a îmbunătăți. Amintiți-vă că nu trebuie să fiți un expert pentru a ajunge în echipă, trebuie doar să fiți dispuși să vă îmbunătățiți.
Metoda 6 din 10:
Spuneți câteva afirmații pozitive înainte de a începe ceva nou.
  1. Imaginea intitulată Fii mai încrezător la școala Pasul 6
1. Dați-vă o discuție Pep când aveți nevoie de o creștere a încrederii. Dacă știți că veți face un test, vorbind în fața clasei sau răspundeți la întrebările profesorului, este posibil să aveți nevoie de o asigurare suplimentară de sine. În loc să vă panică, luați câteva momente pentru a vă reaminti cunoștințele sau abilitățile dvs. Stai drept și respira profund, astfel încât să vă simțiți împuterniciți.
  • De exemplu, ați putea să vă reamintiți mintal, "Am studiat din greu și știu acest material," sau, "Toată lumea se simte probabil nervos cu privire la acest test, așa că nu sunt singur."
Metoda 7 din 10:
Amintește-ți de calitățile tale bune.
  1. Imaginea intitulată Fii mai încrezător la școala Pasul 7
1. Gândiți-vă la abilitățile, trăsăturile de personalitate și calitățile pe care sunteți mândri. Toți avem zile în care ne simțim în jos despre noi înșine, dar aveți o mulțime de mari calități! Luați ceva timp să vă gândiți sau să scrieți lucruri pe care le doriți despre dvs. Ieșiți jurnalul sau jurnalul dvs. și faceți o listă. În acest fel, puteți să vă reamintiți ori de câte ori vă simțiți jos.
  • De exemplu, ați putea să vă iubiți că sunteți compasiune și mare la sport, sau ați putea fi mândru că sunteți puțin ciudat și foarte loiali prietenilor dvs.
Metoda 8 din 10:
Tăceți criticul dvs. interior.
  1. Imaginea intitulată Fii mai încrezător la școala Pasul 8
1. Nu credeți lucruri negative despre tine. Sigur, am simțit că am făcut greșeli sau că am putea face mai bine, dar dacă vă spuneți în mod constant că nu puteți realiza lucruri sau nu vă puteți face prieteni, veți începe să credeți asta. Fiți atenți la gândurile negative pe care le aveți și le opriți.
  • Dacă începeți să gândiți ceva negativ, să vă concentrați atenția și să faceți ceva diferit, cum ar fi ascultarea muzicii, mergeți la o alergare sau concentrarea pe un subiect diferit.
  • S-ar putea ajuta să scrieți gândurile negative pe care le aveți. Apoi, citiți-le pentru a găsi de unde vin. Încercați să opriți sursa acestor gânduri dăunătoare.
Metoda 9 din 10:
Nu lăsați greșelile să vă oprească.
  1. Imaginea intitulată Fii mai încrezător la școala Pasul 9
1. Aflați din greșeală și treceți mai departe. În loc să te bateți de el, gândiți-vă la ceea ce ați învățat sau ce ați face în mod diferit data viitoare și continuați să mergeți. Fiind frică să facă greșeli vă poate opri de la învățare și în creștere, astfel încât să le îmbrățișezi! Amintiți-vă, toată lumea face greșeli, chiar și cei mai încrezători.
  • Vă rog să vă spuneți mintal, "M-am încurcat pe acest test, dar acum știu ce să studiez pentru data viitoare."
Metoda 10 din 10:
Râde de tine.
  1. Imaginea intitulată Fii mai încrezător la școala Pasul 10
1. Nu vă luați prea serios dacă vă încurcați sau vă încurcați. Ești om! Recunoașteți că sa întâmplat ceva amuzant și mergeți mai departe. Cu cât poți să râzi mai mult, cu atât mai puțină presiune pe care ți-ai pus-o pentru a face totul corect. Când oamenii văd că puteți râde de tine, ei pot crede că sunteți încrezători.
  • Acest lucru ar putea lua puțină practică, dar veți deveni confortabil cu umorul în timp.

sfaturi

Dezvoltați prietenii apropiate sau lucrați cu un grup de studiu. Noțiuni de bază pentru a cunoaște câțiva oameni cu adevărat bine pot face minuni pentru stima ta de sine!
Partajați pe rețeaua socială:
Similar