Cum să-i câștigi încrederea înapoi

Relațiile de succes nu sunt libere de greutăți. Dacă ați trădat încrederea partenerului dvs., puteți să salvați relația prin câștigarea încrederii înapoi. Arată partenerului dvs. Sunteți angajați și doriți să îndreptați relația. Cu timpul și atenția, puteți restabili treptat încrederea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Recunoscând trădarea dvs
  1. Imaginea intitulată câștigă încredere în pasul 1
1. Luați responsabilitatea pentru comportamentul dvs. și recunoașteți ce ați făcut. Minciuna va erodează doar încrederea și va crea mai mult stres pentru dvs. Dacă sunteți necinstit, veți continua să vă faceți griji că sunteți prinși. Fii cinstit și drept pentru a împiedica potențialul viitoare trădare și întârzie procesul de recâștigare a încrederii.
  • Fiind viitoare vă va permite să vă explicați comportamentul în cel mai bun mod posibil. Partenerul dvs. poate presupune că cel mai rău și alții pot exagera ceea ce sa întâmplat, deci luați controlul asupra povestei dvs.
  • Imaginea intitulată câștigă încredere în pasul 2
    2. Puneți-vă în pantofii lor pentru a evita să deveniți defensivi. Partenerul dvs. va fi probabil supărat și poate utiliza limba negativă. Chiar dacă știți că ați făcut ceva greșit, acest lucru vă poate face să deveniți defensivitatea defăcrantului. Este important să vă amintiți că partenerul dvs. este în mare durere și trebuie să-și exprime acest lucru.Când începeți să vă simțiți nevoia de a vă apăra, imaginați-vă cum ați simți dacă partenerul dvs. a trădat încrederea dvs. Acest lucru vă va ajuta să recunoașteți comunicarea partenerului dvs. ca o expresie a durerii, mai degrabă decât un atac.
  • Nimic pe care nu-l faceți va justifica vreodată abuzul. Dacă partenerul dvs. devine fizic agresiv, abuziv verbal sau vă amenință în vreun fel, ar trebui să părăsiți imediat situația și să căutați ajutor.
  • Imaginea intitulată câștigă încredere în pasul 3
    3
    Ascultați activ Pentru partenerul tău. Arătați-vă partenerului dvs. vă pasă de gândurile și sentimentele lor, restabilind și reflectând ceea ce vă comunică. Își reia comunicarea prin parafrazare. Apoi, reflectați prin a afirma emoția pe care o exprimă.
  • De exemplu, dacă spune partenerul dvs "Ai spus că vei fi acolo, dar nu ai fost. Știai cât de important a fost asta pentru mine!" Atunci ai putea spune "Îmi dau seama că nu am fost acolo pentru tine și că te-am dezamăgit."
  • Imaginea intitulată câștigă încredere în pasul 4
    4
    Validați sentimentele lor. Este foarte important ca partenerul dvs. să se simtă auzit și înțeles. Trădarea dvs. reprezintă o ignorare a bunăstării partenerului dvs. Demonstrați-vă că vă îngrijiți prin descrierea modului în care comportamentul dvs. a afectat probabil partenerul dvs. De exemplu, "Comportamentul meu a fost rău și a încălcat încrederea."
  • Încercați să evitați utilizarea expresiei "stiu," Când vorbim despre sentimentele altora. Deși nu este menit să ofenseze, unii oameni îl pot interpreta ca patronați.
  • Metoda 2 din 3:
    Cer scuze partenerului tău
    1. Imaginea intitulată câștigă încredere în pasul 5
    1. Explicați-vă motivația de a vă comporta așa cum ați făcut. Ce te-a condus să-ți trădești partenerul? Sunteți responsabil pentru acțiunile dvs., dar înțelegeți emoția care stă la baza comportamentului dvs. poate declanșa empatia partenerului dvs. și vă va ajuta să evitați situații similare în viitor. Descrieți modul în care ați simțit și apoi descrieți comportamentul dvs. De exemplu, "M-am simțit nesigur în relația noastră și am văzut atenția de la alții."
    • Utilizare "I" Declarații pentru a evita în mod neatenționat Partenerul dvs. să se simtă ca și cum îi învinuiți.
  • Imaginea intitulată câștigă încredere în pasul 6
    2. Planificați să se comporte diferit în viitor. Este cheia pentru a ajuta partenerul dvs. să vadă cum veți evita rănirea lor în viitor. Identificați ceea ce a dus la comportamentul și modalitățile de care ați fi putut evita situația. De exemplu, dacă comportamentul dvs. a fost influențat de o anumită persoană, se angajează să evite să fie singur cu ei. Acest lucru poate implica asigurarea că aveți partenerul dvs. sau un alt prieten care vă însoțesc la evenimente Persoana este probabil să participe și să plece dacă vă aflați în pace cu persoana.
  • Comunicarea și rezolvarea problemelor dvs. cu partenerul dvs. ar trebui să fie întotdeauna inclusă în plan.
  • Imaginea intitulată câștigă încrederea în partea 7
    3. Fi sincer. Exprimați regretul autentic și remușcarea pentru a vă trăda partenerul. Partenerul dvs. este mai probabil să aibă încredere în dvs. dacă ei cred că veți acționa pentru a evita emoțiile viitoare neplăcute ca urmare a comportamentului dvs.
  • Evitați să faceți promisiuni pe care nu le puteți purta sau nu intenționați să păstrați. Nerespectarea prin promisiuni poate face scuze anterioare par să fie nesincer.
  • Metoda 3 din 3:
    Dovedind-te
    1. Imaginea intitulată câștigă încredere în pasul 8
    1. Comunicați în mod clar cu partenerul dvs. Comunicarea slabă a contribuit probabil la trădare sau ambii dintre voi nu ați fost deschisă și cinstită. Pentru a se asigura că acest lucru este remediat, identificați barierele în calea unei comunicări și modalități eficiente de a le depăși. Acest lucru vă va arăta partenerului dvs. că sunteți angajat să evitați viitoarele trădare.
    • Dacă dvs. sau partenerul dvs. este inconfortabil discutarea emoțiilor, sunteți de acord să scrieți scrisori între ele despre subiecții emoționali.
    • Dacă tu și partenerul tău nu comunici destul de frecvent, programați datele săptămânale pentru a discuta despre relația dvs.
    • Dacă vă luptați să identificați de ce dvs. și partenerul dvs. nu comunicați eficient, luați în considerare întărirea ajutorului unui consilier cuplurilor. Un consilier vă va ajuta să identificați și să rezolvați problemele de comunicare.
  • Imaginea intitulată câștigă încredere în pasul 9
    2. Adresați-vă partenerului ce au nevoie. S-ar putea să fiți la o pierdere cu privire la modul de a câștiga din nou încrederea partenerului dvs. Adresați-vă partenerului dvs. ce puteți face pentru a le ajuta să se deplaseze spre încredere. Acest lucru poate însemna comunicarea mai regulată, petrecând mai mult timp împreună, mergând la consiliere, fiind răbdătoare sau altceva. Adresați-vă partenerului dvs. să vă îndrume comportamentul pentru a construi încredere.
  • De exemplu, "Ce pot face pentru a vă ajuta să vă simțiți mai siguri în relația noastră și să dovediți credincioșia mea de acum?"
  • Imaginea intitulată își câștigă încrederea înapoi Pasul 10
    3. Apelați și / sau textul în mod regulat. Contactul pe tot parcursul zilei va demonstra că vă gândiți la partenerul dvs. Acest lucru va ajuta la ușurarea preocupărilor pe care le acționați fără a lua în considerare pentru el sau pentru ea. Partenerul dvs. este mai probabil să aibă încredere în dvs. dacă se simt conectați la dvs.
  • O modalitate bună de a menține contactul fără a fi nevoiașe este de a scrie fotografii amuzante sau descrieri scurte de interacțiuni amuzante pe care le aveți cu alții.
  • Imaginea intitulată câștigă încredere în pasul 11
    4. Planificați activitățile de a petrece timp împreună, fără a focaliza pe trădare. Odată ce ați cerut scuze și ați făcut un plan să se comporte diferit, încercați să nu vă ocupați de evenimentul (e) dureros. Refăcut atenția asupra prezentului prin implicarea în activități distractive împreună. Dacă petreceți mai mult timp cu partenerul dvs., ei se vor îngrijora mai puțin despre ceea ce faceți când sunteți în afară.
  • Găsiți un hobby dvs. și partenerul dvs. vă puteți bucura împreună. Acest lucru va crește timpul pe care îl cheltuiți împreună și vă poate întări legătura.
  • Imaginea intitulată câștigă încredere în pasul 12
    5. Express recunoștință pentru partenerul dvs. Arătați-le cât de mult le apreciați și cât de importantă este relația dvs. Când partenerul dvs. se simte apreciat, se vor simți în siguranță în relație.
  • Încercați să lăsați note de apreciere în locuri pe care le cunoașteți că partenerul dvs. le va vedea.
  • Dacă demonstrați aprecierea cu cadouri, fiți atenți că partenerul dvs. nu se simte ca și cum ați încerca să vă cumpărați calea de necaz.
  • Ajutați-vă în jurul casei pentru a le arăta că observați și apreciați cât de mult fac.
  • Imaginea intitulată câștigă încredere în pasul 13
    6. Acceptați că va dura ceva timp. Fiți răbdători cu partenerul dvs. în timp ce el învață să aibă încredere în tine. Acest lucru este în afara mâinilor tale, încercând să accelereze procesul de-a lungul poate determina partenerul dvs. să simtă că nu respectați sentimentele lor.
  • În loc să se concentreze asupra ceva ce nu aveți control (timp), concentrați-vă asupra lucrurilor pe care le puteți controla, cum ar fi fiabile și consecvente.
  • Arătați-vă partenerului dvs. ați făcut schimbări pe termen lung - nu faceți doar lucrurile pe termen scurt și apoi cade înapoi în obiceiurile vechi.
  • Avertizări

    Evitați vina pe partenerul dvs. pentru comportamentul dvs. Acest lucru va deteriora în continuare relația.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar