Cum să vă întâlniți o fată încrezătoare

Încrederea este una dintre cele mai atractive calități ale unei alte persoane. Dar întâlnirea unei fete încrezătoare nu este fără provocările sale. Ea nu va fi impresionată de flirtul obișnuit și de jocurile pe care le puteți fi obișnuiți, astfel încât să aveți nevoie să lucrați puțin mai greu. Cel mai important, totuși, trebuie să aveți o mulțime de încrederea proprie.

Pași

Partea 1 din 3:
Întrebă-o afară
  1. Imaginea intitulată Prezentați-vă și afacerea cu putere cu putere 3
1. Face o primă impresie bună. Nu trebuie să arăți că ai ieșit din pistă, dar ar trebui să te mândri în apariția ta când intenționezi să întrebi o fată încrezătoare. Asta pentru că probabil face un efort să arate bine și se așteaptă la fel de la o dată potențială.
  • Aveți grijă de toate obiceiurile de bază de îngrijire, astfel încât să apară curat și îngrijit când vorbiți cu ea.
  • Nu trebuie să purtați cele mai scumpe haine, dar costumul tău ar trebui să fie curat și să se potrivească bine.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat pas 11
    2. Abordați-o. O fată încrezătoare este de obicei să vrea să fii și să fii încrezător, așa că nu poți să aștepți să vorbească cu tine. Arătați-i că aveți o mulțime de încrederea voastră prin faptul că aveți curajul să mergeți la ea și să începeți o conversație.
  • Dacă aveți probleme cu lucrarea încrederii pentru a aborda o fată, încercați să o faceți într-o situație în care este mai probabil să fie receptivă, cum ar fi la o petrecere sau la un bar. În majoritatea cazurilor, este mai probabil să fie prietenoasă când este într-un cadru social.
  • Nu uitați să zâmbiți și să mențineți contactul cu ochii când mergeți să discutați cu ea. Dacă vă păstrați ochii în jos și fiți, o să știe că sunteți nervos.
  • Imaginea intitulată Obțineți băiatul pe care îl place Pasul 5
    3. Fi direct. Fetele încrezătoare sunt direct, deci asta doresc de obicei în partenerii lor. Asta înseamnă că nu ar trebui să vii cu o scuză lame pentru a se apropia de ea, cum ar fi pretinzând că aveți nevoie de indicații sau sfatul ei despre ce să obțineți prietena prietenului tău pentru ziua ei de naștere. În schimb, faceți clar de la început că sunteți interesat de ea și doriți să faceți o conexiune.
  • Dacă nu ați fost introdus în mod oficial, ați putea merge la ea și să spuneți: "Te-am văzut în cameră și trebuia să vindem și să mă prezint."
  • Dacă vă cunoașteți deja, puteți să vă apropiați și să spuneți: "M-am gândit la tine de la ultima oară când am vorbit."
  • De asemenea, puteți încerca să oferiți un compliment care vă face să clarificați interesul, cum ar fi "știți, zâmbetul dvs. luminează camera" sau "Ești cea mai frumoasă fată din cameră, mâini în jos."
  • Imaginea intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgostească de tine Pasul 7
    4. Fii curios. O fată încrezătoare va vrea să știe că sunteți cu adevărat interesați de ea și cine este, așa că nu ar trebui să o întrebați în mod necesar după ce vă apropiați de ea. În schimb, începeți o conversație pentru ao cunoaște mai bine. Evitați simplul da sau nu întrebări care pot încetini un chat. Întrebările deschise sunt o opțiune mai bună pentru că îi dau ocazia de a se exprima cu adevărat.
  • Dacă e în școală, ai putea să o întrebi ce sunt clasele ei preferate și de ce.
  • Dacă este un călător frecvent, ați putea să o cereți să recomande anumite destinații care nu pot.
  • Fiți atenți la ceea ce spune ea și îl folosiți pentru a construi pentru a menține conversația. De exemplu, dacă ea menționează că este un mare fan de fotbal, îl puteți spune despre jocul mare pe care l-ați dus la sfârșitul săptămânii.
  • Imaginea intitulată Obțineți băiatul pe care îl place Pasul 6
    5. Întreabă-o afară. Odată ce ați ajuns să vă cunoașteți puțin, este timpul să cereți o dată. Nu fiți vagi - întrebați "V-ați putea dori să ieșiți cândva?"Nu va impresiona o fată încrezătoare. În schimb, faceți o ofertă concretă, cum ar fi "Doriți să vă întâlniți mâine seara?"
  • Cel mai bine nu este să vă faceți prima dată ceva formal ca cina. În schimb, du-te pentru ceva ocazional, cum ar fi apucând o ceașcă de cafea sau o plimbare printr-un parc local. Care vor păstra lucrurile relaxate și low-cheie.
  • Încercați să o întrebați la o dată care include o activitate. În acest fel, veți avea multe de vorbit în timpul datei.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea unei relații
    1. Imaginea intitulată îi convinge pe iubitul tău să se deschidă până la tine Pasul 7
    1. Nu jucați jocuri. În timp ce încearcă să-i facă gelos, menționând ex sau flirtul dvs. cu alte fete pe mass-media socială poate părea o modalitate bună de a-și atrage atenția, o fată încrezătoare nu se simte amenințată de alte fete. De fapt, este mai probabil să fie supărată, astfel încât PoLo-ul va fi probabil să se întoarcă oricum.
    • În loc să jucați jocuri, încercați să fiți voi înșivă. Concentrați-vă pe discuții naturale care vă vor permite celor doi să vă cunoașteți mai bine.
    • Este inevitabil ca relațiile trecute să vină în conversație atunci când întâlnești pe cineva - și asta e în regulă. Ea devine doar o problemă dacă încercați să utilizați ex-ul dvs. pentru a vă ridica din prietena dvs. curentă.
  • Imaginea intitulată îi convinge pe iubitul tău să se deschidă până la tine Pasul 5
    2. Controlați-vă nesiguranța. Pentru că nu devine de obicei gelos sau irațional, o fată încrezătoare nu va înțelege dacă o faceți. Nu încercați să treceți prin telefonul ei când nu caută sau ghicește parolele sale sociale media, astfel încât să puteți trece prin conturile ei. În schimb, încercați să fiți încrezători în relația dvs. și să aveți încredere în prietena voastră.
  • Dacă sunteți îngrijorat că există o problemă în relația dvs., cum ar fi relația ei cu un ex, întrebați-o despre ea. Ea va aprecia abordarea directă și este mai probabil să fie sinceră cu dvs.
  • Amintiți-vă, opusele atrag, deci chiar dacă sunteți mai rezervat, puteți avea în continuare o relație distractivă și sănătoasă cu cineva care este în mod natural încrezător. Ar putea chiar să vă facă mai încrezători, cu timpul.
  • Imaginea intitulată Obțineți băiatul vă place pasul 3
    3. Fi decisiv. Când vine vorba de luarea deciziilor în relație, o fată încrezătoare nu vrea să facă tot ce se întâmplă. Ea se va aștepta să știi ce vrei și să poți exprima așa clar.
  • Chiar și atunci când vine vorba de o decizie simplă, cum ar fi unde ar trebui să mergeți la cină, nu spuneți: "Nu știu" sau "Nu-mi pasă."Oferiți o sugestie concretă, astfel încât cei doi să puteți lua o decizie împreună.
  • Imaginea intitulată îi convinge pe iubitul tău să se deschidă până la tine Pasul 8
    4. Oferă complimente. Doar pentru că o fată este încrezătoare nu înseamnă că nu-i place să audă despre puterile ei de la alte persoane uneori, așa că nu lăsați aceste lucruri să meargă neschimbate. Să fie susținuți și spuneți-i despre lucrurile care vă plac cel mai bine despre ea în mod regulat.
  • Nu vă limitați complimentele la aspectul ei fizic. Sigur, ea va aprecia că a auzit că e frumoasă, dar probabil că vrea să fie apreciată ca o persoană completă. Compliment inteligența, puterea, bunătatea și alte calități pozitive de câte ori îi spui că arată frumos într-o anumită rochie.
  • Partea 3 din 3:
    Navigarea problemelor
    1. Imaginea intitulată Evitați durerea într-o relație Pasul 3
    1. Nu vă fie frică de conflict. Dacă sunteți amândoi puternici, indivizi încrezători, atunci veți fi de acord uneori. Aceasta este o parte dintr-o relație sănătoasă, deoarece diferențele de opinie vă permit să învățați unul de celălalt. Cheia este să se concentreze asupra problemelor pe care nu le dezacați și să nu vă ataci reciproc.
    • Când sunteți frustrat, poate fi ușor să recurgeți la numelire și lovituri mici. Faceți tot posibilul pentru a evita scufundarea la acel nivel, deoarece o fată încrezătoare, probabil că nu tolerează acest tip de comportament.
    • Păstrați tonul vocii. Dacă ți-ai strigat să încerci să-ți dai punctul, șansele tale sunt prietena ta nu te va auzi. Cu toate acestea, dacă vă mențineți un calm, chiar ton, pe măsură ce vă explicați sentimentele, este mult mai probabil să ia ceea ce spuneți la inimă.
  • Imaginea intitulată Obțineți orice băiat să se îndrăgostească de tine Pasul 6
    2. Fi cinstit. O fată încrezătoare probabil că va fi capabilă să se exprime destul de bine, așa că nu va avea probleme să vă spună cum simte sau ce crede despre relația dvs. Pentru o relație sănătoasă, echilibrată, va trebui să faceți același lucru și să spuneți adevărul despre modul în care vă simțiți. Ea nu vrea să ghicească cum vă simțiți despre ea sau despre cât de comise sunteți la relație.
  • Trebuie să fiți dispuși să vă deschideți chiar dacă nu sunteți sigur cum va reacționa. Ținând în sentimentele dvs., poate duce doar la probleme mai mari pe drum.
  • Dacă vă simțiți ca relația dvs. nu este o prioritate pentru ea sau nu vă prețuiește opinia, spuneți-i. Este posibil ca ea să nu fie conștientă că vă face să simțiți așa, așa că singura modalitate de a fi sigur este să vă exprimați sentimentele. Dacă se dovedește că nu este la fel de angajată în relația așa cum sunteți, sunteți mai bine să știți că, astfel încât să puteți decide dacă ar trebui să mergeți mai departe.
  • Imaginea intitulată Obțineți băiatul pe care îl place Pasul 4
    3. Asculta cu atentie. Fiind un bun ascultător face parte din dezvoltarea unor abilități eficiente de comunicare, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să întrerupeți sau să le vorbiți peste ea. Va vrea un partener care să-și ia în serios sentimentele și opiniile și nu puteți face asta dacă nu auziți ce spune ea.
  • Dacă aveți probleme cu prelucrarea cu adevărat a ceea ce spui, încercați să reintroduceți ceea ce tocmai a spus în propriile dvs. cuvinte pentru a vă asigura că ascultați și înțelegeți ce vă spune ea.
  • Imaginea intitulată scade șansele de a fi abuzat într-o relație intimă pas 3
    4. Admite când greșești. O fată încrezătoare nu are o problemă care să dețină greșelile ei, așa că se va aștepta la fel de la tine. Dacă v-ați rănit sentimentele sau ați uitat despre o întâlnire, vă cereți scuze și încercați să învățați din greșeală.
  • Imagine intitulată Rămâi în dragoste Pasul 11
    5. Încercați să compromiteți. Într-o relație între doi oameni puternici, încrezători, da și ia este o necesitate. Dacă faceți mici concesii pentru ea într-un conflict sau dezacord, este mai probabil ca ea să facă același lucru pentru dvs., așa că amândoi puteți simți că aveți un cuvânt egal în relație.
  • Nu păstrați scorul. Nu toate compromisurile înseamnă că vă întâlniți în mijloc. În unele cazuri, este posibil să trebuiască să recunoașteți mai mult decât ea și viceversa. Dacă compromiteți puțin mai mult decât ea despre ce să faceți vineri seara, asta nu înseamnă că "datorează" data viitoare când nu sunteți de acord. Scopul este de a găsi o soluție care vă face pe amândoi cât mai fericiți posibil de la caz la caz.
  • sfaturi

    Dacă nu vă simțiți deosebit de încrezători în apropierea fetelor, practica face perfect. Cu cât o faci mai mult, cu atât vei fi mai confortabil. Va ajuta, de asemenea, să vă dați seama că aveți o fată care vă întoarce nu este sfârșitul lumii.
  • Asigurați-vă că aveți propriile interese. Probabil va fi confortabil să petreacă timpul singur, făcând propriul lucru, așa că nu vă puteți aștepta ca ea să petreacă fiecare minut cu tine.
  • O fată încrezătoare are de obicei multe obiective și vise pe care vrea să o realizeze. Să o încurajeze, așa că știe că poate avea încredere în tine să fii partener de susținere.
  • Avertizări

    O fată încrezătoare nu are nici o problemă să vă apeleze când vă înșelați, așa că dacă nu vă puteți ocupa de felul de onestitate și de conducere, ea nu poate fi cea pentru dvs.
  • Nu vă așteptați la o fată încrezătoare să urmeze după tine. Dacă nu crede că inima ta este în relație, ea va fi rapidă să o spună.
  • Dacă începeți să jucați jocuri, o fată încrezătoare probabil că nu va rămâne în jur. Ea este încrezătoare că poate găsi pe altcineva, așa că nu se teme să meargă mai departe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar