Cum să găsiți o companie pentru a lucra

Căutarea unui loc de muncă poate fi dificilă, iar găsirea companiei potrivite poate fi o provocare. Înainte de a începe căutarea, gândiți-vă la ceea ce căutați personal într-un angajator. Unii oameni se îngrijesc mai mult de locație, în timp ce alți oameni se pot îngriji mai mult de salariu. Căutarea unui angajator poate fi o sarcină descurajantă, dar devine exponențial mai ușoară dacă știți exact ce căutați. Amintiți-vă să cercetați întotdeauna un potențial angajator online, indiferent dacă găsiți o companie pe o consiliu de angajare sau prin recomandarea unui prieten apropiat. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să vă pregătiți pentru interviu, dar vă va oferi și un sentiment al culturii și valorilor de bază ale companiei.

Pași

Metoda 1 din 3:
Efectuarea unei căutări de locuri de muncă
  1. Imagine intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 1
1. Găsiți companii foarte respectate în industria dvs. Hop online și căutați companiile de top din industria dvs. specifică. Efectuați câteva căutări inițiale pentru a obține un sens pentru care companiile se remarcă ca locuri minunate pentru a lucra. Există tone de liste specifice industriei și regionale acolo, așa că împingeți în jur pentru a vedea ce companii vin frecvent. Fie faceți o listă a companiilor care ies în evidență sau fac o notă mentală a oricărei companii care continuă să apară ca locuri minunate pentru a lucra.
  • De exemplu, puteți căuta "Top 100 lanțuri de vânzare cu amănuntul pentru a lucra" sau "cele mai bune firme de consultanță din New England."
  • Există câteva modalități de a găsi o companie pentru a lucra. O modalitate este de a căuta mai întâi companiile și apoi să privim la locul de muncă pe care îl au la dispoziție. O altă modalitate de a face acest lucru este să găsiți mai întâi postările de locuri de muncă și să arătați compania în urmă pentru a vedea ce spun oamenii. Oricare ar face cel mai mult sens pentru tine!
  • Imagine intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 2
    2. Căutați listări specifice companiei pe un site de locuri de muncă. Există zeci de site-uri de bord de locuri de muncă acolo, dar cele mai populare opțiuni sunt într-adevăr, monstru, sticlar, ziprecruiter și carieră. Aceste site-uri au interfețe diferite și liste de locuri de muncă, dar toate funcționează practic în același mod. Introduceți numele fiecărei companii în bara de căutare pentru a trage orice deschideri pe care le au în zona dvs.
  • Site-urile consiliului de muncă sunt una dintre cele mai populare modalități de a găsi deschideri, dar nu este singura cale. Totuși, dacă porniți de la zero și nu aveți o rețea profesională mare, aceasta este cea mai bună modalitate de a găsi companii care angajează.
  • Imaginea intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 3
    3. Aflați ce companii angajează pentru poziții cu care sunteți calificat. Defilați prin rezultatele care apar pentru fiecare companie și citiți postările de locuri de muncă. Păstrați un ochi pentru orice poziție care se aliniază cu experiența dvs., educația sau acreditările dvs. Citiți prin fiecare postare cu atenție pentru a vedea dacă sună ca o potrivire bună pentru dvs.
  • Dacă sunteți nou la piața de muncă sau ați absolvit recent, căutați postări care includ expresia "entry-nivel" sau "nici o experiență necesară" pentru a vă oferi cea mai bună lovitură la aterizarea unui loc de muncă la compania dvs. preferată.
  • Imagine intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 4
    4. Introduceți un titlu de loc de muncă sau un cuvânt cheie cu numele companiei pentru ao restrânge. Dacă o companie angajează pentru o tona de deschideri, căutați posturi specifice, cum ar fi "Repartizarea vânzărilor de echipamente medicale sau" profesor de clasa a XII-lea "pentru a trage mai puține rezultate. Alternativ, puteți introduce un cuvânt cheie, cum ar fi "Consultarea bazei de date" sau "Nici o experiență necesară" în funcție de interesele și cerințele dvs. profesionale. Introduceți numele unei companii alături de căutarea dvs. pentru a găsi poziții relevante.
  • Cel mai bine este să începeți cu termeni de căutare hiper-specifici dacă introduceți un titlu de locuri de muncă, astfel încât să puteți găsi poziții care sunt exact ceea ce căutați. Dacă introduceți doar "vânzări" sau "profesor", veți obține mii de rezultate care nu pot fi ceea ce căutați.
  • La majoritatea plăcilor de locuri de muncă, puteți intra "Compania:", urmată de numele afacerii pe care doriți să le lucrați pentru a elimina rezultatele care nu au fost publicate de acea companie specifică.
  • Imaginea intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 5
    5. Anulați orice postări care corespund criteriilor dvs. pentru a cerceta în continuare compania. Pentru fiecare postare care arată promițătoare, marcați adresa URL sau fixați fila în browserul dvs. Înainte de a vă aplica la locul de muncă, cercetați compania care a postat poziția de a săpa mai adânc în declarația de misiune a companiei, istoria și cultura.
  • Puteți repeta acest proces de câte ori. Pentru a începe, alegeți cel puțin 5-6 postări de locuri de muncă care sunteți interesat de a cerceta.
  • Dacă aveți un cont pe site-ul bordului de locuri de muncă pe care îl utilizați, există un buton "Salvați acest postare" din partea laterală a ecranului pe care o puteți face clic pentru a marca postarea postului.
  • De asemenea, puteți seta o alertă de locuri de muncă prin intermediul site-ului pe care îl puteți trimite automat de postări similare cu postările pe care le-ați salvat sau căutat.
  • Metoda 2 din 3:
    Cercetarea unui potențial angajator
    1. Imaginea intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 6
    1. Conduceți o căutare de bază pe Internet pe orice companie care vă interesează. Dacă sunteți interesat de o deschidere de locuri de muncă, introduceți numele companiei într-un motor de căutare online. Poke în jurul articolelor de știri, anunțuri și înregistrări pe forum pentru a obține un sentiment de ceea ce spun oamenii despre companie. Această căutare va evidenția orice steaguri sau cauze roșii grave de îngrijorare înainte de a avansa cu cercetarea dvs.
    • De exemplu, dacă există un articol de știri despre modul în care această companie a pus în judecată angajații loiali sau a fost dat în judecată pentru a avea un mediu de lucru toxic, este un semn ca ei să nu fie un mare angajator.
    • Puteți să vă uitați la site-ul companiei, dar întreprinderile cuprinde de obicei ceea ce apare pe pagina companiei lor. Aceasta nu este cea mai bună resursă dacă doriți o perspectivă obiectivă terță parte asupra companiei.
  • Imagine intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 7
    2. Inspectați site-ul companiei să-și citească declarația și viziunea de misiune. Declarația de misiune a unei companii este esențială, deoarece ilustrează ceea ce valorile companiei și îngrijorează. Dacă o declarație de misiune se ridică cu convingerile dvs. personale, este mult mai probabil să vă bucurați de lucrul la companie. În mod similar, dacă o declarație de misiune menționează, "colaborare și un spațiu de lucru deschis" și sunteți un mare fan al finalizării lucrării dvs. într-o cabină privată, probabil că nu vă place slujba.
  • Compania sună inovatoare și unice sau nu apreciază valorile tradiționale ale familiei? Ei menționează creativitatea ca valoare de bază sau sunt hiper-concentrate pe consistență și urmând un model specific? Aceste tipuri de întrebări sunt de obicei răspunse într-o declarație de misiune, deci citiți-o cu atenție!
  • Puneți o privire la pachetul media și materialele promoționale ale companiei. Acestea vă vor oferi adesea o bună înțelegere a ceea ce se îngrijește compania.
  • Imaginea intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 8
    3. Verificați recenzii de sticlă pentru a vedea ce spun angajații lor. Glassdoor este un site web în care angajații trecuți și actuali de revizuire a companiilor astfel încât viitorii angajați să știe ce să se aștepte. Găsiți compania care vă interesează pe site-ul Glassdoor și citiți prin comentarii. Dacă fiecare angajat trecut a urât să lucreze pentru companie, șansele sunt ridicate încât nu vă veți bucura de timpul dvs. acolo. Dacă recenziile sunt strălucitoare, ar putea fi o companie minunată pentru a lucra. Dacă recenziile sunt amestecate, cel puțin știți ce să aveți grijă.
  • Opinii de sticlă sunt adesea scrise de persoanele care au intervievat la companie, dar nu au luat concertul. Aceasta poate fi o resursă excelentă dacă vi se oferă interviul cu o companie, deoarece vă puteți pregăti pentru proces și întrebări înainte de timp.
  • Luați numărul de recenzii în cont. Două recenzii negative dintr-un posibil trei nu spun prea multe despre o companie, deoarece poate fi doar câteva incidente izolate sau angajați nemulțumiți care postă feedbackul negativ.
  • Imaginea intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 9
    4. Treceți prin conturile sociale ale companiei pentru a obține un sentiment pentru marca lor. Cum o companie se prezintă pe mass-media socială vă va oferi un mare simț al ceea ce apreciază ca marcă. Dacă au un ton și o atitudine serioasă, fără frizeri, și sunteți știut că ați fost un pic de Jokester, este posibil să nu fie compania potrivită pentru dvs. Dacă preferați un loc de muncă liniștit, liniștit și crack glume cu clienții online, este posibil să nu doriți să aplicați dacă nu vă puteți relaxa puțin la locul de muncă.
  • Acest lucru nu este super-util dacă vă uitați la o companie mare care poate avea o altă cultură a companiei de la brandul lor public, dar este o modalitate excelentă de a obține o perspectivă asupra companiilor și pornirii mai mici.
  • Imagine intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 10
    5. Uitați-vă la recenzii clienți dacă compania oferă un serviciu. Acest lucru este mai puțin important pentru firmele de consultanță și companiile cu amănuntul, însă recenzii ale clienților sunt foarte utile dacă compania oferă un serviciu. Dacă clienții par să aibă, în general, lucruri pozitive de spus despre companie, este probabil un loc destul de productiv, plăcut de lucru. Dacă comentariile menționează proprietarul fiind nepoliticos, angajații fiind abrazivi sau serviciul fiind îngrozitor, poate că nu este cel mai fericit loc de muncă.
  • Din nou, luați în considerare numărul de recenzii. O mână de recenzii negative pot fi doar câțiva consumatori nerezidenți. Sute de revizuiri negative sunt un semn periculos, totuși.
  • Metoda 3 din 3:
    Rețele și de a primi trimiteri
    1. Imaginea intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 11
    1. Actualizați-vă mass-media socială și faceți o LinkedIn Profil dacă nu aveți unul. Treceți prin conturile dvs. Facebook, Instagram și Twitter și eliminați orice fotografii sau postări neprofesionale. Actualizați-vă LinkedIn dacă aveți unul. Dacă nu, înscrieți-vă acum pentru un profil LinkedIn acum. LinkedIn este unul dintre cele mai bune site-uri de rețele și de vânătoare de locuri de muncă disponibile, deci acum este un moment bun pentru a începe să vă construiți rețeaua.
    • Dacă aveți un material scandalos în conturile dvs. de social media, fie ștergeți postările problematice, fie setați profilurile dvs. private. Multe companii vor cerceta potențialii angajați pe mass-media socială pentru a vedea ce sunt ca și înainte să le angajeze.
  • Imaginea intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 12
    2. Urmați companiile specifice online la care sunteți interesat să lucrați. Dacă aveți setul de inimă care lucrează pentru o anumită companie, urmați conturile lor de social media pentru a fi prima pentru a obține actualizări privind deschiderile de locuri de muncă. Acest lucru vă va expune, de asemenea, la cultura, vocea și marca companiei, care va fi extrem de utilă dacă interviu vreodată cu compania.
  • De exemplu, dacă urmați o firmă de marketing și promovează un nou șampon, puteți menționa că ați fost un fan al campaniei de șampon în interviul dvs. Acest lucru va afișa managerul de angajare că faceți cercetarea dvs. și aveți un ochi dornic pentru ceea ce face compania.
  • Imaginea intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 13
    3. Solicitați mentorilor și prietenilor apropiați pentru recomandări la companii de renume. Dacă aveți un ex-manager, mentor sau supraveghetor cu care vă apropiați, întrebați-le dacă știu despre orice companii sau deschideri care ar fi o potrivire bună pentru dvs. De asemenea, puteți pune prieteni apropiați dacă au contacte care caută angajații din domeniul dvs. Aceasta este o modalitate excelentă de a găsi lucrări la o companie bună, deoarece multe poziții sunt completate prin recomandări și conexiuni personale.
  • Aceasta este o opțiune excelentă dacă nu aveți atracțiile dvs. pe o anumită companie per se, dar într-adevăr doriți să lucrați la o companie cu un mediu de lucru plăcut.
  • Chiar dacă un prieten sau un mentor nu știe nimic deschis acum, cereți-i să țină ochii pentru tine. Nu știți niciodată când o nouă oportunitate va apărea!
  • Imaginea intitulată Găsiți o companie pentru a lucra pentru pasul 14
    4. Contactați companiile pe care doriți să le lucrați direct pentru a vedea ce este deschis. Dacă o companie vă interesează nu are postări de locuri de muncă publice, apelați-le direct pentru a vă exprima interesul în a lucra acolo. De asemenea, puteți ajunge la managerul de angajare al companiei pe LinkedIn dacă le puteți găsi. Întrebați dacă există deschideri pentru cineva cu experiența dvs. Dacă nu există, cereți-i să vă păstreze în minte dacă ceva ar trebui să pop în viitor.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul: "Bună ziua, am ajuns astăzi pentru a vedea dacă aveți deschideri pentru cineva cu experiență de vânzări. Am urmat compania dvs. de ceva timp și vă admir misiunea și reputația în industrie. Există vreo modalitate de a ne pune deoparte ceva timp pentru a vorbi?"
  • Includeți un CV și o scrisoare de intenție Dacă trimiteți prin e-mail compania astfel încât să poată privi dacă ar dori să.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar