Cum să datezi un bărbat cu copii

Așa că ai întâlnit-o pe omul viselor tale...și are copii. Poate că copiii nu făceau parte din planul dvs. inițial. Cum te ocupi de situație? Există o mulțime de moduri pe care le-ați putea reacționa la descoperirea că are copii, dar dacă este cu adevărat omul viselor tale, ar trebui să poți avea o relație cu el și cu copiii săi.

Pași

Partea 1 din 3:
Determinarea dacă să vă continuați relațiaDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Data unui om cu copii Pasul 1
1. Întrebați-vă ce vreți. Fiind cu un bărbat cu copii nu este niciodată un lucru ușor și nu este pentru cei slabi de inimă. Nu vă simțiți rău dacă nu vă puteți ocupa de Divizia de atenție. Ia în considerare auto-conservarea. Luați ceva timp singur pentru a vă asigura că este ceea ce doriți. Întrebați-vă următoarele întrebări:
  • Poți să-ți împărți atenția și timpul cu copiii săi?
  • Vrei să fii gelos de vremea pe care o petrece cu copiii lui?
  • Sunteți dispus să acționați ca un model bun pentru copiii săi?
  • Vrei o relație cu copiii săi?
  • Imagine intitulată Data unui om cu copii Pasul 2
    2. Să recunoască nevoia de partajare. Dacă decideți că doriți să urmați această relație, va trebui să vă împărtășiți altele semnificative. Trebuie să știți că copiii lui vor fi întotdeauna prioritatea lui. Vor fi momente când trebuie să-l împărtășiți cu copiii săi și în funcție de situație, dacă există o urgență sau dacă mama copiilor săi este nedeterminată, această partajare poate deveni destul de unilaterală.
  • Imagine intitulată Data unui om cu copii Pasul 3
    3. Știți că probabil are o legătură cu ex. Indiferent dacă sunt amiabile sau se luptă ca pisici și câini, omul tău are probabil interacțiuni obișnuite cu mama copiilor săi. În timp ce aceasta este pentru bunăstarea copiilor săi, ea poate pune o presiune asupra relației sale cu dvs. dacă sunteți gelos de fostul său, dacă tu și fostul său nu te înțelegi sau dacă fostul său decide să interfereze cu dvs. relație în orice fel. Întrebați-vă dacă este ceva ce ați putea face.
  • Imagine intitulată Data unui om cu copii Pasul 4
    4. Întrebați despre aranjamentul său de custodie. Veți dori să știți cât de des își petrece timpul cu copiii săi și dacă el este îngrijitorul lor principal. Acest lucru vă va permite să stabiliți așteptări realiste ale timpului pe care îl veți putea cheltui cu el. Veți dori, de asemenea, să știți dacă are un plan de parteneriat cu fostul său care îi cere să-și petreacă vacanțele, vacanțele și alte părți ale anului cu fostul său și copiii săi ca o întreagă unitate de familie.
  • Imagine intitulată Data unui om cu copii Pasul 5
    5. Să vă familiarizați cu stilul său de părinți. Este posibil ca el să aibă un stil de părinți cu care nu sunteți de acord. Dacă este cazul, știți că nu aveți dreptul să argumentați cu stilul său de părinți, deoarece aceștia sunt copiii săi și nu al tău. Dacă nu puteți respecta stilul său de părinți, ar trebui să plecați. Știți că dacă o veți întreba și cereți-i să-și schimbe stilul de părinți, el va pleca probabil dacă îl împingeți prea tare. Compromiterea bunăstării copiilor săi pentru a vă face fericiți nu este pe masă pentru el.
  • Partea 2 din 3:
    Interacționând cu altele semnificativeDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Data unui om cu copii Pasul 6
    1. Vorbește cu omul tău. Uneori, discutarea modului în care vă simțiți că nu numai că vă veți simți mai bine, dar îl va lăsa să știe cum vă simțiți. Acordat, nu vă puteți plânge de orice lucru mic, dar reprimarea este nesănătoasă. Lăsați-l să știe dacă vă simțiți îngrijorați sau aveți rezervări despre continuarea relației și discutați prin aceste probleme într-un mod matur.
    • S-ar putea să spuneți ceva de genul acesta: "Nu am dat niciodată pe cineva cu copii înainte și eu sunt puțin nervos în legătură cu asta. Mă întrebam dacă am putea vorbi despre asta."
  • Imagine intitulată Data unui om cu copii Pasul 7
    2. Fii flexibil. Când vă întâlniți cu un bărbat cu copii, programul său s-ar putea schimba rapid pentru a satisface nevoile copiilor săi. Aceasta înseamnă că data cina dvs. ar putea ieși din fereastră când fiul omului tău se termină în ER pentru cusături după ce a căzut de pe bicicletă.
  • Imagine intitulată Data unui om cu copii Pasul 8
    3. Luați lucrurile încet. Nu vă grăbiți să vă cunoașteți pe omul dvs. în speranța că vă veți întâlni mai devreme. Sigur, poate că vrei să-ți întâlnești copiii, dar înainte de a face asta ar trebui să știi cu certitudine că ești într-o relație sănătoasă comisă cu cealaltă semnificativă.
  • Imagine intitulată Data unui om cu copii Pasul 9
    4. Fii matur. Nu jucați jocuri de minte manipulative cu omul tău. Nu-l puneți într-o poziție în care trebuie să aleagă între voi sau copiii săi. Un tată bun va elimina un potențial interes de dragoste dacă se simte ca ea acționează gelos, jucând jocuri sau concurează împotriva copiilor Săi pentru atenția sa.
  • Partea 3 din 3:
    Construirea unei relații cu copiii săiDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Data unui bărbat cu copii Pasul 10
    1. Au o relație cordială cu mama copilului. Nu este nevoie să deveniți cei mai buni prieteni, dar nu fiți răciți (copiii ar putea simți că sunteți o amenințare pentru mama lor și acționați împotriva dvs.). Nu vă fie frică să-i întrebați pe omul vostru despre relația sa cu ea. Ce au făcut, dar mai mult, de ce s-au despărțit? Uneori, imaginându-i ciupercile, vă vor ajuta să comunicați mai bine cu ea.
    • Încercați să coordonați transportul la școală în timpul săptămânii - poate că nu le poate ridica joi, astfel încât să puteți oferi să o faceți - sau să oferiți să vă ajutați să planificați o petrecere de naștere cu ea. Dacă vă ajutați să planificați un eveniment ca o petrecere de aniversare, țineți cont de faptul că nu faceți spectacolul - trebuie doar să vă oferiți asistența dvs. Întrebați dacă puteți ridica tortul, obțineți baloane, asistăm cu decorarea sau dacă există lucruri specifice, ea ar vrea să faceți pentru a vă ajuta. Nu-l transformați într-o luptă de putere.
  • Imagine intitulată Data unui om cu copii Pasul 11
    2. Decide când să-i întâlnești pe copii. Faceți un punct de a nu întâlniți copiii săi până când nu vă întâlniți pentru o vreme și aveți un acord foarte puternic încât veți avea un viitor împreună. Întâlniți într-o locație neutră și luați timp pentru a vă cunoaște bine copiii. Nu uitați că fiecare relație este diferită și copiii lui pot aprecia cunoașterea persoanei că părintele lor se întâlnește.
  • S-ar putea să decideți să vă întâlniți cu copiii săi într-un loc în care puteți efectua o activitate de grup, cum ar fi o arcadă, o alee de bowling sau o sală de gimnastică de trambulină. Acest lucru depinde de vârstele copiilor săi și de interesele acestora. Încercați să găsiți o activitate de grup pe care toată lumea o poate participa la tensiune difuză și să ușureze disconfortul.
  • Imagine intitulată Data unui bărbat cu copii Pasul 12
    3. Au o conversație onestă cu copiii săi. Spune-i copiilor săi că ești cu adevărat nervos despre întâlnirea cu ei pentru că îi iubești pe tatăl lor. Lăsați-i să știe că nu doriți să le dați impresia că sunteți acolo pentru a înlocui mama lor. Terminați conversația spunându-le că așteptăm cu nerăbdare să le cunoașteți mai bine și să fiți deschisi întrebărilor lor.
  • S-ar putea să conduceți cu ceva asemănător "Bună, numele meu este _____. Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc pentru că îmi place să petrec timpul cu tatăl tău și are întotdeauna atât de multe lucruri frumoase de spus despre tine. Doar a doua zi, mi-a spus cât de mândru a fost de la tine pentru a obține un test de ortografie."
  • S-ar putea să spuneți și: "Vreau să fim prieteni dacă e în regulă cu tine. Știu că aveți deja o mamă și mătuși și unchi și alți membri ai familiei care vă iubesc, așa că am crezut că poate că putem fi prieteni."
  • În cele din urmă, ați putea spune: "Aștept cu nerăbdare să vă petrec mai mult timp cu dvs., pentru a ne putea cunoaște mai bine. Cum vă sună asta?"
  • Imagine intitulată Data unui bărbat cu copii Pasul 13
    4. Realizați-vă că copiii săi nu vă place inițial. Nu vă supărați de acest lucru sau luați-o în inimă. Ești străin pentru ei. Copiii au gânduri și sentimente toate și uneori pot acționa impulsiv. Asigurați-vă că vă gândiți înainte de a acționa, oferiți-le să le cunoașteți în timpul lor și să luați lucrurile în pas. Gestionați respingerea grațios și discutați cu copilul cu respect.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fii sincer cu tine despre obiectivele tale de relaxare pe termen lung.
  • Fii cinstit cu privire la capacitatea ta de a-ți accepta copiii.
  • Nu încercați să fiți o mamă de înlocuire pentru copiii săi. În schimb, să te străduiești să fii o mătușă sau un prieten adult.
  • Avertizări

    Nu intrați în relația căutând o familie gata făcută. Fii acolo pentru om, totul este un bonus.
  • Amintiți-vă că dacă vă implicați în acest bărbat și copiii săi și apoi vă despărțiți de el, vă despărțiți de copiii săi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar