Cum să vă întâlniți fetele

Probabil că ați aflat deja că nu există nici o cheie pentru întâlnirile fetelor, deoarece fiecare fată este diferită. Ceea ce impresionează o singură fată poate respinge altul, dar este doar o șansă pe care trebuie să o luați când ați lovit scena de dating. Indiferent de preferințele personale ale unei fete, există unele reguli universale de dating care vă vor ajuta să aterizați a doua dată și poate chiar o treime. Citiți mai departe pentru a afla cum să faceți viața dvs. de întâlnire un succes.

Pași

Partea 1 din 4:
Fiind cel mai bun
  1. Imaginea intitulată spune dacă un tip este interesat de tine Pasul 2
1. Concrederea proiectului. Una dintre cele mai calități atractive pentru femei este încrederea palpabilă. Fetele vor fi interesate de tine dacă pari să ai multe lucruri: Sunteți implicat în activități, aveți prieteni, vorbiți opinia dvs. și aveți obiective pe termen lung.
  • Încrederea poate provoca o mulțime de locuri. Nu trebuie să fii o stea de baschet pentru a atrage o fată - se implică doar în ceva care vă arată la cele mai bune. Ce activitate vă permite să străluciți?
  • Există o mare diferență între încredere și aroganță. Oamenii încrezători sunt admirați de alții pentru talentul lor, dar și harul și umilința lor. Dacă sunteți încrezător în tine, nu veți găsi nevoia de a vă lăuda despre asta.
  • Imaginea intitulată Găsiți o soție Pasul 10
    2. Fi autentic. Nu pretindeți că sunteți cineva pe care nu-l nu sunteți - fetele vor putea să vadă imediat prin ea. Nu este nimic în neregulă cu citirea unei trupe pe care o cunoașteți ca o fată îi place, astfel încât să puteți avea o conversație mai târziu, dar nu vă prefaceți că știți cum să jucați chitara, dacă nu sunteți pregătiți să o jucați o melodie la un moment dat. Fi real, și nu va trebui să mințiți.
  • Imaginea intitulată atrage fete fără a vorbi cu ele pasul 2
    3. Prezentați-vă bine. Fiecare fată are preferințe diferite sau "tipuri", dar nu vă faceți griji prea mult despre încercarea de a purta toate cele mai recente tendințe. Rochie corespunzătoare pentru situație - fără cămăși fără mâneci la un bar Martini, de exemplu - și nu-l exagerați cu Köln. Dacă vă arătați la o petrecere îmbrăcată la cele mai bune personale și senzație de încredere, veți acționa în acest fel - și există o șansă bună fata pe care încercați să o impresionați va uita că are chiar și un tip.
  • Partea 2 din 4:
    Să o cunoaștem pe un nivel mai profund
    1. Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 17
    1. Nu locuiesc prea mult pe aspectul unei fete. Toată lumea îi place să primească complimente, mai ales când au ieșit în mod evident din calea lor să se îmbrace și să arate bine, dar asta nu ar trebui să fie subiectul principal al conversației. Dați fata pe care doriți să o întâlniți cu o șansă de a fi mai mult decât rochia drăguță și tocurile pe care le purta.
    • Mai ales evitați să faceți comentarii sexuale despre apariția unei fete când încercați să o întâlniți. Stick la comentarii gustoase despre hainele, părul sau zâmbetul.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie pasul 1
    2. Fi un convertitor sincer. Evitați să luați linii, deoarece nu sună sinceră. Când vorbești cu o fată, spuneți ceva ce înseamnă de fapt. Când răspunde, nu vă prefaceți că ascultați, ascultați cu adevărat și încercați să mutați conversația într-un loc care se simte "real."
  • Desigur, conversația ar trebui să fie adecvată pentru setare. Dacă sunteți într-un bar zgomotos, fata pe care o discutați ar putea să nu aibă posibilitatea de a vorbi despre subiecții personali sau filosofici. Totuși, ar trebui să fie posibil să spunem ceva semnificativ cu privire la muzică, mulțimea sau la simțul serii care o arată că vă bucurați de acest moment cu ea.
  • Imagine intitulată Abordare Femei oriunde Pasul 7
    3. Lăsați-o să se simtă confortabilă. Când tocmai ați întâlnit o fată și doriți să o întrebați la o întâlnire, este foarte important ca ea să se simtă confortabil să se fi cu tine. Bucurați-vă de ciupercile ei și calitățile unice și încercați să nu fiți judecători.
  • Dacă spui ceva critic, chiar și în Jest, ar putea să iasă din cale greșită și să o facă aproape.
  • Puneți o mulțime de întrebări și urmăriți-le cu comentarii care au lăsat-o să știe că ascultați și îngrijiți ce spune ea.
  • Glumă în jur pentru a vă distra lucrurile, dar evitați să vă distrați de fată, de prietenii ei, de familia ei sau orice altceva care îi rănește sentimentele la începutul jocului.
  • Partea 3 din 4:
    Fiind o dată bună
    1. Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 14
    1. Puneți efort în prima dvs. dată. Ia-o undeva specială. Nu trebuie să fie scump, dar ar trebui să fie clar că ați pus niște gânduri în ea. Împărtășiți-vă restaurantul preferat cu ea sau duceți-o la un frumos punct pitoresc pentru un picnic. Dacă știți că îi place o echipă sportivă specială, cumpărați bilete la un joc.
  • Imaginea intitulată Obțineți băieți ca tine pentru personalitatea dvs. și nu arată pasul 5
    2. Nu fi prea nervos. Nu vă concentrați prea mult pe structura datei. În schimb, încercați să aveți cu adevărat un moment bun pentru a cunoaște pe cineva pe care l-ați întâlnit recent. Gândiți-vă la tot ce trebuie să învățați despre ea și tot ce trebuie să învețe despre tine. Dacă vă bucurați de compania ei acum, există și ei se bucură de a ta.
  • Imaginea intitulată tratați prietena dvs. Pasul 7
    3. Fii fizic. Indiferent dacă vă plasați mâna înapoi în timp ce așteptați în linie pentru bilete, țineți mâinile în timpul unui film, sau reveniți la locul dvs. După cină, un fel de atingere fizică va crește intimitatea pe care o simți cu fata pe care o ai Dating. Asigurați-vă că este doar consensual.
  • Partea 4 din 4:
    Fiind fiabil
    1. Imaginea intitulată tratați prietena dvs. Pasul 9
    1. Sunați-o când spuneți că o veți face. Dacă ați terminat prima dată cu o promisiune de a apela, urmăriți în următoarele câteva zile.
    • Dacă v-ați reflectat la data și vă dați seama că nu mai sunteți interesați, dați-i curtoazia de ao lăsa să știe că nu credeți că va funcționa.
    • Dacă doriți să continuați relația, nu jucați din greu pentru a obține. Fiți coerenți în comunicarea dvs.
  • Imaginea intitulată Determinați dacă un tip este nervos în jurul tău, pentru că îți place pasul 4
    2. Introduceți-i prietenilor dvs. Odată ce ați făcut câteva date, o modalitate excelentă de a vă cunoaște mai bine este să introduceți fetița care vă interesează prietenilor. Dacă l-au lovit, s-ar putea să fiți încurajați să luați relația cu un nivel mai profund.
  • Imagine intitulată iubesc prietena ta Pasul 13
    3. Aruncați în unele surprize. Coerența este importantă atunci când vă întâlniți, dar ar trebui să aruncați și în unele surprize romantice. Surprizele vor depinde de personalitatea fetei - poate că o va iubi dacă ați gătit cina pentru ea, a trimis flori la locul de muncă sau a planificat o călătorie distractivă de weekend. Ea va fi impresionată de gândul tău dacă o amesteci uneori.
  • sfaturi

    Dacă întâmpinați probleme la găsirea oamenilor până în aceleași pete vechi, încercați ceva nou - cluburi de aderare, voluntariat sau jucând un sport coed este o modalitate excelentă de a întâlni oameni.
  • Încercați să nu fiți prea pretențioși despre cine vă întâlniți. Dați oamenilor același beneficiu al îndoielii pe care le-ați dori să vă dea.
  • Dating online este o altă modalitate excelentă de a face noi conexiuni.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar