Cum să comunicați într-o relație nouă (plus, ce să nu faceți)

Știm că ești încântat să vezi pe cineva nou, dar s-ar putea simți puțin intimidant să știi ce să-i spui. Lucrul este, comunicând deschis gândurile și sentimentele dvs. partenerului dvs. vă face relația atât de mult mai puternică. Probabil că vă întrebați cum să discutați cu ei în mod eficient, deci continuați să citiți răspunsurile la unele dintre întrebările cele mai frecvente!

Pași

Întrebarea 1 din 8:
Cum pot comunica nevoile mele într-o nouă relație?
  1. Imaginea intitulată comunică într-o nouă relație Pasul 1
1. Fii cinstit cu sentimentele tale când vorbești cu partenerul tău. Știm că poate fi greu să vă deschideți, dar este mult mai ușor să vă exprimați. Gândiți-vă la ceea ce doriți să spuneți în prealabil și apoi căutați ceva timp în care puteți vorbi fără întreruperi. Așa cum vă adresați preocupărilor dvs., aduceți ceea ce aveți nevoie de relație și ce vă face să vă simțiți speriat, astfel încât partenerul dvs. vă interesează mai bine.
  • De exemplu, le-ați putea scoate deoparte și spuneți: "Hei, putem vorbi câteva minute? Știu că munca a fost ocupată, dar mă îngrijorează că ne afectează timpul împreună."
  • Ca un alt exemplu, ai putea spune ceva de genul: "Mă simt puțin nervos și stresat pentru că aceasta este prima mea relație. Aveți câteva minute, ca să vă pot spune de ce sunt îngrijorat?"
  • 2. Spune-le despre orice limite pe care le aveți. Dacă sunteți incomod cu afișajele publice de afecțiune sau nu doriți să fiți intimi, aduceți-l la partenerul dvs. imediat. Spune-le toate lucrurile pe care le place și nu le place, așa că știu ce simți confortabil. În felul acesta, ei nu vor crede că sunteți neinteresați în ele dacă trageți departe.
  • Întrebarea 2 din 8:
    Cum vorbesc despre problemele dintr-o relație?
    1. Imaginea intitulată comunică într-o nouă relație Pasul 3
    1. Utilizați declarații "I", astfel încât să nu puneți vina pe partenerul dvs. Mai degrabă decât să folosiți declarații negative, spuneți-le cum vă face să vă simțiți în schimb. Încercați să evitați să spuneți că au făcut ceva greșit sau că trebuie să o repare. În schimb, vedeți dacă puteți veni cu o soluție la modul în care doriți să rezolvați problema.
    • De exemplu, ai putea spune ceva de genul: "Mă simt frustrat când sunt tăiat în timpul conversațiilor, pentru că nu mă simt respectat. Speram să așteptăm până ce cealaltă persoană să termine vorbind înainte de a spune ceva."
    • Evitați să primiți propoziții cu fraze precum "sunteți", "trebuie," aveți nevoie "sau" trebuie să."
    • Nu fi lipsit de respect față de ei. E în regulă dacă ți-a făcut ceva supărat, dar căutați o modalitate constructivă de a spune asta. De exemplu, în loc să spună: "Întotdeauna lasă o mizerie uriașă", ai putea spune ", am observat mizeria de pe podea și mă face puțin nerăbdător. Putem curăța-o?"
    Întrebarea 3 din 8:
    Cum construiesc încrederea într-o relație?
    1. Imaginea intitulată comunică într-o nouă relație Pasul 4
    1. Adresați-vă partenerului dvs. întrebări deschise despre sentimentele lor. Simple da sau nici o întrebare nu contribuie mult la conversație, deci devine mult mai greu să se apropie. În schimb, întrebați-le despre preocupările lor, modul în care doresc să comunice și ceea ce îi face fericiți. Asigurați-vă că vă gândiți la răspunsurile dvs. la întrebări, astfel încât să vă puteți deschide și partenerul dvs. Unele întrebări pe care le puteți încerca să includeți:
    • Ce lucruri vă fac fericiți și vă faceți să vă simțiți conectați?
    • Ce te face dezamăgit?
    • Ce lucruri sunt inconfortabile pentru tine să vorbești și ce te împiedică să-i aduci?
    • Cum mi-ar plăcea să comunic cu tine diferit?
    • Poate fi destul de greu pentru ca unii oameni să se deschidă, dar se va îmbunătăți atâta timp cât continuați să lucrați la comunicarea dvs.
  • 2. Împărtăși momente intime, astfel încât ei se simt confortabil deschid. Faceți timp pentru partenerul dvs. unde ambii vă puteți simți aproape și conectați unul cu altul. Momentele intime nu trebuie să fie sexuale, așa că încercați să le surprindeți cu o ceașcă de cafea când sunt obosiți, făcând o corvoadă pentru ei, sau cuddling în timp ce sunteți împreună. Destul de curând, vă vor da seama că vă pasă cu adevărat și pot vorbi sincer cu dvs.
  • Faceți activități împreună și arătați-i hobby-urile dvs. pentru a fi mai afectuoase și întăriți legătura dvs.
  • Întrebarea 4 din 8:
    Cât de multă comunicare este normală într-o relație?
    1. Imaginea intitulată comunică într-o nouă relație Pasul 6
    1. Nu este "normal" Deoarece toată lumea are diferite nevoi de comunicare. Adresați-vă partenerului dvs. modul în care se simt despre conversațiile pe care le-ați avut și dacă există ceva ce ar trebui să faceți altfel. Ascultați-le cu atenție, deoarece explică problema și gândesc la ceea ce au spus înainte de a răspunde. Pe măsură ce aflați despre ce se așteaptă cealaltă persoană, veți simți mai confortabil vorbind cu ei în viitor și vă veți conecta cu ei pe un nivel mai profund.
    • Dacă nu sunteți sigur ce înseamnă ei, să fiți direct și să le întrebați mai degrabă decât să presupunem altceva.
    Întrebarea 5 din 8:
    Pot să-i depășesc într-o relație?
    1. Imaginea intitulată comunică într-o nouă relație Pasul 7
    1. Vorbind prea mult ar putea reduce calitatea conversațiilor dvs. Textarea și vorbirea toată ziua nu lasă mult să vorbească când de fapt petreceți timp împreună. Încercați să salvați câteva dintre subiectele dvs. de conversație când sunteți afară la o întâlnire sau atârnați cu partenerul dvs., astfel încât întotdeauna aveți ceva proaspăt de spus. În acest fel, puteți evita tăcerile ciudate sau conversațiile superficiale.
  • 2. Prea multă negativitate poate fi dăunătă unei relații. Chiar și atunci când discutați problemele sau problemele pe care le aveți, fiți și folosiți limba constructivă. Faceți tot posibilul pentru a evita strigarea sau criticarea personalului dvs. în timp ce vorbiți, deoarece ar putea duce cu ușurință la luptă. În schimb, le ascultați pe măsură ce vorbesc despre o problemă și le-au arătat respect.
  • Amintiți-vă că este complet normal să nu fiți de acord și să argumentați într-o relație, dar asigurați-vă că aveți grijă de modul în care se simt despre această problemă.
  • Întrebarea 6 din 8:
    Ce face lipsa de comunicare unei relații?
    1. Imaginea intitulată comunică într-o nouă relație Pasul 9
    1. Comunicarea slabă te poate face frustrați și resentimente. Îmbunătățirea emoțiilor și nu vorbind ar putea duce în cele din urmă la argumente și să strige, și asta nu este constructiv la o relație. Atâta timp cât vă deschideți și discutați cu partenerul dvs., puteți aborda problema imediat înainte de a se transforma într-o problemă mai târziu în relație.
    • Oferind unei persoane tratamentul tăcut face doar mai greu pentru ei să știe cum simți cu adevărat. Să fie vocală despre modul în care vă simțiți în schimb.
    Întrebarea 7 din 8:
    Cum dezvolt abilități bune de comunicare?
    1. Imagine intitulată comunică într-o nouă relație Pasul 10
    1. Dați partenerului dvs. atenția dvs. deplină atunci când vorbesc cu dvs. Puneți telefonul departe, scăpați de orice distragere a atenției și mențineți contactul cu ochii cu ei. În timp ce vorbesc, dă-i de câteva ori și spun lucruri precum "da" sau "mmhmm" pentru a le încuraja să vorbească. Mai degrabă decât tăierea de a spune ceva, așteptați până când vor fi vorbit înainte de a vă aduce preocupările.
    • Evitați să încercați să vă gândiți la următorul lucru pe care doriți să-l spuneți, deoarece vă distrage atenția de la ascultarea cu adevărat.
    • Dacă sunteți confuz de ceva ce a spus partenerul dvs., cereți-i să o clarifice. De asemenea, puteți încerca să repetați ceea ce au spus și întrebați dacă îl înțelegeți corect.
  • 2. Potriviți cuvintele dvs. cu limbajul corpului. Poziția și tonul dvs. ar putea contrazice ceea ce spui, așa că asigurați-vă că rămâneți conștienți de modul în care vă întâlniți. Când spui ceva iubitor și afectuos, sunet și arătați cu adevărat încântați, astfel încât să nu oferiți partenerului dvs. mesaje mixte. Evitați să vă traversați brațele, păstrați-vă capul în jos sau cu slăbiciune, deoarece face ca acesta să pară că sunteți dezinteresat.
  • De exemplu, dacă ați spus "Te iubesc" folosind un ton plictisit, plat, nu pot spune dacă sunteți autentic sau dacă sunteți supărat.
  • Întrebarea 8 din 8:
    Cum rezolv comunicarea rea ​​într-o relație?
    1. Imaginea intitulată comunică într-o nouă relație Pasul 12
    1. Aflați stilul de comunicare Partenerul dvs. preferă. În ziua următoare sau două, urmăriți modul în care acestea reacționează la modalități diferite pe care le comunicați. Încercați să faceți expresii mici faciale, atingându-le ușor după cum spuneți ceva, și spuneți exact cum vă simțiți și vedeți ce le face cele mai receptive. Dacă partenerul dvs. are nevoie de claritate, probabil vă vor spune exact ceea ce doresc. Dacă preferă să obțină mai întâi opiniile altor persoane, pot atinge subiectul mai indirect.
    • De exemplu, dacă răspund mai mult la simțul atingerii, frecați ușor brațul atunci când spui "Te iubesc", poate face să se simtă mai semnificativ.
    • Ca un alt exemplu, dacă spun ceva, "Vreau să mă duc să mănânc", spun ei direct. Dacă au spus: "Aș vrea să mergem la mai multe restaurante", comunică mai indirect.
    • Singura modalitate de a spune cu adevărat cum cineva îi place să comunice este vorbind cu ei mai mult. Dacă încă nu sunteți sigur ce stil de comunicare preferă, întrebați-i. De exemplu, ați putea spune: "Nu vreau să comandam și să provoace o neînțelegere. Cum doriți să vorbiți despre problemele cu dvs?"
  • 2. Validați-i sentimentele pentru a afirma ceea ce spun. S-ar putea să fie cu adevărat greu pentru partenerul dvs. să vă deschidă sentimentele, așa că empatizați cu ei pentru a vă arăta că vă pasă. Recunoaște exact modul în care se simt fără a fi respinși sau altfel s-ar putea simți ca și cum nu-ți pasă și ar putea fi mai puțin dispuși să vorbești despre emoțiile lor mai târziu.
  • De exemplu, evitați să spuneți ceva de genul: "De ce ești atât de supărat? Îți reacționezi."În schimb, ai putea spune ceva de genul:" Înțeleg de ce ești supărat și are sens de ce te-a făcut să te superi."
  • sfaturi

    Construirea unei comunicări puternice necesită timp, deci continuați să lucrați cu partenerul dvs., astfel încât să vă puteți simți mai confortabil împărtășind sentimentele dvs.
  • E în regulă dacă trebuie să ieșiți, să vă liniștiți și să vă colectați gândurile. Doar asigurați-vă că vă întoarceți la conversație când sunteți gata, astfel încât să puteți discuta pe deplin problema.
  • Avertizări

    Dacă aveți în continuare probleme de comunicare și serioase despre relație, încercați să ajungeți la un consilier pentru a vorbi despre probleme.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar