Cum să renunțați la un angajament

Dacă sunteți angajat, dar aveți îndoieli cu privire la trecerea cu nunta, ați putea simți că sunteți prinși. Care se ocupă de realizarea că nu doriți să vă căsătoriți cu partenerul dvs. poate fi dificil, și ruperea știrilor partenerului dvs. poate fi și mai rău. Indiferent dacă ați realizat că partenerul dvs. nu este ceea ce căutați într-un soț sau pur și simplu simțiți că nu sunteți gata să vă căsătoriți, este important să vă ascultați inima și să faceți ceea ce este mai bun pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Manipularea greutății emoționale
  1. Imaginea intitulată Întrerupeți un pas de logodnă 1
1. Evaluați motivele. Majoritatea oamenilor se simt cel puțin un grad de anxietate înainte de a se căsători, deci este important să evaluăm exact cum vă simțiți și ce vă provoacă să vă simțiți așa. În funcție de cauza îndoielilor dvs., este posibil să fie mai bine să apelați angajamentul sau este posibil să aveți nevoie să lucrați prin unele probleme.
  • Este posibil ca să fiți subliniat să planificați nunta sau să fiți în centrul atenției în ziua mare. Dacă acesta este motivul îndoielilor dvs., nu aveți nevoie să apelați angajamentul, dar poate doriți să obțineți pe cineva care să vă ajute să planificați sau chiar să vă retrageți planurile de nuntă.
  • Dacă nu sunteți sigur de compatibilitatea dvs. sau de propria abilitate de a fi soț sau soție, tu și logodnicul dvs. (e) pot beneficia de terapie.
  • Dacă aveți îndoieli pentru că nu sunteți sigur dacă dvs. și logodnicul dvs. (e) va fi în acord cu privire la problemele mari, cum ar fi să aveți copii sau să vă deplasați într-un oraș nou, trebuie să discutați despre aceste probleme înainte de a vă decide dacă sau nu Apelați angajamentul.
  • Dacă partenerul dvs. este abuziv în vreun fel, ar trebui să încheiați imediat relația.
  • Dacă aveți îndoieli cu privire la căsătorie, deoarece iubiți pe altcineva, poate fi cel mai bine să apelați angajamentul. Sentimentele tale sunt puțin probabil să plece.
  • Imagine intitulată Desprindeți o etapă de logodnă 2
    2. Nu ignora sentimentele tale. Dacă continuați să aveți îndoieli nagging chiar și după ce ați lucrat prin sentimentele dvs., nu presupuneți doar că este normal. Cercetările au arătat că cuplurile care au îndoieli cu privire la căsătoria lor intră în ea sunt mult mai probabil să fie nemulțumiți mai târziu și să se divorțeze în cele din urmă.
  • Femeile tind să aibă mai puține îndoieli cu privire la căsătoria decât bărbații, dar îndoielile de pre-nuntă ale femeilor sunt, de asemenea, mai corelate cu divorțul. Șansele divorțului sunt chiar mai mari dacă ambii parteneri sunt îndoieliști înainte de nuntă.
  • Amintiți-vă că este nerăbdător să vă căsătoriți nu este același lucru ca având îndoieli. Dacă vă îndoiți cu adevărat decizia dvs., trebuie să faceți ceva despre asta.
  • Imaginea intitulată Întrerupeți o etapă de logodnă 3
    3. Luați în considerare viitorul relației. În unele cazuri, poate doriți să apelați angajamentul dvs. și să încheiați relația cu partenerul dvs. împreună, dar în alte cazuri, poate doriți să lăsați opțiunile deschise. Este posibil să apelați la un angajament, dar mai rămâne într-o relație cu partenerul dvs., mai ales dacă simțiți că aveți nevoie de mai mult timp pentru a crește în relația dvs. înainte de a vă angaja la căsătorie.
  • Asigurați-vă că știți exact cum vă simțiți înainte de a vă spune partenerului dvs. și comunicați-vă dorința foarte clar.
  • Imagine intitulată Întrerupeți o etapă de logodnă 4
    4. Obțineți suport. Ar putea fi dificil pentru dvs. să înțelegeți cu adevărat sursele îndoielilor dvs., deci este o idee bună să discutați cu o terță parte imparțială despre sentimentele voastre. Indiferent dacă alegeți să vă confideze într-un prieten sau într-un terapeut profesionist, o opinie din afara vă poate ajuta să înțelegeți natura îndoielilor dvs.
  • Imaginea intitulată Întrerupeți o etapă de logodnă 5
    5. Ignorați cheltuielile. Oamenii se simt uneori ca și cum nu au de ales decât să se căsătorească odată ce nunta a fost deja planificată, dar o puteți numi în orice moment. Chiar dacă ați putea să vă pierdeți depunerile sau să vă faceți jenat să le spuneți tuturor oaspeților dvs. că nunta este anulată, chemarea unui angajament va fi în continuare mai puțin costisitoare decât să vă divortați.
  • Dacă vă gândiți să vă chemați angajamentul, dar nu sunteți sigur, evitați depozitele nerefundabile sau cumpărarea de articole scumpe pentru nunta dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Ruperea știrilor partenerului dvs
    1. Imaginea intitulată Desprindeți o etapă de logodnă 6
    1. Nu trageți picioarele. Dacă sunteți sigur că doriți să apelați angajamentul, faceți cât mai curând posibil. Chiar dacă ar putea fi înfricoșător, va provoca mai multă rău partenerului dvs. dacă ați pus-o.
  • Imaginea intitulată Întrerupeți o etapă de logodnă 7
    2. Vorbiți în persoană. Nu ar trebui să întrerupeți niciodată acest tip de știre cuiva pe un mesaj text sau un e-mail, indiferent cât de nervos sunteți despre reacția celeilalte persoane. La fel de greu cum ar fi, ceea ce trebuie să faceți este să aveți o conversație onestă față-în-față cu partenerul dvs.
  • Un apel telefonic este mai bun decât un text sau un e-mail, dar o conversație față în față este încă preferabilă.
  • Imaginea intitulată Desprindeți o etapă de logodnă 8
    3. Fii direct. Este important să fii în avans cu logodnicul tău (e) De ce nu vrei să treci cu căsătoria și de ceea ce vrei ca viitorul relației să arate. Dacă nu doriți niciodată să vă vedeți partenerul, nu spuneți că ați putea să lucrați în jos pe drum.
  • Nu există niciun motiv pentru a aduce fiecare dezacord pe care cei doi ați avut vreodată. În timp ce doriți să dați un motiv pentru descompunere, nu mergeți peste bord cu o listă de plângeri.
  • Asigurați-vă că ați oferi partenerului posibilitatea de a pune întrebări și răspundeți întotdeauna cu sinceritate.
  • Imaginea intitulată Desprindeți o etapă de logodnă 9
    4. Fii respectuos. Când vine vorba de timp să-ți spui logodnicul (e) că nu vrei să te căsătorești, este important să fii cât mai tact posibil. Vrei să faci despărțirea la fel de ușor pentru amândoi ca și cum ar fi.
  • Nu ți-ai strigat niciodată numele partenerilor dvs. atunci când se rupe.
  • Chiar dacă sunați relația pentru totdeauna, nu există niciun motiv pentru care nu puteți recunoaște că vă veți pierde partenerul. În funcție de situație, puteți explica cât de mult a fost relația dvs. pentru dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de aspectele juridice și financiare
    1. Imaginea intitulată Desprindeți o etapă de logodnă 10
    1. Notificați oaspeții. Dacă ați invitat deja oaspeții la nunta dvs., trebuie să le anunțați în scris că nunta este anulată cât mai curând posibil.
    • Depinde de dvs. dacă doriți sau nu să oferiți o explicație cu privire la motivul pentru care nunta este anulată.
    • De asemenea, trebuie să returnați orice cadouri pe care le-ați primit. Nu este corect să le păstrați dacă nu treceți cu nunta.
    • Dacă anulați chiar înainte de nuntă, este mai bine să apelați fiecare oaspete personal pentru a le informa.
    • Asigurați-vă că vă cereți scuze oaspeților dvs. pentru inconveniente dacă au rezervat deja planurile de călătorie pentru a veni la nunta dvs.
  • Imaginea intitulată Desprindeți o etapă de logodnă 11
    2. Obțineți cât mai mulți bani înapoi după cum puteți. În funcție de cât de departe sunteți cu planuri de nuntă, ați cheltuit deja o mulțime de bani. De îndată ce decideți să apelați angajamentul, contactați-i pe toți vânzătorii dvs. imediat pentru a le spune. Fiți pregătiți să pierdeți cel puțin niște bani în depozite și pe elemente nerefundabile, cum ar fi o rochie care a fost modificată pentru dvs.
  • Anul anulat pe care îl anulați, cu atât este mai probabil să vă întoarceți depozitul de la locul dvs. de vedere deoarece ar putea avea în continuare timp pentru a rezerva o altă nuntă în ziua în care ați rezervat.
  • Vânzătorii vor fi probabil mai simpatici pentru situația dvs. dacă sunteți frumos în legătură cu aceasta, deci nu discutați cu ei peste o rambursare.
  • Dacă aveți o poliță de asigurare de nuntă, verificați dacă acesta acoperă nunți care sunt anulați din cauza unei schimbări de inimă.
  • Imaginea intitulată Spargerea unui pas de logodnă 12
    3. Împărțiți proprietatea comună. Dacă tu și partenerul tău propria proprietate împreună, fie că este vorba de o casă sau de obiecte personale, cum ar fi un televizor și mobilier, va trebui să decideți cine le ține. Puteți face un acord împreună sau puteți lua problema în instanță dacă nu puteți fi de acord.
  • Dacă tu și logodnicul tău (e) aveți un animal de companie împreună, va trebui, de asemenea, să decideți cine va lua-o. Dacă un cuplu nu poate fi de acord, cazul uneori merge în instanță, caz în care judecătorul va examina factori precum cine a adoptat animalul de companie, care îi pasă de animale de companie și care este cel mai bine capabil să se îngrijească de animalul de companie în viitor.
  • Dacă tu și partenerul tău trăiești împreună, indiferent dacă dețineți sau închiriați, va trebui să decideți cine va rămâne și cine va merge. Este o idee bună să aveți un plan pentru locul în care veți merge după ce vă rupeți angajamentul.
  • Imagine intitulată Desprindeți o etapă de logodnă 13
    4. Decideți ce veți face cu inelul. Dacă ați dat deja sau ați primit un inel de logodnă, dar acum doriți să apelați la nuntă, trebuie să decideți ce se va întâmpla cu inelul. Încercați să decideți înainte de timp ce doriți să faceți despre inel și cât de mult de un argument sunteți dispus să îl lăsați să se întoarcă.
  • Unele state au legi cu privire la faptul dacă destinatarul inelului are dreptul să o păstreze sau să fie obligat să-i dea înapoi, astfel încât să nu aveți nici o alegere, presupunând că partenerul dvs. vă aduce în instanță peste el.
  • Imaginea intitulată Întrerupeți o etapă de logodnă 14
    5. Fi pregătit pentru o bătălie. Ruperea unui angajament va fi înfricoșător, indiferent de ce, dar poate aduce și probleme juridice. Dacă partenerul dvs. pune o luptă față de proprietate sau alte probleme, este posibil să trebuiască să obțineți un avocat pentru a vă reprezenta.
  • În unele state, fostul tău logodnic (e) poate chiar să vă ajute pentru încălcarea promisiunii de a se căsători.
  • sfaturi

    Nu lăsați pe nimeni să vă preseze să vă căsătoriți. Ar trebui să treceți doar cu el dacă este cu adevărat ceea ce doriți.
  • Apelarea unui angajament ar putea fi jenant, dar vă reamintesc că este mult mai bine decât să fiți blocați într-o căsnicie nefericită.
  • Dacă oamenii pun multe întrebări despre motivul pentru care vă numiți angajamentul, spuneți-le că nu doriți să vorbiți despre asta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar