Cum să cumpărați o casă de închiriere

Achiziționarea proprietății de închiriere poate fi o modalitate excelentă de a obține venituri în timp ce deține proprietatea și construirea de capitaluri proprii. Cu toate acestea, la fel ca în orice afacere de investiții, cumpărarea unei case de închiriere nu înseamnă automat obținerea unei mari întoarceri. Pentru a face o casă de închiriere o mare investiție, trebuie să găsiți proprietatea potrivită în locația potrivită. Odată ce faceți acest lucru, trebuie să achiziționați proprietatea pentru prețul potrivit. În cele din urmă, odată ce casa a fost achiziționată, trebuie să fii pregătit să fii proprietar.

Pași

Partea 1 din 4:
Evaluarea proprietății de închiriere
  1. Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 1
1. Analizați beneficiile deținerii unei case de închiriere. Când decideți dacă proprietatea proprietății de închiriere este o investiție bună pentru dvs., cântărește avantajele împotriva dezavantajelor pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză. Următoarele sunt doar câteva dintre numeroasele avantaje pentru deținerea unei proprietăți de închiriere:
  • Venitul curent, care este banii de chirie pe care îl veți primi în fiecare lună după ce ipoteca și alte cheltuieli au fost plătite.
  • Apreciere, care este creșterea valorii casei dvs. în timp.
  • Leverage, ceea ce înseamnă că puteți achiziționa casa de închiriere cu fonduri împrumutate, în timp ce puneți doar o fracțiune din banii necesari pentru a cumpăra. Controlezi întreaga proprietate și capitalul pe care îl deține în timp ce plătiți doar o fracțiune din costul.
  • Avantajele fiscale, care includ eventuale deduceri, bani fără taxe prin refinanțare și schimburi fără taxe dacă vă vindeți proprietatea și reinvestiți banii în alte proprietăți.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 2
    2. Explorați dezavantajul proprietății de închiriere. Cumpărarea unei case de închiriere poate fi o investiție riscantă. Acest lucru este valabil mai ales dacă nu vă faceți temele și cumpărați proprietăți pe o piață care nu corespunde nevoilor dvs. În general, proprietatea de închiriere vă poate expune la următoarele:
  • Răspundere, care poate apărea atunci când se întâmplă ceva rău cu chiriașii dvs. (i.E., o pauză de scări și un chiriaș este rănit). Dacă sunteți dat în judecată, va trebui să Apărați-vă în instanță.
  • Cheltuieli neașteptate, care apar tot timpul când achiziționați proprietatea. În timp ce unele probleme pot fi ușor fixe, dacă trebuie să înlocuiți un acoperiș, cabluri sau o fundație, vă puteți găsi rapid cheltuiți bani în loc să o faceți.
  • Chiriașii răi pot evita să plătească chirie, să distrugă o casă și să te dau în judecată pentru daune.
  • Post vacant, ceea ce înseamnă că nu puteți găsi un chiriaș și casa se află goală fără a intra în bani.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 3
    3. Examinați angajamentul de timp implicat. Achiziționarea și menținerea unei case de închiriere este o mulțime de muncă. Ca un homebuyer, va trebui să faceți o mulțime de cercetări pentru a vă asigura că investiția pe care o faceți este cât mai stabilă posibil. Aceasta înseamnă că va trebui să analizați piețele, să angajați ajutor și să luați decizii financiare importante. În plus, ca proprietar, veți fi obligat în mod constant să lucrați cu proprietatea și chiriașii săi pentru a obține venitul pe care îl așteptați.
  • Achiziționarea unei case poate dura mai multe luni, dacă nu ani. Fi pregătit pentru asta.
  • Fiind un proprietar poate dura o viață. Doar dacă nu delegeți această sarcină altcuiva, veți fi un proprietar atât timp cât dețineți proprietatea și să o închiriați.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 4
    4. Determinați puterea pieței de închiriere din comunitatea dvs. Înainte de a face o investiție uriașă în proprietatea de închiriere, trebuie să vă asigurați că faceți o alegere financiară sănătoasă. La nivel general, întrebați-vă dacă comunitatea dvs. are o piață robustă pentru închirieri. De exemplu, trăind într-un oraș colegiu în care închirierea este norma vă poate oferi o piață mai bună decât să trăiți într-o mică comunitate agricolă în care toată lumea deține propria lor casă.
  • În plus, uitați-vă la numărul de înregistrări și posturi vacante în zona în care faceți cumpărături. Dacă există multe dintre ele, s-ar putea semnala că piața a rămas rău.
  • Luați în considerare dificultatea obținerii permiselor de construcție, va trebui să îmbunătățiți proprietatea. Dacă permisele sunt prohibitiv costisitoare și dificil de obținut, este posibil să nu doriți să cumpărați în acea zonă.
  • Analizați prețurile medii de închiriere a unităților care sunt comparabile cu ceea ce căutați la cumpărare. La urma urmei, trebuie să puteți face bani.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriat Pasul 5
    5. Păstrați ajutorul experților. Achiziționarea unei case de închiriere înseamnă a face față tranzacțiilor imobiliare, a documentelor juridice și a unor întrebări fiscale potențial chiar și. Din aceste motive, este important să angajați ajutorul experților pentru a face cele mai bune decizii posibile. Cu toate acestea, acest ajutor vă va costa.
  • Pentru a angaja un agent imobiliar, contactați prietenii și familia. Vrei să găsești pe cineva care este atât de încredere, cât și de cunoștințe. Persoana pe care o alegeți va fi responsabilă pentru găsirea unei case care satisface toate nevoile dvs.
  • Pentru a angaja un avocat, contactați serviciul de recomandare a avocatului Barului Barului de Stat. După ce ați răspuns la câteva întrebări generale, veți fi contactați cu avocații din zona dvs. Angajați pe cineva care este confortabil cu tranzacțiile imobiliare și legea de închiriere.
  • Să angajeze un expert fiscal, să vorbească cu prietenii și familia care ar putea avea și proprietăți de închiriere. Vrei să te asiguri că stoarceți cât mai mulți bani din investiția dvs. posibil. Contabilii și alți experți pot să vă ajute să faceți acest lucru.
  • Partea 2 din 4:
    Localizarea și inspectarea proprietății
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 6
    1. Determinați ce tip de proprietate doriți. Proprietatea de închiriere poate veni în orice număr de forme și dimensiuni. Puteți alege să cumpărați Condos, clădiri de apartamente sau case de o singură familie. Dacă sunteți interesat de case de o singură familie, luați în considerare ce tip de casă doriți să căutați.
    • Poate vrei o curte mare care va atrage familii.
    • Gândiți-vă la o casă modernă care va atrage rezidenții cu venituri mari.
    • Luați în considerare o casă mai modestă care va atrage studenții și adulții tineri.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 7
    2. Adună documente pentru a lua la creditori. Înainte de a vă duce la banca dvs. pentru a afla cât de mult vă puteți permite, adunați documentele pe care le va folosi creditorul pentru a face această determinare. În general, va trebui să arătați o dovadă a veniturilor, dovada activelor, a unui istoric bun de credit, a unui loc de muncă verificat și a documentelor de identificare (e.G., O permis de conducere și carte de securitate socială).
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriat Pasul 8
    3. Aflați cât de mult vă puteți permite. Înainte de cumpărături pentru o casă, trebuie să știți ce vă puteți permite. Pentru a face acest lucru, mergeți la banca locală și obțineți pre-aprobat pentru un împrumut la domiciliu. Când vorbiți cu banca dvs., veți putea discuta diferite opțiuni de împrumut și beneficiile acestora (e.G., Rata reglabilă față de. Împrumuturi cu rată fixă). În plus, creditorul va verifica creditul dvs. și vă va avertiza la orice problemă.
  • Lucrați cu creditorul pentru a determina maximul pe care îl veți putea împrumuta. Acest lucru vă va oferi o idee despre cât de mult puteți cheltui în casă.
  • După trecerea prin procesul cu creditorul, obțineți o scrisoare de pre-omologare pe care o puteți arăta la vânzători. Vânzătorii vor fi mai dispuși să negocieze cu cumpărătorii care au finanțele lor în ordine. Afișând un vânzător o scrisoare de pre-omologare, vă liniștiți că vă puteți permite casa pe care o vând.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 9
    4. Cartierele de cercetare din comunitatea dvs. Odată ce știți cât de mult vă puteți permite, începeți să lucrați cu agentul dvs. imobiliar pe găsirea celor mai bune case disponibile. Discutați cu agentul imobiliar despre ceea ce căutați să ieșiți din proprietate. Lasă-i să știe că intenționați să închiriați. În plus, stați jos cu agentul dvs. și discutați următoarele:
  • Machiajul diferitelor cartiere din comunitatea dvs. De exemplu, dacă sunteți aproape de campusul colegiului local, piscina dvs. chiriaș este probabil să fie cea mai mare parte studenți. În plus, această locație va duce probabil la posturile vacante regulate în lunile de vară când școala nu se află în sesiune.
  • Taxe de proprietate. Doriți să vă asigurați că păstrați costurile dvs. generale cât mai scăzute posibil. Încercați să găsiți o locație cu taxe rezonabile de proprietate.
  • Școli. Dacă intenționați să aveți familii ca chiriași, veți dori să fiți într-un cartier cu un sistem școlar de calitate.
  • Crimă. Nimeni nu vrea să închirieze o casă într-o locație periculoasă.
  • Piața locurilor de muncă. Chiriașii dvs. vor trebui cel mai probabil să lucreze pentru a plăti chiria. Ajutați-i prin achiziționarea unei case într-o zonă cu o piață de muncă de calitate.
  • Facilități. Chiriașii vor avea mai multe șanse să vă închirieze casa dacă există lucruri de făcut în comunitate. Căutați case lângă parcuri, trasee de drumeții, cinematografe și restaurante.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 10
    5. Alegeți proprietatea potrivită. Acum că agentul dvs. are o idee despre ceea ce căutați, el sau ea își va folosi resursele pentru a compila o listă de case pe care ați putea fi interesate. Când verificați aceste înregistrări, vizitați fiecare casă și vizualizați-o prin ochii proprietarului. Când umblați prin fiecare casă, luați în considerare cât de multe dormitoare și băi au casa, câte metri pătrați este, cât de mare este bucătăria și dimensiunea curții.
  • Când tu și agentul tău se stabilește pe casa perfectă, scufundați puțin mai adânc și ați făcut o inspecție. Înainte de a face orice ofertă, trebuie să vă asigurați că locuința este în condiția corespunzătoare.
  • Asigurați-vă că inspectorul se uită la fundație, acoperiș, cablare, material de construcție, rezistență structurală și orice altceva s-ar putea crede că este important.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 11
    6. Estimați fluxul de numerar și rentabilitatea investițiilor. Înainte de a face o ofertă în orice casă, doriți să determinați dacă locuința este probabil să fie o investiție bună pentru dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie să estimați fluxul de numerar pe care îl veți primi de la proprietate după ce îl cumpărați. Fluxul de numerar este calculat prin estimarea chiriilor medii pe care le considerați că ați putea obține pentru casă și puteți scădea toate cheltuielile lunare de la acest număr (e.G., Plata ipotecară, impozitele de proprietate, costurile de asigurare, întreținerea și reparațiile). Dacă numărul pe care îl obțineți este pozitiv, ar trebui să luați în considerare achiziționarea proprietății. Cu toate acestea, dacă numărul pe care îl obțineți este negativ, proprietatea va costa probabil mai mult decât te face.
  • De exemplu, presupuneți că chiria medie pentru potențialul dvs. locuință este de 2.000 de dolari pe lună. Să presupunem că plata dvs. ipotecară este de 900 de dolari pe lună, plătiți 140 de dolari pe molii în impozitele de proprietate, 200 de dolari pe lună în costurile de asigurare și o medie de 400 USD pe lună în comisioanele de întreținere și reparații. În acest scenariu, fluxul dvs. de numerar estimat ar fi + 360 $ (2.000 - $ 1.640).
  • Partea 3 din 4:
    Achiziționarea casei de închiriere
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 12
    1. Face o ofertă. Acum că ați găsit casa perfectă, dvs. și agentul dvs. trebuie să fiți de acord cu o ofertă inițială de făcut. În general, oferta dvs. inițială ar trebui să fie de aproximativ 5% sub prețul solicitării. În plus față de utilizarea acestei reguli degetul mare, întrebați-vă agentul dacă acesta are comparabile în zonă, astfel încât să puteți vedea ce alte case au fost vândute pentru recent.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriat Pasul 13
    2. Negociați cu vânzătorul. Vânzătorul va face probabil o ofertă contra ofertei dvs. inițiale. Fiți pregătiți să negociați cu vânzătorul. În timp ce majoritatea vânzătorilor prețurile lor deasupra valorii sale, el sau ea va dori în continuare să obțină cele mai multe bani cât mai mult posibil pentru casă. Găsiți un număr plăcut undeva, dacă este posibil.
  • Dacă puteți fi de acord cu un preț cu vânzătorul, veți merge mai departe.
  • Cu toate acestea, uneori dvs. și vânzătorul nu veți putea fi de acord. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să continuați și să căutați o altă casă.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 14
    3. Face un depozit de bani serios. Dacă ați fost de acord cu un preț, va trebui, de obicei, să faceți un depozit serios ca un semn de bună-credință. Un depozit de bani serios este o plată făcută vânzătorului pentru a arăta că sunteți serios cu privire la achiziționarea proprietății. În funcție de circumstanțe, depozitul poate deveni o parte a plății în avans dacă oferta este acceptată sau vă returnată dacă oferta este respinsă. În anumite circumstanțe, un acord poate afirma că depozitul va fi pierdut dacă scoateți din acord.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 15
    4. Încheie înțelegerea. Cu o zi înainte de a vă închide, va trebui să strângeți toate documentele necesare pentru a închide afacerea și pentru a vă asigura că toți cei implicați vor fi la închidere. De obicei, va trebui să aduceți documente de împrumut, acorduri de cumpărare și vânzare, dovada căutărilor de titlu, dovada asigurărilor, documentele de evaluare la domiciliu și documentele de inspecție. În ziua închiderii, voi, creditorul dvs., agentul dvs., avocatul dvs., vânzătorul și echipa vânzătorului ar trebui să fie prezenți.
  • La închidere veți semna două documente majore. Mai întâi veți semna nota de ipotecă cu creditorul dvs. pentru a finaliza împrumutul. În al doilea rând, veți semna acordul de cumpărare și vânzare, care va transfera proprietatea asupra proprietății în numele dvs.
  • La sfârșitul închiderii, veți fi Vânzătorul pentru proprietate și afacerea va fi finalizată.
  • Partea 4 din 4:
    Fiind un proprietar
    1. Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 16
    1. Ia casa în condiții de închiriere. De îndată ce vă aflați, intrați în casă și asigurați-vă că totul este gata să fie închiriat. Începeți prin faptul că proprietatea inspectată să se asigure că nu există pericole sau probleme neașteptate care trebuie să fie fixate. Totul trebuie să fie în cea mai bună condiție posibilă pentru a vă asigura că atrageți cei mai buni chiriași și obțineți cel mai mult din proprietate.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 17
    2. Listează casa de pe piața de închiriere. Când sunteți gata, enumerați-vă proprietatea pe piața de închiriere. Puneți un semn în partea din față a casei, utilizați site-uri de închiriere și utilizați agenții de închiriere. Toate aceste căi vă vor ajuta să vă retrageți rapid acasă. În plus, ia în considerare aderarea la o asociație a proprietarului în zona dvs. Aceste asociații vă vor ajuta prin procesul de închiriere și vă vor oferi o mulțime de resurse.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 18
    3. Scrutinizarea posibili chiriasi. Când un chiriaș se confruntă despre închirierea proprietății, să le completați o aplicație de închiriere. Cererea de închiriere ar trebui să solicite chiriașilor potențiali să vă ofere informații personale, informații financiare, referințe și alte informații pe care le puteți utiliza pentru a ajuta la luarea unei decizii despre cine să închirieze. Nu vă grăbiți în timpul acestui proces. Este mai bine să mergeți încet și să o faceți bine decât este să obțineți rapid un chiriaș rău.
  • Asigurați-vă că apelați la referințe și discutați cu ei despre chiriașii potențiali.
  • Rulați verificări de credit pe toată lumea care caută să închirieze. Asigurați-vă că au capacitatea financiară de a plăti în mod constant chiria.
  • Conduceți de spațiul de locuit al potențialului chiriaș, deoarece acesta vă va oferi o idee despre modul în care vor trata casa dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 19
    4. Semnați un contract de închiriere. Când sunteți gata, apelați pe cei mai buni candidați înapoi și spuneți-i că doriți să le închiriați. Găsiți un timp pentru ca toată lumea să se întâlnească pentru a semna leasingul. Dacă aveți un avocat, le-ați proiectat contractul de închiriere pentru dvs. Dacă aveți parte dintr-o asociație a proprietarului, vedeți dacă au un model de leasing pe care îl puteți utiliza.
  • Indiferent, asigurați-vă că contractele dvs. de leasing sunt legale. Dacă ajungeți la litigare cu un chiriaș, doriți să vă asigurați că contractul dvs. de leasing va fi în instanță.
  • Imagine intitulată Cumpărați o casă de închiriere Pasul 20
    5. Fii acolo pentru chiriașii tăi. De-a lungul perioadei de închiriere, asigurați-vă că sunteți disponibil și prezent pentru chiriașii dvs. O prezență puternică a proprietarului va contribui la asigurarea ca chiriașii să nu se prăbușească acasă sau să semene pe chirie. Cu aceasta a spus, prin lege, trebuie să le dați o intimitate. Nu veniți la casă neanunțată și nu priviți tot timpul.
  • Asigurați-vă că returnați apelurile telefonice și aveți grijă de comenzile de reparații într-o manieră promptă și profesională.
  • Lucrați cu chiriașii de închiriat și plățile întârziate, cât mai mult posibil, pentru a încerca să păstrați o relație prietenoasă. Dacă chiriașii nu vă plac, vor fi mai probabil să trageți casa și să săriți pe chirie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar