Cum să fii încrezător în vestiar (fete)

Schimbarea în vestiar poate fi o tragere, dar cu încredere și un sentiment de umor, nici măcar nu veți observa că vă schimbați. Încercați să vă gândiți la timpul vestiarului ca timp semi-free. Puteți discuta cu prietenii dvs. sau aveți doar un minut pentru a reflecta în ziua dvs. până acum. S-ar putea să te simți nervos, dar asta e în regulă.

Pași

Partea 1 din 3:
Creșterea mai multă încredere
  1. Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în vestiar (fete) Pasul 1
1. Amintiți-vă că nimeni nu are dreptul să vă facă inconfortabil. Ca tine, majoritatea dulapurilor încearcă în cea mai mare parte să se schimbe cât de repede pot fără a face contact vizual cu nimeni. Ei nu te privesc și nu cred că te uiți la ei. Cu toate acestea, puteți intra în unele fete care se uită, fac comentarii sau faceți alte lucruri care vă fac inconfortabil.
  • Să înțeleagă că, dacă cineva face comentarii despre corpul tău sau hainele tale, trebuie să aibă ceva. Ei probabil sunt nesiguri despre propriile lor haine sau corp, sau poate că sunt nesigure de altceva și aceasta este singura zonă în care se simt dominanți.
  • Nu lăsați pe nimeni să se bată sau să vă intimideze în vestiarul. Dacă cineva spune ceva, raportați-i.
  • Dacă o altă fată vorbește despre tine sau despre alte fete într-un mod care te face inconfortabil, cere să fie mutat într-o altă parte a vestiarului.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în vestiar (fete) Pasul 2
    2. Te mândri în lucrurile tale. Vestiarul este un moment ciudat în care vedeți o mulțime de lucruri altor oameni. Unele dintre celelalte fete pot avea haine de gimnastică sau alte echipamente costisitoare. Dacă observați că vă simțiți conștienți de sine despre lucrurile voastre vechi sau ieftine, faceți o clipă pentru a le oferi o dragoste.
  • Amintește-ți unde ai făcut lucrurile. Dacă părinții dvs. le-au cumpărat pentru dvs., dați mulțumiri tăcute pentru munca și dragostea lor grea. Dacă este o mână în jos, te mândri în clișa familiei tale.
  • Dacă ați plătit singur, faceți o clipă să vă simțiți mândri de capacitatea dvs. de a contribui.
  • Dacă cineva spune ceva critic față de posesiunile voastre, spuneți "Știi ce? Îmi place asta. Mama mea a cumpărat-o pentru mine și o iubesc. În plus, se face treaba."
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în vestiar (fete) Pasul 3
    3
    Iubește-ți corpul. Ești un om cu un corp uman și nu ai nimic de ascuns. Având în vedere acest lucru, veți arăta diferit de alte fete care împărtășesc vestiarul. Corpul fiecăruia se dezvoltă la rate diferite - puteți să arătați mai tineri sau mai în vârstă decât alte fete sau să fiți mai mari sau mai mici.
  • Veți continua să vă schimbați pe măsură ce creșteți. Nu credeți că acest moment va dura pentru totdeauna.
  • Unele diferențe vor rămâne, dar vă veți simți diferit despre ei pe măsură ce îmbătrâniți.
  • Pentru moment, amintiți-vă că sunteți perfect și oricine încearcă să vă facă să vă simțiți altfel are o problemă.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în vestiar (fete) Pasul 4
    4. Obține un sentiment de umor. Dressing într-o cameră de dulap este o situație de comedie totală. Toată lumea e timidă și ciudată. Lucrurile stupide pot merge prost. Este nedemn și prost. Dacă se întâmplă ceva care vă împiedică, faceți-vă ochii și spuneți-vă "Numai în vestiarul."
  • Imaginea intitulată Fii încrezători în vestiar (fete) Pasul 5
    5. Încercați să nu vă comparați cu ceilalți. Este ușor să simți că trebuie să concurezi cu toate fetele din jurul tău. Puteți deveni dependent de compararea corpului în cadavrele din jurul vostru, care vă deplasăm defectele și defectele lor. Practică transformarea acelei voci critice. Când te uiți la o altă fată, încercați să o apreciați pentru ea însăși. În loc de gândire "Ei bine, are un nas strâmb, dar ochii ei sunt foarte întunecați și minunați," corectați-l "Ea are ochi întunecați și au pornit zâmbetul ei foarte strălucitor."
  • Practicați-vă ceva minunat despre toată lumea pe care o priviți.
  • Amintiți-vă că toată lumea este frumoasă.
  • Standardele de frumusețe sunt arbitrare și se schimbă întotdeauna. Ei nu au nimic de-a face cu frumusețea unui individ.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în vestiar (fete) Pasul 6
    6. Afirmați-vă. Uită-te în oglindă de fiecare dată când intri în vestiar și numești un lucru pe care-l iubești și asta contează pentru tine. Petreceți un moment de primire după ce vă îmbrăcați astfel încât să vă puteți vedea propria față. S-ar putea spune în tăcere "Am petrecut în mod clar o mulțime de timp la soare, pentru că sunt foarte activ și îmi place să fiu afară," sau "Nasul meu este la fel ca nasul mamei mele - ce nas de familie drăguț."
  • Amintiți-vă de valorile dvs. Uită-te în oglindă când intrați în vestiar și gândiți-vă la ceva important pentru dvs. Gândi "Este important pentru mine să trec prin ziua fără să-mi pierd temperamentul, pentru că învăț de auto-control," sau "Sunt un bun prieten și prietenii mei sunt buni pentru mine."
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în vestiar (fete) Pasul 7
    7. Întrebați-vă întrebările. Dacă sunteți deprimat, este posibil să aveți o credință profundă interioară că sunteți urât și fără valoare. O mulțime de oameni cred că acest lucru despre ei înșiși. Când crezi asta, auto-discuția pozitivă nu funcționează cu adevărat.
  • Dacă vă simțiți urât și fără valoare, întrebați-vă întrebări în loc să faceți declarații pozitive. Dacă aveți un gând negativ, întrebați-l ca o întrebare detaliată în schimb. În loc să spui "Mă uit la Shabby," cere "Am îmbrăcat rău?"
  • Apoi, veniți cu un răspuns rezonabil, acest prieten ar putea să vă dea. Puteți răspunde "Am purtat o cămașă veche, dar arăt cu toții cu totul."
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în vestiar (fete) Pasul 8
    8. Simte-te bine. Timpul camerei este practic timp liber. Este un moment în care ajungeți să discutați cu prietenii dvs. fără ca un profesor încruntându-vă la voi. Puteți să vă prindeți ziua, să vă plângeți de temele și să faceți planuri după școală.
  • Dacă ajungeți să vă păstrați dulapul în timpul zilei, decorați-l! Puneți niște magneți, postere sau imagini.
  • Partea 2 din 3:
    Îmbrăcăminte cu încredere
    1. Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în vestiar (fete) Pasul 9
    1. Rochie discret. Dacă doriți să evitați răsturnarea de a fi văzută în lenjeria dvs., draperii unui prosop sau a unui hoodie peste umeri în timp ce vă schimbați. Vă puteți amesteca îmbrăcămintea pe ea sub ea. O altă opțiune este să puneți mai întâi o rochie sau o fustă de o fustă și să vă schimbați sub ea.
    • Puteți găsi acest dressing în acest fel vă face să vă simțiți mai conștienți de sine. În acest caz, schimbați rapid și nu vă faceți griji că sunteți văzuți.
    • Încercați să începeți cu această metodă și să vă înțărcați treptat, pe măsură ce creșteți mai încrezător.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în vestiar (fete) Pasul 10
    2. Purtați lenjerie de corp care vă acoperă. Dacă sunteți timid despre corpul dvs., alegeți lenjeria de corp care vă acoperă. Asigurați-vă că se potrivește corect, fără stoarcere sau rulare.
  • Dacă nu purtați încă sutiene, ați putea dori un sutien de antrenament, sutienuri sportive sau un substritiu.
  • Luați în considerare lenjeria de corp care acoperă mai mult, cum ar fi Boyshorts.
  • Du-te pentru lenjerie elegantă care te face să te simți "îmbrăcat" Chiar și atunci când nu ești! Luați în considerare lenjeria de corp cu personajele preferate de desene animate sau în modelele distractive. Dacă lenjeria dvs. este minunată, vă puteți simți mai încrezător.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în vestiar (fete) Pasul 11
    3. Ține evidența perioadei. Dacă primiți perioada, păstrați un calendar sau o aplicație care vă amintește când vine. În acest fel, nu vă veți îngrijora în mod neașteptat. Când se apropie perioada, purtați lenjerie de corp care ascunde sângele, cum ar fi lenjeria de negru sau lenjeria de corp cu un model întunecat.
  • Puteți cumpăra lenjerie de corp cu plăcuțe construite care absorb perioada de la branduri cum ar fi Thinx sau Luna.
  • Luați în considerare utilizarea tampoanelor sau a unei pahare menstruale în loc de tampoane dacă sunteți îngrijorat de afișarea tampoanelor.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în vestiar (fete) Pasul 12
    4. Aduceți un costum de baie. Dacă trebuie să dați dușul după sala de gimnastică, vedeți dacă puteți aduce un costum de baie în duș. Doar asigurați-vă că aveți un loc pentru a vă usca să se usuce sau o pungă de plastic pentru ao păstra în așadar, așa că nu vă aduce celelalte lucruri umede.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în vestiar (fete) Pasul 13
    5. Purtați tot ce doriți. În cele din urmă, nimeni nu ar trebui să te uite la tine în vestiar. Dacă cineva este, probabil că se ocupă de probleme care nu au nimic de-a face cu dvs. Purtați îmbrăcăminte care vă ajută să vă simțiți fericiți și confortabili.
  • Partea 3 din 3:
    A te simti in siguranta
    1. Imaginea intitulată Fiți încrezător în vestiar (fete) Pasul 14
    1. Obțineți o dulap de lângă prieteni. Dacă vă schimbați cu oamenii, vă simțiți confortabil, veți simți mai încrezător. Dacă aveți șansa de a vă alege propriul spațiu în schimbare, întrebați-vă prietenilor să vă înființeze lângă dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în vestiar (fete) Pasul 15
    2. Faceți prieteni cu fetele din apropiere. Dacă nu vă puteți alege propriul dulap, faceți doar prieteni cu fetele de lângă dvs! Salut, faceți contact vizual și zâmbiți când vin. În acest fel, veți crea un mediu prietenos în care trebuie să vă schimbați.
  • Inițiați conversația în timp ce toată lumea este încă îmbrăcată! Ei pot fi timizi să vorbească în timpul îmbrăcămintei.
  • Odată ce vă cunoașteți mai bine, puteți discuta în timp ce vă schimbați.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în vestiar (fete) Pasul 16
    3. Calmeaza-te. Dacă te simți nervos în vestiar, te calmezi în jos. Faceți acest lucru prin acordarea atenției respirației dvs. Luați o respirație adâncă. Consultați-vă cu corpul: cum sunt mâinile? Brațele tale? În ce poziție sunt acestea? Relaxați-le. Încercați să vă răsuciți încet fiecare deget, o dată pe fiecare.
  • Spuneți cum vă simțiți în tăcere pentru tine: "Sunt nervos pentru că trebuie să mă schimb în camera de dulap."
  • Acceptați că vă simțiți nervos.
  • Încercați să respirați adânc și apoi să numărați în jos de la 10 la 0.
  • Gândiți-vă numele propriu și dați-vă o comandă. Spune "Devon, ești nervos, dar ești bine. Puneți pantaloni scurți Dang."
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în vestiar (fete) Pasul 17
    4. Schimbați în același timp cu alții. S-ar putea să vă simțiți mai încrezători dacă toată lumea se schimbă în același timp. Amintiți-vă: "Toți facem același lucru." Puteți fi încrezător că nu stați dacă faceți același lucru jenant pe care toți ceilați îl fac.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător în vestiar (fete) Pasul 18
    5. Obțineți permisiunea de a schimba separat. În anumite circumstanțe, merită să cerem permisiunea de a se schimba în mod privat. Discutați cu părinții dvs. despre obținerea permisiunii de a se schimba într-o cameră privată în aceste cazuri.
  • Dacă aveți PTSD de la o experiență traumatică asociată.
  • Dacă sunteți prost hărțuit de unul sau mai mulți colegi de clasă.
  • Dacă aveți o diferență fizică pe care doriți să o păstrați privată, cum ar fi o diferență de dezvoltare sexuală sau expresia de gen.
  • Dacă există o persoană pe care o simți incomod în jurul valorii de cine se schimbă în vestiarul.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezătoare în vestiar (fete) Pasul 19
    6. Raportați Misbehavior. Dacă un alt student se comportă prost cu dvs. în vestiar - dacă se uită, sau să facă comentarii sau să-ți iau lucrurile - raportați-le imediat profesorului dvs. de sală de gimnastică.
  • Dacă cineva te atinge sau face un comentariu despre corpul tău, orientarea sexuală sau despre activitatea ta sexuală în timp ce vă schimbați, este hărțuirea sexuală.
  • Dacă vor continua să vă hărțuiască, cereți ca dulapul lor să fie mutat într-o altă parte a vestiarului.
  • Raportați directorului dacă hărțuirea continuă sau dacă profesorul dvs. de sală de gimnastică nu este de ajutor.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar