Cum se adaugă 2000 de pași în rutina dvs. De zi cu zi

Plimbarea cu 10.000 de pași zilnic a devenit un obiectiv popular și la modă de fitness.Gândirea din spatele acestei idei este că mersul de 10.000 de pași sau aproximativ 5 mile este o activitate suficientă (pentru majoritatea oamenilor) pentru a-și menține greutatea.Plimbarea sau luarea mai multor pași este o idee minunată, deoarece este un exercițiu de impact redus, cu beneficii similare de sănătate pentru un exercițiu mai intens ca jogging-ul.Majoritatea profesioniștilor din domeniul sănătății consideră orice activitate suplimentară - luând mai mulți pași sau altfel - peste nivelul dvs. normal pentru a fi benefic pentru sănătatea dumneavoastră.Având în vedere un extra 2.000 de pași pe zi (aproximativ 1 mile), vă poate ajuta să vă măriți activitatea generală și să vă ajute să vă apropiați de un obiectiv de 10.000 de pași zilnic.

Pași

Partea 1 din 3:
Adăugând mai mulți pași în ziua dvsDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași spre etapa de rutină de zi cu zi 1
1. Plimbați-vă naveta.Dacă sunteți în stare, o modalitate ușoară de a adăuga pași în ziua dvs. este de mers pe jos la muncă sau de a crește cantitatea de pași pe care o ia în prezent pentru a ajunge la locul de muncă.
  • Când umblați pentru a lucra sau măriți pașii de navetă, adăugați automat 2 doze de pași suplimentari în ziua dvs.Plimbarea dvs. la serviciu și de la serviciu poate adăuga o cantitate semnificativă de pași în ziua dvs.
  • Dacă luați autobuzul sau metroul, încercați să ieșiți dintr-o oprire sau două mai devreme.Este posibil să aveți nevoie să vă ridicați un pic mai devreme pentru a permite timpul suplimentar petrecut pe jos.
  • Dacă aveți o zonă sigură pentru a merge cu plimbări laterale, încercați să mergeți la biroul dvs. în loc să conduceți.
  • Dacă nu puteți merge la lucru și nu există autobuz, încercați să parcați mai departe - poate la sfârșitul parcului de parcare, de-a lungul străzii sau la ultimul etaj al garajului de parcare.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași către etapa de rutină de zi cu zi 2
    2. Ia o pauză de prânz de mers pe jos.Deoarece majoritatea oamenilor primesc aproximativ 30 de minute pentru o pauză rapidă de prânz, aceasta oferă o altă mare oportunitate de a adăuga mai mulți pași în ziua dvs.
  • Luând ceva timp de la pauza de prânz la plimbare poate fi benefică din două motive - una, veți obține mai mulți pași și două, veți obține o pauză mintală frumoasă de la locul de muncă.
  • Luați 10 sau 15 minute de pauză de prânz și mergeți la o plimbare.Încercați să mergeți afară, făcând ture în jurul clădirii dvs. sau în interiorul clădirii sau pe jos pentru a vedea colegii în diferite departamente.
  • Unele studii au arătat chiar că mersul pe jos după o masă - chiar și pentru o plimbare scurtă de 15 minute - au ajutat oamenii să-și gestioneze greutatea mai bună și o eficacitate a insulinei îmbunătățite.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași spre etapa de rutină de zi cu zi 3
    3. Treci peste ascensoarele și rulante.În multe clădiri de birouri, clădiri condo sau apartamente sau magazine departament, există mai multe etaje.Cea mai comună metodă de a merge de la un etaj la altul?Liftul.
  • Deși luarea ascensorului sau scărilor escalatorului este o modalitate ușoară și rapidă de a vă deplasa de la podea la podea, vă menține în picioare în loc să vă mișcați, să mergeți și să luați pași suplimentari.Dacă luați în mod obișnuit ascensorul, mergeți în schimb.
  • Dacă locuiți într-o clădire cu apartamente mari sau lucrați într-o clădire de birouri înalte, luați în considerare luarea liftului la jumătatea drumului și apoi luați scările pe tot parcursul drumului.Acest lucru vă ajută să obțineți mai mulți pași, dar ajută la minimizarea durerii articulare sau a genunchiului la cei care au vătămări sau artrită.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași pentru rutina dvs. de zi cu zi Pasul 4
    4. Mergeți mai mult la magazin.Gândiți-vă de câte ori în timpul săptămânii dvs. vă opriți de magazinul alimentar, un magazin de departament sau o farmacie.În loc să mergeți la elementul pe care doriți să îl achiziționați, obțineți mai mulți pași prin mersul pe jos întregul magazin.
  • Luați ocazia la magazinul alimentar pentru a obține mai mulți pași.În loc să se îndrepte spre dreapta la ouă și la secțiunile de pâine, du-te în sus și în jos fiecare culoar.
  • Dacă sunteți la un magazin de departament, răsfoiți întregul magazin și luați scările la niveluri suplimentare dacă sunt disponibile.
  • În timp ce vă așteptați ca medicamentul să fie umplut la farmacie, mergeți în jos în sus și în jos fiecare culoar în loc de a sta sau în picioare de tejghea de farmacie.
  • Parcați mai departe de magazinul alimentar decât de obicei faceți pentru a obține mai mulți pași.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași pentru rutina dvs. de zi cu zi Pasul 5
    5. Faceți mai multe comisioane în timpul zilei.În loc să stați toată ziua în fața calculatorului dvs. la locul de muncă, găsiți motive pentru a vă ridica și a merge în jur.Chiar dacă primiți doar 50 de pași suplimentari, de fiecare dată când faceți acest lucru, acesta vă poate ajuta să adăugați până la 2.000.
  • În loc să vă trimiteți prin e-mail colegul, ridicați-vă și mergeți la biroul lor și dați-le o notă post-it cu informații.
  • Bea mai multă apă.Va trebui să vă ridicați și să mergeți la baie mai des și trebuie să vă ridicați și să vă completați mai des sticla de apă.
  • Dacă este disponibil, utilizați baia pe un alt nivel la biroul dvs. (sau la domiciliu) și luați scările.Sau utilizați o toaletă în jos pe hol.
  • Chiar dacă ați împachetat prânzul, ridicați-vă și mergeți la cantina biroului dvs. cu un co-lucrător sau mergeți cu ei în alte restaurante.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași spre pasul dvs. de zi de zi de zi 6
    6. Ia în considerare mersul pe jos un câine.Plimbarea câinelui este o modalitate excelentă de a ajunge în pași suplimentari în timpul zilei.Câinii au nevoie de exercițiu în timpul zilei la fel de mult ca și oamenii.
  • Dacă aveți propriul câine, intenționați să-l duceți pentru o plimbare de zi cu zi.Poate intenționați să ieșiți înainte de muncă sau la școală sau să luați-l pentru o plimbare rapidă când ajungeți acasă pentru a vă încheia ziua.
  • Dacă nu dețineți un câine, ați putea vorbi întotdeauna cu prietenii sau vecinii care fac și întrebați dacă le puteți ajuta prin mers pe jos câinele lor.Mulți oameni ajung acasă târziu sau pleacă foarte devreme pentru muncă și ar putea avea nevoie de ajutor de mers pe jos câinele lor.
  • Dacă sunteți prietenos cu vecinii, întrebați dacă vă puteți alătura în plimbările lor cu câinii lor.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași în etapa de rutină de zi cu zi 7
    7. Du-te la un parc local.Multe cartiere nu sunt neapărat cel mai sigur loc pentru a merge sau poate să nu fie trotuare.Dacă locuiți într-un loc în care mersul pe jos nu este cel mai simplu sau mai sigur, luați în considerare că mergeți în altă parte pentru a ajunge în pașii dvs. suplimentari.
  • În drum spre casă de la locul de muncă, opriți-vă de un parc local și luați câteva ture în jurul terenurilor de joacă sau terenuri de sport.Împachetați pantofii de mers pe jos, astfel încât să le pregătiți când vă părăsiți biroul.
  • Adu-ți toată familia în parc.Copiii dvs. pot juca pe terenul de joacă și puteți să vă plimbați în timp ce se joacă.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași către Pasul de Rutină de zi cu zi 8
    8. Profitați la maximum de practici sportive.Dacă aveți copii care sunt implicați în sport, poate fi dificil să găsiți timpul să mergeți atunci când le trageți între practicile școlare și sportive.
  • Dacă copilul dvs. este implicat în sport, petreceți timpul așteptând ca practica să fie peste înțelepciune.Puteți lua ora sau astfel încât să ajungeți în pași sau o sesiune de exerciții.
  • Dacă copilul dvs. joacă fotbal, fotbal sau chiar Lacrosse plimbare în jurul câmpului în timp ce practică.
  • Dacă copilul joacă un sport interior, luați ture în jurul clădirii școlare sau pe pistă până când practica sa terminat.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași către etapa de rutină de zi cu zi 9
    9. Împărțiți pașii.Noțiuni de bază într-un întreg suplimentar suplimentar de 2 000 de pași - sau aproximativ 1 mile - este o mulțime de mișcări suplimentare.Poate fi dificil să obțineți în toată această activitate într-o singură lovitură, astfel încât împărțirea activității dvs. în timpul zilei poate face acest obiectiv mai ușor.
  • Dacă luați timp pentru a adăuga în 2000 de pași dintr-o dată nu se încadrează în programul dvs., gândiți-vă la modul în care îl puteți împărți în biți mai mici pe tot parcursul zilei.
  • Încercați să scrieți programul dvs. și văzând unde aveți câteva minute pentru a vă plimba sau ori unde puteți lua scările sau parcați mai departe.
  • Sau puteți împărți și pașii cu o cronologie.De exemplu, luați un plus de 1.000 de pași înainte de prânz și încă 1.000 de pași înainte de cină.Acest lucru poate facilita digerarea obținerii în toate acești pași suplimentari.
  • Ați putea dori, de asemenea, să luați în considerare împărțirea timpului pe care îl petreceți pe jos.Poate că faceți o plimbare de 10 minute înainte de a lucra, la o plimbare de 10 minute pe pauza de prânz și la 10 minute de mers pe jos după cină.
  • Partea 2 din 3:
    Urmărirea progresului dvsDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași către etapa de rutină de zi cu zi 10
    1. Puneți un gol de mers pe jos.Dacă sunteți interesat de creșterea oricărui tip de activitate, va fi util să vă stabiliți un scop pentru dvs.Acest lucru vă va oferi ceva pentru a măsura pe măsură ce faceți progrese.
    • Evident, obiectivul dvs. ar putea fi să adăugați în 2000 de pași pe zi.Dar câte pași primești în prezent?În plus față de a spune că doriți să adăugați mai mulți pași, dați seama de obiectivul total de pas pe care îl urmăți.
    • În planificarea obiectivului dvs., ar trebui să determinați câte zile pe săptămână veți încerca să vă îndepliniți obiectivul.Ar putea fi în fiecare zi, dar să fie specific.
    • De asemenea, includeți informații despre modul în care intenționați să vă atingeți obiectivul.De exemplu, voi adăuga 2000 de pași zilnic de mers pe jos la muncă și să luăm scările la birou.
    • De asemenea, asigurați-vă că vă reevaluați obiectivul din când în când pentru a vă asigura că este încă rezonabil și realist.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași în etapa de rutină de zi cu zi 11
    2. Începeți un jurnal de exerciții.O altă modalitate de a verifica și de a urmări progresul este un jurnal de exerciții.Acest lucru vă poate ajuta să vă urmăriți obiectivul și să vedeți ce funcționează și să nu funcționați.
  • Notați-vă obiectivul în jurnalul dvs. și listați diferitele moduri în care credeți că veți putea adăuga mai mulți pași în ziua dvs.
  • Apoi luați jurnalul cu dvs. sau completați-l pe timp de noapte cu ce activități ați făcut pe parcursul zilei care v-au ajutat să mutați mai mult și să luați mai mulți pași.
  • De asemenea, notați cât de mulți pași luați în fiecare zi.Acest lucru vă poate ajuta să vedeți dacă vă întâlniți de fapt obiectivul dvs. de 2.000 pas.
  • Dacă observați că nu vă întâlniți în mod consecvent obiectivul, va trebui să vă întoarceți la găsirea mai multor modalități de a lua mai mulți pași în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași spre etapa de rutină de zi cu zi 12
    3. Cumpărați un pedometru.Dacă sunteți interesat să urmăriți pașii, va trebui să achiziționați un pedometru.Altfel va fi aproape imposibil să numărați fiecare pas pe care îl luați pe tot parcursul zilei.
  • Există o varietate de pedometre disponibile pe piață.Orice de la ceasuri, trupe de mână și pedometre clip-on.Luați în considerare efectuarea unor cercetări pe care opțiunea este cea mai bună pentru dvs.
  • Bandele și ceasurile din încheietura mâinii sunt populare.Sunt ușor de purtat, se simt ca bijuterii sau funcții obișnuite ca un ceas.Sunt destul de precise și ușor de utilizat.
  • Pedometrele clip-on sunt, de asemenea, un bun bun - și sunt de multe ori mai ieftine decât un ceas.Cu toate acestea, aveți grijă să nu le pierdeți sau să le uitați pe hainele voastre.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași către etapa de rutină de zi cu zi 13
    4. Descărcați o aplicație de mers pe jos.Dacă nu sunteți interesat să cheltuiți bani pe un pedometru, ați putea dori să luați în considerare descărcarea unei aplicații de mers pe jos sau pedometru pe telefonul inteligent.
  • Multe aplicații sunt foarte ieftine, iar unele sunt chiar gratuite.Sunt ușor de utilizat și pot măsura pașii foarte asemănători cu un pedometru.
  • În plus, unele dintre aceste aplicații pot ajuta la urmărirea caloriilor și alte măsuri în plus față de pașii totali.
  • Dezavantajul acestor aplicații sunt că aveți nevoie pentru a vă purta telefonul cu dvs. în orice moment ori de câte ori mergeți în ordine pentru a vă urmări pașii.
  • Partea 3 din 3:
    Stau motivat cu mers pe josDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași în etapa de rutină de zi cu zi 14
    1. Creați un grup de mers pe jos.Dacă căutați o motivație suplimentară pentru a merge mai mult sau a lua mai mulți pași, ia în considerare mersul cu un grup sau un grup de mers pe jos.Mulți oameni găsesc mai ușor să meargă cu alții decât singuri.
    • Există multe grupuri de mers pe jos pe care le puteți găsi online sau care sunt locale în orașul dvs.Alăturați-vă unul dintre aceste grupuri și mergeți cu ei cât de des puteți.
    • Dacă nu găsiți un grup de mers pe jos, luați în considerare faptul că faceți unul dintre dvs.Poate că luați niște vecini să meargă în seara sau colaboratorii pentru a lua o pauză de prânz de mers pe jos.
    • Încercați să organizați un concurs pas cu prietenii dvs. pentru a vă ajuta să păstrați toată lumea motivată.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași în etapa de rutină de zi cu zi 15
    2. Alăturați-vă unei aplicații de mers pe jos sau de fitness.Unele aplicații de pedometru sau aplicații legate de unele mărci de pedometre au programe și provocări prin aplicația lor pentru a vă ajuta să vă încurajați să mergeți mai mult și să luați mai mulți pași.
  • Dacă ați achiziționat un ceas de pedometru sau o bandă de mână, luați în considerare descărcarea aplicației corespunzătoare.Multe dintre aceste aplicații de fitness au provocări pe care le puteți participa, vă vor ajuta să stabiliți obiective și vă pot ajuta chiar să provocați prietenii sau să vedeți activitățile prietenului dvs.
  • Uneori puteți crea chiar grupuri de mers pe jos cu alți prieteni și membri ai familiei în diferite state.Sau, proiectați propriile provocări în rândul prietenilor dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași în etapa de rutină de zi cu zi 16
    3. Setați mementouri pentru a vă ridica și a vă deplasa.Dacă aveți un timp dificil de a găsi un timp și loc pentru a obține mai mulți pași și apoi amintiți-vă de fapt să faceți acești pași, încercați să setați memento-uri pentru dvs.
  • O modalitate ușoară de a vă reaminti pentru a obține mai mulți pași este să setați o alarmă pe telefon.Poate că a plecat în fiecare oră sau două, așa că ești curat să te ridici și să te miști.
  • Sau configurați un memento prin intermediul sistemului de e-mail de birou sau de pe telefonul dvs. pe care îl aveți "Întâlnire de prânz" de o plimbare de 15 minute.
  • Puteți chiar să luați în considerare punerea post-it notează pentru dvs.Le puteți pune pe ecranul computerului, frigider, oglindă sau tabloul de bord al mașinii dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați 2000 de pași spre etapa de rutină de zi cu zi 17
    4. Configurați o recompensă pentru dvs.Pentru a vă satisface puterea de 2.000 de pas și mai atrăgătoare, încercați să vă confruntați cu ușurință niște recompense distractive și interesante pentru dvs.Studiile arată că acest lucru vă poate ajuta să rămâneți motivați.
  • Configurați recompense pentru dvs. dacă vă îndepliniți obiectivul pentru o anumită perioadă de timp.De exemplu, după 2 săptămâni de la îndeplinirea obiectivului pas în fiecare zi, achiziționați încă 5 melodii pentru playlistul dvs. de mers pe jos.
  • De asemenea, puteți seta recompense mai mari pentru obiective mai mari. Dacă ați umblat zilnic 10.000 de pași pentru 2 luni întregi, poate că vă cumpărați un nou pedometru.
  • Dacă sunteți interesat să pierdeți în greutate, nu configurați recompense legate de alimente (ca o cină sau un desert special).Acest lucru vă poate seta de pe pistă pentru obiectivele dvs. de greutate.
  • sfaturi

    Scopul de 10.000 de pași zilnic este doar o estimare a cât de multă activitate poate fi nevoită să-și mențină greutatea.Este posibil să aveți nevoie de mai mult sau mai puțin în funcție de vârsta, sexul și greutatea dvs.
  • Amintiți-vă, adăugând un extra 2.000 de pași în fiecare zi este echivalentul a aproximativ 1 mile.Creșterea la o zi pe zi în fiecare săptămână vă poate ajuta să ajungeți la niveluri mai ridicate de activitate pe termen lung.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar