Cum de a alege o agenție de publicitate

Înainte de a alege o agenție de anunțuri, luați o privire detaliată la nevoile dvs. de publicitate și la abilitățile, reputația și comisioanele agențiilor care vă interesează. Agenția de anunțuri pe care o alegeți ar putea crea totul de la publicitatea prin intermediul campaniilor de e-mail și va juca un rol crucial în determinarea modului în care potențialii clienți vizualizează compania dvs.

Pași

  1. Imagine intitulată Alegeți o agenție de publicitate Pasul 1
1. Decideți ce servicii aveți nevoie. Înainte de a angaja o agenție de anunțuri, determinați de ce le angajați. Aveți nevoie doar de câteva materiale de marketing produse, cum ar fi o scrisoare de vânzări sau o carte poștală? Dacă da, este posibil să aveți nevoie pur și simplu de un copywriter independent sau de designer grafic, nu o agenție de publicitate la scară largă. Dacă, totuși, aveți nevoie de o campanie de marketing extinsă, cu totul de la anunțuri tipărite la spoturile radio, probabil că aveți nevoie de ajutorul unei agenții. Va dori probabil, de asemenea, o agenție dacă aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce fel de campanie publicitară de lansare sau dacă aveți nevoie de cineva care să introducă anunțuri pentru dvs. Știind ce aveți nevoie, de asemenea, vă ajută să decideți ce fel de agenție să alegeți. Unele agenții se specializează în anumite formate, cum ar fi reclamele radio sau de televiziune, în timp ce altele oferă o varietate mai largă de servicii. De asemenea, unele agenții se concentrează în principal pe crearea unor materiale publicitare specifice, în timp ce altele vă vor ajuta să vă definiți obiectivele și nevoile dvs. de marketing.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de publicitate Pasul 2
    2. Determinați-vă bugetul publicitar. Agențiile mai mari percep mai mult decât agențiile mai mici, mai ales dacă oferă mai multe servicii. În timp ce vă recomandăm să angajați o agenție proeminentă, taxele lor pot depăși ceea ce vă puteți permite. Ca rezultat, este posibil să puteți permite numai servicii limitate de la acestea, dar ar putea permite un plan mai cuprinzător la o agenție mai mică.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de publicitate Pasul 3
    3. Decideți dacă doriți ca cineva local. Cu unelte cum ar fi e-mail, videoconferințe și mesagerie instant, este mai ușor ca niciodată să comunici în timp real cu oamenii din întreaga țară și chiar lumea. Nu mai este limitat la alegerea unei agenții în orașul dvs. Înainte de a alege o agenție, decideți dacă doriți ca cineva aflat în comunitate pe care îl serviți, mai ales dacă sunteți o mică afacere care servește un anumit oraș sau regiune specifică. În timp ce puteți angaja o agenție în orice locație, doriți unul pe care îl puteți vizita în persoană? Sau este mai puțin importantă decât calitatea de muncă sau reputație a companiei, de exemplu?
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de publicitate Pasul 4
    4. Se potrivesc dimensiunii companiei dvs. la dimensiunea agenției de anunțuri. Dacă rulați o afacere mică, probabil că veți fi mai bine serviți de o mică agenție. Agențiile mai mari pot oferi mai multe servicii, dar aceștia pot atribui talentul lor de mai mulți clienți mai mari. Cu agenții mai mici, cu toate acestea, aveți mai multe șanse să primiți atenție personalizată și să aveți acces la cei mai talentați angajați, care adesea includ președintele sau CEO-ul. De asemenea, dacă sunteți o companie mică, probabil că nu aveți nevoie de toate serviciile oferite de o agenție mai mare. Dacă conduceți o mare corporație, probabil că veți avea nevoie să lucrați cu o agenție mai mare care poate gestiona o varietate mai largă de servicii de publicitate.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de publicitate Pasul 5
    5. Uitați-vă mai mult la agențiile care vă interesează. Întrebați dacă puteți vizita agenția și puteți observa angajații într-o zi de lucru tipică. Veți obține o idee mai bună despre modul în care funcționează agenția, cât de bine angajații să lucreze împreună și dacă vă simțiți confortabil cu stilul companiei și angajații săi. De asemenea, solicitați eșantioane de lucru produse pentru alți clienți și solicitați 2 sau 3 referințe de la clienți actuali sau foști.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar