Cum de a atrage o fată adolescentă inteligentă

Atragerea unei fete inteligente funcționează la fel ca atragerea oricărei fete. Pentru a atrage o fată adolescentă inteligentă, va trebui să vă asigurați că aspectul fizic este în ordine și că interacționați cu ea într-un mod care îi arată că merită timpul ei. Când vine vorba de timp să o întrebi, ar trebui să luați măsuri pentru ao face să se simtă confortabil și încântat de perspectiva de a merge la o întâlnire cu ea.

Pași

Partea 1 din 3:
Atragerea fizică
  1. Imaginea intitulată atrage o fată adolescentă inteligentă Pasul 1
1
Rochie frumos. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să purtați îmbrăcăminte de designer sau chiar un stil specific de îmbrăcăminte. Cu toate acestea, înseamnă că ar trebui să evitați purtarea îmbrăcămintei murdare sau murdare. Stilul poate fi ceea ce vă simțiți cel mai bine. Asigurați-vă că este curat și nu prea uzat.
  • Amintiți-vă că este important să fii tu însuți. Alegeți hainele pe care le simțiți cele mai bune în. Indiferent de modul în care vă îmbrăcați, puteți să vă asigurați că hainele dvs. sunt curate și proaspete mirositoare.
  • Imaginea intitulată atrage o fată inteligentă adolescentă Pasul 2
    2. Are bun igienă. Probabil că nu veți atrage pe nimeni dacă nu aveți grijă de igiena voastră. Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți igiena și pentru a vă îmbunătăți încrederea în dvs.
  • Duș cel puțin o dată pe zi. Dușul zilnic va spăla orice murdărie, germeni și / sau bacterii care s-au acumulat în timpul zilei. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să rămâneți proaspăt mirositor.
  • Periați dinții de cel puțin două ori pe zi. Purtați un pachet de gumă fără zahăr cu dvs. și mestecați o bucată după fiecare masă. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți respirația proaspătă și dinții dvs. sănătoși.
  • Purta deodorant. Poate fi un lucru ușor de uitat, dar purtarea deodorant vă va ajuta să evitați jena de miros corporal. Dacă faceți o mulțime de sporturi și alte lucruri fizice active, aveți niște deodorant în punga dvs. pentru a pune în prealabil.
  • Imaginea intitulată atrage o fată inteligentă adolescentă Pasul 3
    3. Aveți grijă de părul și pielea. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să arăți un anumit mod (e.G. preplic). Înseamnă doar că ar trebui să puneți un efort în îngrijirea părului și a pielii. Spala-te pe fata și aplicați hidratant pentru ao păzi sănătos și radiante.
  • Nu trebuie neapărat să vă spălați părul în fiecare zi, dar asigurați-vă că îl spălați când se murdărește și / sau arată gras.
  • Partea 2 din 3:
    Interacționând cu ea
    1. Imaginea intitulată atrage o fată inteligentă de adolescentă Pasul 4
    1
    Fii tu însuți. O fată inteligentă va vedea rapid prin orice încercare de a arăta sau a acționa dur. În schimb, doar fi cine sunteți. Fiind capabil să fie confortabil în propria ta piele, ia o lucrare, dar majoritatea oamenilor apreciază cu adevărat pe cineva care este cu adevărat.
    • Uneori poate fi dificil să acționăm în mod natural în fața cuiva, avem o pasiune, dar fă-ți mai bine. De exemplu, dacă sunteți într-adevăr implicat într-una din cluburile școlii, nu ieșiți din ea doar pentru că ați auzit că nu crede că este rece.
    • De asemenea, puteți fi adevărat pentru voi în picioare pentru dvs. De exemplu, dacă cineva îndrăznește să faci ceva îndrăzneț în fața zdrobi, dar nu vrei cu adevărat să o faci, atunci nu. Acest lucru vă va arăta zdrobi că sunteți suficient de matur să spuneți "nu" la ceva în ciuda a ceea ce alții s-ar putea gândi la tine.
    • Dacă sunteți voi înșivă și fată inteligentă pe care ați avut-o nu este interesată, încercați să vă reamintiți că acest lucru nu este o indicație că nu sunteți o persoană bună. Ar putea fi doar că nu sunteți tipul ei.
  • Imaginea intitulată atrage o fată adolescentă inteligentă Pasul 5
    2. Fii bun. S-ar putea să credeți că cel mai bun mod de a atrage o fată inteligentă este să fii greu și intimidant pentru cei din jurul tău. Cu toate acestea, cu excepția cazului în care este cu adevărat cine sunteți, probabil că nu este cazul. În schimb, arătați-i că sunteți o persoană bună. Dacă vă vede că sunteți amabili cu alții, ea poate începe să se gândească la tine într-un mod diferit decât a făcut-o înainte.
  • De exemplu, nu permiteți ca cineva să fie un bătăuș la cineva care de obicei este ales.
  • Ajutați oamenii ori de câte ori puteți. Acest lucru poate fi lucruri mici. Ajuta pe cineva să-și ridice lucrurile dacă le aruncă.
  • Nu faceți glume la cheltuielile altor persoane. Acest lucru arată că nu sunteți suficient de inteligenți pentru a face pe oameni să râdă fără a folosi pe altcineva.
  • Imaginea intitulată atrage o fată inteligentă de adolescentă Pasul 6
    3
    Fii încrezător. Este important să înțelegeți că este încrezător că nu este deloc arogant. În schimb, fiind încrezători înseamnă să arătați altora că vă simțiți bine despre dvs. și despre cine sunteți.
  • Există o mulțime de modalități de a arăta că sunteți încrezători. De exemplu, puteți folosi limbajul corpului încrezător. Faceți contactul vizual cu ceilalți, zâmbiți și păstrați limba corpului dvs. deschisă și primitoare. Stați cu brațele de lângă tine, postura dreaptă și bărbia în sus.
  • O altă modalitate de a afișa încrederea este vorbind încet și calm. Când vorbești cu cineva care te interesează, reacția ta naturală ar putea fi să vorbim mai repede decât tu în mod natural. Încercați să observați cât de repede vorbești și să-l încetinești puțin. Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să vorbești nefiresc lent, ci mai degrabă că ar trebui să eviți să vorbim atât de repede încât va avea greu să vă înțeleagă.
  • Toată lumea trăiește o lipsă de încredere la un moment dat sau altul. Acest lucru este ok, practica pretinzând că sunteți încrezători ori de câte ori vă luptați.
  • Imaginea intitulată atrage o fată inteligentă de adolescentă Pasul 7
    4. Avea un interes în viața ei. Când sunteți în jurul ei, arată un interes în lucrurile pe care îi place și lucrurile care sunt importante pentru ea. Aceasta va arăta că sunteți autentic și nu este centrat pe sine.
  • De exemplu, dacă vorbește despre un film pe care-l iubește cu adevărat, întreabă-o de ce o iubește. Nu numai că da jos și spuneți "răcoros."
  • Dacă există un anumit subiect, ea este interesată, întrebați-o ce o face atât de pasionată de ea. De exemplu, dacă este pasionată de bunăstarea animalelor, ați putea spune: "Este foarte minunat că lucrați atât de greu pentru drepturile animalelor. Ce te-a interesat atât de interesat de a ajuta în primul rând?"Nu numai că îi veți arăta că vă pasă, veți învăța, de asemenea, ceva nou despre ea.
  • Imaginea intitulată atrage o fată inteligentă de adolescentă Pasul 8
    5. Arată-i ce te face să merite timpul ei. O fată inteligentă va dori probabil să fie cu cineva care este, de asemenea, inteligent. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii un geniu, dar înseamnă că trebuie să poți ține pasul cu ea. Când aveți o conversație cu ea, discutați cu ea despre lucrurile care vă interesează și visele pe care sperați să le realizați.
  • De exemplu, dacă sunteți un fan imens al baseballului, discutați cu ea despre motivul pentru care vă bucurați de ea atât de mult. De exemplu, puteți spune: "Tatăl meu ma învățat despre baseball când eram foarte puțin și este ceva ce ne-am bucurat de întreaga mea viață."Nu vă fie frică să vă deschideți despre viața voastră cu ea.
  • Dacă nu sunteți în stare să vă gândiți la ceva care vă interesează și nu aveți nici un vis, atunci probabil că ar trebui să luați timp la timp Figurați cine sunteți înainte de a vă îngrijora de atragerea pe cineva.
  • Dacă doriți să atrageți o fată inteligentă, va trebui să le păstrați interesați. Aceasta înseamnă că într-adevăr trebuie să puneți efortul atunci când vine vorba de a vorbi cu ei. Nu vă vor găsi foarte interesante dacă tot ce puteți vorbi este ultimul joc de fotbal pe care l-ați văzut la televizor.
  • Partea 3 din 3:
    Întrebă-o afară
    1. Imaginea intitulată atrage o fată adolescentă inteligentă Pasul 9
    1. Evitați să o întrebi în fața altor oameni. Când întrebi o fată, mai ales dacă este inteligentă, probabil că vrei să o întrebi când este singură. Acest lucru se datorează faptului că o fată inteligentă probabil nu se va bucura să fie pusă la fața locului. Întrebându-i singură, va da un spațiu mai mult spațiu pentru a gândi cum vrea să răspundă. De asemenea, va arăta că sunteți grijuliu și doriți să fiți respectuoși.
    • Dacă aveți un timp greu de a obține singură ea, încercați să o întrebați dacă o puteți vorbi singur pentru un minut. De exemplu, dacă aveți o clasă cu ea, încercați să spuneți "Hei [Introduceți numele fetei], aveți un minut după clasa astăzi? Am vrut să vorbesc cu tine despre ceva."
    • Păstrați-l la lumină când aduceți acest lucru sau ar putea fi îngrijorat de ceea ce doriți să vorbiți. De exemplu, când o cereți să vorbească mai târziu, puteți adăuga ", nu vă faceți griji! Nu este nimic rău sau o afacere mare, trebuie doar să vă întreb despre ceva."Păstrați tonul tău optimat și fericit.
  • Imaginea intitulată atrage o fată inteligentă adolescentă Pasul 10
    2. Sugerează ceva ce știi că va găsi interesant. Dacă știți că există ceva ce este deosebit de interesat, încercați să faceți asta într-o dată. S-ar putea să mergeți prin a merge cu o idee mai tradițională de date (e.G. Mergând la filme), dar o fată inteligentă va fi cu adevărat impresionată dacă puteți veni cu ceva din obișnuit.
  • De exemplu, dacă este într-adevăr interesată de artă, a se vedea dacă există spectacole de artă sau expoziții muzeale în zona dvs. pe care o puteți lua la ea.
  • Dacă ea este într-adevăr în muzică clasică, uită-te să vezi dacă există o simfonie în zona ta.
  • Când o întrebi, încercați să o arătați că ați crezut cu adevărat la asta. De exemplu, spuneți: "Știu că sunteți un mare fan al Van Gogh și am auzit că există o expoziție la muzeu în acest weekend. Mi-ar plăcea să te iau dacă vrei să mergi cu mine. Poate putem să luăm niște mâncare după aceea. Ce crezi?"
  • Imaginea intitulată atrage o fată adolescentă inteligentă Pasul 11
    3. Fii milostiv. Din păcate, adevărul greu este că ați fi respins. Dacă faceți acest lucru, faceți tot ce este mai bun pentru a vă ascunde dezamăgirea. Veți ieși mai încrezători și mai maturi dacă sunteți în stare să spuneți: "Oh, în regulă. Bine, înțeleg. Au o zi frumoasă!"Decât dacă zburați într-o furie.
  • Dacă spune ceva de genul: "Oh, am un prieten, îmi pare rău" sau "nu sunt foarte interesat să mă întâlnesc cu nimeni acum", s-ar putea să te simți tentat să se întoarcă și să se comporte ca și cum ai fi cerut-o Out. Nu face asta. Vă va face doar să arătați nesigur.
  • Desigur, ar putea spune, de asemenea,: "Da."Aceasta este o veste mare, dar ar trebui să încercați să vă păstrați răcoarea. Nu începe să săriți în sus și în jos pentru bucurie. În schimb, zâmbiți și spuneți: "E minunat! La ce oră ar trebui să te iau?"Nu vrei să-i dai impresia că ai fost convins că ar spune că nu, chiar dacă ai fi fost.
  • Imaginea intitulată atrage o fată inteligentă adolescentă Pasul 12
    4. Întreabă-o dacă vrea să studieze împreună. Dacă credeți că nu sunteți gata să mergeți direct să vă întrebați, încercați să sugerați să faceți ceva împreună, care nu sună ca să meargă la o întâlnire. Acest lucru vă va oferi o șansă de a petrece timp împreună, dar va lua o parte din presiune, deoarece nu va fi de fapt o dată.
  • Acest lucru vă va oferi, de asemenea, o șansă bună de a-i măsura interesul față de dvs. Când sunteți împreună, acordați atenție modului în care se comportă. Se comportă într-un mod care face ca ea să fie ca și cum ar fi interesată? De exemplu, face o mulțime de contacte vizuale, râzând de tot ceea ce spui, și atingând în mod obișnuit brațul sau umărul tău? Dacă da, există o șansă bună că este atrasă de dvs.
  • Solicitarea de a studia pentru un test important este o modalitate bună de a ieși și de a face ceva productiv fără a face acest lucru pare că este o dată.
  • sfaturi

    Nu vă luați prea serios. Aveți mult timp să lucrați la a deveni cea mai bună versiune a dvs. Faceți tot ce puteți, și veți găsi că atrageți o mulțime de oameni.

    Avertizări

    Amintiți-vă că nu puteți forța pe cineva să vă placă. Dacă nu sunteți în stare să atrageți fetița inteligentă pe care o doriți, atunci continuați și continuați să fiți singuri. Singura persoană pe care o ai controlul esti tu.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar