Cum de a atrage o fată mai mare

În timp ce majoritatea cuplurilor se încadrează de obicei în aceeași gamă de vârstă, unii parteneri sunt separați pe scară largă de vârstă.Acesta nu este un lucru rău, atâta timp cât ambii parteneri, în special cei mai tineri, sunt suficient de maturi pentru a face față situației.Uneori, diferențele de vârstă pot părea insurmontabile, mai ales dacă sunteți un tip mai tânăr, căutați să întrebați o fată mai mare.Cu toate acestea, procesul de obținere a unei fete mai mari este de fapt destul de ușor, atâta timp cât sunteți dispus să puneți în timp și angajamentul necesar.

Pași

Partea 1 din 3:
Apare ca un om matur
  1. Imaginea intitulată atrage o fată mai veche pas 1
1. Curățați-vă în sus.Veți dori să luați dușuri regulate în fiecare zi.Acest lucru înseamnă spălarea corpului cu săpun și apă caldă, asigurându-vă că obțineți zonele transpirație speciale ca sub brațele voastre.Șamponați părul și aplicați balsam astfel încât părul dvs. să fie frumos și moale la atingere.O fată mai veche îi place un tip care are grijă de el însuși și se prezintă pozitiv spre lume.
  • După ce ieșiți din duș, puneți niște deodoranți.Asigurați-vă că utilizați o mulțime și frecați-l în destul de firmă.Nu vrei să ai pete de transpirație când te duci să vorbești cu o fată mai mare.
  • Puteți adăuga chiar și o loțiune la mâini pentru a le face moale.Dacă mâinile tale sunt dur, fata ar putea să nu vrea să o atingi.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 2
    2. Decideți pe un aspect rural sau o privire rasă.Dacă vă decideți că doriți o barbă, care este bine.Veți dori să vă asigurați că aveți suficient păr facial pentru a vă califica ca o barbă.Fire de păr mici, ușoare în jurul feței sunt neatractive, în special pentru fetele mai în vârstă.Te face să arăți ca și cum ai trece prin pubertate, mai degrabă decât să fii omul crescut.Asigurați-vă că tăiați și barba.Nu lăsați-o să crească sălbatic.Utilizați aparatul de ras și trimmere în mod regulat pentru ao curăța, frumos și îngrijit.
  • Aspectul ras este mult mai ușor de întreținut.Amintiți-vă să radeți folosind o ras și cremă de ras în fiecare dimineață.Unele fete ca o mică miriște, dar nu ar trebui să o crești în acest moment.Fetele mai vechi iubesc un om curat ras.
  • Nu uitați, de asemenea, să tăiați în altă parte, pe lângă fața voastră.Luați o parte din părul pieptului înconjurat și mențineți părul între picioare.Aceasta arată fetelor mai vechi că vă interesează apariția dvs. și cum vă prezentați.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche pas 3
    3. Periați-vă în mod regulat dinții.Fetele mai vechi le place să știe că tipul lor are grijă de el însuși și că vrea respirația lui mirositoare frumos și proaspăt.Periați dinții (două minute) de două ori pe zi, o dată dimineața și noaptea.Floss după ce ați terminat periajul pentru a scăpa de alimente blocate între dinți.Apoi terminați cu o apă de gură care curăță întreaga gură și lasă mirosul proaspăt.
  • Păstrați mentele de respirație sau guma de mestecat în jurul în cazul în care nu v-ați periat dinții într-un timp.Acest lucru va masca cel puțin mirosul și va face respirația dvs. Minty proaspătă.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 4
    4. Pieptenești părul și păstrați-l îngrijit.După ce ieșiți din duș, pieptenești părul, așa că nu arată atât de murdar.Dacă doriți, puteți utiliza produse pe piață, cum ar fi gelurile de styling, care vă permit să faceți coafura diferită.Vrei să te faci să arăți curat, și mature despre cum arăți.
  • Nu uitați să obțineți o tunsoare lunar.Părul care rulează pe gât și peste urechi trebuie să fie tăiat înapoi.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 5
    5. Aplicați colonia sau spray-ul corpului.Doriți să pulverizați o cantitate mică de colonie pe "Puncte de impulsuri."Acestea sunt pete în care vasele de sânge sunt aproape de piele.Sângele creează căldură și transferă parfumul lui Kölnului dvs. foarte bine.Acestea includ sub brațele voastre, în spatele genunchilor, în jurul gâtului și pe încheieturi.Cu toate acestea, este foarte important să nu puneți prea mult.O mulțime de Köln poate transforma o fată mai mare.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 6
    6. Selectați un dulap elegant și proaspăt.O mulțime de băieți mai tineri le place să poarte tricouri de fotbal sau de baseball.Cu toate acestea, multe fete mai mari le place să vadă un tip care se îmbracă asemănătoare cu ei înșiși.Dacă ea poartă pantaloni scurți cu un polo, ar putea fi mai mult "Preppy" uite.Dacă poartă blugi și tricouri tot timpul, ar putea prefera băieți care au un aspect mai relaxat.
  • Asigurați-vă că toate hainele sunt călcate.Acest lucru arată fetele mai vechi pe care le pasă de modul în care apar în lumea exterioară și că îți pasă de tine.Nu vrei să arăți ca și cum tocmai ai ieșit din pat.
  • Variațiile de îmbrăcăminte adecvate sunt naturale atunci când vine vorba de persoane fizice.Nu este "perfect" dulap pentru haine.Utilizați cea mai bună judecată și încercați cele mai bune.Nu doare niciodată să iasă și să ridice niște cămăși / pantaloni noi la un magazin din apropiere, dacă nu aveți prea mult în dulapul tău.
  • Partea 2 din 3:
    Vorbind cu o fată mai mare
    1. Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 7
    1. Acționați matur când flirtează cu ea. Dacă flirtul dvs. este în primele etape, pur și simplu schimbați un zâmbet. Spune-i cât de drăguță arată astăzi sau o complimentează pe costumul ei.Vorbiți în mod specific despre ea ca pe o persoană, despre râsul ei, cu ochii și orice maniere unice pe care le ridici.Nu o atingeți niciodată, mai ales la început.Uită-te în ochi când vorbești cu ea pentru a arăta că atenția ta este pe deplin pe ea.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 8
    2. Fii încrezător în timp ce vorbești cu ea.Se ridică drept, și nu vă slăbiți.Nu credeți că nu puteți să o întâlniți.Trebuie să te gândești pozitiv cu privire la perspectivele tale.Fetele mai vechi detectează acest nivel de încredere și sunt atrase de ea.Vorbiți fără probleme în loc să vă bateți peste cuvintele voastre.Sparge o glumă din când în când o devenită să râdă.Păstrați un zâmbet pe față și nu se încruntă niciodată.
  • Păstrați conversația.Întotdeauna aveți ceva în spatele minții voastre de spus când se face vorbitori.Nu vrei nici o tăcere ciudată.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 9
    3. Aflați ce îi interesează.Discutați despre subiecte mature, cum ar fi o echipă sportivă din care aparțineți, o carte pe care ați citit-o recent, sau ceva ce știți că cineva va găsi interesant.Întreabă-o unde lucrează, ce sport ea joacă, la ce colegiu intenționează să meargă și de unde este familia ei.Acestea sunt întrebări mature, care arată că vă interesează sincer să o cunoașteți ca pe o persoană, mai degrabă decât ca un obiect sexual.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 10
    4. Alăturați-vă unei activități în care este în.Dacă ea se află într-o echipă de dezbateri, de exemplu, aderarea echipei o va face să observe și să vă considere.Acest lucru funcționează în special atunci când fată știe că este în afara zonei tale de confort.De exemplu, alăturați-vă Clubului de carte ea, chiar dacă nu vă place să citiți atât de mult.Acest lucru arată că sunteți dispus să lucrați pentru ao întreba în viitor.Nu numai că îți pasă de ceea ce ești interesat, dar ceea ce îi place și ea.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 11
    5. Citiți limba corpului ei, nu neapărat cuvintele ei.Ea poate spune lucruri frumoase, dar ochii ei ar putea să se rătăcească.Veți dori să vă păstrați atenția prin modul în care arătați, forța tonului dvs. sau personalitatea voastră totală.Dacă ea nu pare a fi interesată, treceți pe altcineva.Pentru a fi un om matur, trebuie să înțelegeți că fetele mai vechi știu ce vor.Dacă nu vrea să vă dea numărul ei sau să nu vă trimiteți niciodată înapoi, să vă deplasați cu respect.
  • Dacă brațele ei sunt încrucișate, sau ochii ei se uită departe în timp ce vorbești cu ea, nu poate fi asta în tine.
  • Asigurați-vă că corpul dvs. este pătrat cu ea când vorbiți.Doriți să arătați că accentul dvs. nu este în altă parte.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 12
    6. Faceți prieteni cu unii dintre prietenii ei. În acest fel, nu arăți ca un outsider complet și te face să te uiți și să te simți mai legat de grup.Dacă intenționați să vă întâlniți cu fetița în viitor, va trebui cel puțin să vă obișnuiți cu prietenii ei.Dacă vede că nu vă puteți preface că se întâlnesc cu ei, probabil că nu va fi interesată.Bărbații maturi pot crea, de obicei, obligațiuni de prietenie cu prietenii ei.Acei prieteni o fac fericiți și asta ar trebui să te facă fericit.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 13
    7. Nu vă fie frică să o întrebați.Aceasta este o modalitate sigură de a dovedi că sunteți mai matur decât căutați și este un lucru bun.În plus, dating este o mare parte a drumului spre ea devenind prietena ta.Întreabă-o mai întâi pentru numărul de telefon, astfel încât să puteți contacta după orele de școală.Cu toate acestea, întrebați-o întotdeauna în persoană, niciodată prin text sau apel.Fetele mai vechi nu-i plac băieții care se simt intimidați în prezența lor.Configurați o dată clară un timp, astfel încât să nu uitați.
  • De exemplu, o modalitate bună de ao întreba este: "Hei [inserați numele], mă gândeam să merg la cină vineri noaptea și am vrut să știu dacă vrei să vii cu?"
  • Partea 3 din 3:
    Dating o fetiță mai mare
    1. Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 14
    1. Luați-o la un restaurant frumos.Data clasică este de a petrece o masă frumoasă împreună cu ea.Ridicați-o în mașină și o conduce la restaurant.Deschideți ușile pentru ea.Acesta este un moment minunat de a pune întrebări și de a avea o conversație plină de viață.Uită-te la ochii ei pe măsură ce vorbești și ascultă.Complimentează-o pe acea rochie frumoasă pe care o poartă.
    • Nu ieșiți la locuri ca teatrele de film până cel puțin a doua dată.Pentru prima dată, nu vă uitați unul la celălalt și nu există șansa de a vorbi unul cu celălalt.Când vine vorba de datele ulterioare, filmele pot fi experiențe distractive și vă pot oferi ceva despre care să vorbim.
    • Adu-i niște flori chiar când te plimbi la ea la ușă.Este un minunat kick-starter și va începe data tremurând.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 15
    2. Începeți să se deplaseze spre contactul fizic.Primele date nu sunt de obicei niciodată timpi de a întreba despre sex.Cu toate acestea, ar trebui să-i țineți mâna, poate în timpul cină sau mașina de mers înapoi acasă.O fată mai veche poate face ca prima să se deplaseze, dar vrei să exudă încrederea.După ce o vei întoarce acasă, du-te la ușa din față.Să o sărute pe buzele noaptea bună.Când o sărutați, mișcați-vă mâna în spatele capului ei.
  • Un primar Noapte buna ar trebui sa dureze doar aproximativ 5-6 secunde.Nu vrei să faci situația ciudată sau să o faci să se simtă ca și cum vrei mai mult.
  • Nu-i pur și simplu peck pe buze sau pe obraz.Utilizați un pic de limbă și arătați că simțiți ceva pentru ea.Ea va dori mai mult și va fi mai deschisă pentru datele în viitor.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 16
    3. Pregătiți-vă pentru niveluri mai profunde de intimitate.Știți că o fată mai veche poate fi mai departe de sexual și ea ar fi avut mai multă experiență în acest domeniu decât tine.Decideți la nivelul dvs. de intimitate pe măsură ce o cunoașteți mai bine.Dacă nu sunteți pregătiți pentru avansarea în continuare, fiți în avans despre asta.Dacă sunteți dispus, mergeți cu fluxul.Ascultați nevoile ei și nu vă simțiți liber să vă exprimați dorințele.
  • Amintiți-vă că fetele mai vechi sunt mature și vor dori să practice sexul sigur.Au întotdeauna un prezervativ gata în cazul în care momentul este corect.
  • Relațiile deschise, sunt construite pe o viață sexuală bună.Dacă nu puteți fi fericit aici, relația probabil nu merge nicăieri.
  • Petreceți timp înainte și după sex teasing și cuddling.Acest lucru îl primește pe celălalt partener în starea de spirit și vă arată că sunteți matur.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 17
    4. Nu accentuați diferența de vârstă.În timp ce diferența va avea întotdeauna acolo, cel mai bine este să nu accentuați peste el.În cele din urmă, diferențele de vârstă nu înseamnă prea mult.Relaxați-vă, cunoașteți-o și urmăriți relația ca și cum ați face altceva.Don-t Ascultați alți oameni care nu înțeleg relația pe care o ai.
  • Imaginea intitulată atrage o fată mai veche Pasul 18
    5. Continuați să vă reamintiți prietena dvs. că o iubește.Un om matur este acolo la toate punctele pentru prietena lui.Asta înseamnă că este fericită, râzând și când este tristă și instabilă.Dovedește fata mai veche că ești matur și nu vei ieși pe ea.Continuați să cumpărați florile ei, aduceți ciocolata și cumpărați cărțile ei.Poate fi un pic cliche uneori, dar funcționează de fapt.În fiecare zi că sunteți departe, asigurați-vă că îi spuneți că o iubiți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Indiferent de ce vârstă sunteți, asigurați-vă că aveți o igienă sănătoasă.
  • Atragerea unei fete mai mari necesită exact aceleași abilități ca obținerea unei fete vârsta dvs. - trebuie doar să fiți mai buni la ei.
  • Acționați întotdeauna mature sau ea va pierde interesul.
  • Fiți conștienți că ar putea fi preocupată de ceea ce colegii și prietenii ei s-ar gândi la întâlnirea cu un tip mai tânăr.Acest lucru nu ar trebui să vă oprească de la întâlniri.Fiți răbdători dacă e ezitantă, dar amintiți-vă că într-adevăr nu este afacerea altcuiva.
  • Fii dragut.Utilizați manierele.Acest lucru va fi, de asemenea, să vă observați ca un tânăr matur.
  • Nu uitați că trebuie să vă bucurați de personalitatea prietenei voastre.Dacă vă place doar din cauza aspectului ei, puteți fi dezamăgit mai târziu.
  • Fi întotdeauna singur!Dacă încerci să fii cineva pe care nu ești, o să vadă chiar prin tine.
  • Începeți prin a deveni pur și simplu prieteni cu ea.În acest fel, puteți să o cunoașteți mai întâi. Este, de asemenea, un prim pas mare, mai ușor.
  • Avertizări

    Nu vă prefaceți că sunteți cineva care nu sunteți sau vă prefaceți că vă plac lucrurile pe care nu le faceți. Onestitatea este importantă pentru orice relație.
  • Nu lăsa pe nimeni să te împingă când ești cu ea, pentru că te face să arăți rău.
  • Dacă vă alăturați unei echipe, ea urmează, poate doriți să dobândiți abilitățile de a face bine pe această echipă.
  • Nu utilizați niciun fel de linii pe care le-ați auzit într-un film sau alte mijloace media - care nu vor funcționa.Doar o conversație cu ea este cea mai bună.Du-te să se simtă confortabil în jurul tău.
  • Nu acționați imatur în fața ei.De exemplu, evitați să frământați sau să faceți glume brute.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar