Cum să intrați în capul unei fete

Poate fi descurajantă încercarea de a intra în capul unei fete și să o facă să se gândească la tine. Pune-ți cel mai bun picior înainte și o câștigă, oferindu-i toată atenția, făcându-i râsul, impresionând-o cu abilitățile tale. Faceți-vă memorabili prin căutarea încrezătoare și asigurată de sine în ceea ce vorbiți și cum vă îmbrăcați. Să o cunoști mai bine prin citirea limbii corpului și prin învățarea despre hobby-urile și muzica preferată.

Pași

Metoda 1 din 3:
Câștigând-o cu conversație
  1. Imaginea intitulată intrați într-o fată
1. Dă-i o atenție maximă. Inspirați încrederea unei fete în voi, oferindu-i o atenție completă în timpul unei conversații. Faceți contact direct cu ochii, la cap și să reacționați în timp ce vorbește și repetă lucrurile înapoi pentru a transmite că ascultați. Acest lucru va funcționa pentru a vă face să arătați carismatic și empatic la ea.
  • De exemplu, dacă vă spune despre proiectul său actual la locul de muncă, interdictați cu comentarii pozitive cum ar fi, "Îmi pot imagina că implică o mulțime de angajament!" sau "Se pare că ai abilități de gestionare a timpului mare!"
  • Imaginea intitulată intrați într-o fată
    2. Fa-o sa rada. Femeile răspund la umor și apreciază oamenii care le pot face să râdă. Râsul poate, de asemenea, să reducă timiditatea sau defensivitatea și să o facă să se simtă confortabilă cu tine. Spuneți o glumă, faceți o impresie sau împărtășiți un anecdote amuzant despre dvs. pentru a vă face să vă simțiți fericiți și la ușurință.
  • Imaginea intitulată intrați într-o fată
    3. Vorbește despre abilitățile tale fără a fi lăudat. Aduceți-vă abilitățile și hobby-urile într-un mod tact de a le impresiona fără a părea arogant. Așteptați ca conversația să conducă acolo în mod natural sau să o întrebe despre interesele ei sau de talente ascunse pentru a configura subiectul. Talentele sau distracțiile interesante vă vor face să parcă mai interesant și mai dinamic.
  • "De exemplu, discutați despre abilitățile dvs. de surfing spunând ceva asemănător, "Este o activitate distractivă și provocatoare. Am dedicat o mulțime de timp și practică să mă îmbunătățesc mai bine."
  • Imaginea intitulată intrați într-o fată
    4. Stabiliți legături cu ea. Creați un raport prin căutarea conexiunilor dintre voi doi. Interesele comune, hobby-urile sau experiențele pot forge o legătură între oameni. Puneți întrebări până când dezvăluie un aspect al vieții pe care îl împărțiți, apoi evidențiați acea conexiune reciprocă.
  • De exemplu, dacă menționează o dragoste de filme zombie, exprimați-vă aprecierea pentru gen, spunându-i propriile filme preferate.
  • Metoda 2 din 3:
    Înțelegerea ei
    1. Imaginea intitulată intrați într-o fată
    1. Citiți limba corpului ei. Căutați indicii fizice care pot indica modul în care se simte despre tine. Postările și mișcările pot reflecta ceea ce se gândește și se simte și oferă o perspectivă asupra modului în care ar trebui să acționați în jurul ei. Unele indicii posibile de limbă corpului pot include:
    • Dacă vă reflectă mișcările, ea este probabil intrigată de dvs.
    • Dacă ea joacă cu părul, ea este probabil încercând să-și păstreze atenția.
    • Dacă ea se încurcă de pe picior, este un semn că este confortabilă cu tine.
    • Dacă ea se blochează cu tine pentru câteva secunde consecutive, probabil că vrea ca interacțiunea să meargă mai departe.
  • Imaginea intitulată intrați într-o fată
    2. Aflați despre hobby-urile ei. Întreabă-i ce vrea să facă în timpul liber și dacă are hobby-uri regulate. Hobby-urile vă pot spune multe despre creativitatea unei persoane, viața socială, talentele și pasiunile. Pentru ao cunoaște cu adevărat, cereți-vă să se alăture unei clase, excursii sau unui eveniment pentru a experimenta prima dată hobby-ul preferat.
  • De exemplu, întrebați dacă vă puteți alătura ei pentru o plimbare cu bicicleta sau o clasă de yoga.
  • Imaginea intitulată intrați într-o fată
    3. Ascultați muzica preferată. Muzica preferată a unei persoane este strâns legată de personalitatea lor, astfel încât știind ceea ce ascultă să vă dau mai multă înțelegere asupra cine este ea. Întreabă-o cine sunt trupele sau artiștii ei preferați sau căutați orice preferințe pe care le-ar fi putut enumera pe conturile sale sociale. Utilizați un serviciu digital de streaming pentru a previzualiza sau a descărca melodii sau albume pe care le place și le ascultă, pe cont propriu sau cu ea.
  • Imaginea intitulată intrați într-o fată
    4. Întrebați despre familia și prietenii ei. Înțelegerea relației cuiva cu cei dragi poate oferi o mare înțelegere a ceea ce sunt. Întrebați despre familia și prietenii ei indirect, întrebându-vă cine sunt cei mai influenți oameni din viața ei. Cum răspunde la întrebare (eu.E. Cine menționează și cum vorbește despre ei) vă va spune foarte mult despre viața ei.
  • Metoda 3 din 3:
    Caută auto-asigurată
    1. Imaginea intitulată intrați într-o fată
    1. Exercițiile de respirație pentru a vă relaxa înainte de ao vedea. Privind rece și încrezător, va face cu siguranță o impresie mai bună decât a fi nervoasă sau nervoasă. Chiar înainte de ao vedea, face exerciții de respirație pentru a-ți rezolva nervii. Respirați prin nas, țineți-l pentru cinci conturi, apoi expirați prin gură pentru un alt număr de cinci. Repetați acest lucru de zece ori pentru a atinge efectul complet!
  • Imaginea intitulată intrați într-o fată
    2. Vorbi cu o voce încrezătoare. Pentru a suna încrezător atunci când vorbește cu o fată, vorbește clar și audibil. Asigurați-vă că nu vorbiți într-un mod moale sau încurcat vorbind puțin mai tare decât v-ați instinctuar. Practicați în prealabil pentru a vă simți confortabil cu tonul și volumul.
  • Imaginea intitulată intrați într-o fată
    3. Prezintă o atitudine ușoară. Fiind pus înapoi este o modalitate excelentă de a transmite că sunteți confortabil în propria dvs. piele, care este obligată să-i atragă atenția. Folosiți-vă limbajul corpului pentru ao conecta prin înclinarea înapoi și orientată spre înainte, în timp ce vorbesc cu ea, demonstrând deschiderea și o vibrație ocazională. Evitați să fiți insultați sau ați prelucrat în conversație și să evitați să vă uitați peste-dornici.
  • De exemplu, în loc să întrebați: "Îți place acest restaurant? Putem merge în altă parte dacă nu ", spuneți:" Îmi place foarte mult acest restaurant și am crezut că ar fi o alegere excelentă. Sper că și-ți place."
  • Imaginea intitulată intrați într-o fată
    4. Rochie pentru a impresiona. Alegeți îmbrăcăminte care vă face să vă simțiți încrezători, dar reflectă și stilul original. Pentru a arăta împreună, optați pentru un costum montat sau adaptat și evitați orice sacgy, fără formă sau prost. Purtați o culoare sau un model pe care vă simțiți cel mai atractivă și adăugați accesorii unice pentru a accentua personalitatea dvs. unică.
  • Purtați blugi montați și un blazer negru sofisticat și adăugați o brățară colorată sau eșarfă preferată pentru a accentua aspectul.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar