Cum să întrebați o femeie mai în vârstă

Ei spun că femeile îmbătrânesc ca vinul fin și dacă ai fierbinte pentru o femeie mai în vârstă, s-ar putea să te întrebi cum o poți câștiga. Solicitarea unei femei poate fi nervoasă în general, iar o femeie mai în vârstă poate fi și mai intimidantă. Dar gândiți-vă la asta: o femeie mai în vârstă știe ce vrea, deci dacă o place, întreabă-o! Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este că nu va spune că nu. Există, de asemenea, câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă mări șansele de succes. Pentru a vă ajuta, am pus împreună o listă de ajutor pe care o puteți folosi pentru a pune o femeie mai în vârstă. Degete încrucișate!

Pași

Metoda 1 din 11:
Stabiliți o legătură cu ea.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei femei mai vechi Pasul 1
1. Aflați dacă există chimie între dvs. înainte de ao întreba. Nu abordați pur și simplu o femeie mai în vârstă că sunteți atras și o întrebați fără a fi vorbit vreodată cu ea. Ia ceva timp pentru a avea o conversație pentru a vedea dacă există o scânteie sau o conexiune. Dacă o întrebi prea curând, ați putea să vă aruncați șansa!
  • O femeie mai în vârstă știe probabil ce vrea și nu dorește. Fiți răbdători și permiteți lucrurilor să se dezvolte în mod natural înainte de ao întreba.
  • Dacă ați fost deja prieteni cu ea pentru o vreme, atunci știți că amândoi aveți chimie și o conexiune, care este un lucru foarte mare.
Metoda 2 din 11:
Îmbrăcați bine când intenționați să o întrebați.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei femei mai vechi Pasul 2
1. Arătați-i că vă pasă de aspectul dvs. Nu trebuie să puneți pe un costum de 3 piese, dar, de asemenea, nu ar trebui să purtați transpirații sau haine murdare. Puneți un costum frumos, curat, purtați niște pantofi bine și fixați-vă părul. Ia ceva timp suplimentar pentru a vă rezolva, așa că vă uitați cel mai bine când o întrebați.
  • O pereche frumoasă de blugi sau pantaloni și o cămașă curată buton-jos este întotdeauna un pariu sigur. Completați aspectul dvs. cu niște pantofi de îmbrăcăminte maro sau negru, mai degrabă decât adidași pentru a vă asuma aspectul la nivelul următor.
Metoda 3 din 11:
Imaginați-vă cum va fi când spune ea.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei femei mai vechi Pasul 3
1. Imaginați succesul pentru a vă stimula încrederea. Imagine în capul tău că va spune da ori de câte ori o întrebi. Imaginați-vă cât de bine se va simți și cât de fericit veți fi. Păstrați acea imagine în cap, în timp ce vă pregătiți să o întrebați, astfel încât să pari sigur. Evitați tentația de a gândi la cele mai rele scenarii sau greșeli pe care le puteți face. Imaginați succesul și faceți o realitate!
Metoda 4 din 11:
Planificați o dată pe baza intereselor sale.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei femei mai vechi Pasul 4
1. Luați-o undeva pe care o cunoașteți. Să afli mai multe despre ea și despre ce este pasionată și interesată de. Afișează-ți noaptea în interesele ei, așa că se va distra și va fi mai probabil să spună da când o întrebi. Poate fi distractiv și prostie sau ar putea fi fantezie și formală - totul depinde de ceea ce îi place.
  • De exemplu, dacă este un mare fan John Mayer sau Fan Michael Bublé, puteți încerca să obțineți bilete la un concert dacă vin în zona dvs.
  • Nu accentuați prea mult. Uneori simplitatea este cea mai bună. De exemplu, dacă ea iubește mâncarea sau poezia mediteraneană, puteți face o rezervare la un restaurant sau căutați citiri de poezie pe care o puteți lua la ea.
Metoda 5 din 11:
Puneți telefonul departe.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei femei mai vechi Pasul 5
1. Dă-i atenția completă și nedivizată. Chiar dacă poate fi obișnuit pentru oameni în zilele noastre să fie pe telefoanele lor destul de mult tot timpul, o femeie mai în vârstă îl poate vedea ca imatur. În plus, dacă doriți să o arătați că sunteți serios, acordați-i toată atenția și păstrați-vă telefonul în buzunar.
  • Puneți telefonul în silențios!
Metoda 6 din 11:
Fii încrezător când o întrebi.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei femei mai vechi Pasul 6
1. Chiar dacă nu simți asta, încercați cel mai bine să-l falsificați. Este absolut normal să se simtă nervos, dar încrederea este esențială. De asemenea, nu doriți să ieșiți ca arogant sau cocoșat, așa că încercați să găsiți un echilibru. Încercați să fiți la fel de calm și politicos cum puteți fi, și dacă vă ajută, pretindeți că sunteți foarte relaxați și încrezători.
  • Începeți cu o simplă cerere de a vorbi cu ea, "Hei, aveți o secundă rapidă pentru a vorbi?"
Metoda 7 din 11:
Compliment apariția ei.
  1. Imaginea intitulată Adresați-vă unei femei mai vechi Pasul 7
1. Spune-i cât de bine arată așa că știe că ești interesat. Nu vrei să te apropii de ea din albastru și să o întrebi. Ia ceva timp să vorbească cu ea și să salute. Dați-i un compliment frumos despre felul în care ea pare să înceapă să sufere că ești atras de ea. În acest fel când întrebați că va părea o progresie naturală.
  • De exemplu, ați abordat-o și spuneți ceva de genul: "Hei, ce mai faci?"După ce va răspunde, puteți încerca un compliment," Arăți foarte bine ", sau ceva mai specific ca" Îmi place modul în care stilul tău."
Metoda 8 din 11:
Spune-i că vrei să o duci afară.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei femei mai vechi Pasul 8
1. Nu trebuie să o numiți o dată. De asemenea, nu trebuie să bateți în jurul tufișului. Să fie direct și spune-i despre un eveniment sau un restaurant pe care îl vei face. Apoi, întrebați dacă ar vrea să vină cu tine. Dar clarifică faptul că interesul dvs. este romantic.
  • De exemplu, ați putea spune: "Am 2 bilete la concert vineri, vrei să mă alături?"Sau" Am auzit lucruri minunate despre noul restaurant italian, lasă-mă să te duc vineri noaptea și putem vedea dacă e bine."
Metoda 9 din 11:
Ascultați-o când răspunde.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei femei mai vechi Pasul 9
1. Lasă-i să știe că îți pasă de ceea ce crede. Ea poate fi ezitantă sau ea vă poate pune întrebări despre intențiile dvs. Nu o spălați sau nu-i fi nerăbdători. Fiți atenți la ceea ce vă spune sau vă întreabă și răspundeți în mod corespunzător.
  • De exemplu, dacă întreabă ceva de genul: "Oh, va fi doar eu și tu la cină?"Puteți spune ceva calm și încrezător," Da, aș vrea să petrec ceva timp cu doar noi doi."
Metoda 10 din 11:
Asigura-o dacă are rezervări.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei femei mai vechi Pasul 10
1. Spune-i că nu-ți pasă de diferența de vârstă dacă e îngrijorată. Pentru că ești mai tânăr decât ea, ea nu poate fi sigură cum se simte despre a ieși cu tine la început. Ea ar putea fi îngrijorată de intențiile dvs. sau despre ceea ce se pot gândi alți oameni. Dacă este cazul, spune-i că sunteți atras de ea și că doriți doar să petreceți ceva timp cu ea. Arătați-i că sunteți autentic, fiind cinstit și luați timp să o liniștească.
  • Dacă spune ceva de genul: "Nu sunt sigur. Nu știu dacă mă interesează datând acum."Puteți spune ceva de genul:" Nu există nici o presiune. Este doar o noapte distractivă. Va fi un moment bun, îți promit."
  • Dacă ea este îngrijorată de alte persoane, puteți spune ceva de genul: "Cine îi pasă? Nu mă deranjează. Doar avem un moment bun."
Metoda 11 din 11:
Nu o luați personal dacă spune că nu.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unei femei mai vechi Pasul 11
1. Respectați-i dorințele și nu locuiesc pe ea. Este posibil să nu se simtă bine să se respingă, dar nu trebuie să reacționați furios sau să vă supărați. În plus, ar putea fi doar momentul. Ea nu poate fi interesată acum, dar dacă respectați dorințele ei, lucrurile se pot schimba în viitor, în timp ce dacă vă opriți, ar putea să vă distrugă șansele pentru totdeauna.
  • Dacă vă spune că nu este interesată deloc, atunci nu încercați să împingeți problema sau ați putea să vă opriți prea agresivi sau ca să o hărțuiți.
  • Păstrați-l simplu și spuneți ceva de genul "nici o problemă. Înțeleg complet."

sfaturi

Ia ceva timp pentru ao cunoaște și interesele ei, astfel încât să puteți alege un loc de întâlnire pe care credeți că vă va bucura.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar