Cum să cereți permisiunea de la tatăl unei fete până în prezent

Dacă știți că părinții unei fete sunt stricte, puteți decide că trebuie să-i cereți pe tatăl ei permisiunea de a nu o face. Alternativ, prietena ta vă poate cere să o faceți pentru a netezi lucrurile cu părinții ei. Oricum, poate fi o experiență nervoasă, dar cheia este să rămâi calm și să fii respectuos. Începeți prin construirea încrederii dvs. pentru conversație, apoi asigurați-vă că faceți o primă impresie bună. De asemenea, fiți doar în avans despre ceea ce doriți.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea încrederii dvs
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să mergeți într-o călătorie fără ele pasul 3
1. Arătați-vă interesul. Înainte de a vorbi vreodată cu tatăl ei, trebuie să arătați fata că sunteți interesat și să aflați dacă ea este interesată de tine. Dacă nu v-ați stabilit că amândoi vă place unul pe celălalt, probabil o să-l găsească în afara că ați cerut permisiunea tatălui înainte de ao întreba.
  • Dacă nu știți cum să începeți o relație, începeți doar vorbind cu ea. Găsiți teren comun sau utilizați clasele sau mediul înconjurător pentru a lovi o conversație.
  • De exemplu, ai putea spune, "Că testul a fost greu, nu a fost? Cum crezi că ai făcut-o?" doar pentru a obține conversația.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    2. Dezvoltați-vă relația. Odată ce ați început să vorbiți, lucrați la dezvoltarea unei prietenii. Continuă să vorbească cu ea și să o caute. Arată interesul pentru ceea ce îi place să facă și să nu-i fie frică să-i dea un compliment. Ai putea spune, "Ești atât de inteligent," sau "Ești foarte bun la matematică!"
  • Când ați petrecut o mulțime de timp împreună, puteți aduce subiectul dating sau a ieși. Ai putea spune ceva, "Îmi place să petrec timpul cu tine. Cred că îmi plac ca mai mult decât un prieten. Vrei să ieși cu mine?"
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    3. Aduceți subiectul cererii de permisiune. Odată ce ați stabilit că amândoi vă place să ieșiți unul cu celălalt, aduceți subiectul de a-i cere tatălui ei. Trebuie să-ți explicați raționamentul pentru a-și cere permisiunea și o întreba dacă e în regulă, deoarece ea poate avea motive că nu este o idee bună. Dacă crede că este o idee bună, întrebați-i câteva întrebări despre tatăl ei, deci veți avea o idee mai bună despre ceea ce vă plimbați. Ați putea să o întrebați dacă este strictă, precum și credințele sale religioase, așa cum vă poate ajuta să vă dați seama de o abordare.
  • Ai putea spune, "Știu că majoritatea părinților nu se confruntă cu copiii lor, așa că mi-ar plăcea cu adevărat să vorbesc cu tatăl tău despre noi datând-o înainte să ieșim. Ce crezi despre?"
  • Alternativ, ai putea spune, "Știu că familia ta este destul de conservatoare, așa că mă simt mai confortabil cerând permisiunea tatălui tău să ne întâlnim. Cum vă simțiți în legătură cu asta?"
  • Bineînțeles, ar putea fi că ea a adus subiectul de a-și cere permisiunea tatălui pentru că știe că asta ar vrea. În acest caz, întreabă-o sfaturi despre cum să se apropie de conversație, deoarece ea știe tatăl ei mult mai bine decât tine.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    4. Fi pregătit pentru conversație. Această conversație nu este una pe care doriți să o faceți fără să vă gândiți la ceea ce doriți să spuneți înainte de timp. Când te confrunți cu tatăl prietenului tău potențial, ești capabil să faci o mică limbă. Prin urmare, trebuie să vă gândiți la ceea ce veți spune înainte de a intra în acea situație.
  • Vă poate ajuta să scrieți ceea ce doriți să spuneți sau cel puțin să scrieți suficient pentru a vă imagina punctele principale. Probabil că nu vrei să iei ceea ce ai scris cu tine când te duci, dar doar scriind-o, te poate ajuta să lucrezi prin ea.
  • De exemplu, poate că vrei să spui ceva asemănător "Buna domnule. Vail. Am vrut să mă întâlnesc astăzi cu tine pentru a discuta fiica ta. Aș vrea să o întâlnesc. Știu că ar putea fi o problemă pentru tine, dar vreau să știi că nu am decât să o respect pentru ea. Îmi dau cuvântul că o voi trata bine."
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    5. Lucrați la încrederea dvs. Desigur, vei fi nervos. Trucul trebuie să pară încrezător, în ciuda nervilor tăi. Încrederea va da o impresie mai bună, deoarece veți părea mai siguri de dvs. Nu exagerați, totuși, deoarece nu vreți să parcă cocoșul.
  • Asigurați-vă că ați continuat prin discursul dvs. de mai multe ori pentru a vă asigura că vă amintiți ce veți spune. În acest fel, veți fi mai puțin probabil să vă pierdeți nervul. Cereți un frate sau unui părinte să meargă peste el dacă credeți că va ajuta.
  • O modalitate de a par a fi mai încrezătoare este să acordați atenție limbii corpului. Uită-te în ochii lui, mai ales când te prezint și te asigură că te ridici drept.
  • Asigurați-vă că zâmbiți și când vă scuturați mâna, faceți-o cu putere și încredere. În plus, nu vă fie frică să spargeți o glumă sau să râdeți de unul pe el.
  • Partea 2 din 3:
    A face o impresie bună
    1. Imaginea intitulată renunță la drepturile părintești (SUA) Pasul 2
    1. A stabilit un timp pentru a vorbi. Sunați-vă la tatăl prietenului dvs. potențial și vă prezentați-vă. Când vă prezentați, asigurați-vă că menționați legătura dvs. cu fiica sa. Întreabă-l dacă te poți întâlni cu el să vorbească cu el despre fiica lui.
    • De exemplu, ai putea spune, "Buna domnule. Vail. Sunt Terry Roberts și mă duc la școală cu fiica ta, Jessica. Mă întrebam dacă mă pot întâlni cu tine în săptămâna următoare pentru a discuta despre relația mea cu fiica ta." Lăsându-i să știe înainte de timp ce vreți să discutați îi dă o șansă de a-și pregăti mintea pentru conversație.
    • Desigur, este posibil să-l cunoști pe tatăl ei. În acest caz, este încă politicos să sunați și să creați o întâlnire. Când o faci, vei spune încă cine ești și ce ai vrea. Ai putea spune, "Buna domnule. Vail. Este prietenul fiicei tale, Terry Roberts. Mergem la scoala impreuna. Mă întrebam dacă mă pot întâlni în curând pentru a discuta despre relația mea cu fiica ta."
    • Dacă el este de acord cu întâlnirea, a înființat un timp și loc. Lasă-l să-l iau de când îi întrebi o favoare. Dacă el cere mai multe informații, puteți sublinia că doriți să vă întâlniți cu el în persoană.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    2. Rochie pentru a impresiona. Tatăl potențialului tău prietenei dvs. nu va fi impresionat dacă vă prezentați în haine pline de găuri sau acoperite de pete. Nu trebuie să te îmbraci într-un costum. Cu toate acestea, niște pantaloni drăguți, o cămașă buton-up și o cravată nu ar face rău. Îmbrăcămintea arată că îl respectați pe el și fiica lui și va fi mai probabil să spună da.
  • De asemenea, asigurați-vă că totul este călcat și nu pierdeți butoane sau nimic.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să mergeți într-o excursie fără ca ei pasul 17
    3. Să fii la timp. Dacă spui că vei apărea la 4:00 p.M., Asigurați-vă că sunteți strict la timp. Fiind de aproximativ 10 minute devreme este chiar mai bună, deși nu vrei să apară mult mai devreme decât asta, mai ales dacă te duci la casa lui, așa cum ar putea să nu fie pregătit pentru tine. Afișarea timpului arată că îl respectați suficient pentru a cunoaște că timpul său este valoros.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    4. Introduceți-vă din nou. Când vă prezentați la întâlnire, este politicos să vă prezentați personal, chiar dacă ați introdus deja la telefon. Dați-vă numele și oferiți-vă mâna să se agită. Este, de asemenea, politicos să oferim o introducere la modul în care cunoașteți fiica sa, deoarece îi dă un context despre dvs.
  • Ai putea spune, "Bună, domnule, numele meu este Terry Roberts. După cum știți, mă duc la școală cu fiica ta, Jessica." Apoi oferiți-vă mâna să se agită.
  • Bineînțeles, dacă îl cunoașteți, nu aveți nevoie să vă prezentați, dar este încă politicos să-l salut și să vă oferiți mâna să se agită.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să mergeți într-o excursie fără ca ei pasul 10
    5. Nu vă fie frică să dați un compliment. Toată lumea iubește complimentele, atâta timp cât sunt sincere. Nu trebuie neapărat să-i complimentați pe tatăl ei, dacă asta te face inconfortabil, dar complimentează ceva ce este conectat la el.
  • De exemplu, ați putea să vă complimentați casa sau mașina lui, cum ar fi, "Casa ta este cu adevărat uimitoare."
  • Partea 3 din 3:
    Comunicarea eficientă
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să mergeți într-o călătorie fără ele pasul 5
    1. Fi direct. Nu vrei să-ți petreci timpul să bată în jurul tufișului. Fiind direct este o abordare mult mai bună și arată că aveți curaj (pentru că ia curajul de a spune asta unui tată al unei prietene potențiale). Prin urmare, începeți prin a afirma direct de ce ați vrut să vorbiți cu el.
    • De exemplu, ai putea spune, "Am cerut să mă întâlnesc cu tine pentru că aș vrea să mă întâlnesc cu fiica ta. Chiar dacă nu te cunosc, o respect pe ea și tu suficient să vii aici și să-ți aduci mai întâi permisiunea."
    • Dacă îl cunoașteți pe tatăl ei, puteți lăsa partea care nu-l cunoaște.
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    2. De ce vrei să-ți dai fiica. Dacă sunteți încă adolescenți, fiți conștienți de faptul că majoritatea părinților nu vor dori să audă că voi "dragoste" fiica sa, mai ales dacă nu vă întâlniți din punct de vedere tehnic. Cu toate acestea, puteți exprima ceea ce vă place și respectați fiica sa, astfel încât el să vă înțeleagă intențiile.
  • De exemplu, ai putea spune, "Domnule, aș vrea să vă spun fiica pentru că cred că este foarte inteligentă și amuzantă. Îmi place să petrec timpul cu ea."
  • Imaginea intitulată Fiți de ajutor Pasul 9
    3. Gândește-te din perspectiva lui. Fiica lui înseamnă lumea pentru el și el se așteaptă ca cineva să o țină să o respecte și să o trateze bine. Trebuie să-l lași să știe că îl vei trata bine să-și pună mintea. [
  • De exemplu, ai putea spune, "Înțeleg că cineva datând fiica ta va trebui să o trateze cu respect. Promit că voi face tot posibilul pentru ao trata bine și nu-i rănesc. Știu că merită cele mai bune de la cineva care o ține."
  • Imaginea intitulată acționează în jurul prietenului dvs
    4. Dă-i o șansă de a vorbi. În orice conversație, trebuie să-i dai o altă persoană șansa de a-și vocea sentimentele. În acest caz, asta înseamnă că l-au lăsat tatăl să-și voce preocupările. Probabil că va avea ceva de spus, chiar dacă el vă oferă în cele din urmă permisiunea.
  • Ascultați activ la ceea ce are de spus. Asta înseamnă să vă asigurați că auziți ce spune și că nu vă gândiți doar la ceea ce veți spune în continuare.
  • De asemenea, asigurați-vă că limba corpului dvs. arată că ascultați. Uită-te în ochi și da-te de-a lungul a ceea ce spune.
  • De asemenea, puteți rezuma ceea ce spui că vă asigurați că vă auziți corect preocupările. De exemplu, ai putea spune, "Ceea ce vă aud spunând că nu sunteți sigur dacă sunteți gata pentru fiica dvs. până în prezent. Înțeleg complet această preocupare."
  • Imaginea intitulată Fiți de ajutor Pasul 8
    5. Lucrați pe obiective împreună. O modalitate prin care vă puteți ajuta cauza este să setați limitele cu tatăl prietenului dvs. potențial. Asta este, odată ce ați auzit preocupările sale, încercați să vă dați seama dacă există o modalitate prin care vă puteți liniști temerile, de acord cu anumiți termeni.
  • Ai putea spune, "Am auzit ce spui. Ce aș putea face pentru a vă face să vă simțiți mai bine despre mine Datând fiica ta? Aș fi dispus să fiu de acord cu limitele pe care le-ați stabilit. De exemplu, poate că am putea începe cu întâlniri de grup, sau am putea chiar să mergem la o întâlnire cu supravegherea dvs. Sunt dispus să vă dovedesc că sunt vrednic să mă întâlnesc cu fiica ta."
  • Amintiți-vă ce "permisiune" mijloace. Adică, vrei să știi dacă tatăl prietenului tău potențial crede că e bine pentru tine să-ți dai fiica. Apoi, depinde de el. El poate spune "da," Dar i-ai dat și ea o șansă de a spune "Nu." Dacă spune el "Nu," Trebuie să acceptați acest răspuns.
  • sfaturi

    Puteți avea conversația la telefon, dar arată mai mult respect pentru a avea conversația în persoană.
  • Solicitarea unui părinte sau a permisiunii tatălui depinde adesea de cât de vechi sunt cei doi dintre voi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar