Cum să fii răbdător cu copii

Fie că sunteți părinți, îngrijire, învățare, de lucru sau voluntariat cu copii, nimeni nu este imun să fie nerăbdător uneori. Având nerăbdare cu un copil, dăunează relației tale și stabilește un exemplu rău. Învățați să renunțați în ciuda memoriilor, frustrarea și greșelile care vor apărea în mod inevitabil este o abilitate vitală atunci când se ocupă sau de a fi cu copii.

Pași

Partea 1 din 3:
Care se confruntă cu nerăbdare în acest moment
  1. Imagine intitulată Fiți răbdători cu copii Pasul 1
1. Luați câteva respirații adânci. Încet inspirați și expirați pentru a vă semnaliza corpul pentru a vă relaxa și pentru a restabili echilibrul dacă vă simțiți din feluri și tensionați. Acest lucru vă oferă și câteva momente suplimentare pentru a evalua situația și modul în care veți alege să răspundeți.
  • Practicați meditația obișnuită pentru a învăța cum să vă controlați emoțiile și să vă liniștiți când aveți nevoie.
  • Încercați să inhalați timp de 5 secunde, ținând-o timp de 5 secunde, apoi expirarea timp de 5 secunde. Acesta este un ritm standard general, dar experimentați pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Imagine intitulată Fiți răbdătoare cu copii Pasul 2
    2. Ieșiți pentru o clipă, dacă este posibil. Luând un pas departe de situație vă permite să vă îndepărtați de situație dacă sunteți îngrijorat de faptul că reacția dvs. imediată nu va fi una de răbdare. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai mult la nivel de nivel în următoarele momente.
  • Când ieșiți, încercați să numărați încet la 10 sau să respirați profund pentru a vă ajuta să vă puteți întoarce mai repede.
  • De asemenea, puteți încerca să vă strigați frustrările într-o pernă când ați ieșit.
  • Menține supravegherea copiilor chiar și atunci când trebuie să ieșiți. Utilizați un monitor de bebeluș sau cereți un alt adult să se uite peste ele.
  • Imagine intitulată Fiți răbdători cu copii Pasul 3
    3. Cântați ce vreți să spuneți. Cântarea poate să-și piardă răbdarea sau temperamentul mult mai dificil, deoarece poate difuza cu ușurință situația în râs în schimb. Puteți spune încă ceea ce aveți nevoie, cu toate acestea, va fi mult mai bine primit și nu veți simți ca și cum ați pierdut răbdarea cât de mult.
  • Cântarea poate veni ca o surpriză pentru copii, ceea ce îi va face mai probabil să acorde atenție ceea ce spui.
  • Imagine intitulată Fiți răbdători cu copii Pasul 4
    4. Vorbiți cu copiii. Încercați să păstrați o legătură și înțelegere în prim-planul minții voastre. Evitați lecturarea acestora și să fiți reflexivă mai degrabă decât reactivă.
  • Ascultați copiii înainte de a vorbi și vorbiți cu ei, mai degrabă decât la ei.
  • Pur și simplu spunând "copii, îmi pierd răbdarea", poate ajuta, de asemenea, așa cum comunică în mod deschis cu copiii cum vă simțiți și le permiteți să răspundă la ea.
  • Imagine intitulată Fiți răbdătoare cu copii Pasul 5
    5. Repetați o mantra. Natura ciclismului mantrei este liniștitoare și senină, ceea ce poate ajuta cu siguranță în situațiile în care simțiți că vă puteți pierde răbdarea. Mantras vă poate ajuta, de asemenea, să puneți situația în perspectivă.
  • Pentru un răbdare, încercați "Și acest lucru va trece și pot să o stau."
  • Pentru a adăuga perspectivă, încercați "Îmi iubesc copiii mai mult decât îmi iubesc . . ."Și includeți orice situație, cum ar fi plăcile, un zid sau grădina.
  • Imagine intitulată Fiți răbdătoare cu copii Pasul 6
    6. Pune-ți în pantofii copilului. Să ia o clipă pentru a evalua situația din punctul de vedere al copilului. Acest lucru vă va ajuta să lucrați care sunt intențiile lor și cum să reacționeze într-un mod pe care îl vor înțelege.
  • Cu cât practici mai mult acest lucru, cu atât va deveni mai ușor să înțelegeți perspectiva copilului în viitor. Aceasta înseamnă că vă veți pierde răbdarea mai puțin în situațiile viitoare.
  • Partea 2 din 3:
    Gestionarea reacțiilor dvs. pe termen lung
    1. Imagine intitulată Fiți răbdătoare cu copii Pasul 7
    1. Stabiliți un bun exemplu pentru copil. Luați în considerare propriul comportament, cuvinte și reacții la situații în care este dificil să vă păstrați răbdarea. Fiecare interacțiune îi va învăța ceva despre comportament, fie că este bun sau rău.
    • De exemplu, strigând la un copil pentru a opri strigarea nu va avea nici un sens pentru ei și va întări ideea că cea mai bună modalitate de a face față nerăbdării este cu mai multă nerăbdare.
    • Deși stabilirea unui bun exemplu tot timpul poate fi dificil și se poate simți ca și cum ați modelat deja mai mult decât suficientă răbdare pentru situația dată, amintiți-vă că, în timp ce copiii nu merită mereu mai multă răbdare, au nevoie de ea.
  • Imagine intitulată Fiți răbdători cu copii Pasul 8
    2. Să abordeze orice emoție subiacentă față de alte persoane și situații. Impaiența se formează din cauza altor emoții care se bubbling și nu au fost tratate. Obțineți lucrurile în aer liber și comunicați clar, astfel încât problemele din afara nu vă dăunează răbdântului față de copii.
  • Dacă nu vă puteți ocupa imediat de situația, scrieți-vă planul de acțiune pe o bucată de hârtie și revizuiți-o de îndată ce veți avea șansa.
  • Imagine intitulată Fiți răbdători cu copii Pasul 9
    3. Practicați obiceiurile de construire a răbdării în viața voastră. Există multe schimbări sănătoase pe care le puteți face în propria voastră viață, care vă va construi răbdarea naturală și vă va ajuta să vă păstrați răcoarea. Îngrijirea dvs. și având un stil de viață care reflectă acest lucru va construi o mentalitate sănătoasă, răbdătoare.
  • Somn pentru cel puțin 7 până la 8 ore pe noapte. Somnul este crucial atât pentru bunăstarea fizică, cât și pentru cea emoțională, care include răbdarea. Stați în sus vă rog să vă bucurați de energia, bucuria și răbdarea pentru mâine.
  • Beți 6 până la 8 pahare de apă în fiecare zi. Fiind deshidratat nu ajută niciodată o dispoziție deja scăzută. Apa potabilă vă va ajuta să vă gândiți clar și să vă simțiți energizați.
  • Planificați întotdeauna înainte. Planificați pentru cel mai rău scenariu pentru sarcini și zile stresante și păstrați listele, astfel încât să vă simțiți totul pentru a aborda ceea ce este înainte.
  • Imaginea intitulată Fiți răbdători cu copii Pasul 10
    4. Modelați răbdarea în toate domeniile vieții voastre. Acesta va deveni mai ușor de a construi răbdarea față de copii dacă face parte din toate zonele vieții tale. Deoarece răbdarea devine mai armonioasă în viața voastră, va deveni mai ușor să se stabilească un bun exemplu pentru copiii dvs.
  • Practicați răbdarea la locul de muncă Dacă interacțiunile cu șeful sau colegii dvs. își poartă răbdarea subțire.Luați respirații profunde și comunicați clar sentimentele.
  • Lucrați la răbdare față de partenerul și familia dvs. Începeți prin abordarea problemelor care stau la baza, astfel încât toată lumea să se simtă mai răbdătoare unul față de celălalt.
  • Partea 3 din 3:
    Predarea abilităților de ajutor pentru copii
    1. Imagine intitulată Fiți răbdătoare cu copii Pasul 11
    1. Ajutați copilul să învețe despre auto-control și satisfacere întârziată. Copiii pot fi în mod natural nerăbdători, care, la rândul său, vă pot face nerăbdători, iar ciclul continuă. Învățându-i despre auto-control și satisfacție întârziată este o modalitate bună de a insufla valoarea răbdării.
    • Eliminarea ispitei este o modalitate bună de a lucra la răbdare. Ascunzându-se ceva tentant înseamnă că copiii nu sunt la fel de nerăbdători pentru că nu pot vedea ce vor. Păstrarea lucrurilor din vedere lucrează cu siguranță pentru a le ține din minte.
    • Utilizați o distragere pozitivă pentru a păstra nerăbdarea de la bere. Încercați să cântați o melodie sau să le oferiți un slinky pentru a vă juca, pentru a-și păstra mințile ocupate și pentru a practica așteptând cu răbdare.
    • Păstrați calm, chiar dacă copilul dvs. aruncă un tantrum.
  • Imaginea intitulată Fiți răbdători cu copii Pasul 12
    2. Setați regulile și limitele. Acest lucru vă va ajuta să faceți așteptările dvs. clare și consecvente, ceea ce va reduce numărul de situații de testare a răbdării în viitor. Regulile și granițele ajută la stabilitatea și structura copiilor pe care se pot baza.
  • Având reguli și granițe sunt la fel de mult despre conținutul copiilor în ceea ce este sigur și adecvat pentru situație, așa cum le dă ceva pentru a lucra și a trăi până la.
  • Imagine intitulată Fiți răbdătoare cu copii Pasul 13
    3. Cere scuze când trebuie să. Deși practicarea și lucrul la răbdare vor face o mare diferență, sunteți încă uman și veți face greșeli din când în când. S-ar putea să alunece, dar îi cere scuze copiilor și recomandând că este pacientul face ca situația mult mai valoroasă.
  • Scuzări va lăsa copiii să știe că înțelegi că nu v-ați ocupat de situație, așa cum ați putea avea și că veți încerca să vă îmbunătățiți data viitoare. Acest lucru stabilește un bun exemplu de a-și putea cere scuze când greșești pentru ei, ceea ce îi va ajuta să învețe cum să o facă.
  • sfaturi

    Un alt fel de răbdare care poate fi greu de găsit este atunci când se ocupă de un copil infinit încăpățânat. În acest caz, o parte din truc este de a avea un bun simț al umorului, nu la copil, ci despre situație. Găsiți lucruri amuzante, distractive și fericite pentru a atrage copilul din încăpățânarea lor și de a se implica în ceea ce este ceea ce faceți.
  • Uneori răbdarea foarte profundă este necesară în cazul în care un copil a fost profund rănit. Oamenii care au adoptat sau au încurajat copiii care au experimentat dificultăți sau orori, cum ar fi trăirea printr-un război, o foamete sau violență de orice fel, adesea atestă nevoia de a aștepta cu răbdare, în timp ce copilul învață să se încreadă din nou, să se deschidă din nou Coconul de siguranță în care copilul sa înfășurat în timp ce își dau seama că oamenii se îngrijesc din nou și că sunt respectați. Acest tip de răbdare are un tip special de rezervă, dar este absolut vital dacă copilul este de a învăța să aibă încredere din nou.
  • Avertizări

    Dacă nerăbdarea vă conduce viața și amenințarea relațiilor dvs., luați în considerare căutarea unui ajutor profesional pentru a obține o înțelegere despre motivul pentru care. În centrul de nerăbdare severă ar putea fi probleme psihologice care pot fi lucrate cu succes cu ajutorul și sprijinul potrivit.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar