Cum să vă simțiți mai puțin lentă în timpul antrenamentului

Aveți vreodată zile în care vă simțiți prea epuizați să vă exercitați sau să vă simțiți lent și lent în timpul antrenamentului?Ocazional, senzație de puțin lentă și somnoroasă în timpul rutinei dvs. de exerciții obișnuite este normal - Cu toate acestea, dacă oboseala și lenjerie este ceva ce vă luptați mai mult, încercați să vă schimbați rutina pentru a vă ajuta să aveți mai multă energie pentru antrenamentele dvs.Dieta dvs., modelele de dormit și modelele de exerciții generale vor determina cât de multă energie trebuie să rămâneți activi.În plus, există câteva sfaturi și trucuri pentru a vă oferi corpului și minții un pic de creștere a energiei chiar înainte de antrenamentul dvs.Încercați să faceți o varietate de schimbări și să vedeți dacă vă puteți simți mai puțin lentă și mai energizată în timpul antrenamentelor.

Pași

Partea 1 din 3:
Menținerea nivelurilor de energie în timpul exercițiilor fizice
  1. Imagine intitulată Bike pentru pierderea în greutate Pasul 8
1. Au o gustare înainte de antrenament.Dacă aveți nevoie de un mic jolt de energie înainte de antrenament, luați în considerare faptul că aveți o gustare înainte de a vă îndrepta.Acest lucru vă poate ajuta să vă dați energia corpului să înceapă și să termine antrenamentul.
  • Având o gustare pre-antrenament este esențială dacă aveți nevoie de sporirea energiei sau planificați să fiți activi timp de peste 45 de minute la un moment dat.
  • În plus, această gustare trebuie să fie în primul rând carbohidrați simpli.Acestea se descompun rapid în corpul dvs. și se vor întoarce rapid la energie.Se amestecă cu o proteină sau carbohidrați mai complexe pentru a menține mai mult alimentarea cu combustibil.
  • Încercați: Smoothie cu iaurt grecesc și fructe, o felie de toast de cereale integrale cu gem, un castron mic de ovăz cu fructe, un iaurt mic cu fructe sau un măr cu unt de arahide.
  • Planificați să aveți 100-200 de calorii înainte de a lucra.Acest lucru vă va oferi energia pe care trebuie să aveți un antrenament puternic.
  • Imagine intitulată Trezește-te dimineața fără a simți groggy (fără cafea) Pasul 5
    2. Apuca o ceașcă de cafea.Un mic jolt de cafeină este minunat pentru a vă începe dimineața sau vă împingeți printr-o scădere după-amiază la locul de muncă.Bea o ceașcă rapidă de Joe poate, de asemenea, să vă ofere un pic de stimulare a energiei pentru a începe antrenamentul.
  • Cofeina din cafea (și chiar în ceai) este un stimulent.Vă poate ajuta să vă dați energie, să vă ajutați mai multă alertă și să îmbunătățiți concentrarea.
  • Oamenii care beau cafea au adesea o circulație mai bună pe termen scurt.Acest lucru vă ajută corpul să circule nutrienții și oxigenul mai eficient în timpul exercițiilor fizice.
  • Luați în considerare băutura o ceașcă de cafea mică înainte de rutina dvs. de exerciții - totuși, restul zilei ar trebui să fie alcătuită din cea mai mare parte a apei pentru a vă menține corpul hidratat.
  • Aproximativ 400 mg este limita din cantitatea de cofeină pe care un adult ar trebui să o consume într-o zi.Acestea sunt aproximativ patru cești de cafea preparată. Prea multă cofeină vă poate face să vă prăbușiți mai târziu în ziua voastră.
  • Imaginea intitulată are o dimineață mai sănătoasă
    3. Ascultați muzica optimistă.Ascultarea muzicii nu ajută la trecerea timpului în timp ce ați intrat pe banda de alergare sau eliptic.Ascultarea muzicii, în special a melodiilor motivationale, vă poate ajuta să vă simțiți puțin mai energizați în timpul sesiunilor de antrenament.
  • Multe studii au fost făcute în exercițiu și muzică. Ei au arătat că cei care ascultă muzica au nevoie de oxigen mai puțin în timpul exercițiilor fizice și au putut să-și exercite mai mult comparativ cu cei care nu ascultau muzică.
  • Pentru a obține muzică pentru a vă îmbunătăți nivelul de energie, trebuie să fiți choosy despre ceea ce ascultați.Muzica clasică probabil nu vă va stimula energia.Găsiți melodii care se potrivesc cu ritmul sau ritmul.
  • Ascultați o postare de radio, descărcați muzică pe telefonul smartphone sau luați în considerare utilizarea unei aplicații muzicale / fitness.Acest lucru vă poate ajuta să rămâneți în regim de muzică și să vă mențineți în timpul antrenamentului.
  • Imaginea intitulată Fiți mai bună la tine pasul 8
    4. Încercați exerciții mai mari de intensitate.O altă opțiune de exerciții pe care o puteți face pentru a crește nivelul de energie face exerciții de înaltă intensitate.Aceste exerciții de pompare a inimii vă pot ajuta să vă trezesc repede.
  • Exercițiile de înaltă intensitate sunt cele care necesită aproape de nivelul maxim de efort.Indiferent de cât de lentă vă simțiți înainte de rutina dvs. de exerciții, creșterea bruscă a intensității sau a nivelului de activitate vă poate ajuta să vă trezească.
  • Celălalt beneficiu al exercițiilor cu intensitate ridicată este că nu trebuie să le faceți atâta timp cât exercițiile mai moderate de intensitate.De fapt, puteți tăia timpul de antrenament în jumătate dacă faceți exerciții de intensitate superioară.Aceasta este o idee minunată dacă vă simțiți obosiți sau nu aveți o mulțime de energie în timp ce vă exercitați.
  • Jogging, alergare, coardă de sărituri, ture de înot, jucând sport sau drumeții în sus sunt toate exemple de activități mai intense.
  • Imagine intitulată Începeți pierderea în greutate Pasul 11
    5. Mergeți la intervale sau formarea circuitului.Dacă vă simțiți puțin lent în timpul exercițiului dvs., încercați să includeți mai multe intervale sau formarea circuitelor.Această schimbare constantă a exercițiului dvs. vă poate ajuta să vă mențineți mai mult de alertă mentală.
  • Intervalul și formarea circuitului sunt un tip de exercițiu care alternează între câteva activități diferite.Este o modalitate perfectă de a bate plictiseala și de a vă permite în timpul exercițiului dvs. normal.
  • Dacă vă simțiți lentă, încercați să faceți o rutină rapidă de interval sau de antrenament circuit.Alternează între aerobic de intensitate ridicată și moderată și se potrivește într-o anumită antrenament de rezistență.
  • Partea 2 din 3:
    Prevenirea oboselii în timpul exercițiilor fizice
    1. Imagine intitulată Disciplina dvs. Pasul 9
    1. Stați hidratat în timpul zilei.Consumul de fluide adecvate este esențial pentru a rămâne alertă și energizat înainte și în timpul antrenamentului.Beți suficient atât în ​​timpul zilei, cât și în timpul antrenamentului pentru a preveni lenjeria.
    • Dacă nu sunteți hidratat în mod adecvat în timpul zilei, în special chiar înainte de rutina dvs. normală de exerciții, este normal să vă simțiți obosiți și lentilă.Semnele de deshidratare includ oboseala, urina de culoare închisă, sete și dureri de cap.
    • Dacă sunteți deshidratat, corpul tău se poate simți slab și obosit.În plus, ați putea fi greu să vă completați antrenamentul.
    • Majoritatea profesioniștilor din domeniul sănătății recomandă consumarea de cel puțin opt pahare de apă de 8 uncii (236 ml) de apă - în funcție de vârsta, genul și nivelul de activitate, este posibil să aveți nevoie de mai mult de 10 pahare zilnic.
  • Imaginea intitulată are o dimineață mai sănătoasă
    2. Dormi suficient.Somnul și exercițiul au o relație unică.Fără un somn adecvat, vă veți simți mai obosit în timpul antrenamentelor dvs. - Cu toate acestea, dacă nu lucrați în mod regulat, este posibil să aveți un somn de calitate mai sărac.
  • Dacă nu obțineți un somn adecvat, corpul dvs. nu are timp să realimenteze și să se recupereze.De-a lungul timpului, acest lucru ar putea duce la oboseală și leneș în antrenamentele dvs.
  • În plus, este în timpul restului că corpul dvs. dezvoltă cele mai multe câștiguri.Veți vedea îmbunătățiri mai bune ale masei musculare și a rezistenței cu odihnă corespunzătoare.
  • Se recomandă ca majoritatea adulților să obțină aproximativ șapte până la nouă ore de somn în fiecare noapte.Dacă nu vă întâlniți în prezent această orientare, este timpul să mergeți la culcare mai devreme sau să vă trezi mai târziu.
  • Încercați să practicați o bună igienă de somn.Aceasta înseamnă să vă ridicați și să mergeți în pat în același timp în fiecare noapte și făcând dormitorul un loc liniștit liniștit.
  • Imaginea intitulată pierde greutatea fără a obseda pasul 2
    3. Mențineți o dietă echilibrată.Dieta dvs. joacă, de asemenea, un rol imens în cazul în care vă simțiți sau nu lentă în timpul rutinei de antrenament.După o dietă bine echilibrată și nutritivă, vă va ajuta să vă alimentați prin antrenamente.
  • O dietă bine echilibrată include alimente din fiecare grup de alimente în fiecare zi.În plus, aceasta include o mare varietate de alimente din fiecare grup de alimente în timpul săptămânii.
  • Când dieta dvs. este dezechilibrată (cum ar fi dacă urmăriți o dietă scăzută) sau aveți o dietă slabă în general, corpul și nivelurile de energie vor suferi.Este dificil pentru corpul tău să împingă un antrenament atunci când lipsește într-unul sau mai mulți nutrienți.
  • Dacă v-ați simțit lent în timpul antrenamentului, gândiți-vă la modul în care ați mâncat în ultima vreme.Ieșiți în suficiente fructe, legume, proteine ​​și boabe întregi?Dacă nu, asigurați-vă că vă curățați dieta și veți vedea niveluri îmbunătățite de energie.
  • Dacă încercați să pierdeți în greutate și să vă exercitați, nu trebuie să mergeți sub 1.200 de calorii pe zi fără a fi sub supravegherea unui medic.
  • Imaginea intitulată are o dimineață mai sănătoasă mai energizată Pasul 3
    4. Luați în considerare schimbarea timpului antrenamentului.Majoritatea oamenilor se lucrează devreme dimineața sau au lovit sala de sport după muncă.Dacă nu vă simțiți energizați pentru antrenamentele dvs., luați în considerare schimbarea momentului zilei pe care o exercitați.
  • Studiile au arătat că o varietate de factori afectează nivelurile dvs. de energie în timpul exercițiilor fizice.Temperatura corpului și ritmul circadian joacă un rol important atunci când corpul tău se simte energizat și când este mai somnoros și lent.
  • Temperatura corpului este mai mare în după-amiaza după ce corpul tău sa încălzit.Studiile au arătat că, cu o temperatură a corpului mai cald, performanța dvs. se îmbunătățește.
  • Cu toate acestea, unii oameni experimentează mai multă energie în dimineața datorită ritmului lor circadian și ciclului de somn.
  • Dacă sunteți o persoană de dimineață, dar simțiți somnoros, încercați să așteptați până după-amiaza să vă faceți antrenamentul.Dacă sunteți un exercițiu după muncă, treceți la dimineața pentru a vedea dacă acest lucru funcționează mai bine.
  • Experții spun că dimineața este cel mai bun moment pentru a-și exercita, dar ar trebui să vă urmați ceasul corpului pentru a vedea ce este cel mai bun moment pentru dvs.
  • Imaginea intitulată are o dimineață mai sănătoasă mai energizată de dimineață 1
    5. Încetiniți dacă vă simțiți sub vreme.Ocazionalul rece, nasul sau tusea poate provoca sa te simti mai obosit si lent in timpul antrenamentului.Redați-l în siguranță și ascultați corpul dvs. pentru a decide dacă ar trebui sau nu să vă împingeți antrenamentele când sunteți bolnav.
  • Majoritatea profesioniștilor din domeniul sănătății spun că un exercițiu de lumină până la moderat este în regulă pentru ca nasul mediu rece sau curbat.De fapt, studiile au arătat că exercițiul poate ajuta la deschiderea unor canale nazale și poate scădea congestia nazală.
  • Cu toate acestea, dacă aveți o frig mai gravă sau gripa, trebuie să rămâneți acasă și probabil că rămâneți în pat până când vă simțiți mai bine.În plus, nu este recomandat să se exercite dacă aveți simptome "sub cap" ca o tuse, congestie toracică sau un stomac deranjat.
  • Exercitarea necesită organismul dvs. să exercite energie.Aceasta este energia care este redirecționată departe de vindecarea corpului și recuperarea de orice boală pe care o aveți.
  • Imaginea intitulată pierde greutatea consumând delicioase fast food pas 10
    6. Discutați cu medicul dumneavoastră.Dacă vă simțiți continuu, indiferent de schimbările pe care le-ați făcut la dieta sau stilul de viață, luați în considerare vorbirea cu medicul dumneavoastră.Oboseala cronică și lipsa de energie nu este considerată normală.
  • Discutați cu medicul dumneavoastră despre orice medicamente sau suplimente pe care le luați în prezent.Multe medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală și alte suplimente vă fac să vă simțiți mai grogi, somnoros, obosit sau lent.
  • Există câteva medicamente disponibile care vă vor stimula metabolismul și vor spori pierderea energiei și a greutății, dar trebuie să fiți evaluați de un medic pentru a vedea dacă sunteți un candidat.
  • De asemenea, luați în considerare obținerea de sânge.De exemplu, dacă ați avut probleme cu anemia, vă veți simți lent și obosit în mod consecvent.Va trebui să obțineți sânge pentru a confirma problemele și pentru a începe tratamentul.
  • Problemele tiroidiene pot fi, de asemenea, cauza oboselii și a loveismului.Aduceți acest lucru și cu medicul dumneavoastră.
  • Partea 3 din 3:
    Luând o zi de odihnă ocazională
    1. Imaginea intitulată Meditează zilnic pentru o viață mai bună Pasul 6
    1. Programați în două zile de odihnă săptămânal.Corpul tău vă va informa când timpul său pentru o pauză.Deci, dacă vă simțiți lentă în ultima vreme la sala de gimnastică sau în timpul antrenamentului, ar putea fi timpul pentru o zi de odihnă.
    • Majoritatea profesioniștilor de sănătate și de fitness recomandă să includeți în fiecare săptămână una sau două zile de odihnă.Puteți include în continuare o cantitate mare de formare în celelalte zile, dar permiteți-vă corpului să vă odihnească în mod adecvat.
    • Dacă observați că sunteți puțin mai lentă, gândiți-vă înapoi în ultima săptămână sau două.Ați lovit gimnasticul greu?Ați fost prea activ în fiecare zi?A existat o zi în care te-ai relaxat?
    • Dacă credeți că este timpul pentru o zi de odihnă, luați o zi liberă.Evitați sala de gimnastică, nu mergeți la o alergare și săriți clasa dvs. de spin. Totuși, ar trebui să încercați să păstrați corpul în mișcare, chiar și în zilele de odihnă. Încercați o plimbare liniștită, grădinărit, Tai Chi sau o clasă de yoga restaurativă, care poate oferi aceleași beneficii ca și somnul.
  • Imaginea intitulată viața live fără a avea probleme cu pasul 28
    2. Să se familiarizeze cu semne de supraîncărcare.Dacă nu permiteți corpului dvs. adecvat odihnă, puteți provoca mai multe daune decât bunele.Programați în zilele de odihnă pentru a evita rănile și alte probleme.Căutați semne de suprasolicitare ca:
  • Creșterea ratei cardiace de odihnă
  • Creșterea și naggingul durerilor musculare
  • Moodiness și depresie
  • Creșterea bolii și răcelii
  • Pierderea concentrației
  • Oboseală constantă și lenjerie
  • Imaginea intitulată pierde greutatea fără a obseda pasul 7
    3. Ia în considerare în afara stresorilor.În plus, asigurați-vă că mâncați bine și consumați suficiente fluide, există unii stresori externi care vă pot face să vă simțiți mai lentă în timpul antrenamentelor dvs.
  • Dacă aveți o cantitate semnificativă de stres în viața dvs., poate doriți să utilizați exerciții fizice pentru a vă ajuta să vă relaxați și să lăsați Steam - Cu toate acestea, stresul cronic vă poate face să vă simțiți mai obosiți și somnoros - chiar și în timpul antrenamentelor de stres.
  • Pentru femei, în timpul menstruației, puteți observa și oboseala crescută, de asemenea.Acest lucru este normal ca organismul dvs. trece prin schimbări în această perioadă a lunii.
  • sfaturi

    Este firesc să simțiți ouă ocazională în timpul antrenamentelor dvs. - cu toate acestea, dacă acest lucru este consecvent, luați în considerare văzând medicul dumneavoastră.
  • Asigurați-vă că dieta dvs. este bine echilibrată pentru a vă oferi corpul cu energie pentru antrenamentele dvs.
  • Încercați să aveți o gustare prealabilă pentru a vedea dacă aceasta ajută la creșterea energiei dvs. înainte de rutina dvs. de exerciții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar