Cum să vă întoarceți dragostea

Cuplurile împărțite din mai multe motive diferite. Uneori se întâmplă în căldura momentului, când lucrurile se spune că mai târziu regretăm. Uneori un partener se simte neglijat, dar celălalt nu a observat. Dacă v-ați despărțit și doriți să vă întoarceți împreună, puteți învăța cum să faceți față între timp și să faceți schimbările necesare pentru a vă vindeca relația.

Pași

Partea 1 din 3:
Coping cu o despărțire
  1. Imagine intitulată Reveniți dragostea dvs. Pasul 1
1. Dă-i ceva timp. Aveți nevoie de timp pentru a reflecta, pentru a vă îmbunătăți stima de sine și încrederea și vă dați o mai mare înțelegere a motivului pentru care doriți. Nu doriți să sari înapoi într-o relație prea curând sau, cel mai probabil, veți repeta aceleași greșeli.
  • Cât timp aveți nevoie? Probabil depinde de cât timp relația a fost în primul rând și ceea ce a cauzat despărțirea. Dacă tocmai ați avut un argument mare, dați-i cel puțin 48 de ore și la câteva săptămâni înainte de a intra în contact. Încercați să vă răciți, astfel încât să puteți avea o conversație calmă și rațională.
  • Încercați cel mai bine pentru a evita Facebook și alte mass-media sociale între timp. Nu veți câștiga nimic de la urmărirea constantă a dvs. pentru a afla ce fac sau scrie actualizări deprimante. Stați doar să vă simțiți mai rău și să vă simțiți mai rău. Doar stai puțin pentru o vreme.
Sfat de experți
Sarah Schewitz, PSYD

Sarah Schewitz, PSYD

Licențiat psihologii Schewitz, psy.D. este un psiholog clinic licențiat de către Consiliul de Psihologie din California cu peste 10 ani de experiență. Ea a primit psihicul.D. De la Institutul de Tehnologie din Florida din 2011. Ea este fondatorul cuplurilor învață, o practică de psihologie online, ajutând cuplurile și indivizii să-și îmbunătățească și să-și schimbe modelele în dragoste și relații.
Sarah Schewitz, PSYD
Sarah Schewitz, PSYD
Psiholog licențiat

Permiteți-vă timp să vă procesați emoțiile. Dragostea și relația Psiholog Dr. Sarah Schewitz spune: "Adesea încercăm să ne grăbim prin el, dar există un proces îndurerat care se întâmplă într-o ruptură care este similară cu cineva care trece departe. Aveți nevoie de timp pentru a trece prin asta, așa că nu încercați să o acoperiți cu droguri sau alcool sau supraalimentarea, evitarea sau intrarea într-o altă relație imediat."

  • Imagine intitulată Reveniți dragostea dvs. Pasul 2
    2. Face o auto-reflecție. Cu cât înțelegeți mai bine de ce v-ați despărțit de partenerul dvs. în primul rând, cu atât va fi mai ușor să vă întoarceți împreună. Ce ați făcut greșit în relația dvs? Care a fost rolul dvs. în despărțire? Partenerul dvs. a dat motive, sau ați renunțat la nicăieri? Încercați să înțelegeți ce a mers prost.
  • Dacă ați fost dumping, încercați să vă gândiți la ceea ce a găsit partenerul dvs. supărător. Ce sa plâns partenerul tău? Ce a condus partenerul tău nebun? Incearca sa iti amintesti.
  • Dacă ați fi fost cel care a făcut ruperea, încercați să vă concentrați asupra modului în care vă puteți schimba pentru a accepta lucrurile despre partenerul dvs. care a condus-o pentru a pune capăt relației în primul rând. Va fi posibil să treceți peste aceste lucruri?
  • Imagine intitulată Reveniți dragostea ta Pasul 3
    3. Identificați ceea ce simțiți că au fost problemele majore din relație. Odată ce ați dat un anumit gând să vă gândiți în despărțire, încercați să vă gândiți la ce probleme ar putea fi relația care nu sunt în controlul dvs. Uneori, poți iubi pe cineva, dar circumstanțele o vor face o provocare pentru o relație cu muncă. Este important să reflectăm și pe aceste tipuri de probleme, dacă sunt o problemă pentru relația dvs.:
  • Probleme de lucru
  • Locație sau probleme la distanță
  • Probleme emoționale sau fizice
  • Probleme financiare
  • Probleme sexuale
  • Imagine intitulată Reveniți dragostea dvs. Pasul 4
    4. Lucrați la tine între timp. Fă ce trebuie să faci pentru a găsi o încredere interioară. Dacă apar încrezător, veți da ex-impresia că sunteți sigur că știți ce doriți din relațiile dvs. și viața voastră. Încrederea dvs. va exprima că sunteți sigur în capacitatea dvs. de a schimba și de a fi un partener mai bun.
  • Nu doriți să vă întoarceți în legătură dacă vă simțiți și căutați jalnic și rulați de spargerea dvs. Nu ar trebui să încercați să convingeți pe cineva să vă întoarceți cu dvs. pentru că sunteți deprimat, ar trebui să doriți să îi convingeți să vă întoarceți cu dvs. pentru că sunteți un partener de dorit.
  • Imagine intitulată Reveniți dragostea ta Pasul 5
    5. Faceți acum câteva schimbări concrete. De ce partenerul dvs. vrea să se întoarcă împreună cu dvs., dacă ați avut probleme prima dată în jur? Dacă puteți face mici schimbări în viața voastră pentru a arăta că vă faceți în mod activ o persoană diferită, va fi mult mai probabil ca partenerul dvs. să fie interesat să se întoarcă împreună cu dvs. Dacă ați identificat lucrurile pe care le cunoașteți că vă puteți schimba pentru a fi un partener mai bun, faceți-le acum.
  • Dacă ați vrut să lucrați la obținerea sănătății sau petrecerea mai puțin, aruncați-vă pachetul de țigări și obțineți un membru al sala de sport. Când vedeți partenerul dvs. în continuare, ar fi trebuit să faceți deja aceste lucruri, nu ați promis să le faceți "cândva."
  • Imagine intitulată Reveniți dragostea ta Pasul 6
    6. Ajungeți când vă simțiți că ați schimbat. Dacă, după reflectarea asupra problemelor și a propriului dvs. rol în vechea dvs. relație, simțiți că veți beneficia de a vă întoarce împreună, atunci este timpul să vă contactați și să luați legătura cu partenerul dvs. pentru a încerca să o vorbească. Apel sau text și faceți aranjamente pentru a se întâlni în persoană, dacă este posibil.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă un apel va fi acceptat, trimiteți o scrisoare scurtă, e-mail sau o notă de a spune, "Mă gândeam la tine. Ar vrea cu adevărat să vorbească. Ar fi ok dacă am sunat?"
  • Dacă vă simțiți ca și cum ați fi aceeași persoană care a fost aruncată, relația dvs. ar putea fi nevoită să se încheie. Nu încercați să vă întoarceți într-o relație cu cineva doar pentru că sunteți trist că sa încheiat. Dacă nu are șanse să se îmbunătățească, să se încheie cu o anumită demnitate.
  • Dacă partenerul dvs. nu dorește să vorbească, relația dvs. sa terminat. Asta este. S-ar putea să vă gândiți să așteptați câteva luni și să ajungeți înapoi, dar este foarte puțin probabil ca acest lucru să vă aducă oriunde. Luați indiciu și continuați.
  • Partea 2 din 3:
    Având discuția
    1. Imagine intitulată Reveniți dragostea dvs. Pasul 7
    1. Găsiți un loc public neutru pentru a vorbi. Faceți cunoștință cu discuțiile dvs. într-un parc public sau într-un mall în aer liber, undeva nu va trebui să vă simțiți prinși sau incomod, dar undeva puteți avea, de asemenea, intimitatea și discutați fără a fi jenat.
    • Nu mergeți la nimic asemănător cu o dată. Nu vă întâlniți la cină sau cafea sau încercați să discutați în vechiul dormitor dacă ați trăit împreună. Va reaprinde prea multe sentimente vechi, atât bine cât și rele, și nu vă va lăsa să aveți o conversație eficientă cu privire la relația dvs. împreună.
  • Imagine intitulată Reveniți dragostea dvs. Pasul 8
    2. Uită-te la cea mai bună calitate. Încercați să vă îmbunătățiți apariția înainte de a vă întoarce în legătură. Vrei să arăți ca cineva pe care-l va dori să fie cu. Purtați haine care vă potrivesc, obțineți o tăietură de păr bun și vă sfătuiți în cea mai bună versiune a dvs. Acest lucru va avea beneficiul suplimentar de a vă stimula încrederea și starea de spirit atunci când vă întoarceți în legătură.
  • Din moment ce ați îmbunătățit modul în care arătați, mai mulți oameni de sex opus vor începe să vă cunoască. De asemenea, ex-ul dvs. va fi surprins să vadă schimbarea în dvs. și veți obține curioși despre ceea ce a adus schimbarea.
  • Imagine intitulată Reveniți dragostea dvs. Pasul 9
    3. Ne cerem scuze numai dacă îți pare rău. Dacă v-ați înșelat relația prin înșelăciune sau altfel face ceva care te-a aruncat, primul și ultimele cuvinte din gură ar trebui să fie probabil "Îmi pare rău." Vă cereți scuze iubirii dvs. pentru rolul pe care l-ați jucat în relația care se încheie. Dragostea ta va fi mai dispusă să facă lucrurile să lucreze cu dvs. dacă sunteți primul care vă cereți scuze pentru eșecul relației dvs.
  • Recunoașteți-vă defectele pe care le aveți și rolul pe care ar fi trebuit să îl jucați în despărțirea dvs. Concentrați-vă asupra problemelor care au provocat deteriorarea relației dvs. și discutați despre modul în care ați decis să vă schimbați și să vă schimbați de când ați fost împreună.
  • Chiar dacă credeți că problemele au fost mai multă vina partenerului dvs., este important să conduceți o mulțime de "I" declarații dacă sunteți cu adevărat angajați să vă întoarceți relația pe drumul cel bun. Păstrați lucrurile concentrate la început.
  • Imagine intitulată Reveniți dragostea ta Pasul 10
    4. Asculta. După ce ți-ai cerut scuze, apoi stai înapoi și taci. Este important să vă prezentați punctul de vedere al înregistrării și apoi este la fel de important să vă așezați înapoi și să ascultați ce are partenerul dvs. Ascultați cu adevărat și încercați să înțelegeți cum se simt, nu ca partener sau ca pe dvs "ex," Dar, ca o altă persoană pe care o puteți sau să nu fiți într-o relație cu.
  • Chiar dacă credeți că știți ce vor spune sau dacă credeți că vor fi negative, într-adevăr încearcă să asculte ceea ce spun ei. Încearcă să înțelegi. Poate că trebuie să-l auziți.
  • Încercați să fiți obiectiv. Această persoană are nevoie de ceva ce nu le puteți da? Vor putea fi fericiți cu tine? Dacă răspunsul este nu, atunci nu vă întoarceți împreună.
  • Imagine intitulată Reveniți dragostea ta Pasul 11
    5. Veniți împreună cu planuri concrete. Dacă relația dvs. se confruntă cu unele probleme grave, trebuie să veniți cu niște compromisuri sau angajamente pentru a le rectifica și trebuie să o faceți împreună. Odată ce ați v-ați exprimat ambele probleme specifice și sentimentele dvs. despre relația dvs., discutați despre ceea ce ați putea face pentru a vă deplasa înainte.
  • Fii cinstit și fii cât mai deschis posibil. Dacă doriți ca ceva să se schimbe în relația dvs., acum este momentul să-l exprimăm. Care sunt cerințele dvs. pentru o nouă relație? Gândiți-vă la el ca o semnătură de contract.
  • Dacă ceva nu poate fi schimbat, atunci fiți cinstit despre asta. Dacă nu aveți intenția de a cheltui mai mult timp de calitate cu partenerul dvs., atunci nu spuneți că veți spune.
  • Imagine intitulată Reveniți dragostea ta Pasul 12
    6. Știți când să plecați. O relație nu merită timpul și energia pentru a încerca să-i facă pe cineva înapoi dacă nu vor să vină. Puteți deschide ușa, dar dacă nu vor să meargă, nu puteți și nu ar trebui să le faceți. Un simplu "Știi, mi-e dor de tine și te vreau înapoi. Dacă vrei să încerci din nou știi unde să mă atingi." Apoi lăsați-vă numai ex. Nu intrați în contact, nu scrieți text, nu trimiteți mesajul pe Facebook. Doar pleaca.
  • Dacă se încheie relația, treceți și priviți în altă parte. Nu este nimic atât de neatractiv ca cineva care nu face nimic de pin pentru cineva care le-a lăsat, este aproape la fel de rău ca cei care pin pentru o relație pe care nu o au.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând-o ultima dată
    1. Imagine intitulată Reveniți dragostea ta Pasul 13
    1. Comunicați cu partenerul dvs. mai eficient. Problemele de comunicare sunt unele dintre cele mai frecvente probleme care afectează cuplurile din fiecare etapă a unei relații. Cuplurile care au fost căsătorite timp de 30 de ani au adesea probleme de comunicare. Cuplurile care au fost împreună două săptămâni le au cu siguranță.
    • Dacă vă deranjează ceva, adu-l chiar atunci. Nu așteptați să vorbiți până când nu ați simțit și ați venit mai furios. Adresa este chiar atunci și acolo.
    • Au regulat "starea relației" discuții. Nu trebuie să fie un bummer care să vorbească despre relația dvs. dacă este un lucru obișnuit pe care îl faceți, nu ceva pe care îl faceți numai atunci când unul dintre voi este supărat.
  • Imagine intitulată Reveniți dragostea dvs. Pasul 14
    2. Uită-te la viitor, nu locuiești în trecut. Toate relațiile au lovituri de drum. Dacă sunteți dispus să încercați să faceți din nou relația, este important să vă întoarceți în ea fără resentimente sau furie. Un pas important în a face acest lucru este de a opri aducerea lucrurilor din trecut într-o încercare de a "Scor de puncte" într-un argument sau pentru a vă face partenerul să se simtă rău. Dacă v-ați decis să vă întoarceți împreună, începeți să așteptați cu nerăbdare și săpați murdăria veche.
  • Face planuri de a face lucrurile împreună în mod regulat. Făcându-vă un angajament față de relația dvs. necesită să aveți planuri specifice și să le lipiți. Programați o noapte regulat și stabiliți și obiective mai substanțiale pentru parteneriatul dvs.
  • 3. Nu mai face lucrurile condiționate. Nu ar trebui să faceți ceva pentru partenerul dvs. doar pentru că credeți că vă vor scoate din spate dacă o faceți sau pentru că doriți să evitați o luptă. Învață să faci lucruri pentru că va face partenerul tău fericit, care te va face fericit. Cu cât puteți acționa mai mult dintr-un loc de bunătate și compasiune reală, cu atât va fi mai puternică relația dvs.
  • Imagine intitulată Reveniți dragostea ta Pasul 16
    4. Fii bun, dăruire și joc. Relația și terapeutul sexual Dan Savage a inventat expresia "Ggg," Ca un sfat comun sugerat oamenilor care se luptă în relații. Înseamnă că ar trebui să fii "bun, dăruire și joc" în toate lucrurile când vine vorba de partenerul tău.
  • Fiind bun înseamnă că aveți interesul partenerului dvs. cel mai bun la inimă. Vrei să faci dreptate de dragostea ta.
  • Fiind dând înseamnă că sunteți dispus să sacrificați fericirea partenerului dvs., cu condiția ca ei să fie dispuși să vă sacrifice pentru dvs.
  • Fiind joc înseamnă a fi pentru lucrurile cu partenerul tău, în rațiune. Chiar dacă nu sunteți neapărat un mare fan al Marathons Monster Movie, dacă este favoritul partenerului dvs., dați-i o lovitură de fiecare dată și apoi ca parte a patului dvs. împreună.
  • Imagine intitulată Reveniți dragostea dvs. Pasul 17
    5. Dedicați mai mult relației dvs. decât ați făcut-o înainte. Relațiile nu sunt o afacere de 50/50. Ei nu sunt niciodată. Fiecare persoană trebuie să contribuie cu 100% la relație. Fiecare ar trebui să ofere 100% relației. Încercați să vă concentrați mai mult pe ceea ce dați și să puneți în relație, nu pe ceea ce ieșiți din ea. Relația este un parteneriat pe care trebuie să-l îngrijiți, nu ceva care se întâmplă cu ușurință, în timp ce alți oameni au depus efortul.
  • sfaturi

    Pe măsură ce viața rareori oferă oa doua șansă, reamintiți-vă să nu faceți relația mai rău.
  • Tu și dragostea ta ar putea dori să ia în considerare consilierea cuplurilor dacă decideți că doriți să vă întoarceți împreună și să vă rezolvați problemele.
  • Nu forțați o relație bazată pe cât de mizerabil sunteți fără cealaltă persoană. Uneori, dragostea poate fi confundată cu teama de a fi singur. Trebuie să lucrați la sine înainte de a lucra la relație.
  • Avertizări

    Luați în considerare consilierea dacă ați fi abuzat în relația dvs. și doriți să vă întoarceți la iubitul dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar