Cum să atrageți o femeie mai în vârstă (adolescenți)

Femeile mai în vârstă sunt mai experimentate, mai înțelepte, mai mature și mai încrezătoare. Deci, cum atragi unul? E destul de greu să atrage o fată mai veche, dar ai cu adevărat șansa de a fi stivuite împotriva voastră când ești un tip adolescent care încearcă să facă o impresie pe cineva mai în vârstă decât tine. Dar dacă vă exudeniți încrederea, extindeți orizonturile și arătați femeia că sunteți exact respirația de aer proaspăt de care are nevoie, o veți atrage în cel mai scurt timp. Dacă doriți să știți cum să prindeți ochiul unei femei mai în vârstă, urmați acești pași.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând-o să vă vrea
  1. Imaginea intitulată atrage o femeie mai în vârstă (adolescenți) Pasul 1
1
Fii încrezător. Dacă doriți să atrageți o femeie mai în vârstă, atunci încrederea este absolut cheia. Dacă sunteți un adolescent, atunci probabil că vă imaginați cine sunteți, cine sunt prietenii dvs., ce vreți să faceți cu viața voastră și cum vă potriviți. Asta e bine, dar când vezi sau stai cu femeia mai în vârstă, chestia asta nu ar trebui să vină în prim plan. În schimb, ar trebui să-i arătați gândurile pozitive pe care le aveți despre dvs. Hei, s-ar putea să-l imaginați, dar vă place cine sunteți, vă place să vă petreceți cu alți oameni și vă place să vă simțiți bine.
  • Dacă vă vede că o observați, stați înalt și mândru.
  • Arătați femeii că vă simțiți confortabil cu dvs. în loc să încercați să vă potriviți tot timpul.
  • Ar trebui să vorbești în mod clar, să faci contact cu ochii, și să acționezi ca știi despre ce vorbești - chiar dacă nu o faci.
  • Este firesc să ai nesiguranță și, pe măsură ce cunoașteți femeia sau fata mai veche, puteți aduce pe cei afară, dar ar trebui să ieșiți puternici din poartă.
  • Amintiți-vă concurența dvs. - băieții mai în vârstă care sunt la facultate sau care pot chiar și-au început cariera. Dacă femeia vede că încă mai te lupți să te găsești, o să meargă mai departe.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie mai în vârstă (adolescenți) Pasul 2
    2
    Fi asertiv. A fi asertiv este într-adevăr o parte din a fi încrezător. A fi asertiv înseamnă că ești destul de confortabil cu tine însuți să știi ce vrei și să fii în regulă, spunând oamenilor ce vrei. În loc să fie dorința sau nesigură, ar trebui să fii clar despre nevoile tale - fie că vrei să o cunoști, vrei să o duci afară, sau că ai o idee grozavă pentru o întâlnire. Deși ar trebui să-i respectați vârsta și înțelepciunea, nu-i amânați tot timpul doar pentru că este mai în vârstă, sau va începe să creadă că nu aveți prea multe de contribuit.
  • Odată ce vedeți femeia pe care o doriți, lăsați-o să vadă că o observați. Nu fi timid de asta. Poți chiar să zâmbești la ea sau să o apropie, dacă calendarul este corect.
  • Nu vă crăciți în colț. Doar veniți la ea, chiar dacă este doar să spunem hi.
  • Dacă vrei să fii asertiv, trebuie să spui ce vrei să spui și să spui ce spui. Fii clar, chiar dacă îți introduceți doar pe tine însuți.
  • Este bine să fii nervos, dar să încerci să minimalizați fidgetul, împiedicându-vă peste cuvintele tale, sau uita-te la podea pentru că e prea frumoasă.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie mai în vârstă (adolescenți) Pasul 3
    3. Obțineți o experiență. Poate fi greu să obțineți experiență când aveți doar șaisprezece ani, dar fiecare lucru mic pe care îl numărați. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să încercați să vă conectați cu cât mai multe fete sau să rucsați în întreaga Europă pentru a înțelege ce viață "este într-adevăr totul." Aceasta înseamnă că ar trebui să faci ceea ce poți să-ți lărgi orizonturile, așa că femeia mai în vârstă va vedea că ai profunzime și că ai niște lucruri de învățat și ei. Dacă se simte în mod constant ca și cum știe totul și trebuie să "tren" tu să fii adult, atunci lucrurile vor deveni repede. Iată câteva modalități de a obține o experiență:
  • Voiaj. Petreceți vara sau chiar și pauza de primăvară care călătorește într-un loc nou, fie că este vorba despre Costa Rica, într-o călătorie de serviciu sau doar pentru a vizita o relativă câteva state departe. Cu cât mai multe locuri pe care le vedeți și oamenii pe care îi întâlniți, cu atât veți vedea că lumea este mai mare decât propria dvs. curte sau orașul natal.
  • Data. Nu ar trebui să datezi fete doar Pentru a obține experiență, dar întâlnirea chiar o fată sau două vă poate ajuta să înțelegeți cum să vă ocupați de femei și vă puteți ajuta, de asemenea, să obțineți o experiență când vine vorba de Hooking Up. O femeie mai în vârstă va fi mai puțin probabil să vă întâlnească dacă este evident că nici măcar nu ați avut nici o altă prietena, pentru că aceasta este o povară mare pentru ca ea să ia pe ea.
  • Scufundați-vă într-o varietate de activități. Puteți să vă iubiți baseball, dar dacă baseball-ul este singurul lucru pe care îl cunoașteți și iubiți, puteți să ieșiți din lucruri de a vorbi cu femeia mai în vârstă destul de repede. Petreceți voluntariatul duminicii, alăturați clubului de cultură franceză sau a hârtiei școlare sau faceți doar câteva lucruri care vă pot ajuta să dezvoltați o pasiune despre o varietate de subiecte.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie mai în vârstă (adolescenți) Pasul 4
    4
    Fii matur. Din nou, deși poate fi dificil să simțiți sau să acționați matur când sunteți adolescent, va trebui să faceți tot posibilul pentru a impresiona femeia. Femeile deja mature puțin mai repede decât bărbații, iar diferența dintre nivelurile de maturitate poate fi mai vizibilă dacă sunteți câțiva ani - sau mai mult - mai tânăr decât femeia. Ar trebui să lucrați la controlul stărilor dumneavoastră, având reacții rezonabile la situații dezamăgitoare sau supărătoare și minimizând limba voastră vulgară, glumele fart și alte zgomote puternice care pot merge bine cu prietenii dvs. de pe echipa de fotbal.
  • O parte a lui Mature este în controlul sentimentelor tale. Lăsați femeia să vadă că nu vă supărați ușor sau supărați, sau credeți că aruncați un tantrum de temperament.
  • O altă parte a lui Mature este să nu se plângă de orice lucru mic. Dacă vă plângeți de lucrurile minore care vă interesează, femeia va crede că nu aveți nici un sens bun pentru a aprecia toate lucrurile minunate din viața voastră.
  • Evitați bârfele despre prietenii sau alți oameni pe care o poate cunoaște femeia. Ea ar putea să iubească prea bârfă, dar încercați să nu faceți prea mult, mai ales la început, sau va crede că nu sunteți suficient de matur pentru a respecta oamenii care nu sunt în cameră.
  • Fi politicos pentru toată lumea pe care o vedeți. Dacă o scoateți, fii politicos la servere și oricine altcineva întâlnești. Acesta este un semn mare de maturitate.
  • Metoda 2 din 3:
    Păstrarea ei cuplată
    1. Imaginea intitulată atrage o femeie mai în vârstă (adolescenți) Pasul 5
    1
    Păstrați lucrurile distractive. Ar trebui să lucrați la dezvoltarea caracteristicilor care vă vor face să faceți apel la o femeie mai în vârstă, dar nu trebuie să uitați să vă distrați lucrurile. Trebuie să fie ceva ce îi place să agăteau sau chiar să se întâlnească cu un tip mai tânăr - unul dintre aceste lucruri ar putea fi că băieții mai tineri au mai puține bagaje decât băieții mai în vârstă și mai puțin îngrijorări despre clasele lor de colegiu, de locuri de muncă sau despre indiferent de tipii în brațul ei de vârstă se îngrijorează în mod normal.
    • Există o diferență între a fi imatur și urcare. Fiecare femeie iubește să se oprească din când în când, așa că nu vă fie frică să-i arăți aspectele prostești ale personalității voastre.
    • Fa-o sa rada. Dacă simțul umorului este unul dintre cele mai bune caracteristici, nu-l ascundeți pentru că vă faceți griji că vă va face să arătați imatur dacă încercați să o faceți râde. Atâta timp cât alegeți glume relativ gustoase, veți fi distractiv.
    • Păstrați-o. Deși doriți să vadă că aveți profunzime, nu trebuie să vorbiți despre cele mai grave gânduri pe care le-ați întârziat noaptea cea de-a doua întâlnire cu ea. Au un moment bun mai întâi - restul va veni mai târziu.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie mai în vârstă (adolescenți) Pasul 6
    2. Utilizați vârsta în avantajul dvs. Nu vă gândiți să fiți mai tineri ca o piedică - în schimb, ar trebui să fie ceva care face apel la femeie. Aspectul tău băiat bun, mișcări uimitoare de dans, sau glumele Goofy pot fi exact ceea ce femeia îi place despre tine. Nu spuneți, "Știu că sunt doar șaptesprezece ani, dar..." În schimb, acționați ca și cum vă place să fiți șaptesprezece și că lumea este stridiile voastre.
  • Poate că nu ați făcut multe lucruri, dar puteți impresiona femeia vorbind despre toate lucrurile pe care le veți face și cât de emoționați sunteți despre viață.
  • Impresioneaza-o cu energia si entuziasmul. S-ar putea să fiți mult mai energici decât băieți vârsta ei - și asta e un lucru bun.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie mai în vârstă (adolescenți) Pasul 7
    3. Evitați subiectele care vă fac să sunați tineri. Deși evident că nu puteți - sau nu ar trebui să vă ascundeți vârsta, ar trebui să evitați subiectele care o fac să-și dea seama cât de tânăr sunteți cu adevărat. Dacă ea este un student colegiu și ești doar la liceu, atunci nu ar trebui să vorbești prea mult despre jocul de acasă, clasa de matematică a celei de zece ani sau despre acel moment când ai detenție pentru a vorbi înapoi la un profesor.
  • Nu trebuie să ascundeți aspectele de liceu ale vieții dvs., dar nici nu trebuie să le subliniați. Vorbește despre familia, prieteniile sau evenimentele curente - faceți-o să vă vadă în afara bubble-ului de liceu.
  • Dacă sunteți amândoi în liceu, dar sunteți un boboc și este un senior, vorbiți mai multe despre lucrurile pe care doriți să le faceți mai târziu în cursurile dvs. în loc de ceea ce este să fiți nou-nou la o școală. Este probabil ca ea să se maturate foarte mult între bobocul ei și în Anul Senior, și dacă ea a reamintit în mod constant că ești doar un boboc, ea va vedea că poți avea o mulțime de creștere.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie mai în vârstă (adolescenți) Pasul 8
    4
    Fi independent. O femeie mai în vârstă va avea mai multe prietenii mature, mai multe interese mai variate și mai intense și un program mai aglomerat. Deși nu doriți ca nimic mai mult decât să petreceți cât mai mult timp cu această femeie, aveți nevoie de ea pentru a vedea că aveți propriii dvs. prieteni, programul propriu și nevoile voastre.
  • Dacă începeți să vă întâlniți serios, atunci puteți începe să petreceți o mulțime de timp împreună, dar dacă încercați doar să o atrageți și să îi atrageți atenția, nu puteți fi aglomerări sau că va fi oprită.
  • Dacă ea stau cu tine, nu spune, "Când te mai pot vedea din nou?" imediat. Redați-o răcoroasă și întrebați-o câteva zile mai târziu.
  • Vorbește despre programul dvs. Lasă-o să vadă că și tu ai multe lucruri. Dacă crede că tot ce faci este să stai acasă și să joace jocuri video și să aștepte ca ea să sune, o să fie mai puțin dornică să stea cu tine.
  • Metoda 3 din 3:
    Tratarea dreptului ei
    1. Imaginea intitulată atrage o femeie mai în vârstă (adolescenți) Pasul 9
    1
    Fii un domn. Dacă vrei să tratezi o femeie mai în vârstă, atunci trebuie să fii absolut un domn. Acesta poate fi un concept străin pentru tine, dar tot ceea ce înseamnă cu adevărat este că ar trebui să o tratezi ca o doamnă și să-i dai bunătatea și respectul ei. Dacă o luați în mașină, țineți ușa pasagerului deschisă pentru ea și țineți ușa deschisă pentru ea dacă introduceți un restaurant sau orice altă locație. Dacă se apropie, ia haina și închide-o. Iată câteva alte modalități de a fi un domn:
    • Arată la timp, sau chiar puțin mai devreme. Lasă-o să vadă că înseamnă mult pentru tine.
    • Întotdeauna completează-o. Spune-i că arată uimitoare, frumoasă sau totuși ea ar putea să arate acea zi. Nu fi jenat să-i spui ce crezi cu adevărat - aceasta o va câștiga, atâta timp cât o faci cu moderatie.
    • Nu scuipa, zgâria-te, burp sau fac alte lucruri ne-gentlemanly.
    • Arătați întotdeauna frumos. Faceți un efort de a vă duș, mirelui singur și pentru a purta îmbrăcăminte neclintită și bine potrivită. Aceasta va arăta că ați pus gândirea și efortul să o vadă.
    • Ia-o afară pe date frumoase. Nu o duceți la regele de burger local. Este posibil să nu aveți mulți bani să cheltuiți bani, dar ar trebui să faceți un efort de a face ceva care este cel puțin romantic, chiar dacă mănâncă într-un bar de sushi slab luminat sau luând o plimbare lungă într-o noapte înstelătoare.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie mai în vârstă (adolescenți) Pasul 10
    2. Arată un interes real în ea. Nu o face să creadă că aveți doar un fetiș pentru femeile mai în vârstă și că ați fost cu ea sau discutați cu mijloacele ei că ați câștigat un fel de premiu. În schimb, ar trebui să o întrebi despre interesele ei, ceea ce îi place să facă în weekend și despre relațiile care înseamnă cel mai mult. Așa cum o cunoașteți, nu trebuie să o opriți sau să o intervievezi, dar ar trebui să arătați că doriți să știți cine este cu adevărat - este rece încât are patru ani mai în vârstă decât voi, dar asta nu este definirea ei caracteristică.
  • Când o vezi, întreabă-o cum a fost ziua ei. Poate fi la fel de simplu ca asta.
  • Întrebați-i opinia pe o varietate de subiecți, de la trupele sale preferate la un nou candidat politic.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie mai în vârstă (adolescenți) Pasul 11
    3
    Ține o conversație bună. Femeile mai în vârstă tind să fie mai încrezătoare și mai experimentate decât femeile mai tinere, ceea ce înseamnă că pot ține o conversație mai bună o mulțime de timp. În timp ce recaptarea jocului de fotbal de ultimă oră pentru o oră poate fi bine cu prietenii tăi, ar trebui să faceți un efort de a citi documentele, să urmăriți știrile și să citiți literatura interesantă care vă face o persoană mai bine rotunjită. În acest fel, nu vă veți lăuda numai orizonturile, dar veți avea mai multe de vorbit.
  • Dacă citiți ceva cu adevărat interesant în acea zi, discutați cu ea despre asta. Vedeți ce crede ea.
  • Vorbește despre relații. Vă puteți discuta despre relația cu frații dvs. sau cu legătura dvs. cu un prieten apropiat - pur și simplu nu vorbiți despre ex-prietena dvs.
  • Vorbește despre experiențele dvs. de călătorie. Chiar dacă tot ce ai făcut a fost petrecut o vară câteva state departe, discutați despre aspectele interesante ale călătoriei dvs.
  • Mențineți un banter spiritual. Dacă ea spune ceva amuzant, nu râd doar, dar contra comenzile ei cu o altă declarație amuzantă. Aceasta va arăta că puteți păstra cu adevărat.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie mai în vârstă (adolescenți) Pasul 12
    4. Nu vă aduceți diferența de vârstă tot timpul. Deși ar fi putut fi amuzant sau distractiv pentru ea să vorbească cu un tip mai tânăr la început, nu trebuie să-ți ții glumele despre cât de tânăr ești sau cum e mult mai experimentată. Doar dacă nu vrei să te sune "Junior" și gândindu-mă la tine ca pe un frate de copil, ar trebui să eviți prea mult acest lucru sau o să creadă că sunteți obsedat de ea - sau mai rău, ea poate începe să obsergeți și diferența de vârstă.
  • Nu aduceți-o în fața altora, nici. Dacă vă întâlniți prietenii sau introduceți-o prietenilor, păstrați-o răcoroasă. Prietenii ei nu pot observa nici măcar că ești puțin mai tânăr dacă îți joci cărțile corecte.
  • Imaginea intitulată atrage o femeie mai în vârstă (adolescenți) Pasul 13
    5
    Nu uitați să fiți voi înșivă. S-ar putea să vă concentrați atât de a încerca să impresionați și să atrageți o femeie mai în vârstă pe care ați uitat-o ​​cu cine sunteți cu adevărat. Nu trebuie să te comporți ca o altă persoană sau o să vadă chiar prin tine. Nici o femeie nu vrea să fie cu un tip care nu este autentic. Amintiți-vă că vă construiți maturitatea și dezvoltarea calităților dorite care vă vor face să faceți apel la o femeie - sau la orice femeie, într-adevăr - dar că nu înseamnă că trebuie să fii altcineva complet.
  • Dacă aveți un secret "Dorky" Hobby, nu-ți fie frică să-i spui despre asta dacă înseamnă mult pentru tine.
  • Lăsați-o să vadă cele mai bune calități pe care ceilalți prieteni voștri văd. Prietenii care sunt vârsta ta trebuie să vă placă dintr-un anumit motiv, așa că nu ascundeți cele mai puternice calități complet.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fă-i râde, dacă râde de niște glumele tale de corny, ea ar putea să-ți zdrobească și pe tine.
  • Afirmă că te asigura că știe că ești interesat.
  • Purtați haine curate.
  • Permiteți-vă să vă maturizați. Adesea, momentul este cheia.
  • Uită-te la ochii ei și ascultă-o cu grijă în timp ce vorbește despre ea însăși.
  • Cere-i să-ți învețe ceva ce îi place sau o cere să-ți cânte o melodie.
  • Scăldați și periați dinții înainte de ao vedea.
  • Vârsta nu este, în general, o problemă dacă nu sunteți în vârstă legală, cum ar fi o dată de zece ani, cu vârsta de nouăzeci de ani.
  • Avertizări

    Nu vă fie frică să puneți întrebări.
  • Nu exagerați încercarea de ao râde, ea vă poate fi enervantă.
  • Aveți grijă ca să nu urmăriți o fată.Reținerea ordinelor într-adevăr poate sa Curățați dragostea adevărată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar