Cum să flirtezi cu o fată culea alfa

Fiind un "bărbat alfa", înseamnă a fi un om dominant, încrezător și puternic. Înseamnă să știi și să primești ceea ce vrei. Alpha Bărbații par să obțină întotdeauna ceea ce doresc, și de aceea sunt adesea admirați și emulați. Dacă respectați mentalitatea de sex masculin Alpha și doriți să o aduceți în viața personală, există câteva lucruri pe care trebuie să le faceți - și să evitați - să flirtezi cu o fată "."

Pași

Partea 1 din 3:
Apropierea de fete cu încredere în mod confidențial
  1. Imagine intitulată flirt cu o fată The Way Alpha Pasul 1
1
Mergeți ca un bărbat alfa. Când vă apropiați de fată, aveți ochiul dvs., nu vă rătăciți, înfundați în mod obișnuit în grupul ei prieten, și apoi inițieți ciudat o interacțiune. Un bărbat alfa vede fata pe care vrea să o flirteze și se apropie direct, cu încredere și scop. Plimbare ca tine sunt în control, cu pași mai lenți, determinați. Știi unde te duci, și nimic nu este în picioare Ihttps: // Get-A-Wingman.com / alfa-bărbat-corp-limbă-hacks-acel-instantaneu-boost-dvs.-atractivitate /
  • După cum sună lame, nu vă fie frică să vă practicați plimbarea în casa dvs. Încercați să găsiți un loc cu oglinzi, astfel încât să vă puteți observa. Uneori, oamenii au nervuri nervoase pe care nici măcar nu le observă, așa că nu vă răsturnați să practici un pic.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată The Way Alpha Pasul 2
    2. A stabili un contact vizual. Când vorbești cu o fată care te interesează, mai ales o fată extrem de atractivă, ea poate fi intimidantă să se uite direct în ochii ei. Dar când vă distrați privirea, trimiteți mesajul pe care îl credeți că este în afara ligii voastre. Majoritatea femeilor nu vor fi interesați să flirteze cu un bărbat care a anunțat deja inconștient că se simte nedemn.Când vă prezentați și începeți să vorbiți să faceți contact cu ochii.
  • Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să te uiți la ea - că poate fi un pic înfiorător. Este bine să spargeți contactul vizual ocazional.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată The Calea Alpha Pasul 3
    3. Introduceți-vă într-o voce încrezătoare și constantă. Dacă ea este în mijlocul unei conversații, așteptați până când există o pauză ușoară înainte de a spune ceva, "Îmi pare rău că am întrerupt, dar trebuia să vin să salut."Dacă este un pic surprins, este un lucru bun. I-ai arătat imediat că ești încrezător și nu ezitați să urmăriți ceea ce doriți. Extindeți-vă mâna pentru o strângere de mână pentru a arăta că sunteți maturi și asigurați-vă că vă strângeți mâna suficient de bine, astfel încât ea știe că vă simțiți sigur în interacțiunea voastră.
  • Evitați linii de ridicare. Femeile sunt atrase de autenticitate, așa că nu acționați ca și cum ați folosi un manual de flirt pentru a vorbi cu ea. Spune-i cu încredere de ce ai abordat-o. Poți să spui ceva, "Te-am văzut din întreaga cameră și trebuia să vin să spun hi la cineva atât de minunat", "am vrut cu adevărat să mă prezint pe cineva cu un zâmbet atât de frumos."
  • Dacă nu doriți să utilizați un compliment chiar de pe frica de teamă de a suna brânză, asigurați-vă că planificați un alt deschizător logic. Dacă aveți prieteni reciproc, puteți spune: "Sunteți prieteni cu ____, dreapta? Te-am recunoscut și trebuia să vin să salut."Puteți face chiar o observație pentru a începe o conversație, cum ar fi:" Am observat că mâncați _____, nu este excelent?"Planificând ceva de spus, veți evita o tăcere ciudată.
  • Partea 2 din 3:
    Conversație și flirt
    1. Imagine intitulată flirt cu o fată The Way Alpha Pasul 4
    1. Întrebați-i întrebările. Acest lucru vă va permite să controlați conversația. Controlul unei conversații nu înseamnă că trebuie să vorbiți peste ea, să o întrerupeți sau să acționați ca o cunoaștere. Înseamnă că conduceți conversația. Întrebați-i întrebările despre ea însăși, atât pentru ao arăta că sunteți interesați să învățați despre ea și, de asemenea, să controlați subiectele de conversație. Nu-i întreba nimic intens sau personal, dar tipic, introductiv subiecte.
    • Dacă sunteți la o petrecere, puteți să o întrebați cum știe gazda. Dacă vă aflați undeva, întrebați-i întrebări introductive simple: numele ei, ceea ce face, de unde este, și altele asemenea. Odată ce ați aflat un pic despre ea, puteți cere mai multe întrebări personalizate, în profunzime.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată The Way Alpha Pasul 5
    2. Limitați-vă cuvintele. Vorbește despre tine doar când este potrivit, dar nu lansați în povestiri lungi sau monologuri despre viața ta. Lăsați-o să împărtășească mai mult despre ea însăși decât despre tine, vorbind doar despre tine dacă întreabă, sau dacă vrei să subliniezi ceva în comun. Cu atât mai mult este capabil să vorbească despre ea însăși, iar atenția mai rapidă pe care o arătați, cu atât mai bine.
  • Imagine intitulată Flirt cu o fată The Way Alpha Pasul 6
    3. Păstrați lucrurile ușoare și pozitive. Alpha Bărbați nu se plâng și, cu siguranță, nu-i simt rău pentru ei înșiși. Ei își creează propriile realități, deci evitați să fiți un "Downer Debbie", în timp ce vorbiți cu fata care vă interesează. Dacă aveți un simț al umorului, utilizați-l! Efectuarea unei fete râde este o tehnică de flirting extrem de eficientă. Vrei să te asocieze cu pozitivitate, râs și distracție, așa că nu te plânge.
  • Dacă spune ceva negativ, susține opinia ei, dar oferă o rotire pozitivă asupra lucrurilor. Dacă ea spune că ceva despre vremea este groaznică, puteți spune ceva de-a lungul liniilor: "Nu este minunat, dar cel puțin putem suferi împreună prin ea."
  • Imagine intitulată Flirt cu o fată The Way Alpha Pasul 7
    4. Oferă complimente autentice. Nu o bombarda cu lingușire doar pentru ao face ca tine. Comentariu despre calitățile atractive pe care le vedeți în ea. Deoarece bărbații alfa sunt siguri în ei înșiși, nu spun lucruri pe care nu înseamnă cu sinceritate. Nu numai că aceasta va arăta că sunteți o persoană autentică, o va face să aprecieze și mai mult complimentele voastre.
  • Dacă vorbește despre slujba ei, puteți spune ceva, "Se pare că ești extrem de inteligent pentru a gestiona toate acestea." Dacă spui o glumă să-i facă să râdă, îi poți oferi așa ceva, "Aveți un râs unic. imi place." Nu veți arăta ca un bărbat alfa doar spunându-i că este fierbinte.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată The Way Alpha Pasul 8
    5. Creați banter. Nu vă fie frică să o tachinezi puțin. Alfa bărbați ooze încrederea, și ei nu sunt timizi să fie autentici. Evident, nu spune nimic care ar putea să o ofenseze, dar să-i facă să râdă că o cheamă pe lucruri stupide.
  • O modalitate distractivă de a începe o lumină redusă cu o femeie pe care tocmai ați întâlnit-o este să o acționați ca și cum ați cunoscut-o pentru totdeauna. Odată ce începe să vorbească puțin despre ea însăși, puteți spune ceva, "Oh [numele ei], ai fost întotdeauna atât de amuzant / încăpățânat / stângace / observator / nerdy." Puteți crea atracție făcându-i să râdă și să se simtă confortabil.
  • Imagine intitulată Flirt cu o fată The Way Alpha Pasul 9
    6. Lăsați conversația să curgă în mod natural. Nu apropiați de o fată cu scopul singular de a asigura o întâlnire cu ea. În schimb, faceți-vă obiectivul de a avea o conversație mare, flirta. Femeile pot spune în mod obișnuit dacă le "luați", mai degrabă decât flirtul, iar flirtul este mult mai ușor, distractiv și necommittal. Lăsați conversația să fie organică și naturală și o întreabă doar atunci când se simte bine că merge bine.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată The Way Alpha Pasul 10
    7. Terminați conversația. Odată ce ați vorbit puțin, terminați conversația în mod corespunzător. Dacă a plecat bine, întrebați-o la o întâlnire sau pur și simplu obțineți numărul ei. Dacă știi că o vei vedea din nou, spune-i că te-ai bucurat de întâlnire și vorbește cu ea. Prin terminarea conversației în termenii dvs., ați afirmat încă o dată alfa-ness-ul. Așteptați o conversație și spuneți ceva asemănător ", a fost minunat să vorbim cu dvs. și vă voi da un apel / vă vedem mai târziu / indiferent de]."
  • Dacă lucrurile nu merg fără probleme și nu pare interesată, nu vă faceți griji sau stresați peste el. Chiar și bărbații alfa se respingă uneori, dar nu contează. Cheia pentru a fi un alfa nu este nevoie de nimeni altcineva să vă valideze, astfel încât să continuați. Respingerea nu este nimic de teamă.
  • Partea 3 din 3:
    Privind ca un alfa
    1. Imagine intitulată flirt cu o fată The Way Alpha Pasul 11
    1. Arata foarte bine. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să obțineți dintr-o dată un pachet de șase, să vă tăiați barba iubită sau să lăsați mii de dolari pe un nou garderobă. Decideți ce înseamnă "mare" pentru dvs. și fiți așa. Dacă înseamnă exercitarea regulată și de a obține mai mult, faceți-o. Dacă înseamnă doar perierea părului, faceți asta! Fiind un alfa, și flirtează ca un alfa, este vorba despre sentimentul tău. Lustruiți-vă ceva pe care îl credeți că vă va face să arătați mai bine, să vă îngrijiți cum vă place și să știți că de fiecare dată când întâlniți o fată, sunteți cea mai bună versiune a dvs., indiferent de ce înseamnă asta pentru dvs.
    • Există bărbați alfa care arată ca Zac Efron, cu mușchi uriași și haine perfecte. Există, de asemenea, alfa bărbați cum ar fi Bill Clinton, care găsesc putere în încredere și intelectare. Fiind un bărbat alfa este mai mult despre mentalitate decât este vorba despre aspectul exterior.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată The Way Alpha Pasul 12
    2. Mențineți o bună igienă. În timp ce lucrurile precum coafura și garderoba sunt personale și până la tine, o bună igienă este ne-negociabilă. Dacă doriți să aveți cea mai bună lovitură cu fetele, nu puteți fi murdar sau neplăcut să fii în jur. Duș în mod regulat, păstrați-vă respirația mirosind proaspătă și păstrați-vă pielea și părul curat. Ar putea fi posibil să flirtezi cu succes în timp ce menține o rutină de igienă neglijentă, dar curățenia va crește cu siguranță șansele.
  • Imagine intitulată Flirt cu o fată The Way Alpha Pasul 13
    3. Cunosc diferența dintre alfa și cocoș. Uneori oamenii confundă o încredere, "alfa" Atitudinea cu a fi cocoșă. Un alfa este auto-asigurat, nu este nevoie să domine o conversație sau să fie întotdeauna centrul atenției și sunt flexibile - recunosc că sunt umani, la fel ca toți ceilalți - fac greșeli și le dețin la ei. Cineva care este cocoș, pe de altă parte, este arogant (stima de sine se bazează mai mult pe bogăție, privilegiu și factori externi), vor vorbi despre ceilalți, să fie nemilos în încercarea de a obține înainte, și nu va admite la greșeli sau scuza.
  • O persoană cu adevărat încrezătoare poate accepta critici, poate permite altcuiva să intre în lumina reflectoarelor și să o recunoască atunci când este greșit (fără a fi scutită).
  • Imagine intitulată flirt cu o fată The Way Alpha Pasul 14
    4. Transportați cu încredere. Se ridică drept și nu vă fie frică să faceți spațiu. Nu veți vedea că alfa bărbați s-au mușcat și nervos cu hainele sau mâinile lor. Respirați adânc și spuneți-vă că sunteți cel mai tare om din cameră. Luați o poziție largă dacă sunteți în picioare și păstrați-vă brațele în părțile dvs. Concentrați-vă pe privirea confortabilă, asigurată de sine și dominantă, indiferent dacă vă simțiți așa din interior.
  • Privind ca un bărbat alfa este ca și cum ai exercita un nou mușchi. De fiecare dată când o faci, va deveni mai ușoară și mai ușoară. În cele din urmă, veți începe să vă simțiți ca un bărbat alfa, de asemenea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar