Cum să fii atractiv pentru fete

Fiind atractiv pentru fete este de a vă imagina cele mai bune calități și făcându-i să strălucească. Urmărirea pasiunilor și a fi bună și respectul vă va duce mult. Nu trebuie să schimbi cine trebuie să fii mai atractiv. Vrei doar să lucrezi la a fi cel mai bun pe care-l poți fi!

Pași

Metoda 1 din 3:
Prezentând apariția dvs
1. Deveni fizic potrivit. Mulți oameni cred că trebuie să ridicați greutățile pentru a se potrivi. Nu este cazul. Puteți face o lucrare completă fără membru de salvare. Push-up-uri lucrează în piept și triceps masiv în timp ce dăunează ABS-ul. De asemenea, doriți să încercați să ieșiți din casă pentru cardioul dvs. prin ciclism, alergare sau înot.
  • Stați UPS prin punerea vițelului / picioarelor pe scaunul unui scaun, cu spatele pe pământ. Apoi puneți mâinile pe spatele capului și mutați-vă capul spre tavan.
  • Exercitarea nu numai că tonifică corpul să vă promoveze atractivitatea, vă oferă și mai multă energie și încredere.
  • 2. Rochie pentru a atrage. Îmbrăcarea vârstei vă spune multe despre personalitatea dvs. Se dovedește că un tip care se îmbracă ca fiind 16 ani nu este la fel de atractiv ca un tip care purta un aspect matur. Nu trebuie să purtați o haină sportivă, dar un simplu upgrade la stilul dvs. vă va ajuta. Investiți în Chinos și blugi mai frumoși în loc să continue să poarte vechiul denim uzat. Du-te pentru tăieturi subțire atât în ​​partea de sus, cât și în partea de jos. Încercați mai multe culori și alegeți cele care accentuează atributele (părul, pielea și culoarea ochilor) cel mai mult.
  • Aveți grijă de pantofii tăi. Aruncați adidașii după ce încep să-și rupă sau să-și piardă firul. Îngrijirea pantofilor din piele trăind de două ori pe an.
  • De asemenea, un lucru bun de luat în considerare este simțul hainei tale. Când rupeți bariera de atingere, fetele ca lucrurile care se simt frumos și este, de asemenea, important să vă simțiți fizic confortabil în ele.
  • O tehnică pentru a atrage pe cineva este purtarea unui costum de capturare.
  • Din punct de vedere științific, femeile sunt mai înclinate să fie atrase de un bărbat care poartă roșu. Este același motiv pentru care un polițist este mai înclinat să tragă un sedan roșu peste un sedan albastru. Roșu captează ochiul.
  • 3. Mențineți igiena dvs. personală. Aveți grijă de corpul vostru și mirosi frumos. Luați un duș de zi cu zi și utilizați produse de șampon și săpun care complimentează corpul. Găsiți un deodorant care miroase bine cu un vârf de mosc. Luați în considerare o atingere a Köln pentru acele date speciale, dar nu folosiți niciodată mai mult de două squiters. Periați-vă în mod regulat dinții, cel puțin de două ori pe zi și utilizați alte obiecte legate de igiena dentară cum ar fi Floss și apă de gură.
  • Luați în considerare utilizarea loțiunii pentru lunile mai reci, astfel încât pielea dvs. rămâne umedă și sănătoasă la atingere.
  • 4. Susțin postul bun. Acest lucru este ceva simplu care va crește prezentarea zilnică. Este ușor să pierdeți acest lucru când majoritatea lucrărilor vă solicită să vă bucurați de un computer la un birou. Îndreptarea posturii vă va face să arătați mai multă, mai puternică și mai încrezătoare.
  • Imaginați-vă că trunchiul superior este turnat pe un cârlig de haină.
  • Imaginea intitulată Fiți atractivă pentru fete Pasul 5
    5. Mănâncă bine. Mănâncă bine nu numai că ajută la imaginea corpului, dar vă ajută în mai multe moduri. Îmbunătățirea dietei dvs. vă poate mări energia, încrederea și bunăstarea generală. Acești factori vor ajuta la înfrumusețarea celorlalte caracteristici ale dvs. că o femeie poate găsi atractivă. Începeți mici și asigurați-vă că beți suficientă apă în fiecare zi (aproximativ opt pahare).
  • Creșteți cantitatea de fructe și legume pe care le consumați.
  • Evitați mesele grele ca pâine, cartofi, paste și orez. Puteți să le mâncați atâta timp cât sunt asociate cu alte alimente care dețin beneficii nutriționale superioare.
  • Metoda 2 din 3:
    Având o personalitate bună
    1. Urmăriți o pasiune. Femeile sunt atrase de bărbați cu o pasiune în viața lor. Este atractiv să trăiți în afara rutinei de tăietor cookie de mâncare, de a lucra, de a dormi și repeta.Ridicați un hobby și intenționați să vă schimbați hobby-ul în pasiunea voastră. Încercați mâna la un instrument muzical, o ambarcațiune ca ceramică, gătit, scriere, alergare, alpinism și multe altele.
    • Când exprimați o pasiune sinceră, ea va răspunde pozitiv.
    • Viața este prea scurtă nu este pasionată de ceva. Nu fiți baston și încercați norocul la ceva. Nu există nimic de pierdut decât dacă intrați în sporturi extreme.
  • Imaginea intitulată Fiți atractivă pentru fete Pasul 7
    2. Vorbește mai des cu femeile.Relaxați-vă când vorbiți cu o fată. Femeile ca atunci când un tip este direct - nu sunt cititori de minte. Vorbind cu cineva pe care nu-l cunoașteți, poate produce o mulțime de anxietate pentru unii. Puteți să vă apropiați de cineva fără să vă deschideți să fiți evaluați. În cele din urmă, veți fi suficient de încredere pentru a le vorbi într-o conversație normală. Încercați câteva dintre aceste indicii:
  • Întrebați o mică favoare cum ar fi "Poți să-mi urmărești lucrurile în timp ce primesc cafea?"Aceasta creează atracția de la persoana care face favoarea.
  • Pune o intrebare. Utilizați orice situație / locație vă aflați în avantajul dvs. Întrebați o întrebare relevantă cum ar fi "Ați văzut această bandă înainte?"Sau" credeți că Texas ar putea fi o țară?"Fii capricios dacă simți asta.
  • Sfat de experți
    Eddy Baller

    Eddy Baller

    Dating Baller CoCachedy este un antrenor de dating cu sediul în Vancouver, British Columbia, Canada. Coaching din 2011, Eddy este specializată în construirea încrederii, abilități sociale avansate și relații. El conduce propriul său serviciu de consultanță și servicii de coaching numit cucerirea și câștigul, singura afacere de coaching acreditat de acreditat în Vancouver. Cucerirea și câștigul îi ajută pe oameni din întreaga lume să aibă viața dragostei pe care o merită. Munca lui a fost prezentată în arta de pe omitate, Lifehack și Pof, printre altele.
    Eddy Baller
    Eddy Baller
    Dating antrenor

    Expertul nostru este de acord: În loc să rămână acasă sau să ieșiți cu prietenii tăi, ieșiți în locuri unde veți întâlni oameni noi. Împingeți-vă pentru a începe conversațiile oriunde veți merge, mai ales cu femeile. Apoi, când întâlniți o femeie pe care o place foarte mult, vorbind cu ea va părea mai puțin intimidantă și mai naturală.

  • Imaginea intitulată Fiți atractivă pentru fete Pasul 8
    3. Practicați respectul și bunătatea. O modalitate foarte bună de a vă dovedi unei femei o arată că nu numai că o respectați, ci toate femeile. Este prea comun ca tipii să vizualizeze alegerea fetelor ca o competiție macho în loc să vrea să cunoască o femeie. Puteți să arătați respectul ascultând ceea ce are de spus, respectând spațiul său personal, asigurându-vă că nu o întrerupe și de a renunța de la a face declarații ca "Nu ați vrea să faceți asta, este un lucru tip."
  • Nu te distrezi niciodată de o fată când încerci să-i tachinezi. Un pic de glumă este în regulă, dar evitați orice altceva care ar putea fi considerat ofensator de cineva.
  • Generozitatea merge, de asemenea, un drum lung. Nimeni nu-i place un tip care este prea zgârcit pentru a avea un moment bun. Același lucru se poate spune despre cineva care refuză să dea un dolar din când în când.
  • Imaginea intitulată Fiți atractivă pentru fete Pasul 9
    4. Luați riscuri pentru a vă distra. Să fie o persoană distractivă acționând asupra spontaneității. Este atractiv și mai interesant de a fi în jurul unei persoane care doresc să meargă într-o aventură. Acest lucru poate, de asemenea, să-i arate cât de interesant puteți fi.
  • A fi prostie și distracție arată, de asemenea, că sunteți încrezători și nu vă temeți de a-și asuma riscuri.
  • Imaginea intitulată Fiți atractivă pentru fete Pasul 10
    5. Fii intelectual curios. Atent să nu fie o cunoaștere a tuturor sau prea pretențioasă. Cele mai multe fete vor dori un tip care citește din când în când și este interesat de lumea din jurul lui. Puneți jocul video și ridicați o carte. Încercați să intrați în obiceiul citirii știrilor în fiecare dimineață. Veți avea mai mult de adăugat la o conversație când vă aflați în partea de sus a evenimentelor curente.
  • Nu fiecare fată îi pasă de asta.
  • Imaginea intitulată Fiți atractivă pentru fete Pasul 11
    6. Utilizați-vă simțul umorului. Făcând ca cineva să râdă este un lucru minunat și este atractiv. Este una dintre cele mai delicioase trăsături femei care caută într-un bărbat. Nu modificați umorul pentru a face apel la cineva în special. Umorul dvs. natural va atrage tipul de persoană pe care o veți putea relaxa.
  • Râsul afectează oamenii pe un nivel chimic. Crește nivelul serotoninei din creierul nostru, ceea ce determină funcția creierului nostru să funcționeze mai eficient.
  • Imaginea intitulată Fiți atractivă pentru fete Pasul 12
    7. Fi o persoană încrezătoare. Acest lucru nu are întotdeauna de a face cu aspectul tău, dar cum te gândești la tine. Au încredere că îți vei atinge obiectivele. Schimbați-vă mentalitatea: dacă credeți că sunteți atractivi, veți fi atractivi. Gândirea pozitiv este primul pas, dar apoi să "acționeze" pozitiv va crește stima de sine chiar mai mult. Acest lucru poate fi simplu ca să vorbim cu oamenii într-o manieră pozitivă și să vă concentrați energia în a acționa în acest fel.
  • Au ambiții pentru viața ta. Când aveți o unitate serioasă pentru viața voastră, femeile vor observa.
  • Schimba unul dintre obiceiurile tale rele. Începeți mici cum ar fi trezirea fără a lovi snooze de două sau trei ori sau bea 64 uncii de apă pe zi. Începeți să lucrați mic și progresiv pentru a vă îmbunătăți în moduri mai mari.
  • Faceți ceva ce ați fost procrastinatând. Nu există timp ca prezentul. Poate chiar să fie un lucru mic cum ar fi curățarea camerei.
  • Metoda 3 din 3:
    Determinând cine atragi
    1. Imaginea intitulată Fiți atractivă pentru fete Pasul 13
    1. Căutați semnale de flirt. Există câteva semnale universale care sunt utilizate frecvent. Acesta este un flirt clasic folosit de femei: o fată zâmbește la tine și apoi își ridică sprâncenele repede în timp ce se blochează în contact cu ochii. Nu vă bazați pe cineva care să inițieze flirtul. Acest lucru nu se va întâmpla întotdeauna în mod discontinuu. Să fie în căutarea unui contact vizual și un zâmbet.
    • Nu vă fie frică să faceți flirtul inițial cu cineva.
  • 2. Căutați pe cineva din liga voastră. Băieții și fetele sunt de obicei atrase de cei care sunt în liga lor. Când oamenii datează din liga lor, relațiile suferă de obicei din cauza geloziei sau a lipsei de interes. Luați o clipă să vă uitați în oglindă și să vă întrebați cât de atractivă sunt eu? Acest lucru ar putea fi greu pentru unii și majoritatea oamenilor au nevoie de ajutor dacă nu înțeleg ce "ligă" intră. Aspectul fizic nu ia în considerare totul.
  • Atractivitatea ta depinde, de asemenea, de personalitatea ta (inclusiv umorul tău), dansul se mișcă, hobby-urile tale, prietenii tăi, viața ta de familie și multe altele.
  • Există relații de succes în care membrii cuplului sunt din liga celuilalt. Luați acest lucru cu un bob de sare și știți că păstrarea acestui lucru va face pur și simplu lucrurile puțin mai ușor pentru dvs.
  • În general, dacă simțiți o legătură cu cineva, probabil că aveți o lovitură. Sunteți, de asemenea, probabil în aceeași "ligă" dacă simțiți un tip de chimie. Dă-i bătaie!
  • Imaginea intitulată Fiți atractivă pentru fete Pasul 15
    3. Niciodată nu timid de o oportunitate. Nu vă limitați niciodată de locul în care ar trebui să încercați să atrageți pe cineva. Nu știți niciodată când scânteia magică se va aprinde. Există încă o șansă chiar dacă lucrați târziu și pe metrou pe timp de noapte.Niciodată nu vă îndepărtați de o oportunitate de a atrage o femeie.
  • Flirtul într-un loc neobișnuit ca un metrou sau o cameră de așteptare arată încredere. Nu știți niciodată până nu încercați.
  • Nu ieși ca prea puternică. Este important să profitați de momentul, dar faceți-o într-un fel în care fata nu se simte incomodă.
  • Angajați ascultarea activă atunci când vorbiți cu cineva. Acest lucru vă va oferi mai mult o oportunitate și vă va arăta că vă pasă. Ascultați să obțineți informații, să o înțelegeți, pentru a vă bucura și a învăța.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar