Cum să fugi în liceu

Găsirea modalității corecte de a fi depășită și de a face prieteni în liceu poate fi o luptă. Indiferent dacă sunteți în mod natural timid sau doriți să fiți și mai ieftini, având încrederea de a vorbi și de a face o impresie bună poate fi o propunere stresantă. Cu toate acestea, chiar și cea mai timidă poate face schimbări mici pentru a deveni o persoană încrezătoare și de ieșire.

Pași

Partea 1 din 3:
Implicarea în școalăSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imaginea intitulată trece în etapa de liceu 7
1. Voluntar ca lider pentru proiecte de grup. Acest lucru vă va oferi un motiv bun pentru a vorbi și vă va oferi o mulțime de lucruri de spus. Fiind un lider într-un grup mic, de asemenea, vă face să arătați mai încrezător la colegii dvs. Preluați și prezentați inițiativa.
  • Imaginea intitulată trece în etapa de liceu 8
    2. Ridicați-vă mâna în clasă. O modalitate de a vă provoca a fi mai ieșită este încercând să răspundeți la una dintre întrebările profesorului dvs. în fiecare săptămână sau în fiecare zi sau în fiecare perioadă de clasă. Răspunsul la întrebările din clasă vă oferă posibilitatea de a practica să fie mai ieșită și vă oferă o audiență captivă a colegilor dvs. Nu puneți prea multă presiune asupra dvs. pentru a vă îndeplini. Continuați să încercați.
  • Imaginea intitulată trece în etapa de liceu 9
    3. Alăturați-vă unui club. Aceasta este o oportunitate de a vorbi cu oamenii despre un interes comun. Acest lucru poate face mult mai ușor să fugi pentru că știi că ai o limbă comună cu acest grup. În plus, cluburile și activitățile extracurriculare au în mod obișnuit întâlniri cu agendele. Care vă oferă și mai multă ocazie de a pregăti ceea ce ați putea spune în avans.
  • Dacă vă bucurați în special unul dintre subiecții dvs., poate exista un club academic pe care îl puteți înscrie pentru a afla mai multe și angajați cu alți studenți care se bucură și de subiect.
  • 4. Participați la producții de teatru. Teatrul școlar este o mare oportunitate de a fi mai iesită. Audiție pentru un spectacol. Veți întâlni o mulțime de oameni noi și chiar dacă nu sunteți aruncați în jocul școlii, veți avea ocazia să faceți cu încredere în fața altora.
  • 5. Juca un sport de echipă. În timp ce este posibil să nu obțineți multe oportunități de a vorbi cu alte persoane, dar lucrul cu alți jucători vă ajută să construiți încredere și încredere cu colegii dvs. Redarea unui sport vă place, chiar dacă nu sunteți minunat la el, este doar o modalitate de a întâlni oameni noi care au interese comune. Mulți sportivi studenți construiesc prietenii de viață cu coechipierii lor.
  • Image denumită trecerea în etapa de liceu 10
    6. Du-te la un mic noapte deschis sau poezie slam. Dacă școala dvs. găzduiește aceste lucruri, aceasta poate fi o mare oportunitate de a încerca să ieșim în fața unui grup de străini și, dacă nu reușiți, aceasta este o situație de miză scăzută pentru că nu trebuie să-l vedeți niciodată pe acești oameni din nou. Cântați o melodie, citiți o poezie, spuneți o glumă. Ieșiți în afara zonei dvs. de confort.
  • Nici măcar nu trebuie să faci. Poți doar să participe la spectacol și să vorbești cu artiștii și cu alți membri ai publicului.
  • Partea 2 din 3:
    Vorbind cu oameni noiSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Image denumită trecerea în liceul de liceu 1
    1. Zâmbiți la o persoană nouă. Oamenii sunt mai probabil să se apropie sau să vorbească cu un străin care zâmbește. Împărtășirea unui zâmbet te face să apară fericit și abordabil. Zâmbind crește și propriul nivel de mulțumire, iar în majoritatea cazurilor, oamenii mai fericiți sunt mult mai încrezători. Setați un gol de a zâmbi la cineva și să salute în fiecare zi. Este posibil să nu primiți întotdeauna un răspuns, dar actul de zâmbet în mod repetat și salut oamenii noi vă va face să pari și să vă simțiți mai ieșite.
  • Imaginea denumită trecerea în etapa de liceu 2
    2. Discutați despre experiențele comune. Dacă aveți o clasă cu altcineva, vă vedeți unul pe celălalt la un film în weekend sau sunt ambii în trupa școlară, acestea sunt toate punctele de pornire excelente pentru o conversație. Abordați oamenii și vă aduceți în mod obișnuit interesul comun, chiar dacă trebuie să practicați să fiți casual.
  • De exemplu, ați putea spune: "Nu m-am simțit minunat în legătură cu acest test în chimie. Cum crezi că ai făcut-o?"
  • Ai putea întreba ceva asemănător ", ți-a plăcut filmul ăsta de weekend trecut?"
  • Încercați să le complimentezi spunând: "Ai făcut minunat pe acel solo în bandă."
  • Imaginea intitulată trece în etapa de liceu 3
    3. Discutați cu cineva în timpul fiecărui eveniment social. Chiar dacă este pur și simplu să urce și să spună Hi, să te forțezi să vorbești cu cel puțin o persoană în timpul oricărui angajament social. Acest lucru poate însemna discutarea cu cineva la o petrecere, o întâlnire a unui grup extracurricular sau pur și simplu între perioadele de clasă. Pregătiți o listă de subiecte înainte de timp, deoarece dacă vă este frică, ați putea spune un lucru greșit, acesta este o modalitate excelentă de a vă simți mai încrezător. Lista poate include orice lucru care poate fi interesant la evenimentul social în cauză. De exemplu, "ce echipă vă înrădăcinezi?"Este o linie mare de deschidere la un joc de fotbal de vineri seara.
  • Vorbește cu oamenii care par timizi. Acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți mai încrezători și confortabil pentru că ați putea fi ambii în aceeași barcă.
  • Doar spuneți hi! Trebuie să începeți undeva și un salut simplu este bine.
  • Imaginea intitulată trece în etapa de liceu 4
    4. Discutați cu prietenii prietenilor. Aceasta este probabil o situație mai confortabilă și va fi mai ușor să vă abordați pentru că aveți un prieten în comun.
  • Începeți cu ceva de genul, "Ești un prieten al dreptului lui Brenda? Sunt Sam. Brenda și cu mine mergem la școală împreună. Ne-am întâlnit la ziua ei de naștere." Acest lucru ia toată presiunea de pe cealaltă persoană să-și amintească cine sunteți și începeți conversația.
  • Dacă nu știți deja din întâlnirile anterioare, întrebați, "Cum ați întâlnit Brenda?"
  • Dacă nu ați văzut în ultima vreme prietenul dvs. reciproc, puteți întreba după ei. Spune ceva de genul, "Cum a fost Brenda?"
  • Image denumită trecerea în etapa de liceu 5
    5. Alăturați-vă unei conversații preexistente. Nu vă simțiți presați să creați întotdeauna conversația. Dacă un grup de oameni vorbesc deja, să se alăture chat-ului. Acest lucru poate fi la fel de simplu spunând: "Oh, am văzut și filmul ăsta. Ce te-ai gândit la sfârșit?"Doar mergeți și vă alăturați în conversație. Amintiți-vă că opiniile dvs. sunt valabile, iar oamenii se vor bucura să le audă.
  • În cazul în care grupul de studenți care se alătură este într-un alt grup social decât cel pe care-l petreceți, nu lăsați să vă intimideze. Amintiți-vă că cel mai rău scenariu este că nu faceți prieteni noi, iar dacă grupul de studenți nu vă place, puteți încerca întotdeauna să vorbiți cu un alt grup de oameni.
  • Imaginea intitulată trece în etapa de liceu 6
    6. Amintiți-vă lucrurile pe care oamenii le-au spus. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai confortabil atunci când vă apropiați de ei și să vă concentrați de tine, dacă vă simțiți timizi. În plus, aceasta asigură persoana cu care vorbești cu care îți pasă de ei, de când ai făcut un efort să-ți amintești ce se întâmplă în viața lor.
  • Dacă cineva menționează că vor vedea familia din stat în acest weekend, întrebați-le despre aceasta luni.
  • Dacă un prieten a fost nervos despre un test de matematică săptămâna trecută, urmați-vă pentru a vedea cum au făcut-o.
  • Amintiți-vă zilele de naștere ale oamenilor și le dorim bine în acea zi.
  • Partea 3 din 3:
    Întrebându-i pe alții pentru ajutor și sfaturiSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată trece în etapa de liceu 11
    1. Adresați-vă prietenilor sau membrilor familiei pentru sfaturi. Ei vă pot revizui comportamentul prin observarea directă a modului în care acționați sau prin voi, spuneți membrilor dvs. de la egal sau de familie despre un incident în care v-ați simțit foarte timid. Majoritatea oamenilor vor fi bucuroși să vă ajute cu acest lucru și să vă dau sfaturi, dar încercați să găsiți pe cineva care iese și încrezător în modurile în care doriți să fiți.
    • Întrebați-le: "Ce ați fi făcut în situația mea?"
    • Solicitați feedback cu privire la modul în care puteți fi mai abordabil sau personalizat data viitoare când vă aflați într-o situație similară.
    • Amintiți-vă prietenului sau membrii familiei dvs. să ofere feedback constructiv (util), nu doar critica comportamentelor dvs.
  • Imaginea intitulată trece în etapa de liceu 12
    2. Mimic comportamente de ieșire pe care le admirați. Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să fii tu sau să fii încrezător în cine ești. În schimb, aceasta este o modalitate de a învăța comportamente de ieșire, acționând ca o persoană care este deja ieșită și încrezătoare. Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună de a reduce stresul legate de încercarea de ceva nou pentru că ați văzut deja că aceste comportamente sunt eficiente.
  • Gândiți-vă la cineva a cărui personalitate pe care o admirați - ar putea fi prietenul tău, ar putea fi membru al familiei, ar putea fi chiar o celebritate. Apoi, urmăriți-le în timp ce se angajează cu alți oameni. Ridica-ți limbajul corpului, precum și indicii lor verbale. Ei ar putea să-i complimenteze pe alții sau să dea o mulțime de îmbrățișări. Data viitoare când vă aflați într-o situație socială, încercați să imitați unul sau două dintre comportamentele lor de ieșire.
  • Imaginea intitulată trece în etapa de liceu 13
    3. Jocul de rol cu ​​prietenii sau familia. Dacă știți că mergeți la o petrecere, întâlnire sau alt eveniment în curând, practicați. Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei să acționeze ca un străin sau o cunoștință cu care puteți interacționa la eveniment. Abordați-le și încercați o varietate de salutări, startere de conversație și alte interacțiuni. De mai multe ori faci ceva, cu atât mai natural se simte.
  • Ai putea spune, "Mă duc la o petrecere și vreau să par foarte ieșit. Poți să faci un mic joc de rol cu ​​mine pentru a vedea cum aș putea interacționa cu ceilalți să pară ieșirea?"
  • Imaginea intitulată trece în etapa de liceu 14
    4. Luați o clasă de stimulare a încrederii. Căutați online sau solicitați un consilier de îndrumare sau terapeut pentru o recomandare a unei clase care vă poate ajuta să construim încredere. Acest lucru ar putea varia de la dezbatere la public vorbind cu gătit. Organizațiile naționale precum maeștrii de toast sunt o opțiune excelentă. Puteți chiar să găsiți cursuri de weekend sau după-amiaza pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți încrederea și să fiți mai ieși.
  • Image denumită trecerea în liceul Pasul 15
    5. Solicitați asistență profesională. Dacă vă aflați în imposibilitatea de a vă atinge obiectivele pentru a dezvolta mai multă încredere pe cont propriu, este posibil să doriți să vorbiți cu un profesionist. Consilierii de orientare și terapeuții au educația și formarea pentru a vă ajuta să reușiți în obiectivele dvs. pentru a vă schimba obiceiurile. Există, de asemenea, programe de grup de grup pentru persoanele anxioase care oferă sprijin și încurajare.
  • Medicamentele anti-anxietate pot fi prescrise pentru a vă ajuta să vă simțiți mai relaxați zilnic, dacă s-a descoperit că timiditatea dvs. este rezultatul unei tulburări de anxietate socială.
  • Un terapeut sau un consilier vă poate duce prin terapiile comportamentale cognitive pentru a vă ajuta să schimbați procesele de gândire negative și să vă îmbunătățiți încrederea generală, ceea ce face mai ușor de ieșire în situațiile sociale.
  • sfaturi

    Iubiți-vă și pe cine sunteți, și alți oameni vă vor plăcea și dumneavoastră.
  • Nu cheltuiți sume excesive de timp axate pe a fi depășită. Dacă nu vine în mod natural, încercați să faceți doar câteva lucruri care arată mai multă încredere în fiecare zi, dar nu vă împingeți prea tare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar