Cum se calculează salariul

Este responsabilitatea angajatorului de a calcula cu acuratețe salariul pentru angajații săi sau pentru angajații săi. Erorile pot duce la angajații care au prea mult sau prea puțin din salariul lor reținut pentru impozite, securitate socială, Medicare și alte deduceri, ceea ce provoacă un inconvenient pentru aceștia în timpul fiscal. Miscalizările pot avea ca rezultat, de asemenea, că societatea care se reexaminează și, eventual, se confruntă cu sancțiuni de către agențiile guvernamentale, cum ar fi serviciul de venituri interne.

Pași

Partea 1 din 2:
Completarea formularelor
  1. Imagine intitulată Calculați patul 1
1. Au angajați să completeze formularele de reținere a angajaților federali și de stat. La începerea unui nou loc de muncă, toți angajații trebuie să completeze un certificat de admisie a angajaților federali, cunoscută și ca o formă W-4. Numele și structura formularului de stat vor varia de la stat la stat.
  • Informațiile furnizate privind certificatele de admisie a angajaților permit unei societăți să știe cât de mult impozitul federal și de venit pentru a reține de la salariul fiecărui angajat pe baza statutului de depunere și a numărului de scutiri el sau ea pretinde. Țineți minte, cu atât mai multe scutiri au susținut, cu atât mai puțin că angajatul a reținut de la salariul său. Cu toate acestea, acel angajat ar putea datora bani atunci când vine vorba de plata taxelor.
  • Rețineți că ați putea face afaceri într-un stat fără impozit pe venitul de stat, caz în care nu există nici o formă pentru reținerea statului. Deoarece statul nu cere oamenilor să plătească impozite, nu există niciun motiv pentru care angajații dvs. vor trebui să completeze un formular de reținere.
  • Imagine intitulată Calculați pasul 2
    2. Verificați dacă formularele sunt semnate. Amintiți-vă că aceste documente federale și de stat nu sunt valabile dacă nu sunt semnate.
  • Imagine intitulată Calculați pasul salarial 3
    3. Verificați dublu matematica pe formulare. Deși matematica pe aceste forme poate fi foarte ușoară (este de obicei la fel de simplă ca adăugarea câtorva 1), este mai bine să verificați doar pentru a fi sigur că angajatul a adăugat numerele corect.
  • Partea 2 din 2:
    Calcularea plății nete
    1. Imagine intitulată Calculați pasul Payroll 4
    1. Determină salariul brut al angajatului. Înainte de a putea începe să calculați salariul, trebuie să știți ce este venitul brut al angajatului. Acest lucru este determinat prin înmulțirea numărului de ore lucrate într-o perioadă de plată de către rata orară. De exemplu, dacă un angajat lucrează la 40 de ore într-o perioadă de plată și câștigă 15 dolari pe oră, veți multiplica de 40 de ori $ 15 pentru a obține o plată brută de 600 $.
    • Nu uitați să factor în orice ore suplimentare, comisii sau bonusuri acordate în timpul perioadei de plată.
    • Perioadele de plată pot fi săptămânale, bi-săptămânale sau lunare. Dacă perioada este bi-săptămânală, de exemplu, atunci un angajat cu normă întreagă ar trebui să funcționeze aproximativ 80 de ore.
    • Un angajat cu un salariu fix va câștiga aceeași sumă indiferent de câte ore lucrează.
  • Imagine intitulată Calculați pasul Payroll 5
    2. Obțineți tabele de impozitare federală și de stat. Tabelele federale de impozitare a veniturilor descompune cantitatea de impozitare federală pe venit, o persoană individuală se datorează statutului de plată, scutiri și depunere. Serviciul de venituri interne postează tabelele fiscale curente online. Puteți găsi tabele de impozitare a veniturilor de stat online vizitând site-ul dvs. de birou al Statelor Comptroller.
  • Imagine intitulată Calculați pasul de salarizare 6
    3. Aplicați impozitele pe venit federal și de stat. Veți folosi tabelele de impozitare pe care le-ați recuperat pentru a aplica o cantitate corectă de impozitul pe venitul federal și de stat pentru a reține.
  • Pentru impozitele federale, veți căuta suma reținerii bazată pe salariul brut al angajatului, starea de depunere a angajamentului și numărul de scutiri solicitate. Apoi, veți deduce această sumă din salariul brut.
  • Pentru impozitele statelor, consultați site-ul Departamentului de Venit al statului dvs. pentru instrucțiuni despre cât de mult de reținut.
  • Imagine intitulată Calculați pasul de salarizare 7
    4. Aplicați ratele de impozitare a securității sociale. Calculul valorii impozitului social pentru plata este ușor, deoarece este un procent fix din salariul brut al unui angajat. Angajatorii trebuie să țină cont de faptul că sunt responsabili pentru plata taxelor de securitate socială. Rata actuală de impozitare pentru securitatea socială este de 6.2% pentru angajat.
  • Imagine intitulată Calculați pasul Payroll 8
    5. Deduceți taxele Medicare. Ca și impozitul social de securitate, impozitele Medicare sunt, de asemenea, un procent fix din câștigurile unei persoane. În plus, angajatorii sunt, de asemenea, responsabili pentru plata taxelor Medicare. Angajații sunt impozitați în prezent la 1.45% pentru Medicare.
  • Imagine intitulată Calculați pasul Payroll 9
    6. Scade alte deduceri. Angajații pot avea contribuții voluntare sau deduceri obligatorii care trebuie reduse de la salariul lor brut.
  • Exemple de contribuții voluntare includ 401 (k) contribuții, programe de compensare amânate, handicap pe termen lung și conturi flexibile de cheltuieli.
  • Exemple de deduceri obligatorii includ sprijinul pentru copii și pensii.
  • Imagine intitulată Calculați Payroll Pasul 10
    7. Finalizați plata netă. Suma rămasă după aceste deduceri sunt scăzute va fi plata netă. Reveniți la calculele dvs. și asigurați-vă că nu ați făcut nici o greșeală.
  • sfaturi

    Achiziționați software-ul Payroll pentru a reduce posibilitatea erorii umane. Programele software de salarizare pot, de asemenea, să crească eficiența cu caracteristici care includ capacitatea de a imprima rapoarte și la sfârșitul anului W-2.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar