Cum se formează un llc în alaska

O societate cu răspundere limitată sau LLC este o structură juridică care combină aspectul unei corporații și a unui parteneriat. Ca și în cazul unei corporații, răspunderea dvs. personală este limitată, dar operarea afacerii dvs. este mai flexibilă, deoarece ar fi într-un parteneriat. Fiecare stat are cerințe diferite pentru formarea unui LLC. În Alaska, în mod specific, există o serie de pași administrativi care trebuie completați. Aceste pași variază de la alegerea unui nume, la depunerea documentelor, la completarea unui raport inițial.

Pași

Metoda 1 din 3:
Luând decizii preliminare
  1. Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 19
1
Alegeți un nume pentru compania dvs. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți atunci când formați un LLC este alegeți un nume de afaceri solid. Veți avea nevoie de un nume pe măsură ce începeți să depuneți documentele cu privire la compania dvs.
  • Există trei cerințe pentru a ține minte atunci când alegeți un nume pentru un LLC în Alaska. Numele trebuie să fie diferit de o LLC existentă în Alaska, trebuie să indice că este un LLC (adăugați LLC sau o companie limitată la sfârșitul anului) și nu trebuie să includă cuvinte restricționate. Cuvintele restricționate sunt cuvinte precum "banca" sau "asigurare," Cuvinte care indică o profesie specifică (cum ar fi medicul sau avocatul) și cuvintele care ar putea duce la confuzirea LLC pentru o agenție guvernamentală (cum ar fi abrevierea FBI sau CIA).
  • Alegeți un nume descriptiv care va ieși și va reflecta ceea ce intenționați să faceți cu afacerea dvs. Petreceți ceva timp Brainstorming idei înainte de a vă selecta numele. Faceți unele cercetări cu privire la tipurile de nume asociate în mod obișnuit cu afacerile similare.
  • Verificați dacă este disponibil numele ales. Puteți face acest lucru la baza de date corporațiilor din partea Departamentului de Comerț, Comunitate și Dezvoltare Economică din Alaska. Din nou, nu puteți avea același nume ca o LLC existentă în Alaska, deci asigurați-vă că ați verificat dublu numele pe care l-ați stabilit nu este utilizat.
  • Odată ce ați ales un nume, acesta poate fi rezervat până la 120 de zile pentru o taxă de 25 USD.
  • Imaginea intitulată supraviețuiesc dacă nu găsiți o lucrare Pasul 3
    2. Decide asupra unui agent înregistrat. Agentul înregistrat este, în esență, persoana pe care o desemnați pentru a primi documente oficiale pentru afacerea dvs. Aceste lucrări pot include procese, notificări de reînnoire și alte notificări importante din partea statului. Vă puteți numi ca agent înregistrat, dar poate alege și o petrecere exterioară sau unul dintre partenerii dvs. de afaceri.
  • Agentul înregistrat trebuie să locuiască în Alaska. El sau ea trebuie, de asemenea, să fie permis legal să tranzacționeze afaceri în statul Alaska.
  • Dacă afacerea dvs. este mică și aveți experiență cu documente legale și legate de afaceri, ar putea avea sens să vă numiți pur și simplu ca agent înregistrat. Cu toate acestea, dacă aveți o afacere mai mare și o experiență limitată, este cel mai bine să căutați un agent extern.
  • Veți lucra îndeaproape cu agentul dvs. înregistrat pe măsură ce vă stabiliți afacerea dvs. Selectați pe cineva în care aveți încredere ca agent. De preferință, căutați pe cineva cu experiență în domeniul dreptului de afaceri și cu care ați lucrat anterior. Doriți să vă asigurați că dvs. și agentul dvs. înregistrat Mesh ca parteneri de afaceri.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă fără agent imobiliar 7
    3. Luați în considerare un acord de funcționare. Alaska nu necesită LLC să creeze acorduri de operare. Cu toate acestea, este foarte recomandat. Acordul dvs. de exploatare este un document care evidențiază structura esențială a afacerii dvs. și face obligațiile și drepturile partenerilor complet transparente.
  • Un acord de funcționare ar trebui să includă principiile companiei dvs. Care sunt drepturile și responsabilitățile membrilor? Cum este determinată puterea de votare în compania dvs? Cum sunt alocate profiturile și pierderile? În caz de urgență, cum ar fi cumpărăturile sau falimentul, care sunt așteptările și obligațiile membrilor companiei?
  • Este posibil să trebuiască să consultați cu un avocat de afaceri pentru a scrie un acord de funcționare. Există câteva șabloane online care vă permit să completați informații despre compania dvs. Cu toate acestea, este posibil să trebuiască să optimizați unele dintre aceste șabloane pentru a se potrivi nevoilor specifice companiei dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Depunerea documentelor necesare
    1. Imagine intitulată Construiți o marcă Pasul 8
    1. Completați articolele de organizare din Alaska. Articolele de organizare este un document simplu care este disponibil pentru descărcare la Departamentul de Comerț, Comunitate și Dezvoltare Economică din Alaska. Formularul solicită informații de bază, cum ar fi numele companiei, scopul companiei și numele agentului dvs. înregistrat. De asemenea, trebuie să furnizați toate semnăturile relevante ale membrilor LLC.
  • Imaginea intitulată deveni un contractor licențiat Arizona Pasul 5
    2. Plătiți toate taxele necesare. Va trebui să trimiteți articolele din Alaska finalizate împreună cu o valoare de 250 USD.00 Taxă la următoarea adresă: Situația Statului Alaska Corporații, PO Box 110806, Juneau, AK 99811-0806. Alternativ, puteți depune documentele online la site-ul web al comerțului de stat. Timpul de procesare pentru aplicarea prin poștă ar trebui să fie între 10 și 15 zile, în timp ce timpul de procesare pentru o aplicație online este imediată.
  • Imagine intitulată Construiți marca dvs. personală Pasul 5
    3
    Obțineți un număr de identificare al angajatului de la IRS. Un număr de identificare a angajării (EIN) este ceea ce utilizează IRS pentru a identifica o entitate de afaceri. Odată ce statul Alaska a aprobat documentele dvs., puteți aplica pentru un EIN gratuit online. Veți primi numărul dvs. instantaneu. Va trebui să introduceți informații cum ar fi numele de afaceri, adresa, tipul entității și numărul de angajați.
  • Imaginea intitulată deveni un contractor licențiat Arizona Pasul 12
    4. Fișier raportul inițial. Raportul dvs. inițial poate fi depus online sau prin poștă și este gratuit. Acesta este un raport pe care trebuie să-l depuneți cu privire la operațiunile de bază ale afacerii dvs. în primele șase luni, LLC funcționează. Apoi vi se va da opțiunea de a depune imediat raportul inițial online sau de a tipări cererea de a trimite prin poștă mai târziu.
  • Metoda 3 din 3:
    Demararea
    1. Imagine intitulată Alegeți stocurile Pasul 12
    1. Angajați angajați. Odată ce ați stabilit afacerea dvs., primul pas spre operațiunile de început este să angajați angajați. S-ar putea să aveți în minte unii oameni deja pe care doriți să-l angajați. Există unele obligații legale de a ține minte în timp ce angajează angajați.
    • Asigurați-vă că orice angajați potențiali sunt în mod legal capabili să lucreze în SUA.
    • Raportați noii angajați în statul Alaska ca noi angajați.
    • Ca o LLC, va trebui să vă asigurați că ați reținut impozitele pe venit de la salariile angajaților.
    • Asigurați-vă că metoda dvs. de plată a angajaților este în conformitate cu politicile statului Alaska.
  • Imagine intitulată Calculați o decontare de asigurare auto Pasul 7
    2. Obțineți asigurare. Odată ce ai o operare, vei avea nevoie de asigurare. Ca un LLC, veți avea nevoie de asigurarea de compensare a lucrătorului, precum și asigurarea generală de răspundere. Discutați cu un avocat de afaceri sau cu reprezentantul asigurărilor pentru o mai bună evaluare a tipului de politică pe care ar trebui să o cumpărați pe baza nevoilor specifice ale companiei dvs.
  • Imaginea intitulată face un studiu de fezabilitate Pasul 26
    3. Ține pasul cu toate formele necesare. Pe măsură ce LLC dvs. continuă să funcționeze, va trebui să țineți pasul cu o varietate de forme. Asigurați-vă că sunteți conștienți de toate formularele cerute de statul Alaska.
  • Asigurați-vă că obțineți toate formularele fiscale pătrate în primul an de operare. Ca un LLC, atât dvs., cât și angajații dvs. vor trebui să fie înregistrați pentru impozitele de stat. Va trebui să aveți angajații dvs. să completeze formularele W2 înainte de angajare. De asemenea, va trebui să depuneți impozitele pe venit ca entitate de afaceri cu statul.
  • Asigurați-vă că completați un raport bienal la fiecare doi ani. Acesta este un raport care prezintă operațiunile companiei dvs. Va trebui să includeți informații de bază, cum ar fi numele LLC, adresa, numele agentului dvs. înregistrat și o prezentare generală a membrilor și a managerilor afacerii dvs. Există taxe de depunere pentru un raport bienal care variază în funcție de județ.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avocații sfătuiesc că toate modelele LLC au un acord de operare scris LLC.
  • Dacă nu înțelegeți niciunul din procesul de aplicare, este foarte recomandat să căutați ajutorul unui profesionist licențiat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar