Cum de a crea politici prietenoase cu alegeri la locul de muncă

Mulți oameni muncitori se luptă să găsească timp pentru a vota, mai ales dacă au obligații familiale în afara muncii. Unul dintre cele mai frecvente motive americani dau de ce nu-și aruncă buletinul de vot este "obligațiile de lucru."Puteți ajuta angajații dvs. să-și exercite drepturile prin crearea de politici prietenoase alegătorilor la locul de muncă, cum ar fi oferirea de vot plătit sau făcând ziua alegerilor o vacanță de companie. Să cunoască legile locale de vot, să plece deasupra și dincolo de oferirea lucrătorilor dvs. un sprijin suplimentar și resurse pentru a vota cât mai ușor posibil.

Pași

Metoda 1 din 2:
Oferind angajaților dvs. timp să voteze
  1. Imagine intitulată Crearea politicilor prietenoase alegătorilor la locul de muncă Pasul 1
1. Căutați legile statului dvs. privind drepturile de la alegători. În U.S., Nu există o lege federală care să solicite angajaților să-și dea timp lucrătorilor să voteze. Cu toate acestea, multe state au propriile legi de vot. Aceste legi pot varia mult de la un stat la altul, astfel încât cercetați legile din statul dvs. pentru a vă asigura că sunteți în conformitate.
  • De exemplu, în Arizona, angajatorii sunt obligați să ofere angajații lor până la 3 ore de concediu plătit timp de vot. Angajatul trebuie să dea o notificare în avans cu cel puțin o zi înainte de a intenționa să voteze.
  • Unele orașe sau județe individuale ar putea avea propriile ordonanțe de concediu de vot, deci verificați legile la un nivel mai local, de asemenea.
  • Imagine intitulată Crearea politicilor prietenoase alegătorilor la locul de muncă Pasul 2
    2. Creați o politică specifică pentru locul de muncă. Oricare ar fi legile în statul dvs., este o idee bună să veniți cu linii directoare clare pentru angajații companiei dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că vă ocupați de nevoile angajaților dvs. într-o manieră echitabilă și consecventă, indiferent dacă vor vota devreme, absente sau în ziua alegerilor. Stați jos și scrieți o politică care include lucruri precum:
  • Un rezumat al votului local Lăsați legile și modul în care intenționați să le respectați
  • Câte ore de pe tine intenționează să dai angajaților să voteze
  • Indiferent dacă veți oferi sau nu concediu plătit
  • Indiferent dacă angajații dvs. trebuie să vă dea anunțarea în avans atunci când intenționează să voteze
  • Ce zile sau ore vor fi disponibile angajaților dvs. pentru activități legate de vot
  • Imagine intitulată Crearea politicilor prietenoase alegătorilor la locul de muncă Pasul 3
    3. Dați angajaților dvs. notificarea scrisă a drepturilor lor de vot. Explicați în mod clar angajaților dvs. ceea ce sunt drepturile lor și modul în care intenționați să acționați aceste drepturi. Scrieți o explicație clară a politicii companiei dvs., precum și legile locale legate de votare și e-mail, poștă sau trimiteți-i tuturor lucrătorilor dvs.
  • Includeți aceste politici în manualul angajatului dvs.
  • Încurajați angajații dvs. să pună întrebări pe care le-ar putea avea despre politicile de vot ale companiei dvs.
  • Imagine intitulată Crearea politicilor prietenoase cu alegeri la locul de muncă Pasul 4
    4. Permiteți lucrătorilor dvs. cel puțin 2 ore de timp liber pentru a vota. Durata timpului necesar pentru a vota poate fi imprevizibilă, iar pandemia COVID-19 a făcut ca procesul de vot să fie mai complicat și incert decât oricând. Dați angajaților dvs. cel puțin 2 ore în afara votării și mai mult decât atât dacă este posibil.
  • Rețineți că timpul necesar pentru ca un angajat să voteze poate fi afectat de o mare varietate de factori, inclusiv cât de departe trebuie să călătorească de la locul de muncă la locul de votare, indiferent dacă trebuie sau nu să utilizeze transportul public, cât timp Liniile sunt, și ce fel de măsuri suplimentare de siguranță ar putea să se ocupe din cauza coronavirusului.
  • Dacă aveți deja o anumită perioadă de timp alocată în politica companiei dvs. de vot, luați în considerare extinderea acestuia sau abandonarea restricțiilor de timp cu totul. Acest lucru va face mai ușor ca angajații dvs. să facă față provocărilor unice create de pandemia de coronavirus.
  • Imagine intitulată Crearea politicilor prietenoase alegătorilor la locul de muncă Pasul 5
    5. Furnizați un concediu de vot plătit, dacă este posibil, reducerea greutății angajaților. Chiar dacă sunt capabili să ia timp liber, mulți angajați sunt descurajați de gândul de a pierde venituri mult necesare în timpul necesar pentru a ajunge la sondaje și de vot. Dacă puteți, oferiți concediu plătit astfel încât angajații dvs. să își poată exercita dreptul de a vota fără a suferi financiar.
  • În unele state, angajatorii sunt obligați prin lege să ofere un anumit număr de ore de concediu plătit pentru vot. Chiar dacă nu este necesar în statul dvs., luați în considerare adoptarea unui concediu de vot plătit ca parte a politicii companiei dvs.
  • Imagine intitulată Crearea politicilor prietenoase cu alegeri la locul de muncă Pasul 6
    6. Oferiți concediu pentru votul timpuriu, precum și ziua alegerilor. Lucrătorii dvs. se vor simți mai încurajați să voteze dacă au cât mai multe opțiuni posibil. În loc să-ți restrânge angajații să voteze într-o singură zi, să le dea opțiunea de a vota asupra oricare dintre acestea este cea mai convenabilă pentru ei.
  • Majoritatea statelor oferă un anumit tip de opțiuni de vot timpuriu, uneori începând de la 50 de zile înainte de alegeri. Aflați când și dacă votul timpuriu este disponibil în statul dvs. la vot.Org: https: // vot.Org / calendar de vot timpuriu /.
  • Dacă statul dvs. permite votarea prin poștă, puteți oferi și muncitorilor dvs. timp să renunțați sau să trimiteți poștă în buletinele de vot absente. Câteva state au trecut în întregime la vot prin poștă începând cu 2020.
  • O opțiune este de a oferi angajaților dvs. un anumit număr de "ore civice" nespecificate pe care le pot utiliza pentru activități legate de vot ori de câte ori le place.
  • Imagine intitulată Crearea politicilor prietenoase alegătorilor la locul de muncă Pasul 7
    7. Faceți ziua alegerilor o vacanță corporativă pentru a încuraja votul. Chiar dacă vă permiteți să plecați la vot timpuriu, este încă o idee bună să faceți o zi specială o zi specială la compania dvs. Oferi angajaților dvs. întreaga zi liberă și le îndeamnă să voteze, sau să renunțe la cel puțin o parte a zilei ca un moment în care muncitorii dvs. pot merge la sondaje.
  • Oferind o vacanță de muncă de zi electorală va oferi angajaților dvs. o șansă de a se implica în procesul de votare în alte moduri. De exemplu, dacă nu sunt legați la locul de muncă, ei pot voluntari la sondaje, dau altor alegători să se plimbe în locuri de votare sau chiar să bâdvă copii "și colegii lor în timp ce vor vota.
  • Imagine intitulată Crearea politicilor prietenoase alegătorilor la locul de muncă Pasul 8
    8. Merge peste și dincolo de ceea ce este cerut de lege. Oricare ar fi legile dvs. locale de vot ar putea fi, luați un rol de conducere depășind minimul gol. Oferiți angajaților dvs. timp suplimentar și sprijin pentru a vă asigura că au toate ocaziile de a-și exercita drepturile. În acest fel, nu numai că vă veți ajuta lucrătorii, ci veți stabili, de asemenea, un exemplu excelent pentru alți angajatori din comunitatea dvs.
  • Adăugați compania dvs. în alegeri.Baza de date a companiilor prietenoase alegătorilor. Împărtășiți informații despre ceea ce faceți pentru a face votarea mai ușoară pentru angajații dvs., astfel încât alte întreprinderi civice să vă poată urmări plumbul!
  • Metoda 2 din 2:
    Furnizarea de informații și resurse
    1. Imagine intitulată Crearea politicilor prietenoase alegătorilor la locul de muncă Pasul 9
    1. Distribuiți informații lucrătorilor dvs. despre cum să votați în statul dvs. Împuterniciți-vă angajaților dvs. oferindu-le informații despre momentul în care, cum și unde să votezi. Împărtășește resursele, inclusiv regulile de înregistrare a alegătorilor și termenele limită, votul prin e-mailurile și termenele limită, datele electorale, un calendar de vot timpuriu, un locator de votare, informații despre ID-uri ale alegătorilor și multe altele. Puteți găsi toate aceste informații la https: // vot.Org /.
    • Regulile de vot și alegerile se schimbă rapid din cauza COVID-19, astfel încât să împărțiți o resursă fiabilă pentru angajații dvs. să verifice orice actualizări în statul lor, cum ar fi https: // vot.org / covid-19 /.
    • De asemenea, vă puteți îndrepta angajații dvs. la site-uri web cu informații utile despre alegerile viitoare, candidații și măsurile de vot. Unele opțiuni bune includ votul.Org, Ballotul.org și SUA.Paginile "Voting și Alegeri" ale GOV.
  • Imagine intitulată Crearea politicilor prietenoase cu alegeri la locul de muncă Pasul 10
    2. Găzduiți un drive de înregistrare a alegătorilor la locul de muncă. Efectuați votul cât mai ușor posibil pentru angajații dvs., ajutându-i să se înregistreze din confortul muncii! Deținerea unei unități de înregistrare a alegătorilor la nivel larg este un mod minunat de a încuraja votarea și de a promova o atmosferă de spirit civic la locul de muncă.
  • Contactați o organizație locală care are deja experiență Coordonarea unităților de înregistrare a alegătorilor, cum ar fi Liga locală a femeilor. Ele vă pot ajuta să faceți planuri și să asamblați materialele de care aveți nevoie pentru a avea o unitate de succes.
  • Obținerea persoanelor înregistrate pot fi la fel de simple ca și le-a solicitat să completeze un formular online. Configurați un computer cu votul.Site-ul de înregistrare a orgului tras: https: // vot.Org / Register-to-vot /.
  • De asemenea, puteți încorpora votul gratuit sau plătit.Instrumente ORG pe platformele dvs. de comunicații interne sau externe de la https: // vot.Org / Tehnologie /.
  • Identificați Căpitanii #voterey în echipa dvs. care se potrivesc structurii dvs. organizaționale pentru a fi lideri în împărtășirea acestor informații pe plan intern și extern.
  • Face experiența distractivă și interesantă prin concursuri pentru a vedea care departament poate înregistra cei mai mulți alegători. Sau puteți oferi angajaților dvs. premii mici pentru înregistrare, chiar dacă este ceva la fel de simplu ca un autocolant, stilou sau buton.
  • Imaginea intitulată Crearea politicilor prietenoase alegătorilor la locul de muncă Pasul 11
    3. Ajutați angajații eligibili aplicați pentru buletinele de vot absente. Multe state își extind regulile privind absența sau votul de corespondență datorită pandemiei de coronavirus. Dacă angajații dvs. sunt preocupați de siguranța votării personal, încurajați-i să solicite un vot absent dacă statul dvs. permite acest lucru.
  • Lăsați angajații dvs. să știe că pot solicita un vot absent și să caute termene importante de vot-mail la adresa la vot.Org.
  • Începând cu anul 2020, Washington, Oregon, Colorado, Hawaii, Utah și California trimit automat buletinele de vot poștale către toți alegătorii înregistrați.
  • Imaginea intitulată Crearea politicilor prietenoase alegătorilor la locul de muncă Pasul 12
    4. Furnizați acces la imprimante, poștale, îngrijire a copiilor și alți resurse pe care angajații le pot lipsi. Unii angajați pot fi descurajați de la vot, deoarece au acces limitat la materialele și resursele de care au nevoie. Ajungeți la angajații dvs. și ajutați-i să aibă acces la instrumente care să le ușureze să voteze. De exemplu, ați putea:
  • Oferiți formularelor de înregistrare a alegătorilor sau aplicațiilor de vot absenete sau oferiți angajaților dvs. acces gratuit la o imprimantă, astfel încât să poată imprima propriile lor.
  • Furnizați plicuri plătite poștale, astfel încât angajații dvs. să se potrivească în buletinele de vot sau în formularele de înregistrare.
  • Organizați o navetă sau autobuz în ziua alegerilor pentru a aduce lucrătorilor cu opțiuni de transport limitate la sondaje.
  • Aranjați un program sponsorizat de companie și / sau un program de crescătorie pentru angajații care iau timp să voteze pe sau înainte de ziua alegerilor.
  • Imagine intitulată Crearea politicilor prietenoase alegătorilor la locul de muncă Pasul 13
    5. Oferiți informații despre voturi în condiții de siguranță în timpul pandemiei COVID-19. Ca atât de multe alte lucruri, pandemia de coronavirus a avut un impact asupra votării. Ajutați-vă angajații dvs. oferindu-le informații actualizate cu privire la modul în care virusul a afectat votul în statul dvs. Puteți obține cele mai recente actualizări vizitând site-ul dvs. electoral local sau navigând pe link-urile disponibile aici: https: // vot.org / covid-19 /.
  • Dacă angajații dvs. intenționează să voteze personal, să le încurajeze să citească liniile directoare ale CDC cu privire la modul de a rămâne în siguranță. Acestea includ purtarea unei mască în public, rămânând la cel puțin 6 picioare (1.8 m) de la alții cât mai mult posibil și spălați sau dezinfectați frecvent mâinile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar